Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Contract Nederlander bij Cardiff ontbonden: ‘Hij kwam niet in mijn plannen voor’

Laatste update:

Lex Immers en Cardiff City gaan per direct uit elkaar. Manager Neil Warnock bevestigt vrijdag dat het contract van de Nederlandse middenvelder in overleg is ontbonden. Een terugkeer naar de Eredivisie ligt niet voor de hand. Club Brugge, Celtic en VfB Stuttgart zijn volgens verschillende media de beste kanshebbers op de handtekening van de ex-Feyenoorder.

/

De dertigjarige Immers speelde sinds januari 2016 voor Cardiff. In eerste instantie werd hij gehuurd van Feyenoord, afgelopen zomer kwam hij voor ruim twee miljoen euro definitief over van de Rotterdammers. Waar hij vorig seizoen nog hoge ogen gooide in de Championship, komt hij dit seizoen niet aan de bak bij de nummer negentien van de competitie. "Lex Immers heeft in overleg de club verlaten”, vertelde Warnock volgens Wales Online.

“Hij kwam niet in mijn plannen voor sinds mijn komst, moet ik eerlijk bekennen", aldus Warnock. "Er ligt momenteel veel op zijn bordje. Hij krijgt ook nog een baby, dus dit is voor beide partijen het beste. Bij ons komt er salarisbudget vrij en hij kan staan en gaan waar hij zelf wil. We wensen hem het beste."

Zou Lex Immers nog een versterking zijn voor Feyenoord?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

het verbaasd me dat 82% in de poll op nee stemt. Ik denk dat het wel degelijk een bruikbare kracht is en anders ook goed om achter de hand te houden.

6 januari 2017 om 13:04

Precies altijd de juiste instelling ook en hielp Feyenoord ook in het beker duel met Wii, hij geeft altijd 110% hoop dat hij goed terecht komt.

6 januari 2017 om 13:10

Zijn inzet is goed, maar dat is die van Toornstra en Kuijt ook en die hebben meer kwaliteit. We hebben hem simpelweg niet nodig. Hij was destijds zeer bruikbaar maar die tijd is geweest. Verder wens ik hem het allerbeste. Club Brugge vindt ik wel een mooie club voor hem. Zou mooi zijn als hij daarheen gaat en nog een of twee prijzen pakt in zijn carriere.

6 januari 2017 om 13:59

Celtic lijkt me nog mooier voor hem. Kan die misschien ook eens cl spelen

Dit komt voor mij best onverwachts moet ik zeggen. Ik volg immers niet op de voet maar ik dacht dat hij basisspeler was. Daarnaast lag hij erg goed bij de fans van de club. Als Club Brugge hem daadwerkelijk wil zou ik lekker naar Brugge gaan. Mooie club en dichtbij huis

6 januari 2017 om 16:20

Past eerlijk gezegd ook bij Club Brugge. Niet de meest verfijnde voetballer en Brugge heeft zo wat de traditie om zulke hardwerkende voetballers in hun elftal te hebben tov de andere Belgische "toppers"

Heel beperkte voetballer, maar als je hem goed gebruikt, kan hij zeker van waarde zijn voor een hoop ploegen.

Als Feyenoorder en een beetje immers fan tog wel zonde dat die daar niet geslaagd/succes vol is geweest een voetballer die we leeft voor het spelletje en altijd 100% geeft

Door inzet, wilskracht en goede werkethiek altijd een voldoende. Als je deze jongen goed gebruikt is hij voor veel ploegen goed bruikbaar. Stuttgart, Celtic en Brugge zijn alle drie mooie clubs om voor te spelen. Hij gaat er niet op achteruit..

Vorig jaar was het nog bij de fans nog zo'n beetje de beste aankoop ooit van Cardiff (op Facebook waren die laaiend enthousiast) en nu de deur uit. Het kan snel verkeren.

6 januari 2017 om 13:22

Ik begrijp dat hij niet goed ligt bij de nieuwe manager, en die bepaalt de opstelling. Heel jammer!

6 januari 2017 om 15:11

De fans van Cardiff verbazen zich hier ook over en zijn not amused dat hij nu gratis de deur uitloopt.

Een half jaartje leuk meegehobbeld. Dan leg je hem vast en laat je hem weer na een half jaar vertrekken. Lachwekkend beleid bij die club. Leg hem dan niet in de zomer vast.

6 januari 2017 om 13:23

Dat dacht ik ook meteen. Je huurt hem zodat je hem van dichtbij kan meemaken, dat is nou net het voordeel van eerst huren.

Het zou toch mooi zijn als hij weer terugkeert bij Ado! Ze kunnen hem daar in ieder geval heel goed gebruiken, al denk ik dat er bij Ado meer nodig is dan alleen Lex Immers. Wordt trouwens ook een lastig verhaal voor Ado, want de clubs die genoemd worden, lijken mij ook heel interessant voor Immers.

Nou als je niet in de plannen van Warnock voorkomt kan dat alleen maar voor elke willekeurige speler als een compliment worden opgevat. WAT een tactisch onbenul en schreeuwerd is dat zeg.

Zal er niet raar van op kijken als hij naar Club Brugge toe gaat.
Kan hij in Nederland weer wonen met zijn gezin en toch voor de prijzen spelen in Belgie, daarnaast spelen er ook andere Nederlandse voetballers die hem vast wel een warm welkom geven.

6 januari 2017 om 16:22

Idd, dat zou zeker geen verrassing zijn. Club Brugge is al langer geã¯nteresseerd en misschien zaten ze hier wel op te wachten. Al hoop ik persoonlijk op een jonger alternatief.

Club Brugge is zowat het Feyenoord van Belgie ; no sweat, no glory, de leuze van Club. Geef toe : het zou zomaar ook de strijdkreet van Feyenoord kunnen zijn.

En wat die CL betreft : ik denk dat hij met Club ongeveer evenveel kans als met Celtic. En bij Club spreken ze ook Nederlands, kan hij terug in Nederland gaan wonen als hij dat wil en ik ben er zeker van dat de rits Nederlanders met een recente passage in het Venetiã« van het noorden unaniem positief zullen zijn over Club, de stad Brugge en de supporters aldaar (naar Belgische normen overigens ook een legioen).

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren