Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Cocu kritisch op aanvaller: 'Het rendement had veel hoger kunnen zijn'

Laatste update:
/

PSV werd met overmacht kampioen en dus had Phillip Cocu afgelopen seizoen weinig te klagen. De coach van de Eindhovenaren blijft echter met een kritische blik kijken naar de prestaties van zijn elftal. Zo denkt hij bijvoorbeeld dat Luciano Narsingh nog veel meer uit zijn mogelijkheden kan halen.

"Het rendement van Luciano had veel hoger kunnen zijn, dat weet hij zelf ook", stelt de coach in Voetbal International. "Maar wat wij heel belangrijk vinden: Luciano is heel veel in scoringspositie gekomen. Ook in het strafschopgebied en zeker niet alleen via de counter. Dat wil dus zeggen dat er nog veel meer in zit."

Cocu verwijt de international echter niks. Volgens hem is het deels inherent aan vleugelaanvallers dat de vorm per dag, week of maand kan verschillen. "Ik ben zelf van origine ook een buitenspeler. Het lukt niet altijd", besluit de coach. Narsingh scoorde dit seizoen 6 keer in 32 duels en was tevens goed voor 10 assists.

Luciano Narsingh is goed genoeg voor PSV

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Nog meer insmeren met babyolie dus. Narsingh heeft het dit seizoen matig gespeeeld, maar komt ook van een zware blessure. Komend seizoen wordt er meer van hem verwacht.

27 mei 2015 om 17:02

Denk dat cocu hier meer een hint geeft aan brands. Narsing is niet goed genoeg. Als psv slim is gaan ze voor een package deal. Corona en ziyech van. Voor 10 a 15 miljoen. Dan ben je meteen weer kampioenskandidaat nummer 1.

27 mei 2015 om 17:11

En waar zouden die dan moeten spelen? Wie zegt dat Wijnaldum weggaat? Ik denk zelf dat hij gewoon blijft. Daarnaast is Maher banken een te dure optie. Gaat ook steeds beter spelen. Narsingh moet inderdaad weg. Zou op de rechtsbuiten inderdaad wel Corona willen zien. Of berghuis. De linksbuiten is heel moeilijk. Is wat dat betreft een zeldzame positie, bijna geen goede haalbare spelers.

27 mei 2015 om 18:15

Gaat het gerucht dat PSV in mexico een bod van 6 miljoen heeft gebracht op een erg groot Mexicaans talent die zowel links als op rechts uit de voeten kan in de aanval.
Haal daarbij nog eens Corona en Tighadouine. Corona lijkt mij eigenlijk onhaalbaar vanwege zijn salaris dus daar moet iemand anders voorkomen.
Sam Larsson? Alleen betwijfel of die goed genoeg is.

Dan heb je een zeer sterke aanval. Alle posities zijn dubbel ingevuld behalve als Locadia verhuurd wordt.

27 mei 2015 om 18:47

Gaat het dan om Hirving Lozano? Want dat zou, mede door de aanwezigheid van Guardado, een sterke aankoop zijn.

Overigens denk ik dat Brands beter kan focussen op de linksbuitenpositie. Zo slecht was Narsingh niet en de opvolging van Depay lijkt mij toch de eerste prioriteit.

27 mei 2015 om 21:23

@jasper

Ja volgens mij was het hem.
Ken hem zelf niet, maar is blijkbaar een van de grootste talenten van Mexico.
Dus een mooi stap voor hem.
Zeker aangezien PSV heel positief erop staat in Mexico.
Zo heeft Ajax Denemarken en PSV Mexico :P

27 mei 2015 om 17:28

Wel 10 assists en 6 goals geleverd. Dat is ook niet slecht.

27 mei 2015 om 17:38

Dat komt neer op 1x per 2 wedstrijden betrokken zijn bij een goal door zelf te scoren of een assist te leveren. Voor een buitenspeler van een titelkandidaat is dat niet goed. En in geval van Narsingh is het vaak een goaltje geweest terwijl de wedstrijd al beslist was.

27 mei 2015 om 18:23

Behalve tegen ajax uit

27 mei 2015 om 19:45

Dat is ook niet helemaal waar want in 1wedstrijd kan je een goal scoren én een assist geven. Maar ik begrijp wat je bedoelt daar niet van. Stel he hij had er 10 om 10 dus 10goals en 10assists. Was dat dan wel goed geweest voor een buitenspeler van een kampioenskanidaat? Just curious..

27 mei 2015 om 21:28

Het is weldgelijk goed.
Maar, wat Cocu bedoelt het kan veel beter.
Kom op iedereen ziet dat Narsingh, nog steeds niet de Narsingh is van 2 jaar terug. Toen die met gemak een tegenstander voorbij speelde etc...
Hij mist gewoon nog enorm veel kansen, nog steeds veel slechte voorzetten wat betekent dat hij gewoon 10 goals moet kunnen maken en 15 assists leveren.

We moeten niet meer met z'n allen zeggen ja het is PSV en ja het is de eredivisie. Nee, we willen aansluiting met de subtop (benfica, Porto, Monaco) maken dan moet je ook als subtop hoge eisen aan je spelers stellen.
Daar is PSV vind ik heel goed bezig. Wil alle posities dubbel bedekt hebben en heet een paar echte klasbakken.

Ajax weet ik niet waar ze mee bezig zijn, maar ik begrijp in ieder geval niks meer van het transferbeleid dat ze hanteren.

En iemand poste gisteren dat Narsingh beter is dan Depay. Lachertje.

27 mei 2015 om 17:37

Al die posts zijn verwijderd, dikke censuur hier

27 mei 2015 om 18:18

Ja had ik ook gelezen, was q7porto dacht ik... bijzonder slimme opmerkingen waren dat

Narsingh kán goed genoeg zijn voor PSV. In de periode voor zijn blessure speelde Narsingh wel erg goed en was hij belangrijk. Afgelopen jaar heb ik echter vrijwel nooit een goede Narsingh gezien. De enige wedstrijd die me zo binnen schiet is de kampioenswedstrijd tegen Heerenveen, toen ging werkelijk zo'n beetje alles goed

27 mei 2015 om 21:30

Ja maar volgend seizoen moet hij wel echt terug naar z'n oude vorm. In dat geval scoort die er met gemak 10 en levert die 15 assists.
Dat moet ook als speler van Psv.
Je moet gewoon dodelijk effectief zijn en daar is Cocu denk ik wel een goede coach voor. Om spelers erop te wijzen dat ze aan 1 kans genoeg moeten hebben en niet nonchalant moeten nadenken bij een kans.

Het volgend seizoen moet het seizoen worden voor jongens als Maher en Narsingh. Er kan niet meer gezegd worden dat de een terug komt van een blessure en de ander moet wennen aan de club maar het steeds beter doet. Volgend seizoen zullen ze de kar moeten trekken en veel meer beslissend zijn. Gebeurd dat niet dan verwacht ik niet dat PSV de titel kan prolongeren en kunnen deze spelers de bank warm gaan houden. Kansen hebben ze dan namelijk meer dan genoeg gehad. De stap van jongens naar kerels moet maar eens gezet gaan worden. Ik ben benieuwd hoe ze zullen presteren. Hopelijk een Willems-effect.

Narsingh moet niet zoveel truukjes willen doen. Dat kan hij niet. Gewoon op snelheid er langs en de voorzet op de Jong geven. Dan haal je zo 15 assists in een seizoen binnen en scoort de Jong er nog 10 extra. Eventueel zelfs op een vroege voorzet oefenen a la Willems.

Van het vaste basisteam van PSV van dit seizoen was Narsingh met afstand de slechtste. De enige reden waarom hij is blijven staan, is omdat hij op zijn positie geen serieuze concurrentie had. De laatste maanden hoorde ik in het stadion zelfs regelmatig mensen dingen zeggen als "eh, wanneer is die Jozefzoon eigenlijk weer fit?" als Narsingh zichzelf weer eens vastliep op de achterlijn. Dat zegt wel wat...

Als PSV zou ik proberen om Steven Berghuis van Az te halen. Als linkspoot kan hij de tegenhanger worden van rechtspoot Narsingh. Je kan dan van beide flanken voorzetten creëren voor Luuk de Jong maar ze ook af en toe van flank laten wisselen om ze naar binnen te laten draaien. Een sterke aanval dan lijkt me!

Vraag: Tjaronn Chery als optie?

Dat hadden ze van tevoren kunnen weten. Bij Heerenveen leuk, maar niet meer dan dat. International bij gebrek aan beter.

Narsingh is een speler die erg goed is op de counter. Bij Psv kunnen ze dat goed en narsingh past met zijn snelheid er perfect bij. Ook mag hij van geluk spreken met de jong als spits. Narsingh haalt vaak de achterlijn en heeft een goede voorzet in huis, daarvoor is de jong natuurlijk de perfecte spits. Ondanks dat is het rendement van narsingh idd te laag, hij kan het beter. Maar geef die jongen volgend seizoen nog een kans joh, hij komt net van een zware blessure..

Zijn rendement had inderdaad hoger kunnen zijn. Het is alleen nogal lastig om van een zware knieblessure terug te komen. Zijn niveau van voor zijn blessure kan hij nog bereiken. Al zal het wel lastig worden.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren