Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Crisis bij Manchester United: ‘Ze zijn de controle over de club kwijt’

Laatste update:

Manchester United verloor zondag met 3-1 van Liverpool en deed dat zonder Paul Pogba. De middenvelder begon op de bank en bleef daar de hele wedstrijd zitten. Roy Keane denkt dat het beter zou zijn wanneer de wereldkampioen Old Trafford gaat verlaten, vertelde de oud-middenvelder in de studio van Sky Sports.

“In de zomer kun je hem laten gaan, hij heeft Manchester United in het verleden al verlaten”, aldus Keane, die eraan toevoegt dat er momenteel niet veel meer uit Manchester United te halen valt voor José Mourinho. “De vierde plaats is het maximale. Als je van de maan komt en niets van Manchester United weet, zou je denken dat het een middelmatige Premier League-ploeg is. Sommige spelers zijn gewoon niet goed genoeg.”

Graeme Souness, voormalig trainer van onder meer Liverpool en Galatasaray, stelt dat Pogba sinds zijn terugkeer naar Engeland niet beter is geworden: “Pogba zal denken: ik ben toch beter dan Marouane Fellaini, Juan Mata en Nemanja Matic? Maar als hij een betere instelling had gehad, dan zou hij beter zijn dan iedere middenvelder van Manchester United en misschien wel beter dan welke middenvelder dan ook in de Premier League. Hij lijkt, van buitenaf gezien, geen goede houding te hebben.”

Volgens oud-rechtsback Gary Neville valt het bestuur ook een en ander te verwijten: “De directie is zo naïef door Mourinho een nieuw contract te geven. Manchester United moet resetten. Het gaat niet alleen om de manager, het zit dieper. Ze zijn de controle over de club verloren toen ze hem (Mourinho, red.) een nieuw contract voor achttien maanden gaven”, aldus de analyticus.

Was het een fout van Manchester United om José Mourinho een nieuw contract te geven?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

United heeft maar 1 taktiek, en dat is halverwege Fellaini in de spits... er zit geen idee achter. Pogba is geen verdedigende middenvelder. Hij moet 2 brekers achter zich hebben net als bij Frankrijk, Kante en Matuidi. Bij united moet hij alle gaten op het middenveld zelf dichten.

17 december 2018 om 02:14

Inderdaad heb ik ook altijd gezegd Pogba is geen 6 of een verdedigend ingestelde middenvelder , net zoals bij Juve toen die Vidal en Marchisio naast hem had.

17 december 2018 om 02:28

Pirlo. Marchisio was zn plek kwijt

17 december 2018 om 03:51

Vaak speelde ze toch echt met alle 4 op t middenveld.

Mourinho is de regie al maanden volledig kwijt. Hij vertelt telkens weer hoe het komt dat het voor geen meter loopt maar betrekt zijn eigen falen daar uiteraard nooit bij. Veel te veel spelers lopen dingen te doen die ze niet moeten doen. Ze worden niet in hun kracht gebruikt. En Mourinho maar huilen om nieuwe spelers, waarmee hij degenen die het werk voor en namens hem moeten doen ook geen respect betoont. En als een verslaggever dan een kritische vraag stelt bij dat wanbeleid dan is meneer Mourinho weer beledigd. Ik begrijp niet waarom de board van United die mooiprater maar laat doormodderen.

17 december 2018 om 01:49

Klopt deels alhoewel een Mourinho 10 jaar geleden dan ook zich in landen vertoefde of clubs waar spelers zich door het vuur gingen voor hem en de club

Nu heb je een overbetaalde Sanchez, een Pogba die meer bezig is met zijn wekelijkse kapsel en Instagram, een Lukaku die te veel in de sportschool zit en een De Gea die denkt ook van wat doe ik hier en dan heb ik het niet eens over alle verdedigers die in de lappenmand zitten.

Moyes, Van Gaal en Mourinho allemaal aangenomen door Woodward met allemaal verschillende speelstijlen en aangekochte spelers die niet bij het type voetbal horen wat hun spelen.

De Glazers vinden het goed met het geld wat ze binnen halen en Woodward die niet te veel uitgeeft maar eerlijk is eerlijk United moet toch beginnen met een schone lei en spelers verkopen en beginnen met een visie zoals de meeste topclubs in Engeland doen

Of ze kunnen blijven hangen in het verleden toen het Engelse voetbal nog hard was en technisch onderlegd terwijl het voetbal al jaren is veranderd.

17 december 2018 om 02:41

Ze weten dat ze een waardeloze selectie hebben en dat Mourinho het maximale eruit haalt. Edward moet Jose zijn aankopen gunnen in Januari en dan kunnen ze het gat verkleinen. Op dit moment puur kijkend naar de selectie's zie je dat City Liverpool en Chelsea de beste zijn. Spurs Arsenal en United zijn van hetzelfde niveau. Het zou mij niets verbazen als ze 6e worden, wat ik een redelijke prestatie vind. Vind Utd veel slechte spelers hebben die teveel betaald krijgen. Los van Pogba DeGea Lukaku en Sanchez is het helemaal nkets toch

17 december 2018 om 07:49

Ik ben het redelijk met je eens als je selecties gaat vergelijken met de top 5 maar dat Mourinho er het maximale uit haalt? Dat durf ik te betwijfelen, ik heb het idee dat bijna niemand z'n niveau haalt. (Lukaku, Pogba, Sanchez, Martial) en in mijn optiek heeft dat met de vele wisselingen te maken. Het zijn ook gewoon mensen die vertrouwen nodig hebben en dat doe je niet door 2x basis te starten, dan weer de tribune, dan weer bank etc. Even los van blessures heb ik het idee dat de spelers onder hoogspanning staan. Korte termijn niet presteren is afgestraft worden. Dat hoort enerzijds bij een topclub anderzijds bouw je i.m.o. niet zoveel op. Dus ik vraag me een beetje af waar we naar toe willen bij ManU

17 december 2018 om 07:51

Ik vind 6de geen redelijke prestatie als je kijkt naar hoeveel geld Mourinho ook heeft uitgegeven. Daarnaast heeft United wel degelijk het talent om beter te spelen dan ze nu doen. Matic en Mata hebben de prem gewonnen, Martial laat zien goed te kunnen voetballen, Rashford lijkt me zeer aardig in een aanvallend team. Dan heb je nog vedettes die er ineens niets meer van kunnen onder Mourinho die jij al noemde zoals Pogba en Sanchez. Je hebt misschien wel de beste keeper van de wereld en een spits die elk jaar goed is voor minstens 16 goals in de prem.

Jongens als Herrera, Fellaini hebben misschien niet het absolute topniveau, en er schort wat centraal achterin, maar vergeet niet dat spelers als Lindelof en Bailly door Mourinho gehaald zijn. Als ik naar de hele selectie kijk doen ze echt niet onder voor een Arsenal, Chelsea of Tottenham, in de praktijk helaas wel. Ik vind dat je Jose's falen echt niet meer goed kan praten. Ik kan geen speler noemen die beter is gaan voetballen sinds zijn komst.

sowieso vreemd dat je je beste speler op de bank houd. geef die gozer gewoon een vrije rol en zet er twee controleurs achter die het vuile werk voor hem opknappen zodat hij aanvallend het verschil kan maken. United heeft toch genoeg controleurs in de selectie

17 december 2018 om 08:15

Welke controleurs dan? Matic, is te traag. Herrera een bijtertje oké maar als back up. Fred heeft mij totaal niet overtuigd en de rest kan daar niet spelen.

17 december 2018 om 12:16

@peter1984

Fellaini spelet bij Belgie ook als controleur. er moet daarnaast toch nog wel iemand zijn die dat kan? zo niet is de balans echt zoek bij United

Man U: verjong en maak mij coach: ik haal Lozano, Weigl, Ozil, Dumfries, Icardi en bezorg jullie de CL!

17 december 2018 om 00:29

Haha Lozano en Dumfries? Alsof die qua niveau ver boven het niveau staan die ze nu hebben. Ik vind dat Dumfries zich fantastisch ontwikkeld maar ik de Premier League lopen 30 backs met dezelfde kwaliteiten als Dumfries. Lozano zou ik sowieso niet halen, dan zou ik altijd eerder voor Bergwijn kiezen, veel meer talent.

Weigl is enorm blessure gevoelig en ik heb er sterke twijfels bij of hij de intensiteit van de Premier League überhaupt aan kan. Ik zou nooit een elftal bouwen om een controleur die minstens de helft van de tijd in de lappenmand ligt. Ozil, fantastisch maar laat het helaas maar eens in de vier wedstrijden zien.icardi is de enige speler van wereldklasse die het structureel, wekelijks laat zien dat het absolute wereldtop is. Laat Man Utd op die positie nou net al Lukaku hebben.

Als het zo moet zou ik als United zeker niet gaan vervangen want deze aankopen zijn stuk voor stuk dramatisch. Ik zou ten eerste eens beginnen met een goede centrale verdediger want Smalling, Bailly, Lindeloff is allemaal niveau Newcastle/west Ham.

17 december 2018 om 01:14

Nouja zo gemeen van je Rugu. Ik stem voor Godspeed ipv Mourinho! Laat mij je assistenr worden en we zullen een hele schoonmaak houden. Nzonzi van AS Roma voor achter Pogba. Ben Yedder van Sevilla samen met Sarabia Garcia! Linksback Alejandro Grimaldo van Benfica.

17 december 2018 om 01:22

Haha ja sorry, bij jou herken ik het sarcasme gelukkig wel als je met Nzonzi, Ben Yedder en Sarabia komt. Grimaldo lijkt me daarentegen wel een prima linksback voor United.

17 december 2018 om 02:32

De gea en pogba behouden. Rashford is een toptalent en Lingard is Engels en mag mede daardoor blijven. Sanchez en Lukaku kans geven en anders ook weg. Rest is echt waardeloos en moet asap weg

17 december 2018 om 08:17

Lukaku haha ik heb met spitsen samengespeeld op 4e klasse amateurs die een betere techniek hadden

17 december 2018 om 01:27

Hahaha daarmee winnen we het nog niet. Ook als er een nieuwe coach gaat komen moeten we geduld hebben. Er is veel schade aangericht door het bestuur en Mourinho wat dan nog eerst weer opgeknapt moet worden. Denk aan de hoeveelheid overbetaalde 12 in een dozijn spelers, de jeugdopleiding, transfer bestuur enz. Het wordt nog een lange weg..

Mou heeft al tig keren geroepen nou dat zijn team niet top is, dat hij nieuwe spelers wilde hebben, dat hij niet meer kan eisen van zijn spelers, dat andere clubs zich wel goed hebben versterkt.

Het is overduidelijk dat de beleidsbepalers falen, want de aankopen slaan nergens op. Mou heeft niet gekregen wat hij wilde hebben. Daarom is hij ook zo gefrustreerd en deelt hij continue indirect sneertjes uit naar de beleidsbepalers en meneertje Woodward.

Maar dat doet er niet aan af, dat hij heel zuur presteert, spelers kapot maakt en maar te defensief blijft voetballen. Maar goed zijn tactiek is duidelijk en daarom is het van belang dat hij de spelers krijgt die hij wil en nodig heeft. Van die strijders ala Materazzi, Terry e.d.

17 december 2018 om 00:29

@sociafan1

ik zou dan toch eerder de coach vervangen dan een heel elftal. dat word een dure grap. zorg gewoon dat er een coach komt bij wiens speelwijze dit materiaal wel past

17 december 2018 om 00:39

De beste man heeft in vorige seizoenen aangegeven dat hij zijn lijstje in heeft geleverd en de spelers heeft gekregen die hij wilde.

Het voetbal was desondanks niet om aan te zien, maar er werd resultaat gehaald waardoor het gedoogd werd.

De beste man had dit seizoen wederom een lijstje met speler ingeleverd maar kreeg er dit seizoen 'maar 1 ipv minimaal 2'.

Dat is vervelend voor hem, maar zeker geen excuus voor de erbarmelijke staat waarin zijn team nu verkeerd.

Voetballend dramatisch, spelers die totaal niet renderen en er wordt totaal geen resultaat behaald.

Daar moet hij verantwoordelijk voor gehouden worden en hij mag er wat mij betreft direct uit. Want de aankopen die wel degelijk op zijn lijstjes stonden de afgelopen seizoenen brengen niets. Zelfs die spelers weet hij dus niet aan de praat te krijgen.

Mourinho moet weg, weg, weg. Dat ze hem die dikke ontslagpremie geven want dit kan gewoon niet meer door de beugel. Het is genoeg geweest met dat laffe voetbal elke keer. Met 8 spelers in je eigen helft, hoe haal je het in je hoofd. Dit seizoen is sowieso weer naar de vaantjes, dus begin maar terug opnieuw inderdaad.

Mourinho gaat prat op zijn in het verleden behaalde resultaten. Nu vind ik het gewoon een loser, die via de media zijn spelers en club de schuld geeft. Als liefhebber van mooi voetbal vind ik deze situatie niet erg, maar hoop dat United snel weer de weg naar boven inslaat. Zonder Mourinho. Ik vraag me af of Pogba een plek kan hebben in Barca als Rakitic een nieuw avontuur zou willen..

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren