Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Clubs uit Wales vechten om krabbel Toornstra: 'Mijn mening is helder'

Laatste update:

De kans dat Jens Toornstra de Noordzee oversteekt wordt steeds groter. De middenvelder staat al maandenlang in de belangstelling van Swansea City en is nu ook op het lijstje van Cardiff City verschenen. De eeuwige rivaal van Swansea speelt nu nog in de Championship, maar staat met een ruime voorsprong bovenaan en heeft goede hoop op promotie naar de Premier League.

/

De interesse van Cardiff, dat zeven punten voor staat op achtervolger Hull City, is bekend bij zaakwaarnemer Duncan Smit. "Ze volgen Jens al een tijd, maar het heeft nog niet geleid tot een concreet bod", aldus de begeleider van Toornstra tegen Voetbal International. Toornstra heeft een contract dat tot medio 2015 afloopt, maar verwacht bezig te zijn aan zijn laatste seizoen in Den Haag.

ADO wil Toornstra graag verkopen: de hofstedelingen zijn druk bezig uit het financiële dal te kruipen en hebben transferinkomsten nodig om komend jaar zwarte cijfers te schrijven. "Die insteek is helder, alleen hoop ik dat Jens tot het einde van het seizoen bij ons speelt", aldus ADO-trainer Maurice Steijn. Toornstra wacht af: "Ik richt me op het voetbal en hoor wel als er wat concreet wordt", zegt hij. "Mijn mening is helder en de club is bereid mee te werken. Alleen moet het wel een club worden die bij mij past en waar ik een mooie volgende stap kan maken."

Jens Toornstra kan het niveau van de Premier League aan

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik hoop pas aan t einde van t seiZoen én voor een goed bedrag om en nabij 2,5 miljoen.

Kan chery eindelijk vast op tien staan waar hij thuis hoort.

Lijken me twee mooie clubs voor hem, al weet ik niet hoe Cardiff speelt. Swansea is toch een van de leukere teams in de PL en presteert prima onder Laudrup. Tevens is dat natuurlijk een trainer waarvan Jens erg veel kan leren, was vroeger een grote speler. Vind Toornstra toch wel een goeie middenvelder die nog prima door kan groeien! Bij Cardiff zal de kans op een basisplaats misschien wel iets hoger zijn, maar die zie ik Jens bij Swansea ook nog wel veroveren.

ik denk niet (met alle respect) dat hij het niveau van swansea aankan. hij werkt altijd erg hard en heeft goede passes in huis, maar ik denk dat een middenmoter in engeland iets te hoog gegrepen is voor hem.
ik zou als ik hem was naar een (sub) topploeg in nederland gaan en daarna kijken hoe ver die komt!

9 januari 2013 om 13:44

Als je ziet dat augustien regelmatig in de basis speelt, dan vind ik toornstra zeker niet slechter.
Toorstra kan nog groeien als hij aan het niveau went in de Pl.

Dan zie ik wel een toekomst voor hem daar.

Het zal goed ziin voor ado wat centen te pakken, helaas blijkt t finacieel nog niet zo best te gaan.
Kan iemand daar iets meer over vertellen?

9 januari 2013 om 13:56

een vriend van me is Den Haag supporter en hij vertelde me dat Gemeente Den haag niet zoveel toestaat aan Ado. De gemeente heeft daar verantwoordelijkheid voor de Financiële huishouding.

Blijkt ook dat er 11% minder supporters naar ado wedstrijden gaan dan voorafgaande jaren etc.

9 januari 2013 om 14:39

Financieel gaat het heel best maar zoals in bijna de hele westerse wereld heeft Den Haag ook last van de crisis en vergeet ook niet waar we vandaan komen.
5 a 6 jaar geleden stond je nog 17e in de eerste divisie met een tekort op de begroting van 7,9 miljoen (in 1 seizoen) de werkelijke schuld lag nog een stuk hoger.
Sinds de overname van vd Kallen is de club abnormaal vooruit gegaan zowel financieel als sportief.

Afgelopen boekjaar voor het eerst sinds +/- 20 jaar! een plusje geschreven van 50k. (ook mede door transferinkomsten).

Na het afgelopen dramatische seizoen, waar je binnen een jaar van de 5e naar de 15e positie zakt in de eredivisie, is meer dan 10% van de sponsoren en supporters afgehaakt. Financieel ga je dit natuurlijk ook voelen want begrotingstechnisch is er wel meegerekend.

Het is wachten tot de begroting sluitend gemaakt kan worden zonder transferinkomsten want dit is wel het doel volgens vd Kallen / Drieberge. Alleen in deze economische tijden is dat niet realistisch als je ziet waar je financieel en sportief vandaan komt.

9 januari 2013 om 16:21

@falcou VS Ibra
@dhfc070
Die11% minder toeschouwers snap ik niet helemaal.
Ado doet het aardig dit seizoen en staan hoger dan ik had verwacht.
Zelfs ik ga regelmatig kijken daar en het is erg gezellig!

Voetballend houden ze helaas 40 min voor en dan zakt het helemaal inelkaar met ado-nec als voorbeeld. 2de helft was om te huilen.
Het is te hopen dat er geen blessures komen want buiten de vaste 11 gaat het niveau erg hard naar beneden.

Ik las ergens dat ado Ramon leeuwin wil verhuren of verkopen, maar zijn contract is afgelopen?
Erg jammer ik Denk dat het een goeie kan worden.

Het is te hopen dat er stappen gemaakt kunnen worden om in het linkerrijtje te blijven waar ado hoort naar mijn mening.

Ik hoop dat hij naar Cardiff City gaat aangezien ik supporter ben van Cardiff City!
Nu maar hopen dat ze dit keer eindelijk promoveren!

9 januari 2013 om 12:40

En e hebben een prachtig stadion! Of spelen zij niet in het Milleniumstadium? Dat kippenhok van Swansea is toch wel Pl-onwaardig eerlijk gezegd, al vind ik de club zelf wél een aanwinst voor de PL

9 januari 2013 om 13:12

Pl-onwaardig?? En waarom dan wel? Wigan Athletic, dat lijkt pas nergens op, altijd half lege tribunes. En is craven cottage dan ook pl-onwaardig? Reading, Norwich City?
Neem eens kijkje in de eredivisie, daar zitten pas beschamende stadions tussen!

Wat een sfeer hangt daar. Niet te geloven! Ondanks het feit dat er maar 20500 mensen in kunnen. Daarnaast komen er plannen voor uitbreiding. De verbouwing van het Liberty Stadium zal twee jaar in beslag nemen. Swansea City wil tevens een nieuw trainingscomplex realiseren.

9 januari 2013 om 13:37

Ik vind Craven Cottage juist een van de mooiste stadions van Engeland.
Zo lekker sfeervol zie je ze maar weinig. Weer eens wat anders dan al die rond stadions.

9 januari 2013 om 16:55

Craven Cottage is van Fulham als ik me niet vergis

9 januari 2013 om 17:36

Nee ze spelen niet in de Milleniumstadium jammer genoeg dat wordt vooral gebruikt voor rugby maar het is inderdaad een prachtig stadium!

Ze spelen in het Cardiff City stadion met ruimte voor 26,847 toeschouwers dat meestal helemaal vol zit.

Het zal erom hangen of Jens het niveau aankan van Swansea, twijfel er behoorlijk over. Cardiff kan best een leuke optie zijn alleen zal hij in gedachten moeten houden dat hij in jaar 2 met grote kans weer in de Championship kan spelen. Was dan toch voor Swansea gegaan maar daar loopt hij risico weinig aan de bak te komen.
Ik zou als ik hem was deze winter gewoon weggaan. Zie geen meerwaarde voor hem om bij ADO te blijven.

Het leuke aan Swansea vind ik persoonlijk dat er iedere week weer een ander team staat. Ook Agustien staat weleens in de basis, en ik vind Toornstra beter dan Agustien, dusja, het lijkt me niet geheel onlogisch dat Toornstra het daar niet zou kunnen halen. Toch denk ik niet dat hij snel een basisspeler is, het is en blijft toch een grote stap!

Met alle respect voor Toornstra maar ik denk niet dat hij het zou redden bij Swansea. Als je ziet hoe zij het doen tegen top clubs en hoe hoog ze staan dan zal je daar maximaal blij moeten zijn met een basis plaats. Denk dat Cardiff meer zijn niveau is.

In tegenstelling tot andere hier ben ik wel een groot fan van Toornstra. Ik vind het echt een uitstekende voetballer. Ook een speler die ik graag bij mijn favoriete club, PSV wil zien. Ik denk dat hij de ideale opvolger zou kunnen worden voorvan Bommel. Ook in de PL zie ik hem wel slagen. Lijkt me ook een jongen met een goede mentaliteit, er zit een goede kop op om het maar zo te zeggen. Ik vind het alleen wel jammer dat hij nog steeds 'maar' bij ADO speelt. Niks ten nadele van Ado, maar ik zou hem graag eens op een hoger niveau zien spelen. Ik gun de Hagenaars een mooie transfersom zodat die financieel ook weer wat sterker staan.

Ik denk niet dat Toornstra hoort bij Swansea City. Cardiff City kan leuk voor hem zijn maar Swansea is toch te hoog gegrepen. Gezien de resultaten dit jaar is Swansea gewoon een gerespecteerde middenmoter. Toornstra kan misschien leuk meedoen met Middlesbrough, Cardiff, Reading FC of Bolton Wanderes. Voor ADO is hij een geschenk uit de hemel. Zo'n speler word moeilijk te vervangen, ze hebben wel die Paul Mulders maar die komt vermoedelijk tekort.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren