Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Comeback City komt te laat: Liverpool FA Cup-finalist na 0-3 ruststand

Laatste update:

Liverpool heeft zich zaterdagavond geplaatst voor de finale van de FA Cup. Halverwege genoot de ploeg van manager Jürgen Klopp al een klinkende 0-3 voorsprong op Manchester City, dat in de tweede helft nog wel de achtervolging inzette maar niet meer gelijk kon maken: 2-3. In de finale zullen the Reds het opnemen tegen de winnaar van het duel tussen Chelsea en Crystal Palace.

Klopp had er voor gekozen om in het midweekse Champions League-duel met Benfica (3-3) in een flink gewijzigde opstelling aan de aftrap te verschijnen, waardoor Liverpool vandaag op volle oorlogssterkte aantrad. Zodoende keerde Virgil van Dijk terug in het hart van de verdediging en maakte stonden Mohamed Salah en Sadio Mané weer in de voorhoede geposteerd. Bij City kon, in tegenstelling tot de wedstrijd tegen Atlético Madrid (1-1), Nathan Aké rekenen op een basisplek. Het doel werd niet door Ederson, maar door Zack Steffen verdedigd.

Na ruim een kwartier spelen zat Liverpool al in een luxepositie. Nog voor het verstrijken van de tiende speelminuut opende Ibrahima Konaté al met een overtuigende kopbal de score uit een perfecte hoekschop van Andrew Robertson. De 0-2 volgde in de zeventiende minuut, en ditmaal kreeg Liverpool de treffer cadeau. Mané sprintte door richting Steffen, die een terugspeelbal had ontvangen en lang wachtte met het zoeken naar een oplossing. Met een sliding verraste Mané de gelegenheidsdoelman, die een tegentreffer niet kon voorkomen.

Op slag van het rustsignaal liep de schade voor City, dat geen seconde aan voetballen toekwam, nog verder op. Thiago Alcántara bezorgde op de rechterhoek van het zestienmetergebied een hoge pass bij Mané. De buitenspeler volleerde het leer met buitenkant rechts op fraaie wijze in de rechterbenedenhoek: 0-3. 65 seconden na de hervatting begon City aan de comeback. Gabriel Jesus door aan de rechterkant en kapte naar binnen. De spits legde de bal breed op Grealish, die op overtuigende wijze binnenschoot: 1-3.

Hoewel Liverpool de wedstrijd onder controle leek te hebben, werd de slotfase nog ongekend spannend. In de 91ste minuut vond City namelijk de aanslutingstreffer. Riyad Mahrez haalde achterlijn en bereikte via doelman Allisson Becker Bernardo Silva, die van dichtbij kon binnentikken. Een minuut later kon Fernandinho zelfs nog voor de 3-3 zorgen, maar de middenvelder was onfortuinlijk in de afronding.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Deze ploegen ontlopen elkaar niet veel. Doet me denken aan de Clasico's tussen Guardiola en Mourinho. Met Ederson, de Bruyne en Ruben Dias erbij vind ik City toch net iets beter.

16 april 2022 om 18:32

Het zijn ook vaak leuke wedstrijden als ze tegen elkaar spelen. Echt een mooie tweestrijd tussen die 2 ploegen de afgelopen jaren. Leuker dan City-United (2011-2013) of City-Chelsea (2014-2016)

16 april 2022 om 19:53

Klopt, denk dat City net de boventoon voert maar toch heb ik alle vertrouwen in de quadruple 😉

16 april 2022 om 21:29

Die laatste zin is ook smaak en voorkeur denk ik. Met Alisson, Salah en Virgil heb je precies vergelijkbaar materiaal van hetzelfde niveau.

Tactisch overklast dit City. Vooral de eerste helft. Dat het bijna 3-3 werd komt omdat Liverpool aan het dutten was. Echt spelers die zo hard door de mand vielen. Sterling, heb er geen woorden voor. En, waarom heeft City zoveel betaald voor die showpony van een Grealish? Gewoon voor het shirtverkoop? Is een soort Beckham 2022. Alleen Beckham had een van de beste traptechnieken ooit. Grealish heeft niks speciaals.

16 april 2022 om 18:31

City speelde zonder 5/6 basisspelers.

16 april 2022 om 18:55

Toch een duurder elftal opgesteld dan die van Liverpool.

16 april 2022 om 19:05

Dat heb je al snel als je Grealish in je team hebt. Maar dat wil niet zeggen dat het dan een betere speler is. Snap niet dat mensen nog steeds niet snappen dat veel geld niet betekent dat iets of iemand beter is..

16 april 2022 om 19:11

Liverpool's team was vanzelfsprekend beter. Toch is het wel vreemd om een soort underdog rol te claimen met zo'n duur elftal. Dan denk ik: B-team leuk en aardig, maar dan heb je of te dure/verkeerde aankopen gedaan, of het b-team is gewoon heel erg goed.

16 april 2022 om 19:25

@e013Willem Het ligt iets genuanceerder. Sowieso heeft City qua prijs/kwaliteitsverhouding minder effectief ingekocht dan Liverpool. Sommige spelers van City zijn niet meer wat ze zijn geweest en andre spelers komen wel echt te kort. Daarnaast hadden jongens die wel echt goed zijn als Bernardo Silva, Foden en Cancelo nog wat meer recentelijke minuten in de benen nog een aantal krakers achter elkaar te hebben gespeeld. Naast dat sommige wisselspelers van Cityook weinig spelritme hebben, wat het ook niet makkelijker maakt. Dat je zo slecht voor de dag komt in de eerste helft mag niet gebeuren. In de tweede helft hebben ze nog wel hun best gedaan, maar een gefocuste Liverpool was vandaag met hun sterrenelftal wel echt de favoriet. Voor mij is Liverpool een top 2 club van de wereld. Ze zijn echt heel erg goed en ik heb veel respect voor ze

16 april 2022 om 19:55

@silvacity City is natuurlijk momenteel ook een top 2 club

16 april 2022 om 18:33

De aankoop van Grealish sloeg ook nergens op. Het enige wat ik kan bedenken is homegrown + vervanger van Sterling. Ik denk dat hij volgend jaar wel beter zal spelen, maar had wel meer verwacht

16 april 2022 om 18:57

Heb er zelf weinig vertrouwen in, staat voornamelijk Foden in de weg wat onze LV moet zijn. Echt gewoon een idiote, onnodige aankoop. Als we een fatsoenlijke spits hadden gehaald dan stonden we nu nog dik bovenaan.

17 april 2022 om 12:44

Eerder vervanger voor B. Silva

16 april 2022 om 18:35

@bobson1982 - Niet echt tactisch overklast, maar Steffen keepte echt bizar slecht in de eerste helft. Die goals van Mane komen echt op de conto van hem. Daarnaast had Zinchenko ook niet echt zijn dag en moest Ake bijna twee posities bekleden achterin. Speelde in de tweede helft een zeer goede pot, mag wel gezegd worden.

16 april 2022 om 19:09

Heb je de hele wedstrijd gezien? Leek wel of City vanaf de eerste minuut een man minder had. Verder heb je gelijk over Ake. Speelde klasse.

16 april 2022 om 19:14

Ja voorin kwamen ze niet goed uit en het nieuwe systeem van Pep werkte niet helemaal tegen het klassieke systeem van Klopp. Maar de goals die ze tegen kregen, waren gewoon houdbare ballen. Maar over de hele wedstrijd gezien, hadden ze in de tweede helft wel redelijk onder controle, dus het was gewoon een wedstrijd met twee gezichten.

16 april 2022 om 20:00

Beste keeper die die eerste goal tegengehouden had. Over die andere 2 ben ik het wel met je eens.

Achja de scherpte ontbrak een beetje bij Liverpool in de tweede helft maar los daarvan natuurlijk een dik verdiende overwinning en terechte finale plaats. Thiago speelde echt geweldig, als die het op zijn heupen heeft.. heerlijk om naar te kijken. Ook Diaz blijft een schot in de roos gezien zijn geweldige techniek en doelgerichtheid.

Wat was City de eerste helft slecht zeg.. Het zou mij niets verbazen als Liverpool dit jaar voor een treble gaat. In de Premier League, de FA Cup finale en in de Champions League zijn ze zwaar de favoriet in mijn ogen. Het enige wat mij zorgen zou baren, als ik Liverpool een warm hart toe zou dragen, is de enorme slechte vorm van Salah. Gelukkig maskeren Jota, Mane en de rest het maar Salah is echt al een tijdje niet goed in vorm.

16 april 2022 om 18:34

Quadruple

16 april 2022 om 18:51

Ja, die heb je al natuurlijk.. Ik was die wedstrijd gek genoeg zomaar vergeten

17 april 2022 om 13:13

Volgens bookmakers is toch echt City favoriet voor zowel CL als Premier League.

Geen schande, de sterren kregen vandaag rust terwijl ze dat bij Liverpool afgelopen week hebben gekregen tegen Benfica. Je ziet nu wel gelijk dat B spelers als Jesus en Zinchenko echt veel te kort komen voor het echte werk. Volgend jaar afscheid van nemen en de jeugd in dit soort wedstrijden de kans geven. Met het volledige A elftal inclusief Dias, had ik City deze pot wel zien winnen. Waren vorig weekend zonder Dias ook gewoon vele malen beter dan Liverpool alleen toen werden er wel 5 100% kansen gemist. Jammer natuurlijk dat we uit de FA cup liggen, maar daar ligt de focus dit seizoen gelukkig niet, die CL moet een keer worden gewonnen!

16 april 2022 om 18:34

De jeugd in dit soort wedstrijden de kans geven? We hebben het hier gewoon over de halve finale van de FA cup toch? Vrij schandelijk om zo te denken over zo'n grote wedstrijd, hoogmoed komt voor de val.

16 april 2022 om 18:37

Vrij schandelijk? Aantal dagen geleden nog een zware pot tegen Atletico gespeeld en daarvoor de kraker in de competitie tegen Liverpool. Die waren beide echt veel belangrijker joh. Je kunt niet 3x in ene week met dezelfde 11 spelers 90 minuten lang volle bak voetballen, onmenselijk. Terecht dat sterren vandaag rust kregen.

16 april 2022 om 22:54

Gewoon kansloos verloren ondanks je duizend smoesjes. Mooi verhaal wel

17 april 2022 om 01:31

breedste selectie ter wereld en je zo gaan indekken na verlies gaat nergens over..... Liverpool had ook jota en matip op de bank hoor je liverppol fan erover nee niet

16 april 2022 om 18:35

Steffen, Zinchenko en Jesus komen echt te kort. Sterling gaat ook niet het verschil maken en Fernandinho was ooit een geweldenaar, maar nu niet meer. Sowieso was het ook slappe hap in de eerste helft aan de kant van City. Tactisch zwak en ze oogden niet helemaal fit.

16 april 2022 om 18:38

Steffen is wel gewoon een prima 2e keeper. Kunt moeilijk een topkeeper als 2e keeper hebben. Sterling moeten ze idd ook afscheid van nemen, erger me kapot aan hem.Liverpool heeft momenteel gewoon een betere bank dan City in mijn ogen, die hebben op vrijwel elke positie een gelijkwaardige speler staan, iets wat namen als Sterling, Fernandinho en Ake gewoon niet zijn.

16 april 2022 om 18:56

Wauw mooi kunstje bagatelliseren wel om het "rust" te noemen. Dias en de Bruyne waren gewoon niet fit genoeg, de Bruyne heeft niet eens getraind gisteren. Jesus heeft vorig seizoen bijna 3000 minuten gespeeld en speelde dit seizoen ook al 2000 minuten. Maar komt 'ineens' te kort vorig seizoen hoorde je niemand want toen werden ze vrij makkelijk kampioen omdat Liverpool het hele seizoen een complete ziekenboeg had.

Het winnen van de FA cup.. geloof mij, daar ligt echt wel de focus van elke trainer. Waarom zou er geen focus zijn op het winnen van een prijs? Wellicht geen onnodig risico nemen omdat er nog wat wedstrijden gespeeld moeten worden. Als je nu geen kampioen wordt en de CL misloopt had je iig nog een prijs gehad.

City laat het gewoon tactisch liggen vandaag. Geen schande natuurlijk als je 4/5 echte basisspelers mist. Hopelijk zie ik City in de CL finale tegen ons ! zal iig geen saaie pot worden!

16 april 2022 om 19:42

Als je er nu net achter komt dat Jesus te kort komt voor City, dan leeft je echt onder een steen hoor. Waar ben je geweest de afgelopen jaren?

Tuurlijk is de FA cup niet niets, maar geloof mij, momenteel wint City liever de CL + PL dan de FA Cup, om die reden werden vandaag ook veel sterren gespaard, het is een extreem drukke week geweest voor deze jongens.

Tactisch maar ook individueel gezien laat City het liggen vandaag. Denk dat weinig City-fans echt veel vertrouwen hadden vandaag met Steffen op doel en Zinchenko LB, dat terwijl Liverpool op volle oorlogsterkte begon aan de wedstrijd. Niet heel gek dat Liverpool deze pot won, natuurlijk dik terecht, dat wel. En zeker, een CL finale tussen Liverpool en Manchester City zou geweldig zijn, een echt voetbalgevecht en in mijn ogen het mooiste onderonsje van de afgelopen jaren, die pot verveelt echt nooit.

16 april 2022 om 20:21

Ik heb nergens gezegd dat ik Jesus wel goed genoeg vind, vind hem zelf maar een matige speler die al 2 seizoenen geleden verkocht had mogen worden. Natuurlijk wint City de PL of CL liever maar er is niemand gespaard voor deze wedstrijd. Was gewoon niet verstandig om de Bruyne en Dias te laten spelen.

Knap wat Klopp presteert sinds zijn komst bij Liverpool. Heeft de club weer opgebouwd en naar de top gebracht. Vooral de gerichte aankopen zijn zo geweldig.
In 2015 zat je o.a. met Mignolet, Clyne, Lovren, Sakho, Lallana en Benteke. Hoe anders is dat nu? Tuurlijk heeft hij wat geld mogen uitgeven, maar er zit altijd een gedachte achter. Nu ook met Jota en Diaz. Passen perfect bij Liverpool en staan klaar om Salah en Mane te vervangen.

Ben benieuwd naar de volgende stap van Klopp. Zit bijna 7 jaar bij Liverpool.

16 april 2022 om 19:04

Na dit seizoen nog 2 seizoenen en ik hoop dat hij er nog 2 bij aan plakt. Maar ik verwacht dat Klopp na 2024 stopt als coach voor minimaal een jaar(of 2).

16 april 2022 om 19:33

Het contract van Klopp loopt tot 2024 en het contract van Gerrard bij Aston Villa loopt ook tot 2024. Dus ik houdt als Liverpool supporter wel rekening met een scenario dat Gerrard dan de opvolger wordt.

17 april 2022 om 13:46

Hasenhuttl zou ook een perfecte opvolger zijn.

Wat is Salah bizar uit vorm zeg. Zou eigenlijk wel mogen banken, maar dat doe je ook niet snel. Mane Diaz en Jota zou ik wel willen zien. Middenveld stond vandaag heel erg goed, idem voor de CV’s. Backs, mehhh. Maar wel prima overwinning. Niet zo mooi als vorige week, voelde beetje als woensdagavond voetbal. Anyway, op naar de finale en we treffen City ongetwijfeld nog in de CL finale.

Mensen, kijk eens voorbij die stand. City kwam letterlijk met een b elftal aantreden. Met alle sterren erbij had City hier echt niet zo makkelijk verloren.

16 april 2022 om 18:36

Daarnaast heeft Liverpool veel sleutelspelers rust gegeven. We zagen aan de 2 voorgaande PL wedstrijden tegen elkaar dat ze echt aan elkaar gewaagd zijn. Jammer dat City niet op oorlogssterkte was vandaag.

Klopp's head-to-head tegen Guardiola is echt ongekend. En dat met eigenlijk altijd mindere teams en minder geld.

2 beste trainers van het afgelopen decennium!

17 april 2022 om 06:59

Beste trainers in wat precies? Klopp kan ik nog begrijpen maar waarom is Pep dat? De man die bij Bayern niet echt slaagde. En bij city met zoveel geld (waarbij elk speler zowat min. 50 mil heeft gekost) nog steeds geen CL heeft gewonnen. Wat is de beste zijn dan? En maar op tactisch vlak verliezen en eruit gaan door Lyon, door Spurs etc. Speelt hij het mooiste voetbal, oh ja vast maar wat houdt de beste trainer zijn in dan? Tsja, dan is Zidane nog wel indrukwekkender die net begint, 2,5 jaar Real coacht en gewoon even 3 keer de CL pakt achter elkaar, met laliga erbij en alles. Die bij zijn eerste 7 verliespartijen, al op 8 prijzen stond!

17 april 2022 om 08:19

Bij Bayern heeft Pep zijn filosofie geïmplementeerd dit had ook een groot invloed op Duitsland en de manier van spelen. Verder speelt iedereen door Pep vanaf achteruit. Door hem zijn meevoetballende keepers een ding geworden. Jij kijkt kortzichtig enkel naar de prijzen, maar niet naar het invloed en wat hij het voetbal heeft gebracht. De CL verliezen kan gebeuren het is een cup competitie waarbij geluk echt wel meekomt kijken en het marginale het verschil kan maken. City doet het al beter dan voor dat Pep kwam. Verder vind ik Real Madrid geen goed voorbeeld. Zidane en co hebben altijd al de beste spelers gehad. Bij Barcelona zie je het ook met Messi en een paar sleutel spelers maakt het niet echt uit wie de manager is.

17 april 2022 om 08:32

Lekker vergelijken hoor, allemaal leuk praat over Pep, zijn voetbalvisie (waar ik nogmaals mee akkoord kan gaan, dat het mooi goed voetbal is) etc., en dat hij dingen heeft meegebracht maar dan kan ik Gasparini of een Bielsa ook wel noemen als prijzen toch niet belangrijk zijn (wat overigens Pep wel wint daar niet van). En daarna zeg je Real Madrid (met Zidane) is geen goed voorbeeld, dat ze de beste spelers hebben gehad. Lol ten eerste dus city is een matig ploegje en hebben inmiddels niet de beste spelers? Zij hebben voor elk positie een speler die minimaal 50 mil heeft gekost joh, beste spelers op elk positie zowat. Je praat het wel allemaal goed zeg. Pep heeft alleen al aan de defensie een half Miljard! uitgegeven maar nee hoor, heeft niet de beste spelers gehad hoor lol. Over kortzichtig gesproken. En ten tweede voordat Zidane bij Real kwam had je daarvoor Benitez en die kon het niet dus zo makkelijk is het niet tjsa. Pep kan niet eens 1 CL winnen met city (na 1 miljard uit te geven) terwijl Zidane in 2,5 jaar tijd wel geteld 3 keer de CL wint! Dus tjsa nogmaals wat is de beste trainer zijn he!

17 april 2022 om 12:45

@socio

Pep en Klopp weten een bepaalde filosofie over te brengen naar hun elftal. En die filosofie is er eigenlijk op gericht om de fans te vermaken. Dat is heel bijzonder, aangezien veel trainers een filosofie hebben om prijzen te winnen, niet in achtnemende dat het voetbal ansich ook voor spektakel kan (en eigenlijk moet) zorgen.
Ik ben me ervan bewust dat prijzen ook een bepaalde blijdschap aan de fans brengen. Maar geloof me, dit is een tijdelijke blijdschap.
Pep en Klopp zijn in mijn ogen de beste trainers omdat ze in de eerste plaats fans weten te vermaken met hun filosofie, en daarmee ook nog eens enorm succesvol zijn.

Het is heel knap wat Zidane heeft gepresteerd, en die heeft echt het maximale uit de groep gehaald, maar dat was op een gegeven moment ook echt niet meer om aan te zien. Dat is niet helemaal zijn schuld, aangezien het materiaal ook matiger werd, maar deels ook wel, omdat hij de focus legde op prijzen winnen, in plaats van de fans vermaken. En ook dat is weer niet helemaal zijn schuld, gegeven de verwachtingen bij een club als Real. Daarom is Klopp ook geen goede match voor Real.

Wat is die zinchenko een irritant mannetje zeg. En slecht ook nog

Heerlijke wedstrijden altijd tussen liverpool en city. Liverpool verdiend gewonnen. Mane was geweldig, Salah minder maar dat mag ook wel een keer. Guardiola krijgt met zijn overdenken maar weer eens de deksel op zijn neus. Hoop als real supporter dat liverpool city de champions league finale wordt. Zou een mooie afsluiter van het seizoen zijn.

16 april 2022 om 19:09

je hoopt als Real supporter op Liv - City voor de CL finale? Lol

17 april 2022 om 01:21

Kan je dat überhaupt wel een Real supporter noemen. is die naam niet waardig in mijn ogen.

17 april 2022 om 03:29

Real heeft afgelopen decennium 4x de cl gepakt. Je moet het ook een beetje spannend houden 😉

Klopp zou ik graag bij Real zien. Zou een mooie deal voor beiden zijn. Hij past goed bij Real en ik denk dat hij na 7 jaar liverpool ook wel toe is aan een nieuwe stap

16 april 2022 om 18:46

Ik denk dat klopp echt een goede trainer voor Atletico zou zijn

16 april 2022 om 19:07

Klopp dat past bij Real Madrid? In welke bubbel leef jij? Real Madrid is alles waar Klopp een hekel aan heeft. Trainer heeft weinig invloed behalve in de opstelling en de manier van trainen, een president die aankopen en contracten door drukt, fans die gaan fluiten als het een keer niet lekker loopt. Klopp past bij volksclubs zoals Dortmund, Liverpool, Atletico en in Nederland zou dit Feyenoord zijn om je een beeld te geven

16 april 2022 om 19:34

Qua speelstijl op het veld bedoelde ik het meer. Dat hoge druk gecombineerd met counters. Daar was Real onder mourinho een meester in.
Het klopt inderdaad dat Real wat groter en minder persoonlijk is dan dortmund en liverpool, maar real blijft wel echt een volksclub. Ik zie dat als de enige logische vervolgstap voor hem. Je gaat toch niet van liverpool naar atletico? Welke andere stap zou jij hem zien maken dan?

16 april 2022 om 20:05

Real Madrid is dan wel machtig, het is meer een volksclub omdat het als enige van die clubs nog van de fans is.

16 april 2022 om 20:44

@julius

Het is voetbal technisch gezien een droom match. En ik weet zeker dat bijna elke Madridista hiervan droomt. Echter.., ik denk dat de politiek achter de schermen bij Real, de media, de verwachtingen om elk seizoen prijzen te winnen, geen goede match is voor Klopp. Het is echt een trainer die iets opbouwt, en daar krijgt hij denk ik niet de tijd voor bij Real.

Als je kijkt naar welke trainers het goed doen bij Real, zijn het vaak rustige 'gentlemens' met een bepaalde flair/uitstraling/reputatie - zie bijv. Ancelotti, Zidane, Del Bosque, Hiddink, Beenhakker, Capello (ondanks zijn ontslag)

De vorm van Salah sinds die Afrika Cup is een beetje zorgwekkend te noemen, niet heel gek aangezien hij belachelijk veel speelt en in vorm was, maar dit is toch behoorlijk jammer. 2 maanden terug was hij de beste speler vd wereld in mijn ogen, nu denk ik dat hij is ingehaald. Mane speelde dan weer een redelijk mager seizoen, en de laatste 2 maanden lijkt hij weer de oude te zijn. Nu hopen dat Chelsea wint van Palace en we krijgen weer een heerlijke finale op Wembley

16 april 2022 om 19:50

Valt mij op dat het niet alleen Salah is wie uit vorm lijkt en van de Afrika cup afkomt. Die keeper van Chelsea, Mendy bakt er vrij weinig meer van, Mahrez is ineens een hele stuk minder, Sangare van PSV speelt ook echt niet best meer sinds de Afrika cup. Ik denk echt dat het net wat teveel is voor die jongens.

Ben wel benieuwd hoe dit uit gaat pakken met het aankomend WK, de finale word op 18 december gespeeld en het 2e seizoenshelft begint al weer op 6 januari, vraag me echt af of dit niet veel te snel is en of dit sommige spelers gaat opbreken.

16 april 2022 om 20:44

Alleen Mane is er beter uitgekomen, alleen die heeft natuurlijk een winners-high

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren