Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Concurrent van David Neres hard op weg naar de Premier League’

Laatste update:

Aanvaller Everton Soares is op weg naar Arsenal. Het Braziliaanse FOX Sports en enkele Italiaanse media melden dat de Londenaren erg dicht bij de komst van de buitenspeler van Grêmio zijn. Naar verluidt gaat Arsenal 28 miljoen euro betalen voor de international, een bedrag dat middels bonussen nog kan oplopen met 12 miljoen euro.

Everton wordt al geruime tijd in verband gebracht met een overstap naar Europa. De aanvaller, die op de Copa América David Neres uit het basisteam van Brazilië speelde, krijgt naar verluidt binnenkort in zijn thuisland bezoek van enkele doktoren van Arsenal om een paar testen te ondergaan. Everton liet eerder al weten dat hij een aanbieding van een club uit Europa op zak had.

Diverse topclubs zitten achter Everton aan, zo meldt het Engelse Sky Sports dinsdag. Onder meer Atlético Madrid, dat ook wordt gelinkt aan Ajax-aanvaller Neres, zou belangstelling hebben voor Everton. De Spaanse topclub zou bereid zijn 34 miljoen euro te betalen voor de 23-jarige aanvaller, die nog tot de zomer van 2022 vastligt bij Grêmio.

Arsenal aast al lange tijd op Wilfried Zaha, maar de aanvaller blijkt de duur. Engelse media verschillen in berichtgeving over de vraagprijs van de aanvaller uit Ivoorkust, maar het lijkt in ieder geval zeker dat the Eagles tussen de tachtig en honderd miljoen euro willen incasseren. Arsenal vindt dit bedrag te gortig en zou nu bijna beet hebben met Everton, het alternatief voor Zaha.

Een goede aankoop van Arsenal?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Leuke speler maar toch niet wat Arsenal nodig heeft ? Of ze moeten met 10 aanvallers en een keeper gaan spelen.

16 juli 2019 om 12:03

Een vleugelspeler is absoluut nodig. Iwobi is pure middelmaat en verder eigenlijk alleen Nelson nog als buitenspeler. Hierna nog 1 goede centrale verdediger en dan heb ik wel goede hoop op een top 4 klassering.

16 juli 2019 om 12:04

Arsenal heeft zeker een goede buitenspeler nodig. Iwobi en mkhi zijn gewoon niet goed genoeg. Reiss Nelson heeft pas een prima jaar in duitsland gehad. Arsenal kan Everton goed gebruiken, die speelde goed tijdens Copa America

16 juli 2019 om 12:15

Je hebt blijkbaar geen idee welke spelers Arsenal heeft hã¨.

Arsenal heeft welgeteld 1 vleugelspeler. Dat is Iwobi, en hij is niet eens een pure vleugelspeler maar meer een LM. Welke aanvallers bedoel je? Arsenal heeft de volgende aanvallers:

Lacazette
Aubameyang
Nketiah
Iwobi

Welbeck mag namelijk weg. Laca, Auba en Nketiah zijn spitsen en andere spelers dan Everton.

Edit: Ik was Nelson vergeten.

16 juli 2019 om 12:20

Saka en Martinelli ben je ook vergeten.

16 juli 2019 om 12:22

Mkhitaryan is een aanvallend middenvelder en moet je niet eens op de vleugel willen zetten.

16 juli 2019 om 12:23

@awkward Turtle

Op die fiets kan je Smith-Rowe ook al mee gaan tellen. Saka heeft maar een paar minuten gemaakt, die tel ik niet mee. Nketiah zit daarentegen al veel langer bij de selectie. Martinelli kan je weinig zinnigs over zeggen.

16 juli 2019 om 12:34

Smith-Rowe is ook meer een aanvallende middenvelder. Maar het gaat er meer om dat je de aanvallers noemt die Arsenal 'heeft'. Saka en Martinelli zitten dit seizoen officieel bij de selectie, dus moeten ze het lijstje wel halen lijkt mij. Hiermee maken spelers uit de jeugd de stap naar het eerste, iets wat in de verdediging niet gebeurt. Daarom lijkt de prioriteit mij meer te liggen in de verdediging dan op de flanken met het krappe budget dat Arsenal lijkt te hebben.

Maar ik weet niet of je het daar uberhaupt mee oneens bent. Het punt dat je tegenover Gelijkmaker maakt, lijkt mij verder inderdaad weinig mis mee. Het Arsenal van vorig seizoen heeft zeker dringend behoefte aan een vleugelaanvaller. Over de invulling van deze positie en de prioriteiten van het transferbudget kun je twisten.

16 juli 2019 om 12:42

Als je alle aanvallers opnoemt kunnen ze er inderdaad bij staan. Dat klopt. Het is inderdaad alleen de vraag of jongens zoals Saka en Martinelli al iets kunnen toevoegen, vandaar dat ik ze niet had opgenomen in mijn rijtje.

Ondanks dat het aanvallend soms sterk was, was een vleugelspeler een must. Want je had eigenlijk geen pure vleugelspeler terwijl de coach met vleugelspelers wil spelen. Je moet Emery dan ook de ruimte bieden om dat te doen. Mkhitaryan en Iwobi als vleugels werkt namelijk niet. Auba op de vleugel is ook niet perfect. Ik had alleen de hoop dat Xhaka daadwerkelijk verkocht zou worden, zodat we bijvoorbeeld Weigl konden halen als pure defensieve middenvelder.

16 juli 2019 om 12:59

Maar Arsenallz, hoe zit het dan met de verdediging? Leuk hoor die wingers, maar uiteindelijk blijft het achterin gatenkaas. Onze linksbacks zijn slecht, we hebben 1 geblesseerde rechtsback en 1 makeshift rechtsback en kunnen nauwelijks 2 degelijke CV's opstellen.. Het lijkt mij toch dat de prioriteit daar echt een stuk meer moet liggen. Tierney duurt nu ook al 47503627 weken bijvoorbeeld...

16 juli 2019 om 13:02

Mee eens hoor, heb daar ook vaak genoeg voor gepleit. Dat je defensief wat nodig bent, betekent niet dat je aanvallend niks nodig kan zijn.

Ik verwacht gezien de geruchten gewoon bizar weinig. Geen enkele CV wordt in verband gebracht met een overstap naar Arsenal op Saliba na (direct weer verhuurd eventueel, dus ja..)

Eigenlijk ben je 1 LB nodig, 1 RB en 2x een CV. Dat gaat niet gebeuren.

16 juli 2019 om 13:04

Dat ben ik zeker met je eens hoor. Dat is een discussie over de inbrengst van Kroenke. Die mag wel even wat investeren, maar verwacht niet dat dat gaat gebeuren.

Maar met het huidige budget dat genoemd wordt zou ik niet meer dan de helft uitgeven aan een vleugelaanvaller. Dan zou ik liever Saka en Nelson een jaartje de kans geven (uit pure noodzaak) een lb en twee cbs halen voor die 40 miljoen pond, Ceballos huren (die deal schijnt dichtbij te zijn) en Dani Alves transfervrij overnemen en laten rouleren met Bellerin (al zal hij vast niet voor Arsenal kiezen).

Ik had het liefst ook Xhaka verkocht zien worden natuurlijk, zodat ze inderdaad een goede stabiele CDM konden halen en een speler als Doucoure of v/d Beek als vervanger van Ramsey. Maar het lijkt erop dat spelers als Mkhy en Xhaka volgend jaar helaas nog steeds voor Arsenal zullen spelen. Zelfs Elneny, Jenkinson en Mustafi zijn nog niet verkocht. Dat vind ik eigenlijk nog het meest opmerkelijke van deze transferwindow, het gebrek aan spelers die verkocht worden. Je zou toch wel een grote schoonmaak mogen verwachten.

16 juli 2019 om 13:12

@arsenallz.

Ja I know. Maar dan vind ik het dus onverantwoord om zo'n groot deel van je budget uit te geven aan 1 vleugelaanvaller (martinelli reken ik dan niet eens mee), terwijl je achterin 4 posities behoort te versterken.

Ik snap dat aanvallend zeker wel een winger nodig is en dat we geen 'echte' wingers hebben buiten wat talenten. Maar, het is wel zo dat je met onze 'fake' wingers wel jezelf kunt redden. Met onze verdediging kun je het echter sowieso niet redden, waardoor ik vind dat je daar dus wel in moet investeren. Op de flanken kun je altijd nog met Saka, Nelson, Smith-Rowe, Mkhitaryan, Ozil, Iwobi, Auba spelen. Het is niet ideaal, maar daarmee kun je ook aanvallend uit de voeten.

Verdedigend kan ik het in ieder geval niet aanzien om weer met Mustafi te spelen bijvoorbeeld. Vandaar dat ik niet heel erg tevreden zou zijn met de eventuele komst van Everton, al is het wel een stuk beter te verantwoorden dan de belachelijke prijzen die voor Zaha geboden zouden moeten worden.

16 juli 2019 om 13:34

Een linker middenvelder staat toch op de vleugen of zeg ik nu iets heel geks?

16 juli 2019 om 13:39

@feyenoordoops

Niet perse. Maar er zit een verschil tussen een linker middenvelder een een linkervleugel. Een linkervleugel is meer een klassieke buitenspeler die bijvoorbeeld de achterlijn zoekt met snelheid. Een linkermiddenvelder is een soort combinatie van een middenvelder en vleugelspeler, staat vaak net wat verder terug. Iwobi is daar een voorbeeld van.

Dat zou nou eens een top aankoop van Arsenal zijn. Deze jongen misstaat niet. Vraag me alleen wel af of ie Aubameyang (op de linksbuiten) niet in de weg gaat lopen, maar concurrentie hoort bij een topclub

16 juli 2019 om 12:13

Auba kan ook op rechtsbuiten spelen, dat deed hij ondermeer bij ASSE en op het begin bij Dortmund.

16 juli 2019 om 12:22

Dat kan maar dat is doodzonde. Je gaat toch niet de PL topscoorder op rechtsbuiten zetten.

16 juli 2019 om 12:27

Topscoorder ja; beste speler; nee. Aubameyang heeft heel veel gecompenseerd met zijn goals. Hij heeft alsnog best veel op de vleugel gestaan. Ik zie liever Lacazette als nummer 9 in een 4-3-3 dan Auba.

Prima versterking voor Arsenal. Echt ben ik van mening dat het middenveld en de verdediging meer prio heeft bij Arsenal. Ik hoop echt dat ze zich daarin ook versterken. Anders zie ik clubs als Leicester en Everton op termijn Arsenal voorbij streven.

16 juli 2019 om 12:05

Verdedigende versterkingen zullen er zeker aan moeten komen. Tierney moet snel afgerond worden en daarna focussen op minstens 1 centrale verdediger.

Oeps. Budget op.

Nee zonder dollen, maar moet Arsenal niet eerst verdedigers halen?

16 juli 2019 om 12:04

Dat zou wel moeten ja, Tierney en een CV zijn keihard nodig. Maarja een goede vleugelspeler is ook welkom, met Mkhitaryan en Iwobi win je de oorlog ook niet.

16 juli 2019 om 12:10

Als de geruchten kloppen over het budget, zou de prioriteit iig niet bij een winger moeten zitten. Auba kan natuurlijk ook op links.

16 juli 2019 om 12:15

Auba heb je natuurlijk liever niet op links en dan heb je nog steeds geen speler op rechts. Jeugdspelers kunnen dit gat IMO beter vullen, dus Saka (die gister heel goed speelde) en Nelson. Dus ben het met je eens dat hier totaal niet de prioriteit ligt. 2 nieuwe CBs een lb en een backup voor Bellerin zijn eerst nodig. Laten we daarom hopen dat de geruchten over het budget niet kloppen.

16 juli 2019 om 12:16

Auba op links werkt niet. Arsenal heeft veel meer dan 40 miljoen te besteden. Dit is een verzinsel evenals die 50 miljoen van dolberg. Een winger is absoluut nodig zodat auba en laca gewoon samen in de spits kunnen.

16 juli 2019 om 12:17

Emery wil 4-3-3 spelen. Momenteel is dat niet haalbaar want Iwobi is niet echt een vleugelspeler voor een 4-3-3 en van Nelson weet je niet wat je kan verwachten. Defensief is belangrijker, maar aanvallend was de spoeling dunner (kwalitatief wel beter).

16 juli 2019 om 12:22

Nah, de petitie verscheen gistermiddag pas op Twitter. De geruchten met Everton kwamen opdagen bij het officiele aanstellen van Edu. Denk dat het daar meer mee te maken heeft.

16 juli 2019 om 13:52

Hooginde, ja dat zal het vast zijn... Heb jou de laatste dagen een hoop onzin zien verkopen maar dit is wel het ergste. Geruchten rond Everton waren er maanden terug ook al.

16 juli 2019 om 14:12

Bij Arsenal moet zeker veel veranderen, alleen zullen die veranderingen deze zomerperiode niet haalbaar zijn. Met alleen de komst van Tierney, Ceballos en Everton denk ik dat Arsenal al goede stappen zet.

16 juli 2019 om 15:49

Als Saliba er volgend seizoen nog bijkomt en ze nog een goede CV kunnen halen dan staat Arsenal er in ieder geval een stuk beter voor dan afgelopen jaar. Als ze dan ook nog een buitenkansje zouden kunnen strikken zoals Dani Alves dan is het echt een prima transferperiode. Ik hoop eigenlijk op Ruben Dias maar die zal wel te duur zijn. Daarnaast is het erg jammer dat ze Ozil of Mkihy niet kunnen lozen anders hadden ze denk ik Fekir of Ziyech ook opgehaald.

Oeh dit is wel een hele goede. De smaakmaker van de Copa vanuit de kant van Brazilië.

Zeker een goede aanwinst voor op de vleugels, hopen dat Tierney ook eens snel rond komt en dat er een centrale verdediger gehaald wordt. Dat zijn toch wel echt de twee grootste benodigheden momenteel. Maar met Everton ben ik zeker tevreden, prima werk!

16 juli 2019 om 13:06

En dat je dan met verkopen nog budget kan creëren voor het aantrekken van een talentvolle rechtsback want die is ook nodig, Jenkinson kan niet zeker omdat Bellerin blessuregevoelig is en je dan uit noodzaak 3-4-3 gaat spelen omdat je geen degelijke rechtsback hebt.

16 juli 2019 om 13:50

Back-up voor Bellerín, is ook zeker nodig. MNS kan er wel spelen, maar die moet je lekker laten groeien op het middenveld. Maar als Arsenal fan zou ik al blij zijn met twee goede defensieve versterkingen, met onze geschiedenis aan transferperiodes.

Een prima speler om erbij te hebben. In ieder geval een betere speler dan een Lucas van real madrid. Echter ligt de prioriteit meer bij een fatsoenlijke linksback en een eventuele opvolger voor Koscielny dan nog een aanvaller. Met Lacazette, Aubameyang, őzil en Miki is de voorhoede voor Arsenal begrippen prima bezet.

16 juli 2019 om 12:18

Mkhitaryan en Özil zijn aanvallende middenvelders.

Na de geruchten had ik niet verwacht dat het zo snel zou gaan. Het is natuurlijk nog niet rond, maar dit is goed nieuws. Everton is ook nog eens relatief goedkoop (vergelijk het maar met Neres). Ik hoop dat het snel definitief gemaakt kan worden. Daarna Tierney definitief vastleggen en de aandacht verleggen naar een centrale verdediger.

16 juli 2019 om 12:18

Mee eens. Everton en tierney zouden goede aankopen zijn. Saliba voor volgend seizoen. En dan moeten ze nog een cv en een middenvelder halen.

16 juli 2019 om 12:21

Je hoeft geen middenvelder te verwachten deze transferperiode. Xhaka lijkt niet weg te gaan. Dat betekent dat je momenteel Xhaka, Guendouzi, Torreira, Elneny (yuck) en eventueel Maitland-Niles hebt voor twee posities.

Het is jammer voor Arsenal dat de Ligt niet naar Barcelona is gegaan. Dan was Umtiti een realistische optie geweest. Ik kan namelijk niet direct een CV bedenken die haalbaar is en een directe versterking. (wellicht iemand zoals Manolas).

16 juli 2019 om 12:25

Ruben dias? Of 1 van de 2 van Leipzig. Een middenvelder kan wel gewoon komen hoor want mailand niles speelt alleen maar op de back posities en Elneny kan vertrekken. Dan heb je 3 spelers voor 2 posities. Een kessie bijv is max 30 miljoen en naast torreira is dat echt prima.

16 juli 2019 om 12:29

Daar is het budget niet voor, voor die middenvelder. Je bent nu al zo'n 30-40 kwijt. Daar komt Tierney met zo'n 30 bovenop. We verkopen nagenoeg weer eens niks. Martinelli is al gekocht voor zo'n 8. Dan ben je zo'n 70 miljoen al kwijt.

16 juli 2019 om 12:33

Niet helemaal weer, transfers worden vaak in delen betaald. Daarom duurt de aankoop van Tierney zo lang. Over de 30 miljoen zijn ze akkoord, maar de manier waarop staat Celtic (nog) niet aan. Kan goed dat er dit seizoen 15 miljoen wordt betaald voor Tierney en volgend seizoen wederom 15. In hoeveel delen dit bod op Everton is opgedeeld weet ik niet, maar ik denk dat die 28 miljoen niet direct wordt betaald.

16 juli 2019 om 12:39

Arsenal verkoopt echt nog wel wat. Tierney kost 25 miljoen voeg daarbij Everton bij is 55 miljoen. Ruben dias met een speler die je kan ruilen kost 40 miljoen en dat is 95 miljoen. Voor 120 miljoen ben je klaar en dan kan je nog wel wat verkopen. Kos gaat ook weg voor zo’n 10 miljoen. Chambers, mustafi, micky, Elneny en Jenkinson kun je wel kwijt raken. Vraagprijs omlaag en dan vang je zo’n 45 miljoen? Plus de verkoop van kos is dus ongeveer 55 miljoen?

16 juli 2019 om 12:44

@check

Ik berekende het inderdaad iets te zwart wit. Had geen zin om in te gaan op betalingsspecificaties en termijnen. Als je het zo doet moet je daarentegen wel rekening houden met afbetalingen van bijvoorbeeld Leno, etc. Daardoor verandert de situatie niet.

16 juli 2019 om 12:45

@arsenal890

Ze verkopen wellicht wat, maar daar ga je weinig voor krijgen. De spelers hebben vaak weinig waarde en Arsenal kan niet goed verkopen. Kos misschien, al zie ik Arsenal daar maar 5 miljoen voor vangen. Je gaat alleen restjes vangen. (uiteindelijk zijn 5 restjes natuurlijk wel zo'n 25 miljoen, maar alsnog)

16 juli 2019 om 12:47

Klopt, daar dien je ook rekening mee te houden. Echter denk ik dat daar aparte posten voor zijn en dat dat niet uit het jaarlijks transferpotje komt. Mijn gedachte (en hoop) is, dat Arsenal dit jaar 45 miljoen te besteden heeft, ervan uitgaande dat dat alleen de eerste betalingstermijnen zijn en niet de volledige transferbedragen.

16 juli 2019 om 12:52

45 miljoen alleen als eerste termijn gaat je ook weinig goeds brengen. Je geeft aan dat het misschien bij Tierney 15/15 is. Dan blijft daar 30 miljoen van over. Everton zal je ook minimaal de helft meteen van betalen en daarbij Martinelli. Dan is de eindstand snel 0.

16 juli 2019 om 13:21

Klopt dat is niet heel veel. Echter zal er ook nog verkocht worden. Kos (5m), Elneny(5m), Bielik (10m) zouden samen twintig miljoen kunnen opleveren. Tel de paar miljoen van Ospina daarbij op en je kunt alweer een CB halen.

16 juli 2019 om 12:23

Dit keer is Arsenal wel snel en slagvaardig, terwijl dat de afgelopen paar weken wel anders was. Met Everton erbij heeft Arsenal goeie vleugelspeler, Iwobi en Everton en daarachter twee talenten als Nelson en Rowe-Smith. Nu snel Tierney vastleggen en zoeken naar een CV. Vraag ne wel af wie de nieuwe CV gaat worden. Anderson is naar Lyon en Saliba wordt(mocht hij komen) terug verhuurd. Misschien gaat Arsenal stunten en Maguire voor de neus van de Manchesters wegkapen???

16 juli 2019 om 12:28

Maguire... Ik moet er niet aan denken. Wat een houthakker is dat zeg, laat hem maar naar United gaan. De dag dat je zo'n speler koopt voor zo'n bedrag is de dag dat je als club ongeloofwaardig bent geworden.

16 juli 2019 om 12:17

Arsenal heeft geen kwaliteit op de flanken. Auba rendeert te slecht als vleugelspeler want zijn voorzetten zijn matig. Iwobi is meer een middenvelder. Daarnaast weet je niet wat Nelson kan brengen na zijn verhuur.

16 juli 2019 om 12:46

Nelson heeft 23 duels gespeeld bij Hoffenheim en daarin 7x gescoord. Helaas wel 0 assists.. De potentie is er, maar het is geen basismateriaal. Bevestigt wederom het nut van deze transfer.

Edit: 7 goals voor een 19 jarige invaller in natuurlijk prima.

Goede speler. Beter dan Neres ook en voor een minder bedrag. Doen ze goed bij Arsenal.

Neem dit gerucht maar met een flinke korrel zout. Erg onbetrouwbaar die Braziliaanse media, FOX is helemaal rommel, en las zelfs dat Arsenal al een dokter had over gevolgen voor de medical. Yeah right. Sky Sports is tegenwoordig ook extreem laat en niet betrouwbaar te noemen.

Ja, de link met Edu is snel gelegd. Geloof dat er best navraag is gedaan, maar Arsenal is echt nog niet zo ver dat het overgaat tot koop. Denk sowieso dat eerst de wateren van Crystal Palace beter worden getest, al lijkt een deal volledig kansloos te zijn.

Het budget is erg krap, niet voor niets wordt er ontzettend lang gedaan over Tierney en Saliba om tot de gunstigste deal te komen. Het is maar de vraag of er überhaupt genoeg over is voor een deftige aanvaller, terwijl er ook nog een CM en een extra CV op het lijstje staan.

Zie deze baltovenaar natuurlijk wel erg graag komen, maar dit is niet meer dan wat interesse.

16 juli 2019 om 14:29

Het nieuws is bevestigd door 1 vd betrouwbaarste Braziliaanse journalisten, dus je kunt het vrij serieus nemen.

16 juli 2019 om 16:04

Dat dacht ik eerst ook, maar dat bleek ook aangedikt. meer dan de interesse lijkt het vooralsnog niet te zijn. Dit laatste bericht komt al een stuk dichter bij de waarheid me dunkt.

The reliable @maurocezar of UOL says: Everton Soares is Arsenal's Plan B to Zaha - Arsenal are not in a hurry to negotiate with Gremio for Everton. - Arsenal enquired 6 days ago for Everton and were told the amount they would need to offer.

Prachtige speler , heeft ook nog eens een hoge rendement.

Had niet verwacht dat hij naar Arsenal zou gaan, echt een prima versterking op de flanken voor Arsenal. Nu achterin nog iemand.

16 juli 2019 om 13:08

Mocht hij komen dan he lol

Zou een heel welgekomen transfer zijn. Leuke naam voor relatief weinig geld. Dan heb je met hem en Nelson eindelijk 2 goeie flankspelers in de selectie.

Nu nog Tierney binnenhalen en een goeie CV, en de wereld ziet er plots helemaal anders uit. Verder nog wat ballast verkopen (mustafi enz.), en je kan met een frisse wind naar de competitie toe.

Stiekem hoop ik ook nog op de komst van Ziyech, maar die acht ik alleen realistisch moesten ze Özil kunnen verkopen.

Mooi hoor, heb hem alleen maar gezien op de Copa, maar hij speelde Neres er volkomen verdiend uit, leuke speler!
Nu nog een verdediger halen

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren