Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Community Shield prooi voor Arsenal na unieke strafschoppenserie

Laatste update:

Arsenal heeft beslag weten te leggen op de Community Shield. Nadat het elftal van Arsène Wenger zondagmiddag op Wembley een achterstand ongedaan had gemaakt tegen Chelsea, trok het in de beslissende strafschoppenserie uiteindelijk aan het langste eind (1-1). Chelsea speelde het laatste gedeelte van het duel met tien man, na een directe rode kaart van Pedro.

Beide teams traden aan zonder diverse grote namen. Zo moesten zomeraanwinsten Álvaro Morata en Antonio Rüdiger bij Chelsea beiden genoegen nemen met een reserverol, terwijl aan de zijde van Arsenal onder anderen Alexis Sánchez, Mesut Özil en Laurent Koscielny om uiteenlopende redenen zelfs geheel ontbraken in de wedstrijdselectie. Alexandre Lacazette was wel van de partij en de recordaankoop van Arsenal deed halverwege de eerste helft van zich spreken in Londen.

Na goed voorbereidend werk van Danny Welbeck duwde de Fransman het leder op de rand van het strafschopgebied met veel gevoel richting de verre hoek, maar zijn poging trof de paal. Het was zeker niet de eerste mogelijkheid voor Arsenal, dat uitstekend aan het duel was begonnen en Chelsea in de openingsfase met de rug tegen de muur zette. Het offensief van de bekerwinnaar werd vlak na de kans voor Lacazette een halt toegeroepen door een botsing van Gary Cahill met Per Mertesacker. De Duitse verdediger stortte bebloed ter aarde en moest zich niet veel later laten vervangen.

De hoogtepunten waren verder schaars in een povere eerste helft. Chelsea slaagde er nauwelijks in gevaar te stichten voor het doel van Petr Cech, maar nam amper een minuut na de onderbreking wel verrassend de leiding. Victor Moses kon na een afgeslagen hoekschop profiteren van onachtzaamheid in de defensie van the Gunners: 0-1. Daarna ontbrandde de krachtmeting volledig. Mohamed Elneny was na een uur spelen dicht bij de gelijkmaker, maar zijn poging kon ternauwernood onschadelijk gemaakt worden door Thibaut Courtois, die even later het geluk had dat Lacazette de controle over de bal verloor, waardoor een mogelijke kans tenietging.

Arsenal maakte jacht op de gelijkmaker en kreeg in de slotfase uiteindelijk loon naar werken. Nadat Pedro een grove overtreding op Elneny moest bekopen met een directe rode kaart, trok invaller Sead Kolašinac de stand met het hoofd gelijk: 1-1. Daarmee was de honger van het elftal van Wenger echter nog niet gestild, al lukte het Arsenal niet meer een beslissing aan te brengen in de reguliere speeltijd. In de aansluitende strafschoppenserie volgens het ABBA-principe trok Arsenal echter alsnog aan het langste eind, doordat Courtois en Morata vanaf elf meter achtereenvolgens misten namens Chelsea.

Een verdiende winnaar?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Arsenal doet t weer een onbelangrijke prijs pakken!! Hoera hoeraa

6 augustus 2017 om 17:15

En prijs is een prijs. Onbelangrijke prijzen zijn de prijzen die je pakt in de prr-season . Dit soort prijzden vind ik gewoon een hoofdprijs.

6 augustus 2017 om 17:19

Dit is absoluut geen hoofdprijs. Als je hem pakt is het mooi en zo niet dan is dat jammer maar geen ramp.

6 augustus 2017 om 17:28

True, maar toch had ik weer zien aankomen dat er, als Arsenal dit had verloren, er een heleboel mensen weer kwamen zeuren dat Arsenal nooit prijzen pakt. Maar achja, mensen moeten iets te zeuren hebben.

6 augustus 2017 om 17:49

Belangrijke prijzen zijn landstitel en CL, troostprijzen de nationale bekers en onbelangrijke prijzen Supercups.

6 augustus 2017 om 17:50

FA Cup is ook nog wel een prijs met enig belang, maar de League cup en Comm Shield tellen niet echt mee.

6 augustus 2017 om 18:51

Of ze moeten een CL ticket aan de FA cup verbinden? Maar dan heb je natuurlijk de kans dat een Southampton in de CL speelt, ik weet niet of dat ideaal is?

6 augustus 2017 om 19:33

En die deed het niet onverdienstelijk

6 augustus 2017 om 20:38

Dit soort imago heeft arsenal zelf gecreeerd, je moet niet erop aankijken als mensen zulke dingen type...

7 augustus 2017 om 01:55

Maar wat is nou het verschil tussen de fa cup en de League cup? Nooit begrepen. Gewoon 2 dezelfde bekertoernooien?

7 augustus 2017 om 02:16

De FA Cup is de oudste nog bestaande bekertoernooi in de wereld. In de FA cup kan ieder voetbalteam meedoen, in de EFL cup niet. En ook het prijzengeld, de FA cup levert zo'n 2 miljoen op, de EFL cup maar 100.000 euro.

Feiten op een rij:
De FA cup bestaat 146 jaar, er doen 736 teams mee ieder jaar.
De League cup bestaat 56 jaar, en er doen 92 teams mee. (enkel de hoogste 4 competities uit Engeland).

6 augustus 2017 om 17:18

Weer? FA is toch niet echt een onbelangrijke prijs in Engeland hoor!

6 augustus 2017 om 17:22

community shield

6 augustus 2017 om 17:27

Hij zei weer. Vandaar dat het lijkt dat hij bedoelt dat zowel de community shield en de fa cup onbelangrijke prijzen zijn.

6 augustus 2017 om 17:47

Wat Engelsen vinden boeit mij niet, een FA Cup is geen titel of CL en alleen die schaar ik onder belangrijk.

6 augustus 2017 om 18:31

@gooner4eva

Gefeliciteerd met je onbelangrijke prijs dan!

6 augustus 2017 om 21:44

@gooner4eva Tja t is Engels voetbal .. Maar prima ieder zn mening! Ik snap dat het niets is vergeleken met titel of cl, maar alle ploegen besteden er een hoop tijd en energie aan, dus dan is het toch leuk om hem te winnen ook!

6 augustus 2017 om 17:20

Als we zouden verliezen is het van: Arsenal kan geen prijs winnen. Als we winnen is de prijs onbelangrijk. Wat een gelul man.

6 augustus 2017 om 17:34

Het is effectief een onbelangrijke prijs. Dit zei ik vroeger al, maar dan spreekt men over 'indekken'. Tsja. Nu zeg ik het achteraf. Niettemin moeten bepaalde Chelsea fans die vooraf een grote mond hadden opgezet, de nederlaag nu inderdaad niet minimaliseren.

Maar ja, uiteindelijk is het een veredelde oefenwedstrijd, niets meer, niets minder, het is pure palmaresvulling, op het eind van je carriere kan je dan over 10 prijzen spreken ipv 6 maar 4 supercups stellen echt niks voor. En ik ken een zekere Jose die bij een zwak seizoen graag verwijst naar 3 prijzen, met een supercup kan je dus ook het een en ander verbloemen en that's it.

6 augustus 2017 om 17:58

City? Moet vieren dat ze de CL ticket hebben behaald nee je hebt gelijk als je in een supercup finale zit moet je hem ook gwn pakken! Vooral tegen een stadsgenoot of een El Classico Finale...

6 augustus 2017 om 17:11

Team A
Team B
Team B
Team A


Zo worden strafschoppen nu getrapt. Deze reeks herhaalt zich.

6 augustus 2017 om 17:20

Degene die het vaakst mist vindt zijn Waterloo ook al heeft hij het meeste money money money.

6 augustus 2017 om 17:38

En the winner takes it all

6 augustus 2017 om 17:22

Dank jullie. Leuk, was hier niet bekend mee.

6 augustus 2017 om 17:52

Lees dit artikel van enkele dagen terug anders eens.

http://www.voetbalzone.nl/doc.asp?uid=310041

Tsja zo heb je een manager die 16 keer nodig heeft om te verliezen van deze club, en zo heb je een manager die er een gewoonte van lijkt te maken....

Slechte wedstrijd maar ondanks dat was de wedstrijd in de pocket tot die rode kaart. Dit was nergens voor nodig en alleen aan Chelsea zelf te wijten. Het moet beter, maar ik ben er van overtuigd dat het ook beter gaat worden!

Pedro, Moses en Alonso speelden allemaal zwaar onder de maat, terwijl ik ook Kante niet goed genoeg vond. Juist zij waren vorig jaar de (verassende) krachten achter het kampioenschap!!

6 augustus 2017 om 17:13

En zo heb je een manager die misschien verliest van Arsenal, maar wel een titel pakt en niet negatief is voor het imago van je club. Wat wil je liever?

6 augustus 2017 om 17:16

Ik zou niet weten waarom de ene negatief is voor het imago en de andere niet. Alleen als Conte malloot doet noemen mensen het passie xD Chelsea is onder en dankzij Mourinho trouwens de populaire topclub geworden die het nu is.

6 augustus 2017 om 17:17

De negativiteit van het imago hangt niet alleen samen met de manager.. Maar anders is er altijd nog de eigenaar, de fans of een andere drogreden waarom fans van andere clubs wat te zeiken hebben..

Begrijp me niet verkeerd, ik vind Conte een toppertje hoor. Maar ik baal er wel enorm van dat we nu bij elke topwedstrijd er rekening mee moeten houden dat we weer gaan verliezen.. Dat probleem hadden we onder Jose niet natuurlijk!

6 augustus 2017 om 17:17

Nee, onder Abramovic. Want het was echt niet door Mourinho dat al die spelers kwamen hoor.

En de stats van Conte tegen de top 6 zijn nou ook weer niet zo slecht. 14 gespeeld, 7 gewonnen, 1 gelijk, 6 verloren, waarvan er 2 nog voor de tijd van de 3-4-3 waren.

6 augustus 2017 om 17:22

Nee, maar het is wel Mourinho geweest die een record aantal titels en bekers gewonnen heeft binnen onze clubhistorie.. Dat telt in mijn ogen erg zwaar mee..

Maar nogmaals, deze nederlaag is aan een aantal dingen te wijten waarvan er maar 1 was dat we tactisch ondermaats waren.

Vooral de spelers moeten zichzelf nog eens goed bekijken, want van dit Arsenal (in deze opstelling) had je tegen de dubbele cijfers moeten zitten als je 93 punten weet te halen in je vorige seizoen..

6 augustus 2017 om 17:27

10 goals tegen dit Arsenal haal je niet zomaar natuurlijk. Ja, Chelsea had zeker moeten winnen, maar ze misten Hazard vandaag duidelijk.

En in de FA-cup finale werd Chelsea tactisch overklast, vandaag was het meer onkunde van individuen dan van de coach waardoor je niet wint. Alonso die als een natte krant speelt, Pedro die slecht is en dan ook nog eens een rode kaart pakt, Kante en Fabregas die ondermaats waren, dan kan je tactiek nog zo goed zijn, dan win je het gewoon niet. Het enige wat je Conte kunt verwijten is een gebrek aan creativiteit, hij had andere spelers moeten halen, hij heeft volgens mij te veel waterdragers gehaald. Want Rudiger en Bakayoko zijn leuk, maar niet wat Chelsea nodig heeft lijkt het. Stel dat Hazard en Willian allebei geblesseerd zijn, wat moet je dan? Dan is Chelsea volgens mij gewoon lamgelegd.

Edit: Wel vreemd dit, een fan van Arsenal die de coach van Chelsea verdedigt tegen een fan van Chelsea, dat heb ik in mijn leven nog nooit eerder gedaan.

6 augustus 2017 om 17:37

Ja, Hazard werd enorm gemist. Chelsea kan zomaar in de problemen komen als je Willian en Hazard mist. Het is te statisch en dan is ook iemand als Fabregas of een Pedro niet genoeg.

Laten we eerlijk zijn, Conte heeft de hele eerste helft gehad om nog eens goed naar dit elftal van Arsenal te kijken en daar een punt in te vinden waar Chelsea gebruik van kon maken, maar dat is niet gebeurd.

De spelers hebben instructies nodig en aan bepaalde acties zie je dat ze die begeleiding niet krijgen. Ik heb vandaag David Luiz en Cahill tegelijk naar dezelfde man naar voren zien rennen om lekker voorstoppertje te spelen!! Dat is niet alleen een gebrek van Cahill dat hij dan als captain de leiding moet nemen, maar ook een gebrek van de technische staff dat dit:
A. Uberhaupt gebeurd.
B. er niet ingegrepen wordt, waardoor dit nog een paar keer kan gebeuren!!

Edit: Hahahaha Zou goede televisie zijn denk ik zo xD

6 augustus 2017 om 17:44

Maar even realistisch: zie je Chelsea nog een speler halen om Hazard te vervangen? Want dat is natuurlijk gewoon nodig.

6 augustus 2017 om 17:54

Dat zou wel ideaal zijn, maar ik zie het niet meer gebeuren. Ik denk dat Chelsea tot vandaag dacht dat ze wel klaar waren op de transfermarkt..

Ik zou ook zo snel niet iemand weten die gehaald kan worden, die de kwaliteiten van Hazard heeft! Misschien moet Abramovich de bank maar bellen en die verkoopclausule in Messi's contract maar lichten?

Ik baal dat Douglas Costa of James Rodriguez bijvoorbeeld andere keuzes gemaakt hebben.. Zij hadden ideale versterkingen geweest in mijn optiek!

6 augustus 2017 om 18:12

Vooral dat ze Cuadrado hebben laten gaan begrijp ik niet, dat is een vooruitgang ten opzichte van Moses.

6 augustus 2017 om 18:19

Dat is een ongekend staaltje klotenwerk! Maar vanaf minuut 1 lijkt Cuadrado al wel naar de uitgang geduwd te worden.. Eerst door Mourinho en later door Conte..

6 augustus 2017 om 19:14

Die rode kaart had toch 0 invloed. Pedro zou niet eens mee zijn gegaan naar achter. Daarna geen bijzondere kansen meer geweest en chelsea ging sowieso niet meer scoren.
Hoop trouwens niet dat dit een voorbode voor het seizoen wordt. 80 minuten lang is er door 10 man verdedigd door beide ploegen. Geen druk, geen frivoliteit.. vond er niks aan die hele wedstrijd.

6 augustus 2017 om 19:25

??? Uit de vrije trap die hij veroorzaakt valt de 1-1?! Hoe bedoel je "die rode kaart had geen invloed"

6 augustus 2017 om 20:48

Wat had de rode kaart dan voor invloed daarop? De vrije traphad invloed ja, maar die rode kaart niet. Zoals je het brengt, lijkt het meer of je aangeeft dat de ondertal situatie invloed had, maar daar was geen sprake van.

80 miljoen voor een speler die niet eens normaal een penalty kan nemen en de hele wedstrijd onzichtbaar was. Het gaat nergens meer over. Het lijkt een grote miskoop te worden die Morata. Chelsea gaat Costa erg missen. Ook Batshuaiy zie ik het goed doen bij Chelsea. Misschien dat Conte Costa nog gaat gebruiken, maar Morata lijkt i.i.g. een flop te worden

6 augustus 2017 om 17:13

Vind dat wel heel voorbarig na 20 minuutjes of zo. Maar idd geen lekker begin.

6 augustus 2017 om 17:13

En dit beoordeel je aan de hand van 1 wedstrijd? Jij bent echt een voetbalkenner!

6 augustus 2017 om 17:13

Wat een complete idioterie is dit zeg.. Morata heeft 20 minuten (maximaal) mee gedaan, waarvan Chelsea 10 minuten met een man minder speelde!! Hoe durf je het te typen...

6 augustus 2017 om 17:13

Omdat ie in een paar nietszeggende pre season potjes nog niet gescoord heeft is ie al een miskoop. Hij heeft uberhaupt nog geen wedstrijd met Hazard samengespeeld en sommigen hebben hun oordeel al klaar. Frustrerend.

6 augustus 2017 om 17:15

Lol. Pas een paar wedstrijden mee gedaan en jij schrijft hem al af. Daarnaast kostte hij 65 miljoen.

6 augustus 2017 om 17:16

Jij lult maar een eind weg of niet? Morata heeft letterlijk 15 minuten gespeeld en 5 min nadat hij was ingebracht kreeg Pedro rood en zakte heel Chelsea in. Morata heeft in totaal 80 minuten gespeeld en daaruit kun je concluderen dat hij een flop gaat worden? Hou alsjeblieft je zinloze opmerkingen voor je

6 augustus 2017 om 17:17

Morata heeft welgeteld 20 minuten mee gedaan... In zo'n kort tijdsbestek wordt het erg lastig om je te etaleren heh. Het seizoen begint nu net en iedereen heeft zijn mening alweer klaar na het zien van één wedstrijd.

6 augustus 2017 om 17:17

Hmm? Welke wedstrijd heb jij lopen kijken. Morata liet in 20 min al veel meer zien dan batsman. Hield de bal goed. Maakte goeie looplijnen (waar geen gebruik van werd gemaakt) en die penalty was gewoon goed gemikt, maar cech had het gewoon goed te pakken. Daarbij is morata nog niet 100% fit. Ik ben ervan overtuigd dat hij het goed gaat doen met wat meer speeltijd in de benen.

6 augustus 2017 om 17:20

We praten na het seizoen verder vriend. Jij mag je conclusies na 20 minuten trekken, ik trek ze na speeldag 38.

6 augustus 2017 om 17:21

Hij heeft 20 minuten gespeeld, waarvan ongeveer de helft in een verdedigende rol omdat Chelsea met een man minder stond. Dat is nogal heel snel een speler afschrijven he?

6 augustus 2017 om 17:31

Ik dacht dat die Costa al in Madrid was

Saaie pot in de eerste helft en was uiteindelijk toch leuk door het spannende slot. De Abba manier van strafschoppen hoeft voor mij niet. Courtios nam volgens mij een doeltrap toen hij die strafschop nam.

Arsenal fans wisten na winst niet echt een houding te geven, juichen op 50%

6 augustus 2017 om 17:12

Courtios penalty was meer een beckhamtje

6 augustus 2017 om 17:18

Zo saai vond ik het niet in de eerste helft, maar zou aan mij kunnen liggen.

Waarom staat Courtois in godsnaam penalties te nemen... had David Luiz op die plek gezet. Morata ook erg slecht genomen. Maargoed, zo lang ze er in de competitie en CL wel in vliegen vind ik het best.

Straven waar had jij het over met dat cech nooit penalties pakt. Heb jij 12 jaar lang een bril opgehad? Cech heeft niet normaal veel penalties gepakt. Is juist een penalty killer.

6 augustus 2017 om 17:17

Ik heb het voor je opgezocht: Cech heeft sinds hij bij Arsenal speelt geen enkele penalty gepakt (penaltyseries kan ik geen stats over vinden) van de 11 die hij er tegen kreeg. In totaal heeft hij er 16 van de 68 (in wedstrijden, nog steeds geen stats over penaltyseries) gepakt, dat noem ik niet echt goed? Het is een goede keeper, maar geen penaltykiller. Dan denk ik aan keepers als Neuer, of Diego Alves van Valencia.

6 augustus 2017 om 17:20

24.8% is 16 uit de 68. Dus stopt er 1 uit de 4.

6 augustus 2017 om 17:22

En 11 van die 68 zijn van arsenal. Dus 16 uit de 57 zijn geweldige stats. 1 uit de 3 penalties stoppen.

6 augustus 2017 om 17:22

Ja, maar als je er in twee jaar tijd geen een stopt noem ik je toch geen killer meer.

6 augustus 2017 om 17:24

Nee klopt ik wist ook niet dat hij het zo slecht had gedaan bij arsenal. Mist zijn killer instinct. Was altijd betrouwbaar met penalties.

6 augustus 2017 om 19:03

Cech heeft ons in de Champions League meer dan eens gered met penalties. Maar als je in die wedstrijden Ospina gaat opstellen wordt het voor hem lastig om zich te bewijzen ja.

6 augustus 2017 om 20:35

@John Terry. Dat heeft er toch niks mee te maken dat Cech voor Arsenal geen penalties heeft gepakt? Cech moet namelijk in de competitie ook een penalty kunnen pakken.. Want het is niet alsof alleen penalties in de CL houdbaar zijn...

6 augustus 2017 om 22:01

Nee, maar op het moment supreme kan hij wel degene zijn die je ploeg er doorheen sleept. Bezwijkt niet snel aan de druk zegmaar, daar waar Ospina in de CL toch wel eens stond te grabbelen.

Petje af naar de scheidsrechter, die IMO een hele goede wedstrijd floot. Ik wil meer zulke ref's zien, die gewoon duidelijk de baas zijn, en weten wat ze doen. Gele kaart voor Willian was misschien iets te zwaar, maar verder was alles spot on.

Kolasinac begint goed met een goal in zijn eerste match, Pedro zijn kaart was terecht, studds first op de enkel, dat is IMO altijd rood.

Ik had weinig vertrouwen in de penaltyserie, Cech had voor Arsenal nog geen enkele penalty gepakt, maar Courtois helpt ons in het zadel. En 4 onhoudbare penalties voor Courtois.

Op basis van de hele wedstrijd was een gelijkspel wel terecht, maar deze prijs moet nou eenmaal naar een team gaan.

6 augustus 2017 om 17:40

We hadden hem natuurlijk ook gewoon kunnen delen net als Arsenal en Spurs in 2000 (?, zag ik in een previewshow geloof ik).. Dan was iedereen blij geweest

6 augustus 2017 om 17:49

Leuk, kun je allebei een halve schaal in je prijzenkast leggen

6 augustus 2017 om 20:51

Misschien wat zwaar? Dat was gewoon een strafschop lijkt me. En waarom bellerin niet met geel bestraffen, waar je dag bij alonso voor een identieke overtreding wel doet. Hij floot zeker niet slecht hoor, dat bedoel ik niet. Maar spot on zou ik het niet noemen. Rode kaart volledig terecht natuurlijk!

6 augustus 2017 om 21:11

Als je dat een strafschop noemt is ieder contact in de 16 een strafschop. De gele kaart kwam vanwege het overdreven gedeelte bij het duiken.

gefeliciteerd arsenal-fans. Chelsea was eerste helft echt zwak en vegon de tweede helft goed totdat pedro een domme tackle noest inzetten. Courtois en morata hebben vandaag wel een deuk in hun vertrouwen gekregen. Het is duidelijk dat we hazard nodig hebben zsm.

Handig dat ABBA-systeem. Dat scheelde toch weer een penalty. Apart trouwens dat Courtois de tweede penalty nam. Hele rare beslissing van Conte.

6 augustus 2017 om 20:52

Ik zie alleen absoluut het nut er niet van in. Als degene voor je raakte, legde dat meer druk op een speler. Maar als nu jou teamgenoot mist, legt dat net zoveel druk erop, dat was duidelijk vandaag. Zie het nut er niet van in..

6 augustus 2017 om 23:19

Dat komt waarschijnlijk omdat je het vanuit het perspectief van een speler bekijkt, maar het ABBA-systeem is bedoeld om het nadeel van een heel team weg te nemen, niet die van een individuele speler. In het oude systeem is het team dat als eerste trapt (team A) altijd in het mentale voordeel omdat zij weten dat er bij een gemiste strafschop nog niets verloren is, aangezien het team dat als tweede trapt (team B) ook hun penalty kan missen, en dan is er niets aan de hand. Team B heeft dit voordeel niet. Zij moeten toezien hoe team A hun penalty neemt, en als team A hun penalty scoort, ligt de druk volledig bij team B die dan per se moeten scoren om te voorkomen dat zij op achterstand komen. In het ABBA-systeem wordt die mentale druk iedere keer omgewisseld, omdat er telkens een ander team als eerst moet gaan trappen. Bovendien zag je in deze reeks ook een ander voordeel van het ABBA-systeem, namelijk dat een team de reeks steeds meer in eigen hand krijgt naarmate ze hun voorsprong uitbreiden. Nadat allebei de teams 3 keer hadden getrapt stond het 3-1 voor Arsenal, terwijl Chelsea als eerste mocht trappen in de eerste ronde. In het oude systeem had Chelsea met dat voordeel hoe dan ook nog een (vierde) penalty mogen nemen. Als ook Arsenal hun vierde penalty had gescoord (en dat deden ze ook) had die vierde penalty van Chelsea geen bal uitgemaakt, aangezien Arsenal dan toch had gewonnen. In dit nieuwe systeem kon Arsenal het direct afmaken en hoefde die overbodige vierde penalty van Chelsea niet genomen te worden. Zo zijn er in verschillende scenario's nog wel meerder voordelen uit het systeem te halen ten opzichte van het oude ABAB-systeem.

Doet toch wel pijn ook al is dit een glorified oefenwedstrijd. Winnen tegen arsenal wil je altijd. Mis mou soms altijd spektakel tegen arsenal en altijd 99% kans op winst.

Lekker, verdiend gewonnen. Leuk begin van het seizoen ondanks de wisselende resultaten van de pre-season. Betreffende Lacazette; die krijgt te weinig aanvoer of wordt nog te weinig in het spel van Arsenal meegenomen. Die wordt echt wel beter, de enige goede kans die hij kreeg schoot hij helaas op de paal. Bovendien speelt hij straks met Mesut en Alexis achter zich, ik heb er vertrouwen in. Kolasic daarintegen drukt vanaf seconde 1 meteen zijn stempel en speelt i.m.o. heerlijk. Een echte tank is het. Nog 1 aankoop als vervanger van Santi (Lemar) en dan ben ik net als de rest eigenlijk wel tevreden qua aankopen.

6 augustus 2017 om 17:16

Zo jammer dat Santi niet meer fit raakt, misschien nog zoals Rosicky nog af-en-toe een wedstrijd. :/

Ik ben zeker partijdig, maar vond dat Arsenal het wel verdiende na die smerige overtreding van Pedro.
Chelsea was de betere in de 2 helft, maar we kwamen goed terug.
Op basis van de eerste helft en de laatste 30min. toch wel verdient in mijn ogen.

Beetje gekke beslissingen om Morata en Courtois de penalty' s te laten nemen, maar goed hoort mij niet klagen. :P

Bestaat er geen verlenging meer ofzo, gister ook al bij Dortmund en Feyenoord ?

6 augustus 2017 om 17:18

Doen ze om zo vlak voor de competitie spelers niet onnodig te belasten. Is al een tijdje zo in de meeste landen

Is gewoon een prijs, dus ben er blij mee. Maar nu graag aan t eind van t jaar de titel winnen manne coyg

Wie is die man met die pet (tribune uitreiking)? Sorry, heb niet veel geschiedenis kennis. Leek niet zo blij.

6 augustus 2017 om 17:38

Gianfranco Zola, oud speler van Chelsea.

Chelsea moet zich echt snel gaan versterken nog, anders voorzie ik een matig seizoen voor ze. Eigenlijk niet te geloven dat ze vorig seizoen met zo'n smalle selectie zo eenvoudig kampioen zijn geworden. Een herhaling van vorig seizoen lijkt me onmogelijk met deze selectie, zeker omdat ze nu ook nog eens Europees spelen. 2 backs, een nieuwe middenvelder en nog een extra aanvallende optie zijn absoluut geen overbodige luxe voor Conte en Chelsea.

6 augustus 2017 om 17:33

Mede doordat Chelsea geen Europese wedstrijden had. Maar versterkingen zijn er zeker nodig en dan bedoel ik met name de wing backs. Ik vond het al bijzonder dat wij vorig seizoen kampioen zijn geworden met deze selectie. In de topwedstrijden merk je dat jongens als Marco Alonso te kort komen.

6 augustus 2017 om 17:33

Het is wel te begrijpen, Chelsea speelde vorig seizoen 47 wedstrijden. Vergelijk dat eens met de rest: Spurs 53, City 56, Arsenal 55, Liverpool 47 en United 64. Dat is, op LFC na, toch heel wat meer.

Maar inderdaad, wat doet Chelsea als zowel Hazard als Willian niet beschikbaar is?

6 augustus 2017 om 17:41

Dat is inderdaad een belangrijke factor, maar alsnog had ik nooit verwacht dat ze met deze selectie zo eenvoudig kampioen zouden worden. Toen ze eenmaal bovenaan stonden zijn ze nooit meer in de problemen gekomen.

Dit seizoen wordt het hopelijk een stuk spannender als het gaat om de titel.

Zonder de A-spelers nog kunnen winnen van Chelsea.
Ok Chelsea speelde zonder hun 2 beste mannen Hazard en Diego, maar Arsenal speelde zonder hun vaste kern, Ozil Alexis Kochielny en Mustafi..

Benieuwd naar deze seizoen. Wenger heeft zijn selectie goed gevuld met jonge talenten, want die gaan we nodig hebben voor Europaleague.
Tot nu toe ben ik tevreden met de aankopen kola en lacca.
Wenger mag nu geen enkel speler laten vertrekken (alexis/oxlade).

Ik kijk bijna elke wedstrijd van Arsenal en ik verschiet telkens van Elneny.. Deze jongen is zo goed en is overal te vinden op veld! Samen met Coq zullen zij defensief een belangrijke rol spelen deze seizoen.

6 augustus 2017 om 18:16

Arsenal moet wel degelijk no spelers laten gaan. We hebben momenteel 3 keepers, niets mis mee, 12 verdedigers, 6 Cm's, en 11 spelers voor de voorste 4 posities. Dat is in totaal 32 spelers, ofwel 7 te veel. Spelers als Jenkinson, Debuchy, Gabiel, Gibbs, Wilshere, Campbell, Lucas en Akpom mogen van mij vertrekken. Dan heb je nog steeds 24 spelers over, en de meeste die weg gaan mis je niet.

6 augustus 2017 om 19:03

Ik zou Wilshere en Gibbs behouden, vooral Wilshere heeft kwaliteiten genoeg om in de basis te staan. Gabriel kun je wel weg doen, maar hoe wil jij dan met de verdedigers gaan spelen? Dan moet er wel een nieuwe bij, want ik ben absoluut geen fan van Monreal als CV. Ik ben überhaupt niet zo'n fan van de 343 formatie, maargoed... Jenkinson en Debuchy mis je inderdaad niet, maar je hebt alsnog te weinig backs dan. In de 343 kun je Ox opstellen als wingback, maar in een 4231/433 kan hij niet als rechtsback spelen.. En voor normale teams zijn 24 spelers meer dan genoeg, maar Arsenal met hun blessures altijd kunnen er wel meer gebruiken haha .

6 augustus 2017 om 19:12

Simpel: 4-2-3-1. En in het geval je 3-4-3 speelt kun je Chambers en Monreal naar het centrum halen als back-ups, en heb je Bellerin, Oxlade, Kolasinac en Iwobi of eventueel Ramsey als wingbacks.

6 augustus 2017 om 20:38

Iwobi en Ramsey wil ik nooit, maar dan ook echt nooit, als wingback zien. Totaal geen verdedigende pit.. En in het geval van Ramsey gewoon veel te weinig snelheid. Een 4231 geniet ook nog steeds mijn voorkeur, zeker gezien het feit dat daarin Ozil het beste rendeert naar mijn mening. Maar om die 4231 goed te laten functioneren hebben we nog echt een goede cm nodig die verdedigend z'n mannetje staat, en een goede CV gezien Koscielny zijn leeftijd en kleine blessures.

6 augustus 2017 om 21:12

Ik begin wel meer en meer fan van Holding te worden, die houdt zich echt goed staande. Een absolute steal voor 3 miljoen.

Misschien moet Chelsea maar eens wat spelers kopen. Een selectie van 29 man en 38 verhuurd voelt toch wat krap.. Zie net dat PSV nu een selectie heeft van 26 man.. lol nivellering is ver te zoeken.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren