Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Cocu looft spelers na broodnodige zege: ‘Ik heb weinig te klagen’

Laatste update:

Phillip Cocu had donderdagavond weer eens reden tot lachen. De geplaagde coach won met Fenerbahçe in de Europa League van het Slowaakse Spartak Trnava (2-0) en verschafte zichzelf daarmee weer wat lucht. Cocu is tevreden met het resultaat, maar beseft dat het lek nog niet boven is bij de grootmacht uit Turkije.

Fenerbahçe boekte tegen Spartak Trnava pas zijn derde zege in elf officiële wedstrijden onder Cocu. Twee doelpunten van Islam Slimani stelden de drie punten uiteindelijk veilig. "We hebben vandaag met veel energie gespeeld, dat was afgelopen weekeinde tegen Rizespor wel anders", vertelt de voormalig PSV-coach voor de camera van FOX Sports.

Fenerbahçe ging afgelopen zondag in de Turkse competitie met liefst 3-0 onderuit tegen Rizespor. Cocu hoopt dat zijn elftal de weg naar boven nu kan inslaan. "Voetbal omhelst meer aspecten, maar dit is een belangrijke basis. Dit is weer een stapje", vervolgt hij. "Het vertrouwen neemt altijd toe als je wint. Ik heb weinig te klagen, want de jongens hebben laten zien hard te willen werken."

Komend weekeinde wacht in de competitie tegen stadsgenoot Istanbul Basaksehir een nieuwe test voor Cocu. "We moeten zondag ook een goed resultaat neerzetten. Dan pas heeft deze zege enige waarde. We zijn nog onregelmatig. Ik ben wel zeer te spreken over deze wedstrijd. Dit is een stapje. Zondag is weer een heel andere tegenstander."

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Zondag is zeker een heel andere tegenstander. En ook gelijk een paar niveaus hoger dan de tegenstander van vandaag. Basaksehir houdt ervan om de hele wedstrijd doelloos over te spelen met af en toe snelle aanvals via de vleugels. Ik ben benieuwd met welke spelers cocu van plan is om mee te spelen tegen een team die goed op elkaar ingespeeld is. Wij weten nog steeds niet wat ons eerste elftal is. Elke week veranderen er een aantal spelers in de opstelling. 1 ding is zeker met het spel van vandaag win je niet van basak.

Cocu, het was een foutenfestival. Ja, Fener heeft gewonnen en veel kansen gehad. Maar dat lag meer aan de tegenstander. Frey verstuurt geen enkele goede pass. Jailson/ Reyes: onzichtbaar. Ayew kijkt totaal niet naar zijn medespelers. En ik vond Slimani niet hepaald scherp. Elif Elmas was weer de motor maar het is tijd dat Baris Alici zich op de vleugel gaat bewijzen. Verdedigend gaat er centraal onwijs veel fout. Ik denk dat zowel Skrtel als Neustadter tekort komt. Sinds het vertrek van Kjaer is het gatenkaas. Het hele elftal speelt zo onzeker. Komisch hoe we druk gingen zetten. Iedere spits die op een man met een bal af ging, kon gemakkelijk worden uitgekapt. Ik ben echt benieuwd waarom Benzia bijvoorbeeld niet speelde. Het lijkt echt alsof Cocu er alles aan doet om te mislukken.

5 oktober 2018 om 00:40

Cocu doet er alles aan om te mislukken. Nou dat vind ik wat ver gaan. Ik heb de wedstrijd gezien en ik ben nou niet echt onder de indruk van dat Fenerbahçe. Het lijkt net een bijelkaar geraapt zooitje van allemaal net niet spelers en allemaal spelers die al lang over hun top zijn. Tja maak daar maar eens een geoliede machine van. Dat is in mijn ogen bijna niet te doen, er zit totaal geen sturing in het beleid van spelers kopen. Ik denk dat Ajax en in mindere mate PSV dik wint van dit Fenerbahçe. Wat een drama selectie zeg.

5 oktober 2018 om 01:48

Makkelijk praten als je geen kennis hebt. Sowieso is de opstelling erg fout. Elke wedstrijd veranderen standaard 4 a 5 spelers. Vorig jaar is dit team 2e geworden. Kan niet zijn dat ze opeens zoveel slechter zijn. Hij wilde zelf frey en reyes erbij. Frey kan niet eens bij de hekkensluiter in de basis. Kortom cocu heeft geen enkel idee waar hij mee bezig is.

5 oktober 2018 om 12:02

Weet je welke spelers vertrokken zijn?

5 oktober 2018 om 02:44

Heb Cocu nooit een geweldig coach gevonden . Zijn selectie bij was vele male beter dan andere clubs in Eredivisie, ondanks dat had hij moeite om kampioen te worden. Kom je bij een competitie waar ze helemaal niks begrijpen van positiespel, elkaar vullen enz. Denk dat cocu thuis wel kerst kan vieren

5 oktober 2018 om 12:01

Lees je reactie eens terug. Is het geheel aan Cocu te wijten dat hij met zulke ondermaatse spelers zit? Om daar een team van te maken vergt tijd. Het is dan ook zeer te loven dat hij, zoals het er nu naar uitziet, deze tijd ook krijgt. Of denk jij dat een andere coach het beter zou doen met deze spelers?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren