Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Conte roemt ontwikkeling Aké: ‘Het gaat razendsnel met hem’

Laatste update:

Nathan Aké neemt het op tweede kerstdag met Bournemouth op tegen Chelsea, de club waar hij onder contract staat. In aanloop naar de ontmoeting van aanstaande maandag, werd manager Antonio Conte gevraagd naar zijn kijk op de ontwikkeling van de Nederlandse verdediger. Zoals velen is ook de Italiaanse trainer onder de indruk wat Aké laat zien dit seizoen.

/

Aké doet het zó goed bij Bournemouth, dat in Engeland wordt gesproken over een vervroegde terugkeer naar Stamford Bridge. Daar wilde Conte zich donderdag niet over uitlaten. "Hij speelt goed bij Bournemouth, maakt een fantastische ervaring door en ontwikkelt zich razendsnel", aldus de Italiaan in de Engelse media.

Ook Bournemouth-manager Eddie Howe doet het goed. Hij werd eerder al genoemd als opvolger van Arsène Wenger bij Arsenal en als beoogd bondscoach van Engeland. "Hij is heel jong en heel goed”, aldus Conte. “Ik heb respect voor hem en wens hem een topcarrière. Als hij op deze manier doorgaat wordt hij een manager van een geweldig team.”

Denk jij dat Nathan Aké volgend seizoen basisspeler is bij Chelsea?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Krijgen we dan toch weer internationals bij europesche topclubs!! Zie hem weinig live maar lees dat hij aventoe een goaltje meepikt.

22 december 2016 om 16:10

Ake is een beetje een gek type speler en het is (voor mij) nog niet helemaal duidelijk wat zijn beste positie is. Hij is snel, snapt het spelletje in verdedigend opzicht goed, is een goede passer, alleen qua fysiek en lengte niet sterk genoeg voor een club als Chelsea naar mijn mening. Daar zou hij denk ik sneller linker verdediger staan.

Ake doet het voor het tweede jaar oprij erg goed in de PL. Erg jong maar speelt wel volwassen, hopelijk mag hij volgend seizoen aansluiten bij de eerste van Chelsea.

Misschien ook wel een goeie speler voor Oranje, een duo met van Dijk. Dan heb je twee spelers achterin die het uitstekend doen in een van de beste competities van Europa.

22 december 2016 om 15:44

Stefan de Vrij is ook uitstekend. Maar hoe meer hoe beter.

22 december 2016 om 15:50

Misschien weer overgaan op een 5 mans verdediging? Want als ze alle drie hun vorm meenemen naar Oranje staat het achterin als een huis.

22 december 2016 om 15:57

Ik zou dit wel een mooie 5 mans verdediging vinden voor de toekomst. met 3 centrale van dijk de vrij en Ake en als vleugelverdedigers dan karsdorp op rechts en links een willems of sinkgraven, met daarvoor strootman moet je het toch tegenstanders aardig lastig kunnen maken

22 december 2016 om 16:50

Sinkgraven, hou op joh. Dan altijd nog 100x liever van Aanholt.

22 december 2016 om 19:23

Liever Blind, die deed het uitstekend in de vijf mans verdediging in Brazilie.

22 december 2016 om 21:19

En Van Aanholt doet het nog niet eens zo slecht, is echt een prima linksback. Helemaal in een 5 atb.

22 december 2016 om 22:34

Van Aanholt doet het uitstekend. Verdedigend zeker niet de beste, maar dat compenseert hij met zijn aanvallende kwaliteiten. Zeker in een 5 mans verdediging zouden zijn kwaliteiten perfect passen.

Hij schiet er ook regelmatig een goal in. Vorig seizoen 5. Dit seizoen alweer 3. Gewoon de beste optie, boven de huidige Willems, Blind en al helemaal boven Sinkgraven.

23 december 2016 om 02:46

Nou, dan zijn we er uit Aanholt - Van Dijk - Ake - De Vrij - Karsdorp.

Wie vertelt het aan de bondscoach?

22 december 2016 om 21:26

Is Ake niet een LA? Of wordt hij voortaan gebruikt als CV?

22 december 2016 om 21:58

Hij kan op meerdere posities, maar bij Bournemouth speelt hij idd als CV en hij doet het uitstekend.

Ake doet het (weer) prima en ik denk dat hij volgend seizoen de plek van Alonso over kan gaan nemen! Conte heeft beloofd om sowieso meer jeugd te gaan gebruiken en daar zal hij volgend jaar de kans voor krijgen als Chelsea weer Europees voetbal speelt en meer zal moeten gaan rouleren, want nu is rouleren niet nodig! Het zou voor de Nederlandse Chelseafans ook wel grappig zijn om een Nederlander op wekelijkse basis te kunnen zien spelen!

22 december 2016 om 15:42

Hoop eerder dat Christensen een kans krijgt achterin. Zouma-Luiz-Christensen en Azpi op de plek van Alonso. Dan heb je met Ake een prima back up voor twee posities.

22 december 2016 om 15:51

Dat is ook een optie, alhoewel ik denk dat Zouma Cahill zal gaan vervangen en dan Christensen daar op termijn weer bij kan komen. Ik verwacht niet dat Chelsea volgend jaar al met twee van die jonge verdedigers zal gaan spelen!

22 december 2016 om 16:15

@aze/che 4 Ever

Dat gaat problemen opleveren wanneer je uit de organisatie wilt opbouwen zonder een LCB die linksbenig is zoals momenteel al het geval is met Cahill die elke bal naar voren ramt zodra hij maar onder enige druk komt te staan.

22 december 2016 om 16:13

Zo goed is Akã© (in ieder geval nog niet) om meteen als LWB in de basis te starten volgend seizoen.

22 december 2016 om 16:50

Ben ik het niet mee eens, helemaal als je bekijkt hoeveel Alonso bijdraagt aan het offensieve spel. Alonso is een echte kilometervreter, maar vind ik aan de bal lang niet zo goed als een Akã© of een Azpiliqueta. Ik denk dat hij wel degelijk op die positie kan spelen in het volgende seizoen.

22 december 2016 om 19:40

@yoericfc

Alonso heeft hier niks mee te maken ondanks dat hij pure middelmaat is. En zo goed aan de bal is Akã© ook weer niet, dat hij als LB hier en daar een goaltje heeft meegepikt maakt hem niet ineens voetballend top. Daarnaast is Azpi op voetballend vlak ook nog een "work in progress", maar die is na Luiz dan ook het verste op dat gebied.

22 december 2016 om 22:44

Jouw mening verliest wel een hoop waarde vanaf het moment dat je zegt dat Ake als LB zo nu en dan zijn goaltje mee pakt. Die jongen speelt centraal achterin en heeft als CB 3x gescoord dit seizoen.

22 december 2016 om 22:55

@sammerens

Cb/lb/lwb maakt allemaal niet uit, hij is hoe dan ook niet goed genoeg om in de basis te starten voor Chelsea volgend seizoen in wat voor positie maar ook.

over 5 jaar is onze verdediging in nederland de sterkste linie iets wat 5 jaar terug het minste van alles was.
De 1 naar de andere verdediger gaat het steeds beter doen.
Van dijk, De vrij, Ake, Bruma die het steeds beter doet bij wolfsburg.
En dan nog kongolo en riedewald die ook nog erg goed kunnen worden.

Ik hoop echt dat we weer snel wat toppers in oranje gaan krijgen. We hebben ze hard nodig. Buiten van Dijk die zich ook goed lijkt te ontwikkelen heeft oranje geen toppers.

22 december 2016 om 21:32

De Vrij is een absolute topper naar mijn mening. Een van de beste verdedigers in italiã«.

22 december 2016 om 22:01

Tja leuk al die verdedigende talenten, maar die winnen geen toernooien voor je. Na het WK (als je die uberhaupt weet te halen) in Rusland is het klaar met Robben. Daarna zal Oranje voor het eerst in decennia's geen (aanvallende) wereldtopper meer in haar selectie hebben. Geloof me met het missen van het EK 2016 hebben we het ergste echt nog niet gehad. Nederland zal de komende jaren bungelen tussen de B en C landen helaas.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren