Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Corrigerende’ Frenkie de Jong imponeert: ‘Hij was een beetje gefrustreerd’

Laatste update:

Ondanks de 2-0 nederlaag tegen Sevilla in de strijd om de Copa del Rey woensdagavond, liet Frenkie de Jong zich andermaal gelden bij Barcelona. De middenvelder wees onder andere Jordi Alba de weg, die in de ogen van de Nederlander een verkeerde keuze maakte. Volgens Sport zijn het duidelijke tekenen dat De Jong stijgt in de hiërarchie bij Barcelona. “Met elke dag die verstrijkt, krijgt hij meer gewicht binnen de selectie”, luidde het oordeel.

Barcelona en De Jong moesten toezien hoe uitgerekend voormalig speler Ivan Rakitic woensdag de zege veilig stelde namens Sevilla. De Kroaat tekende in de slotfase voor de 2-0 en velde daarmee het vonnis voor de ploeg van Koeman. De Catalaanse krant ziet desondanks een opvallende verschuiving binnen de selectie. “De Oranje-international heeft het recht vergaard om als een van de teamleiders te worden gezien. De Jong voelt het vertrouwen van zijn ploeggenoten en durft hen te corrigeren op het veld. Maar altijd met de intentie om het team te helpen.”

Ook Luis García ziet hoe De Jong zich eenvoudig staande houdt op het middenveld van Barcelona. De voormalig middenvelder is benieuwd naar het plafond van De Jong. “Ik vind hem een fantastische speler”,vertelt García in gesprek met Goal. "Hij is nog jong en kan nog veel beter worden. Ik ben benieuwd wat hij kan bereiken. Ronald Koeman heeft het volle vertrouwen in hem, hij speelt ieder weekeinde en dat is wat hij nodig heeft. Hij wordt een van de belangrijkste middenvelders in Europa.”

Ook Koeman kan rekenen op een lofzang van de twintigvoudig international van Spanje, die voor onder meer Barcelona, Atlético Madrid en Liverpool speelde. “Ik denk dat Koeman geweldig werk levert en nieuwe spelers aan het systeem probeert aan te passen. We moeten hem de tijd geven. We hebben de afgelopen weken meerdere goede wedstrijden gezien, met een fantastische Ousmane Dembélé en Pedri.” Barcelona is inmiddels elf duels op rij ongeslagen in LaLiga en neemt het zaterdagavond in eigen huis op tegen Deportivo Alavés.

“De tegenstanders geven Barcelona niet veel ruimte, waardoor De Jong iets extra’s brengt”, gaat García verder. "Je kon zien dat hij aan het begin van het seizoen een beetje gefrustreerd was, ook door de situatie waarin de club verkeerde. Maar hij heeft het weer naar zin zin en duikt zelfs soms als spits op, waardoor hij de laatste weken geregeld scoort. Hij kan links, rechts, als controlerende middenvelder en zelfs als centrale verdediger spelen als het team dat nodig heeft."

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Denk deels door mijn real bril maar ik zie in frenkie gewoon echt niet een middenvelder die straks in de top 3 zit. Niet tijdens zn carrière en ook niet daarna.

12 februari 2021 om 10:24

Het komt door je real bril. Ongelooflijk goede speler. Zeker 1 vd betere bij barca en vd wereld.

12 februari 2021 om 11:45

Weetje eigenlijk is het zinloos wat wij hier doen. Laatst gaf frenkie in een interview aan dat hij zn periode in barca net een 6 geeft. Hij is gwn zo eerlijk en bescheiden dat hij dat gwn eerlijk toe kan geven. Hij zelf vind dat hij het oke doet en niet zo waanzinnig. En dan lees je hier van visca... dat hij top 3 middenvelders aantikt. Lachwekkend

12 februari 2021 om 12:52

Dat kan ook gewoon zijn bescheidenheid zijn... Ik ben niet per se meer voor Real dan voor Barca (beiden spelen altijd met 12 man, lijkt het) dus je bril deel ik niet, maar bepaalde niveaus zijn gewoon DE top imo of dat nou 3, 5 of 10 spelers zijn. Zo'n de Bruyne en De Jong nu, en bijv Zidane en Litmanen vroeger.

12 februari 2021 om 10:28

In de huidige top 3 van middenvelders? Daar zit hij nu al dicht tegenaan.

12 februari 2021 om 10:36

Dat meen je toch niet... dan moet hij wel heel wat meer zn stempel op de ploeg drukken. Dit kun je toch niet vergelijken met een De Bruijne of zo.

12 februari 2021 om 10:38

Top drie middenvelders hahaha je bent niet helemaal 100. Kan er denk ik 50 betere noemen lol

12 februari 2021 om 10:41

@ceesjelok maar dat is hij de laatste weken toch aan het doen met goals en assists.
En idd De Bruyne, maar dan noem je misschien wel gelijk de beste. Ja, hij is idd nog niet zo goed als De Bruyne, dat klopt

12 februari 2021 om 10:43

@sosuhzv en dan noem je visca niet helemaal 100. ten eerste zegt visca ook dat hij nog geen top 3 is.
ten tweede 50 betere middenvelders? Dan is het wel een hele waardeloze aankoop van barca voor dat geld.
Toch gek dat er nog een aantal topploegen zo'n bedrag voor hem over hadden.
Die hadden dan beter 1 van die 50 kunnen kiezen, daarvan zijn de meesten vast goedkoper.

12 februari 2021 om 10:44

Zie de Bruyne meer als een 10. Net als bijvoorbeeld Fernandes. Frenkie valt aan en verdedigt en is een ware kilometervreter.

12 februari 2021 om 10:57

Eens hoor Visca. Als je kijkt naar teamprestaties, is zoiets makkelijk afschuiven, maar als je Frenkie zag spelen bij Ajax, als je hem ziet spelen bij Oranje en als je hem ziet spelen bij Barca, dat is gewoon ontzettend goed.

Bruno en KDB laten dat meer zien in cijfers met goals of assists, maar als je het hebt over een middenvelder die het hele middenveld met grote regelmaat naar zijn hand zet, is dat Frenkie.

Het is alleen moeilijk om beter te lijken dan een middenvelder, die veel goals maakt of bij een club speelt die nu ontzettend veel indruk maakt.

12 februari 2021 om 10:57

Neem alleen odegaard, die werd in zijn 1e jaar gekozen tot beste voetballer in laliga en heeft gwn pech dat zidane gwn vast houdt aan zijn vertrouwde middenveld. Heb de dingen die odegaard deed frenkie nooit zien doen. Zo fluweel spel verdelen, steekballen geven, spel dirigeren en afmaken. Vrijetrappen scoren en behoorlijk wat afstandsschoten alleen al in zijn 1e halfjaar. Het is dat dat hij nederlander is en elke dag een artikel over hem lezen dat we gaan denken dat hij de beste is.

12 februari 2021 om 11:15

Hij laat het nu vooral op de bank van Arsenal zien. Wel realistisch blijven. Als Odegaard zijn team naar de halve finale van de CL draagt en Madrid en Juve weet te verslaan dan mag je terugkomen.

12 februari 2021 om 11:28

maar als je het hebt over een middenvelder die het hele middenveld met grote regelmaat naar zijn hand zet, is dat Frenkie.Lol. De Bruyne is de afgelopen jaren net meer achteruit gaan spelen (dit seizoen wel weer wat meer naar voren) en speelde meer CM dan cam. Zoals hij city dirigeerde, dat kan Frenkie echt nog niet, komt niet in de buurt. Bruno, Verratti, Modric zijn ook beter.

12 februari 2021 om 12:20

Ik daag je uit! Top 3 lijkt me ook overdreven maar 50....hoor het graag van je.

12 februari 2021 om 16:11

Visca, je verward frenkie met ziyech....

14 februari 2021 om 15:42

Is toch ook een andere middenvelder. Appels met appels vergelijken

14 februari 2021 om 15:42

Jij wel.. noem ze maar

14 februari 2021 om 15:43

Haha. Wat een vergelijk. Odegaard met Frenkie... haha

12 februari 2021 om 10:30

Met de ongekende hype rondom deze gozer weet je maar nooit wat mensen gaan vinden. Na een zeer matig 1.5 jaar speelt hij nu eindelijk een paar maanden op redelijk niveau en gelijk vinden ze hem de beste op aarde. Wat een goede wedstrijd tegen Real wel niet voor krediet kan opleveren...

12 februari 2021 om 10:37

Ongekende hype? Ben je vergeten dat hij in Bernaleo Modric liet zitten als een klein meisje en Vinicius even liet beseffen dat die wat meer de krachthonk mocht induiken? Redelijk niveau noem je de laatste paar maanden? Wat moet Frenkie nog meer doen dan wat hij nu laat zien? Goals, assists, voorassists, belangrijk in de opbouw en duikt op in de 16. Heeft meer goals dan Hazard en Vinicius maar oke, lees vaker zure berichten van jou als het omtrent Barca gaat maar blijf wel realistisch

12 februari 2021 om 10:44

De enige voetballer waar jullie een grotere obsessie mee hebben dan FdJ is wel Vinicius lol. Letterlijk in elk Real artikel komen hordes van barca fans die voor de honderdste keer komen roepen hoe slecht die wel niet is en hoe het mogelijk is dat hij prof is geworden. Misschien nog nachtmerries van de clasico's waar hij toch jullie gefabelde verdediging op hun reet heeft gelegd

12 februari 2021 om 10:46

Volgens Madrilenen is Valverde beter. Realisme is soms ver te zoeken.

12 februari 2021 om 10:53

Is hij niet beter dan? Goal van valverde tegen barcelona, dat is wat elke analist/trainer/ fan 1,5 jaar lang wilde zien van frenkie; de 16 in duiken en afmaken. Maar omdat vakverde 3 toppers heeft voor zich en niet iedere week kan spelen denk jij en meerdere dat hij veel minder is. Frenkie heeft een vergelijkbare situatie als vinicius. Geen wereldtopper dus speelt hij. Ik kan ook momenten opnoemen van vini waar hij abnormale dingen deed maar dan is elke voetballer wereldklasse. Het zegt al genoeg dat na bijna 2seizoenen in barca nog elke x wordt gegrepen naar de actie van frenkie in 2018.

12 februari 2021 om 11:09

Humor. Vinicius en Valverde in 1 adem noemen met Frenkie. Beiden niet eens goed genoeg om die oudjes bij Madrid uit de basis te spelen.

12 februari 2021 om 11:10

Valverde heeft de Jong nota bene in elke clasico alle hoeken van het veld laten zien... in welke wereld leven jullie echt waar

12 februari 2021 om 11:11

Haha, valverde die 30% van het seizoen speelt vergelijken met Frenkie die amper een wedstrijd mist. Laat Valverde maar eens 3 wedstrijden achter elkaar spelen voordat je hem gaat vergelijken met Frenkie.

12 februari 2021 om 11:18

Vind dit wel mooi haha. Geen enkele tegen argument. Frenkie stelt tot nu toe elke topwedstrijd teleur. Real, atletico en vooral bayern. Maar het wordt nu allemaal niet zo opvallend ondat iedereen begint over messi enz.

12 februari 2021 om 11:18

Laat Valverde eerst eens een basisplaats krijgen. Frenkie wist de vloer aan te vegen met Modric en Kroos en hiep zijn team naar de halve finale van de CL te stuwen. Valverde is een leuk hardlopertje.

12 februari 2021 om 11:27

Valverde bestempelen als een hardloper... wat en niveau hier zeg. En ik dacht dat ik een serieuze leuke discussie had met den forumlid op een voetbalsite daar gaat je plezier. Ben al helemaal teleurgesteld in je visca toen je hierboven reageerde dat odegaard de bank warm houdt in arsenal. Speelt daar letterlijk een week🤦‍♂️🤦‍♂️ Jammer man zou een leuke discussie zijn geweest. Helaas is het niveau zeer slecht hier.

12 februari 2021 om 11:28

Blijf juj dan ook realistisch en haal dan niet wrdstrijden naar boven van 3 jaar geleden? Sinds die bij barca speelt is het nog niet zo geweldig geweest op de laatste paar maanden na

12 februari 2021 om 11:28

Blijf juj dan ook realistisch en haal dan niet wrdstrijden naar boven van 3 jaar geleden? Sinds die bij barca speelt is het nog niet zo geweldig geweest op de laatste paar maanden na

12 februari 2021 om 11:28

Dus phoden is beter dan coutinho op de 10positie? Omdat hij nu vaker speelt en coutinho zijn draai niet kan vinden?

12 februari 2021 om 11:29

Wanneer heeft die barca naar de halve finale geloodst dam?

12 februari 2021 om 11:57

Die hele frenkie discussie is uit de hand gelopen. Je hebt mensen die hem de beste vinden en je hebt mensen die zeggen dat er 50 betere middenvelders zijn........... nou noem ze op dan welke 50? De beste middenvelder voor mij is kevin de bruyne momenteel. Thiago vind ik ook beter, die heeft de verkeerde keuze gemaakt om naar liverpool te gaan hij past niet in dat team. Maar 50 betere middenvelders dan frenkie? dan ben je even goed koekwous.

12 februari 2021 om 12:10

Kijk als verdedigende mid is rodri, kante casemiro allan kimmich fabinho beter. Als aanvallende middenvelder is bruno gundogan de bruyne maddison grealish dybala beter. Als controlerende middenvelder is koke thiago goretzka pogba kroos verratti beter. Kom niet tot 50 maar is een aardig lijst lijkt me.

12 februari 2021 om 12:17

Ehm precies mijn punt, er zijn geen 50 betere. En laten we het gewoon op zijn huidige positie houden, namelijk als rechter middenvelder. Als je 3 posities pakt kan je veel
Makkelijker een behoorlijke lijst maken. Los van of ik er uberhaupt mee eens ben met de namen die je benoemt, daar wil ik niet op in gaan

12 februari 2021 om 12:37

Noem ik 3 posities op van een middenvelder kom je met rechter middenvelder. Dat is een rechtshalf vriend. Dat zijn klassieke wingers in de moderne tijd heet het buitenspelers. Kijk je hebt verdedigende mid controlerende mid en aanvallende mid. Mijn punt is dat als je frenkie vergelijkt met een betere is hij opeens geen cdm geen cam en geen cm. Elke x is er een reden wrm je hem niet mag vergelijken met casemiro of bruyne of thiago want dat is hij allemaal niet. En nu is hij rechtermiddenvelder😂😂😂😂😂😂😂

12 februari 2021 om 12:59

Wat een sneue Barca-Real discussie is dit aan het worden zeg. Je kan allemaal middenvelders opnoemen die of hier of daar beter zijn, maar Frenkie is op zijn 23ste al zo goed, is een van de belangrijkste spelers van dit Barca en bovendien, hij is heel multifunctioneel. Hij wordt vergeleken met specifieke spelers, maar de meeste voorbeelden die er genoemd worden zijn in de verste verte niet zo multifunctioneel als De Jong. En dat, met zijn nuchterheid en zijn versnelling, is echt een unieke kwaliteit. We gaan het zien. Maar hou gewoon allemaal op met die sneue discussie over wie de beste is. Vooral als clubvoorkeur heel erg je mening beïnvloedt.

12 februari 2021 om 11:07

Dat zal hij ook nooit worden, alleen het peloton van ajax aanhangers op vz wil ons dat laten geloven.

12 februari 2021 om 16:11

Wat mist hij volgens jouw real bril dan. Ik vind namelijk dat hij wel tot de top 3 kan komen, dit seizoen vind ik hem zelfs al dichtbij komen.

Haha zelfa als Barça met 0-4 wordt afgedroogd en het middenveld compleet wordt weggespeeld wordt er wel ergens een krantje gevonden dat Frenkie iets positiefs zag doen 😂

12 februari 2021 om 11:14

Hun middenveld wordt letterlijk in elke topwedstrijd helemaal weggespeeld en dan durven ze bovenstaande teksten te produceren

12 februari 2021 om 11:21

Precies wat ik hierboven zeg haha. Letterlijk elke topwedstrijd is hij de slechtste. Fysiek wordt hij op zij gezet, wordt helemaal weggetikt en kan het gwn niet belopen. Is gwn een mooi weer voetballer, als het draait als team (en dat is de laatste 5 jaar alleen tegen de kleintjes bij barca) is hij goed bezig want in balbezit kan hij als de beste messi aanspelen.

12 februari 2021 om 11:31

Als je Madrid fans mag geloven is Vinicius Neymar 2.0, Valverde de beste speler in Europa die op de bank zit en Lucas Vazquez de nieuwe Cafu.

12 februari 2021 om 11:39

Zelden iemand gezien die zich zo belachelijk maakt haha. Je weet dondersgoed dat geen enkele real fan zo een gedachte heeft. Doet pijn zeker dat we valverde beter dan frenkie vinden en dat je het zo op deze manier belachelijk neer wilt zetten over valverde. Wij zijn realistisch genoeg om niet te denken dat hij "dicht bij de top 3 middenvelders zit" 😘

12 februari 2021 om 12:37

Wat heeft deze opmerking te maken met dit artikel? De meeste Madridistas zijn overigens behoorlijk kritisch over Vinicius en Vazquez. Ik lees overigens ook nergens dat Valverde speler van europa is?

12 februari 2021 om 15:13

Goed om te horen dat er van enige vorm van realisme nog sprake is.

12 februari 2021 om 19:05

Jammer dat ik dat niet kan zeggen over t bestuur van barca die messi 750 000 000 heeft gegeven voor 1 cl die hij niet heeft kunnen winnen. 😂😂😂😂 met zijn trieste speech dacht even stoer te kunnen doen met "de champions league kom hierheen"😂😂

VI, je lezers zijn niet blind. Stop daarom met het ophemelen van Frenkie de Jong als top of the top. Niet meer, maar ook niet minder dan van gemiddeld niveau.
Als hij zo goed was, waarom is hij tot nu toe nooit man of the match geworden?
Matthijsen was nuttig in Oranje en speelde altijd. Maar was daarom nog niet super. Barcelona zal nu wel heel veel spijt hebben dat ze 80 miljoen hebben betaald voor een speler die niet meer waard is dan 35 miljoen.

12 februari 2021 om 11:20

Bayern is al bereid 100 miljoen voor hem te betalen. Maar dat terzijde.

12 februari 2021 om 11:55

Cute. Denken dat bayern ooit 100miljoen gaat betalen voor een speler. Ze hebben kimmich maar dat terzijde.

12 februari 2021 om 12:39

Waar haal je deze onzin vandaan dan? Bayern en 100 miljoen betalen? Waarom zouden ze? Ze zijn regerend kampioen, de beste en dan nog 100 miljoen extra neerleggen?

12 februari 2021 om 16:35

Hahaha middelmaat ^^. Waar heb jij de afgelopen 3 jaar gezeten? City, Juventus, Barca, Real, ze wilden hem allemaal. Bayern ook. En als je eens een wedstrijd van hem kijkt, dan moet je echt je ogen opendoen. Dit is de beste Nederlandse verdedigende middenvelder die ik in de afgelopen 20 jaar heb gezien. De enige die ik er nog boven zou zetten is Davids, omdat ie zijn hele carriere in de top heeft gespeeld. Maar Frenkie kan echt alles. Busquets is nooit man of the match, toch wordt hij geroemd. Xavi was ook nooit man of the match. Iniesta ook amper. Want het was altijd Messi; die schopte er 3 in. Wat een wanargument.

Alleen al om de frustrerende reacties moet voetbalzone iedere dag een Frenkie artikel plaatsen, het maakt mij niet meer uit waar het over gaat. Er zijn meer dan 50 betere middenvelders, wisselspelers zijn beter, frenkie is gemiddeld, hij is maximaal 35 miljoen waard. Dit is toch leuk, zoveel frustratie, ik kan er wel om gniffelen.

12 februari 2021 om 11:22

Die frustratie zit zich vooral bij de antis. Frustratie uit zich in negatieve zin. Van iemand fan zijn is per definitie geen frustratie.

12 februari 2021 om 11:27

Het maakt mij niet meer uit, ik heb de hoop al opgegeven om op voetbalzone te discussieren over Frenkie of Barcelona/ Real Madrid. Ik denk dat we allemaal wel weten wie er gefrustreerd zijn maar dat maakt het alleen maar leuk om te lezen.

12 februari 2021 om 11:37

Visca j ben ook voor barca maar laten we nou niet doen dat frenkie al jaren werelds speelt anders had barcelona toch ook wel boven aan gestaan! Ik vind het een geweldige voetballer dat ben k helemaal met je eens maar hij mag eerst wel wat constanter worden voordat we kunnen zeggen top 3 middenvelder vd wereld vind ik

12 februari 2021 om 11:38

Maar dat die dat kan worden staat bij mij wel vast

12 februari 2021 om 16:11

Ik zeg ook niet dat hij daar nu toe behoort. Hij heeft de potentie om dat te doen.

Frenkie zie ik ook wel als een van de leiders voor het toekomstige Barca. Wat vinden mede Barca fans trouwens van Alba? Ik weet niet waarom maar mij weet hij niet te overtuigen. Tuurlijk hij scoort laatst 2 belangrijke doelpunten maar vind het meestal zo nonchalant bij die jongen. Kan natuurlijk te maken hebben met dat hij geen concurrentie heeft maar ik zou er niet wakker van liggen als er een club hem op pikt. Daarnaast dat elke keer maar terug spelen op Messi begint armoedig te worden. Geef die bal is keer strak voor als je 3 man voor het doel ziet.

12 februari 2021 om 16:12

Hij let te vaak niet op verdedigend. Maar zonder hem komt er niks van links.

Ik vraag mij af waar iedereen al die betere middenvelders ziet dan Frenkie. Het is toch leuk dat hij het zo goed doet bij Barcelona? Voor het NL elftal is hij onmisbaar, dus het is alleen maar positief dat hij zich ontwikkelt.

Als je eergisteren de wedstrijd zag, vraag je je meer af waarom Rakitic weg moest voor iemand van 80 miljoen?
Frenkie de Jong zal een grote toekomst tegemoet gaan, maar in de wedstrijden waarin het nu moet, geeft hij niet thuis. Busquets op zijn oude dag is momenteel de belangrijke schakel tussen verdediging en middenveld.

12 februari 2021 om 13:24

Als je niet weet waarom rakitic weg moest heb je gewoon niet opgelet. Hij was een schaduw van zichzelf en speelde heel erg slecht. Werd op het middenveld aan alle kanten voorbij gelopen. Draaide als een vrachtwagen en kon niet zoals in zijn eerste seizoenen spelen. Daarnaast was hij al boven de 30 en dan is er weinig hoop op verbetering

15 februari 2021 om 09:15

Als je Sevilla kijkt, dan zie je dat hj nog steeds kan voetballen en gewoon verkeerd gebruikt werd bij Barcelona. Vaak naast Busquets terwij hij goed uit de verf komt in een vrije rol daarvoor als valse 10. De rol dat de Jong nu inneemt bij Barcelona had goed voor Rakitic kunnen zijn.

15 februari 2021 om 12:52

rakitic speelde nooit naast busquets in een dubbele pivot rol. hij speelde als rechter middenvelder in een controlerende rol

Dit is een speler die er alles maar dan ook alles aan zal doen om de beste worden wat niet lang meer zal gaan duren..

Ik heb tot nu toe geen antwoord gekregen op mijn vraag. Als Frenkie de Jong zo geweldig speelt als VZ ons wil doen geloven, waarom is hij in, intussen bijna twee seizoenen, nog nooit man of the match geworden?

En nogmaals, Matthijsen was vaste kracht in Oranje. Maar geen super speler. Hetzelfde geldt voor Frenkie de Jong. Staat altijd in de basis, maar zeker niet omdat hij zo goed is.

Is Barcelona met Frenkie beter? Is Barcelona zonder Frenkie zwakker? Het antwoord op beide vragen is "nee". En de logische conclusie van dit antwoord is: Barcelona kan dus zonder hem. Als hij niet speelt, wordt hij ook niet gemist.

12 februari 2021 om 14:04

Ik zal je helpen, niemand maar dan ook niemand neemt je serieus als je Frenkie zijn situatie met Joris Mathijssen vergelijkt. Maar echt niemand gaat je serieus nemen haha. Daarom heb je geen antwoord gekregen. Kom je met man of the match aankakken, alsof Busquets, Puyol, Xabi Alonso om een paar namen te noemen bekend stonden om het zijn van man of the match, doe even normaal..

12 februari 2021 om 16:39

Precies dat. Een verdedigende middenvelder wordt bijna nooit Man of the Match. Xavi, Iniesta, Busquets werden dat bijna nooit. Frenkie is aan de bal echt bizar goed en schuwt het werk ook niet. Doe je ogen open en kijk hoe hij het voetbal simpel laat lijken. Hij verliest echt bijna nooit de bal, terwijl ie best veel risico in zijn spel ligt. Dat is echt een extreem zeldzame combinatie. Hij maakt bijna alle kansen die hij krijgt af (meer nog dan spitsen) en hij speelt ook als CV als het moet. Sorry maar, dit is de beste voetballer die we hebben gehad sinds Robben en voor mij (op Davids na) de beste verdedigende middenvelder die Nederland ooit gehad heeft. En als hij klaar is is ie de beste verdedigende middenvelder die we ooit gehad hebben.

12 februari 2021 om 14:10

Hij concurreert met messi voor man of the match vandaar zo weinig. De kranten in spanje overdrijven ook wel eens hoor dat zeker. Echter speelt frenkie de laatste tijd eigenlijk een ruim voldoende. En het is dan jammer dat als hij na een goede run een keer minder speelt er zoveel mensen als hyenas op hem afkomen.

Ik lees hier dat mensen serieus frenkie als top3 middenvelders (of daar dicht tegenaan) beschouwen?? Ik denk dat elke topteam wel 2 betere middenvelders heeft rondlopen dan frenkie.

12 februari 2021 om 16:42

Wie is er beter dan? Ik kan je nu zeggen dat ELK topteam Frenkie in de basis zou zetten. Direct. Rodri is niet beter, Kroos is niet beter (al zie ik dat je een Real fan bent), Casemiro is niet beter, bij Juve staat niet één middenvelder die uberhaupt in de buurt komt, Barella is prima maar geen Frenkie, Kimmich ok is misschien beter, maar er is er daar niet nog een beter, United heeft Mctominay die alleen maar kan lopen, Fred is niet beter, City dus Rodri die niet beter is en Gundogan zeker niet, Liverpool heeft alleen maar lopers (thiago is heel goed, maar niet zo veelzijdig als Frenkie). Dus ik denk dat ie echt een top 5 middenvelder is in de wereld. Hij is sowieso de beste middenvelder in Spanje.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren