Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Cristiano Ronaldo en Nani zeiden dat het een geweldige overstap zou zijn’

Laatste update:

Bernardo Silva besloot deze zomer na een sterk seizoen in dienst van AS Monaco zijn loopbaan voort te zetten bij Manchester City. De 23-jarige Portugese middenvelder liet zich naar eigen zeggen overtuigen door onder anderen landgenoten Cristiano Ronaldo en Nani om aan de slag te gaan in het Etihad Stadium.

Silva vroeg het tweetal om raad tijdens de Confederations Cup in Rusland. Ronaldo en Nani waren beiden in het verleden actief voor stadsgenoot Manchester United. "Ze vertelden me hoeveel ze van hun periode hier genoten hebben", onthult de technicus in gesprek met FourFourTwo. "Ze vertelden me ook hoe fijn de mensen zijn in deze voetbalstad. Voetbal leeft in de Premier League. Dat zie je elke week aan de bomvolle stadions. Ze zeiden beiden dat het een geweldige overstap zou zijn."

Silva werd uiteindelijk voor ongeveer vijftig miljoen euro ingelijfd door Manchester City. Met the Citizens hoopt hij dit seizoen hoge ogen te gooien in zowel de nationale competitie als de Champions League. Vorig seizoen haalde de linkspoot met Monaco de halve finales van het miljardenbal. "Het is lastiger om de Champions League te winnen dan de Premier League", denkt hij. "Natuurlijk is het niet eenvoudig om de Premier League te winnen, maar de Champions League is het beste van het beste."

City is in de poulefase van het Europese toernooi ingedeeld bij Feyenoord, Napoli en Shakhtar Donetsk. Silva is vol goede moed over de kansen van de Engelsen. "We hebben veel jonge spelers die over veel talent beschikken. Gooi er wat ervaring bij en we beschikken over een ploeg die op alle fronten kan meedoen om de prijzen. Het winnen van de Premier League dit seizoen is belangrijk voor ons, maar de Champions League is huge. Bij een club als City moet je in elke competitie proberen te vechten voor de prijzen."

Denk jij dat Bernardo Silva gaat slagen bij Manchester City?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Het is natuurlijk wel een mooie overstap naar een ploeg vol met goede aanvallende spelers, weet gewoon niet of hij op heel veel basisplaatsen moet hopen dit seizoen.

Echter zeggen Ronaldo en Nani in dit artikel nergens dat hij naar City moest gaan, maar dat ze van hun periode in Engeland (en Manchester) genoten.

Dit kan zomaar de revalatie van het seizoen zijn in de PremierLeague, twijvel een klein beetje over zn fysiek. Verder om door een ringetje te halen. Ben een klein beetje verliefd!

6 september 2017 om 09:32

Het is een prima speler hij doet me denken aan Deco maar dan nog lichtvoetiger en sneller. Hij zal wel slim tussen de linies moeten spelen anders wordt ie hier en daar overgelopen.

6 september 2017 om 09:46

Deze jongen is puur talent. Hij is nu al een van de beste buitenspelers van de wereld. Ik wil zelfs zo ver gaan dat dit een top 5 speler van de wereld kan worden. De perfecte aanwinst voor een Barca, maar die liggen al jaren te pitten. City heeft hier minimaal de halve finale van de CL binnen gehengeld. Is het niet dit jaar, dan is het volgend jaar. Klasbak!

6 september 2017 om 10:52

Top 5 speler vd wereld? Ik denk het dus ook, hij zal wel wat sterker moeten worden, maar nondeju wat kan deze gozer dribbelen! 💘

De komende jaren zal alleen Real Madrid de CL winnen, geen enkele club heeft net als Real Madrid een stabiele en een team van wereld klasse

6 september 2017 om 11:14

Ja stabiel zijn ze zeker en ze hebben met CIA (Cristiano, isco Assensio) een nieuwe top trio, maar ze moeten een echte afmaker hebben. Ze miste Ronaldo echt tegen Valencia. Benzema en BAle missen teveel kansen.

6 september 2017 om 11:15

Daar doe je andere teams mee te kort hoor! Juventus heeft ook gewoon een erg sterk team maar een aantal jongens worden een dagje ouder daar hetzelfde geldt voor Bayern waar Ribery en Robben niet meer hun absolute topniveau aan zullen tikken verder vind ik dat PSG een bijzonder sterk team heeft en zie ze zo maar de Champions league winnen, daarnaast is ook Barcelona natuurlijk een kanshebber maar daar heb ik wat minder vertrouwen in dan de bovengenoemde clubs. Chelsea zou ook een kanshebber kunnen zijn als iedereen fit is want het elftal zit tactisch goed in elkaar maar zonder een Hazard gaat het ze niet lukken. Voor de komende jaren moet je man Utd en City ook serieus gaan nemen want ze hebben echt (potentieel) hele goede spelers in huis. Bij City kun je met jongens als Bernardo Silva, Jesus, Sane, Sterling, Mendy, Stones en Ederson een sterk elftal bouwen en hetzelfde geldt voor Utd met Lukaku, Pogba, Martial, Rashford, Bailly, Lindelof en Shaw.

6 september 2017 om 11:58

Ook in mijn perspectief is Real Madrid de sterkste ploeg. Hopelijk kan Juve wederom tot ver komen

De insiders weten het al, maar voor de outsiders wordt Bernardo Silva de grote verrassing van het seizoen en misschien ook wel de grote verrassing van het komende wk. Deze gozer heeft zoveel spelinzicht, zoveel techniek, flair en stijl. Laat Cr7 hem krachttraining geven en het wordt Ballon d'Or materiaal.

6 september 2017 om 12:00

Zou kunnen het is een grandioos talent maar het is natuurlijk een beetje voorbarig te roepen dat het ballon d'or matriaal is. Dat werd bijvoorbeeld ook geroepen jaren geleden over Robinho. Ook kunnen blessures roet in het eten gooien zoals dat vaak gebeurde met Robben.

Denk wel dat hij de revalidatie van het seizoen kan worden

6 september 2017 om 14:03

Het ís nog geen Ballon d'Or materiaal. Als hij aan zijn fysieke kracht werkt (met een knipoog naar Cr7) dan kan hij Ballon d'Or materiaal worden.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren