Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Cocu begroet bij opening slechts twee spelers uit kampioenselftal op veld

Laatste update:

PSV is maandagochtend begonnen aan de voorbereiding op het nieuwe seizoen, maar de selectie van de landskampioen is nog verre van compleet. Trainer Phillip Cocu begroette slechts twee spelers uit het kampioenselftal op het trainingsveld; keeper Jeroen Zoet en middenvelder Adam Maher.

/

Diverse internationals, die na afloop van de competitie nog verplichtingen hadden bij hun nationale ploeg, sluiten volgens het ANP later aan. Onder meer aanvoerder Georginio Wijnaldum en zijn Oranje-collega’s Jetro Willems, Jeffrey Bruma, Luciano Narsingh en Luuk de Jong ontbraken. Santiago Arias nam met het Colombiaans elftal deel aan de Copa América en geniet eveneens nog van zijn uitgestelde vakantie.

Wanneer Andrés Guardado terug is, zal nog moeten blijken; de Mexicaans international bereidt zich voor op de Gold Cup en dat toernooi duurt van 7 tot 26 juli. De ongeveer 300 supporters die aanwezig waren tijdens de aftrap van de voorbereiding lieten zich desondanks niet onbetuigd en zorgden met veel vuurwerk voor een sfeervolle ambiance. Zij konden onder meer zomeraanwinst Nikolai Laursen aan het werk zien.

Denk je dat PSV opnieuw landskampioen wordt?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Niet meer dan logisch natuurlijk...

Wat een verschil qua supporters met Feyenoord of is dat niet met elkaar te vergelijken omdat er zoveel PSV-ers missen?

29 juni 2015 om 11:50

Kuyt moet nog komen voor zijn eerste training dus dan verwacht ik wel wat meer supporters bij Feyenoord.

29 juni 2015 om 11:52

Daar waren toch ongeveer 10.000 supporters aanwezig?

29 juni 2015 om 12:27

Jaa hoorde zelfs 15.000. Maar het blijft nog steeds best veel.

29 juni 2015 om 11:52

Misschien is dat het, misschien omdat feyenoord een grotere supportersschare heeft dan psv, en heeel misschien komt het doordat dit maandagochtend is en gisteren zondagochtend

29 juni 2015 om 11:53

Het is ook maandag en de meeste mensen moeten werken.

29 juni 2015 om 11:53

Feyenoord is een volksclub en PSV niet, groot verschil
Daarnaast zal het tijdstip en het aantal spelers ook wel een negatief effect hebben

29 juni 2015 om 11:57

Voor Feyenoord is dit het hoogtepunt van het seizoen. PSV en Ajax gaan om de titel strijden

29 juni 2015 om 12:03

Wat ben jij zuur. Jij kan er gewoon niet tegen dat Feyenoord betere supporters heeft.

29 juni 2015 om 12:42

Dat is onzin, "volksclub" is echt een achterhaald begrip... Anno 2015 zitten zowel bij Feyenoord als bij PSV mensen van alle rangen en standen op de tribunes. Daar zit helemaal geen verschil meer in.

29 juni 2015 om 13:05

@benarsenalajax
Als Cillessen weggaat en die utgebluste opa in de verdediging komt te staan zie ik eerder Feyenoord nog op gepaste afstand 2e worden achter Psv.

29 juni 2015 om 13:11

haha, er zit wel degelijk verschil in de supporters.
Volksclub hoeft niks te zeggen over rangen en standen. In mijn ogen gaat dat over beleving van de supporter. Bij Feyenoord gaan de supporters veel verder door het vuur dan bij Psv. Daar fluiten ze hun spelers na 1 wedstrijd volledig uit.
Loopt de kut vogel niet rond en is er geen muziek kan het daar een verdomd dooie bedoeling zijn.

29 juni 2015 om 13:47

En het is ook gewoon maandag iedereen is aan het werk.

29 juni 2015 om 13:58

Hey Tommie, psv heeft toch echt hele leuke supporters die van een gezellig feestje houden. Ten eerste loopt er een vos rond en geen vogel, verder word er misschien wat minder geluid gemaakt dan is rotterdam, maar ik hou wel van supporters die bezig zijn met voetbal en niet alleen met "supporter" uithangen... verder heb ik respect voor de aanhang van feyenoord en het mooiste station, jammer dat er zoveel tjappies rondlopen die alles en iedereen met de dood moeten bedreigen en iedereen enge ziektes moeten toewensen! De drukte op de training heeft ook vast te maken met het geval, dat de meeste feyenoorders niet hoeven te werken maar thuis kunnen soliciteren via het uwv. Laat je onze vos weg noem jij het een dooie bedoeling, ik wil het feyenoord stadium wel eens zien zonder relpoeder! Doei

29 juni 2015 om 14:34

Welke psv spelers is uitgefloten door ons publiek ?

29 juni 2015 om 14:39

het is toch niet zo moeilijk met je feyenoord is een volksclub.

feyenoord traint in de kuip en kan iedereen naartoe komen

psv traint gewoon op de herdgang zonder tribunes

29 juni 2015 om 15:36

Ja want die betere supporters mogen ook naar Amsterdam zorgen nooit voor problemen met Europese wedstrijden enzovoort. PSV supporters zijn misschien minder aanwezig maar veroorzaken wel veel minder problemen dan Feyenoord supporters en dat vind ik veel belangrijker dan hoeveel mensen er naar een eerste training komen.

29 juni 2015 om 11:56

Waren bij feyenoord meer of minder?

29 juni 2015 om 12:05

Op meerdere manieren niet met elkaar te vergelijken, maar het zegt alsnog wel iets natuurlijk.

Feyenoord is natuurlijk echt een volksclub, waardoor de opkomst sowieso hoger ligt/zou liggen.
Daar staan nu echter wat dingen tegenover:
Feyenoord houdt zijn eerste training traditioneel in de kuip tijdens het weekend. Daarnaast maken ze er een daguitje van voor de bezoekers. De coach houdt een praatje, de aanwinsten worden aangekondigd etc etc.
Bij PSV is dat allemaal iets 'normaler'kan even geen echt passend woord bedenken), gewoon een eerste training op een maandag op de herdgang. Spelers moeten gewoon weer fit worden, supporters vermaken doen ze maar tijdens het seizoen.
Verschil dit hem dus voor een groot deel erin dat de lui die nu bij PSV aanwezig zijn echt die hard supporters zijn, terwijl er bij feyenoord(ongeacht of ze die hard zijn of niet) veel families of vriendengroepen zitten die een dagje uit hebben(neemt niet weg dat Feyenoord sowieso meer die hard supporters heeft).

29 juni 2015 om 13:09

@deentje

Degenen die bij de eerste training komen zijn er niet voor een dagje uit. Die zitten er elke wedstrijd, dus het is geen incident. Daarnaast worden spelers pas voorgesteld bij de Open Dag. Dan komt de helikopter etc.

Het verschil zit hem in de betrokkenheid van supporters buiten wedstrijddagen. Die is bij Feyenoord een stuk groter. Wat wel klopt is dat er echt Feyenoordfamilies zijn. Die maken alles van Feyenoord mee.

29 juni 2015 om 13:18

Ik bedoelde met voorstellen niet de helicopter, had ik iets beter moeten verwoorden. Nu waren lui als Kuijt natuurlijk niet erbij, maar er werd dus wel gesproken over de nieuwe aanwinsten(weet niet of Vejinovic erbij was) en de vormgeving van de selectie werd enigzins kenbaar gemaakt aan het publiek.

Over dat het lui zijn die er elke wedstrijd zitten: Ik bedoelde met 'dagje uit' natuurlijk niet dat het lui waren die geen feyenoordsupporters zijn, maar meer lui die niet de mogelijkheid hebben(doordat het vol zit, of financiele redenen) om er iedere wedstrijd bij te zijn en dan is dit een mooie activiteit in hun eigen stadion.

In het kort dus: Er is een stuk meer omheen gebouwd bij Feyenoord bij de eerste training, gecombineerd met het feit dat feyenoord meer hondstrouwe supporters heeft!

29 juni 2015 om 13:06

Het is inderdaad niet te vergelijken omdat het vandaag maandag is. De meeste mensen werken gewoon hoor.

Guardado sluit wel laat aan zeg .. moet dan de JohanFruitschaal missen denk ik ..
Vraag me af waar Isi dan was vandaag.
Toon heeft ook aangegeven dat ze ver zijn met het binnehalen van de spelers voor in ( Pereiro en Lestienne ) hij en wij natuurlijk allemaal gaan uit van een transfer van Gini en hij wilt willems wel nog een seizoen behouden ..
Zodra Gini of Ritzi en Oscar vertrekken gaat psv vol voor Propper.

29 juni 2015 om 12:44

Ik neem aan dat Isimat er vandaag gewoon was. Het gaat in dit artikel over het kampioenselftal (het basisteam dus, niet de hele selectie), en daar hoorde Isimat niet bij.

29 juni 2015 om 12:48

Jaa klopt je hebt idd gelijk

Die nieuwe assistent trainer Ruud Brood mag van mij ook een dieet volgen bij Herbalife, welk momenteel een samenwerkingsverband heeft met Psv. Hij zag er vandaag aardig rond uit in de nieuwe trainings-outfit van Umbro. Ik vind het onprofessioneel uitzien! Maar hopelijk kan hij aan de staff- en spelersgroep een steentje bijdragen door middel van zijn kennis en ervaring.

29 juni 2015 om 15:39

Waarom moet een trainer slank zijn hij hoeft toch niet te voetballen wat een onzin.

29 juni 2015 om 16:09

Het is topsport in een topsport klimaat. Als assistent-trainer met een sportieve lichaam is de overtuigingkracht vele male sterker. Uiteraard is dit niet verplicht, maar het hoort er wel bij vind ik!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren