Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Cocu: ‘Nooit meegemaakt dat iemand om deze reden niet kan voetballen’

Laatste update:

PSV hoopt zich zaterdagavond tegen VVV-Venlo te herstellen van de 5-0 nederlaag tegen Willem II van vorige week. Trainer Phillip Cocu hoopt dat zijn spelers hebben geleerd van de zeperd in Tilburg, zo gaf hij vrijdag aan op de persconferentie. "We moeten tonen dat we geleerd hebben. In de houding, de absolute wil om te winnen. Dat zag je bij de tegenstander meer dan bij ons en dat mag geen tweede keer gebeuren.”

PSV oogde stabiel in de tweede seizoenshelft. Cocu begrijpt dan ook niet hoe het kan dat zijn ploeg een pak slaag kreeg. "Dat blijft soms een mysterie. Ik geloof niet dat spelers in de wolken lopen”, aldus Cocu, die de vrije dag van zijn selectie introk. Zondag stond de PSV-selectie op het trainingsveld. "Daar is uitvoerig gesproken. Eerst de spelers met elkaar, daarna met de staf erbij. Op maandag planden we een extra trainingssessie die eigenlijk niet op het programma stond. Even kijken of er dan wordt geklaagd, want dan kun je daarop inspringen”, legt Cocu uit. “Maar dat was niet het geval. Je wil waken voor onderschatting of gemakzucht, maar soms is dat niet te vinden in zo'n week."

Cocu kan tegen VVV weer beschikken over Hirving Lozano. De Mexicaan ontbrak de afgelopen drie wedstrijden wegens een schorsing. “Hij zit goed in zijn vel en heeft naar de wedstrijd toegewerkt. Of ik hem gemist heb? Ik dacht dat hij dit seizoen vrij veel heeft gespeeld. Alleen kijken we bij een wedstrijd nooit naar afwezige spelers en wel naar de spelers die het moeten doen.”

Bij de tegenstander uit Venlo ontbreekt zaterdag Lennart Thy. De aanvaller is donor en hoopt middels stamceldonatie het leven van een patiënt met acute leukemie te redden. De supporters van PSV hebben opgeroepen tot een staande ovatie in de elfde minuut. “Ik heb het nog nooit meegemaakt dat een speler om deze reden niet kan voetballen. Maar ik vind het heel bijzonder. Helemaal in deze wereld waar de belangen vaak groot zijn. Het is een speciaal gebaar en ik vind het ook mooi hoe PSV er mee omgaat.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Mooi signaal eindelijk iemand die zijn voorbeeldfunctie laat gelden. Petje af!

Tja wat kun je hier nu meer over zeggen dan respect?

Wel bijzonder in een wereldje waar van gezegd wordt dat mensen alleen maar met zichzelf bezig zijn

Ik hoop dat de behandeling aanslaat, dat zou wel heel mooi zijn.. en als het zou lukken, mogen wij dat dan ook horen?

Misschien een moment om even na te denken over de donor discussie voor ons allemaal

En ik vind de voorgenoemde actie van de PSV supporters ook mooi... dat wordt een heel mooi kippenvelmomentje

Lennart, jij bent mijn speler van de week... zonder te spelen!

Hopen dat de spelers er van geleerd hebben en zaterdag gewoon weer winnen, gebaar van de supporters toont van respect en dat verdient Thy zeker

Ik vind dat een eigen doelpunt van PSV wel op zijn plaats is

16 maart 2018 om 17:52

Wanneer ze (PSV) in de 90e minuut met 3-0 voor staan dan heb ik daar geen bezwaar tegen

16 maart 2018 om 18:09

Ook goed... en dan een shirt eronder met THY !

16 maart 2018 om 23:06

11e minuut dan, he

16 maart 2018 om 17:04

@rugnummer,

Volgens mij heeft een redacteur van VZ niet goed geluisterd tijdens de persconferentie. Heb via omroepbrabant wat stukjes teruggekeken en nergens zegt Cocu dat hij het mooi vindt hoe PSV er mee omgaat. Wel zegt hij letterlijk: '' (...) en ook zeker de wijze waarop VVV als club daar mee omgaat (...)''.

Hij zegt het enigszins snel dus denk dat daar de verwarring vandaan komt dat hij 'psv' gezegd zou hebben ipv 'vvv'. Als je het snel hoort lijkt het ook nog enigszins op elkaar. Althans, dat is mijn interpretatie.

In dit soort gevallen is er geen discussie

Gewoon mooi, en als het hele PSV stadion klapt in de 11e minuut is dat ook gewoon erg mooi

Als hij in deze wedstrijd had gescoord dan had ik me dat over 10 jaar niet meer herinnerd, maar dit herinner ik me over 10 jaar nog steeds

Als je een keer gezien hebt wat zo een stamcel donatie kan doen met de ontvanger dan denk je er niet over na....Als alle supporters onder de 50 zich nu laten registreren als stamcel donateur komt er nog veel meer goeds uit deze super actie....

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren