Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Clubs melden zich officieel bij Ajax voor beschikbare Ebecilio

Laatste update:

SC Heerenveen en VVV-Venlo hebben zich officieel bij Ajax gemeld om Lorenzo Ebecilio op huurbasis over te nemen. Dat meldt De Telegraaf. De aanvaller, die een aandeel had in de landstitels van 2011 en 2012, kreeg eerder van de directie al te horen dat hij mocht worden verhuurd of verkocht.

/

De twintigjarige Ebecilio debuteerde onder Frank de Boer in het eerste elftal en speelde tot dusver 38 competitiewedstrijden, waarin hij negen keer wist te scoren. Zijn belangrijkste concurrent in Amsterdam is Derk Boerrigter, die echter met rugklachten kampt, maar in de voorbereiding kreeg ook Viktor Fischer de voorkeur boven Ebecilio, die nog een contract tot de zomer van 2014 heeft in de Amsterdam ArenA.

Voor het duel met NAC Breda maakt Ebecilio, die Aras Özbiliz in een eerder stadium zag vertrekken, geen deel meer uit van de slectie. Vrijdag trainde hij met Jong Ajax mee.

Lorenzo Ebecilio is overbodig bij Ajax

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Kan een leuke speler zijn voor beide clubs. Heerenveen kan wel een creatieve aanvaller gebruiken na verlies van Assaidi en Narsingh.

25 augustus 2012 om 09:38

Dat is dan wel een behoorlijke achteruitgang voor Heerenveen. Ebicilio is echt veel minder goed dan Assaidi of Narsingh. VVV lukt hem misschien nog wel, maar dat is dan wel zijn plafond.

25 augustus 2012 om 10:02

Ebecilio is geen slechte buitenspeler, komt simpelweg tekort voor Ajax.
Heereveen had daarnaast vorig jaar een uitzonderlijk jaar, dit jaar schat ik dat ze gewoon voor het linker rijtje moeten vechten.
VVV zou aan Ebecilio een hele goede hebben, die geeft VVV een goede kwaliteitsimpuls.
Voor Heereveen, dat toch een stap hoger is, zou het een speler zijn die zich prima in de basis 11 zou moeten kunnen spelen

25 augustus 2012 om 12:39

Ik denk eerder dat Heerenveen uiteindelijk toch voor Wildschut gaat en dat Ebicilio dan naar VVV gaat.
Het zou me trouwens verbazen als Ebicilio nog stappen gaat maken. Vind hem echt blind, slecht voorzet, en slechte balbehandeling. Maar voor een club als VVV wat meer op de counter speelt, kan hij met zijn snelheid (mits afgetraind) wel van waarde zijn.

Ik hoop dat hij naar Heerenveen gaat, zou mooi zijn voor de club want het is geen wereld speler, maar wel gewoon basis voor de middenmoot en Heerenveen kan alles gebruiken.
Heel misschien, kan van Basten nog der iets mee doen, maar anders denk ik dat deze jongen jammer genoeg shirtjes zoals die van Heerenveen, Nac, en Utrecht zal blijven dragen. Hij kan best aardig voetballen, maar mist het in zijn venijn, z'n afronding en z'n passes die zijn gewoon niet van Ajax niveau.
Veel success Lorenzo, ik ben je spel van 2011 niet vergeten en ook niet je 3 goals tegen Roda.

Waarschijnlijk ben ik de enige die blij is met een verhuur ipv een verkoop. Heel veel mensen zien het niet in hem zitten, maar ik denk dat een verhuur hem heel goed zal doen. Hij is nog jong en kan veel leren door veel speeltijd te krijgen.
Wel zie ik hem liever rechts- dan linksbuiten spelen en hoop dus ook dat hij bij een verhuur op die plek komt te spelen.
Vergeet niet dat Sulejmani volgend seizoen, en misschien al wel dit seizoen zal vertrekken dus komt er een plekje vrij op rechtsbuiten. En vooral niet te vergeten dat andere buitenspelers niet zomaar aangetrokken kunnen worden.

25 augustus 2012 om 07:30

Verhuur of verkoop maakt mij niet uit, als hij maar weg gaat. Ebecilio is en blijft een druistige speler, die het Ajax-spel geen goed doet. De wedstrijd tegen Roda JC was zijn moment of fame, verder moeten we zijn prestaties snel vergeten.

Links- of rechtsbuiten maakt niet uit, Ebecilio voetbal te opportuun. Bij een middenmotor of een subtopper kan hij wellicht van waarde zijn, maar de top van Nederland kan hij niet aan. Daarnaast geen professional, zie zijn overgewicht .....

Ook voor volgend seizoen hoeft hij zich geen illusies te maken. Zelfs niet bij een vertrek van Sulejmani. We hebben Boerrigter, Lukoki, Sana, Fischer en daarachter rammelen De Bondt en De Sa alweer aan de poort.....

25 augustus 2012 om 07:48

Maar met aan de poort kloppen ben je er nog niet. De Bondt en de Sa kunnen dan wel talent hebben, voor alsnog hebben beide nog totaal geen ervaring. De ervaring die Ebecilio misschien wel op doet als hij dit seizoen word verhuurt. Je ziet ook hoe het afgelopen transferperiode is gegaan met het aantrekken van spelers. De ene te duur, de ander te hoge salariseisen. Tevens vallen goede buitenspelers ook op bij buitenlandse clubs.
Ik zeg niet dat hij basisspeler gaat worden, want dat zal inderdaad niet zo zijn. Maar als back-up, waarom niet?

25 augustus 2012 om 07:55

Nee, maar als ze aan de poort rammelen, moeten zij de backup buitenspelers worden. Ebecilio moet hun ontwikkeling niet in de weg staan.

Zoals gezegd, de genoemde 4 moeten onderling uitmaken, welke 2 buitenspelers in de basis staan, de andere 2 zijn wisselspelers. En daarachter heb je dan alweer De Sa en De Bondt zitten.

Dus Ebecilio is echt een gepasseerd station...

25 augustus 2012 om 09:03

Verhuur heb je in dit geval helemaal niets aan. Lorenzo's contract loopt t/m juni 2013. Je gaat hem nu dus een jaar verhuren om volgend jaar definitief afscheid van hem te nemen. Zijn contract gaat namelijk never nooit verlengd worden. Lorenzo heeft alleen een goed contract en verdiend waarschijnlijk teveel voor clubs als VVV en Heerenveen, wat inhoudt dat Ajax bij verhuur nog een gedeelte van zijn maandsalaris voor haar rekening moet nemen. Het beste zou dus zijn om hem nu gewoon te verkopen, ben je overal in 1 klap vanaf! Spijtig maar Lorenzo gaat nooit het gewenste Ajax niveau bereiken, hard nieuws voor hem maar nu moet er doorgeselecteerd worden. Fischer is nu 2e linksbuiten achter Derk. Rechtsvoorin heb je Sana en Lukoki. Prima zo....

25 augustus 2012 om 17:51

Eindelijk iemand die zijn eigen speler niet meteen afdankt. Het zal niet de eerste keer zijn dat Ajax deze fout maakt. Die jongen is pas 20! Alsof Fischer zo goed is en Boerrigter altijd inzetbaar is. Suleimani blijft grillig. Sana moet het maar een heel seizoen laten zien. Dus Ebecilio verhuren kan ik inkomen maar verkopen nee!

Veel mensen bashen Ebicilio maar zo slecht is hij niet. Heerenveen is wel z'n niveau op dit moment, NL subtop. Mooie club voor hem.

Zou mooi zijn gewoon een jaartje verhuren kijken hoe hij zich ontwikkeld in dat jaar en als hij terug komt kijken of hij goed genoeg is voor Ajax of anders verkopen.
Is voor die jongen ook beter want dan blijft hij dit seizoen ook gewoon spelen bij Ajax zal hij niet aan de bak komen of er moet weer een enorme blessuregolf komen.

Heerenveen lijkt me de betere keuze want die missen voorin toch nog wel wat en die spelen toch nog wel verzorgd voetbal en is toch een niveau hoger dan Vvv en het is een stuk meer in de buurt dan Venlo.

25 augustus 2012 om 07:50

Dit ben ik met je eens. Met het verhuren van een speler kun je ook kijken wat iemand in zich heeft.
Afgelopen transferperiode zijn er veel jonge spelers bij Ajax vertrokken omdat ze bij andere clubs ook niet presteerde. Mocht Ebecilio nu goed presteren komend seizoen, dan moet je hem gewoon weer een kans gunnen

25 augustus 2012 om 07:54

Bij Ebecilio is het vrij duidelijk wat hij is zich heeft. Helemaal niks! Oogkleppen op, speelt geen man voorbij, gaat alleen maar naar binnen en wil zelf te vaak schieten. Die jongen haalt bij veel supporters het bloed onder de nagels vandaan. Lekker verkopen die gast.

25 augustus 2012 om 08:01

Ik geef hem nog steeds het voordeel van de twijfel, dus daarom lijkt mij een verhuur het beste. Laat hem de uitdaging maar aangaan van een seizoen constant presteren.
Word het niks tijdens zijn verhuur dan kun je hem altijd nog verkopen.

Met VVV een ruildeal maken met Wildschut lijkt me een goede zaak!

25 augustus 2012 om 09:11

Lijkt me dat Ajax dan nog wat bij moet betalen, maar een heel slechte deal is het niet. Maar nog een vleugelaanvaller vind ik niet per se nodig. We hebben er nu met Sana, Boerrigter, Sulejmani, Lukoki, 4 die het goed doen en daarachter ook nog jongelingen als Fischer, De Sa, De Bondt etc. Die ook hun speeltijd kunnen moeten krijgen.

Misschien ziet de Technische staf dit wel anders, omdat je ook CL speelt en Boerrigter en in mindere mate Sulejmani redelijk blessure gevoelig zijn. Als er een vleugelaanvaller bij komt, dan mag dat zeker Wildschut zijn!

25 augustus 2012 om 09:19

Dat lijkt mij ook ja Toch denk ik dat we hem kunnen gebruiken met brekebenen Boerrigter en Sulejmani in de ploeg... Ze hadden immers Assaidi zo goed als binnen, nu kunnen ze mooi voor Wildschut gaan

25 augustus 2012 om 09:24

En wat moet Wildschut dan gaan doen bij Ajax? De bank warm houden? Wildschut is wel een goede speler voor Heerenveen. Zij zoeken ook nog een buitenspeler en daar komt Wildschut het beste tot zijn recht.

25 augustus 2012 om 10:02

Uuhm ik denk dat ajax dan nog wel een behoorlijk bedragje mag bijbetalen. Ik denk dat RKC wel iets voor hem is.

Ik zie niet in waarom Heerenveen een speler van Ajax wil huren om hem vervolgens, ten koste van een eigen speler, beter te maken. Dan moet er een optie tot koop bij zitten anders zou ik het wel ongelofelijk dom vinden.

Ik hoop toch dat Heerenveen het nog een keer probeert bij VVV voor Wildschut.

25 augustus 2012 om 08:25

Wildschut is verleden tijd, die komt niet naar Heerenveen, dat heeft Robert Veenstra duidelijk agezegd nadat Veenstra 5! keer op Wildschut heeft geboden en de hoogste bod was € 2 miljoen, wat ik te hoog vind voor een middelmatige aanvaller terwijl Vvv-venlo een zieke vraagprijs had van 2,5miljoen + de extra regelingen wat uitkwam op 2,8m miljoen.

en Heerenveen huurt nooit spelers van andere clubs uit Nederland.

Dan had Jol toch gelijk toen hij zei dat Ajax geen bruikbare buitenspelers had. Ze komen duidelijk te kort. Goed dat hij weg gaat en zijn geluk gaat beproeven in misschien wel Heerenveen. Zou hem goed kunnen doen, spelen bij een club waar wat minder druk op de ketel zit.

Als Heerenveen hier maar verstandig is. Als ze hem aantrekken, dan middels een koop en zeker niet huren. Wij hoeven toch geen spelers beter te maken voor Ajax.

huren met een optie tot koop mocht hij zich goed ontwikkelen in heerenveen
dan kunnen we hem kopen en anders een postzegel erop en retour afzender

25 augustus 2012 om 13:46

Tja huren met optie tot koop mag van mij maar als hij het goed doet en Ajax wil hem terug dan wil hij echt niet bij Heerenveen blijven hoor. dus je hebt er vrij weinig aan een optie tot koop.

Als hij naar Heerenveen gaat wordt hij gekocht, Heerenveen huurt bijna nooit spelers.
Ik weet niet wat ik van deze jongen moet verwachten. Heerenveen kan wel wat versterking gebruiken, maar betwijfel of hij een echte versterking is.
Kan natuurlijk ook zijn dat hij bij Heerenveen iets meer de ruimt krijgt en zich positief kan ontwikkelen.

Grapjassen! Omdat Ebecilio niet goed uit de verf komt wilt niet zeggen dat het een slechte speler is. Belachelijk! Tegen Roda maakte hij 3 schitterende doelpunten. Ik, persoonlijk zit eigenlijk wel te twijfelen voor welke club hij moet gaan. Als je op papier kijkt kies je natuurlijk voor Heerenveen, maar een combinatie van Wildschut en Ebecilio zou ook wel leuk zijn.

Verhuur lijkt me de beste optie, in het verleden is vaak genoeg gebleken dat spelers te vroeg afgeschreven worden door ajax. Ik ben zelf ook absoluut geen fan van Lorenzo maar we moeten niet vergeten dat deze jongen pas 20 jaar is, mij lijkt Sc Heerenveen een goede club voor hem om zich door te ontwikkelen, met vvv kan ajax eventueel een interessante deal maken. Lorenzo daar een jaar stallen en Wildschut overnemen, wildschut ook nog een jaartje laten rijpen bij vvv en na dit seizoen evalueren of 1 van beiden in aanmerking komt om naar de hoofdmacht van ajax te komen.

Nog proberen te verkopen :
- Sulejmani
- Van der Wiel

Nog proberen te verhuren:
- Bonevacia
- Ebecilio
- Koppers

Als je Sulejmani verkoopt is het misschien een idee om naar een extra buitenspeler op zoek te gaan. Misschien dat je Ebecilio aan VVV kan verhuren om zo de prijs van Wildschut te drukken.

Met alle respect voor Ebecilio, H'veen moet hem niet gaan huren want Heerenveen is geen huurclub en moet dat ook zeker niet worden, ik denk dat ze een betere vleugelspeler kunnen krijgen dan Ebicilio.

Elke eurocent die je aan Ebecilio uitgeeft is er 1 te veel ( als Heerenveen zijnde ), dus Heerenveen bespaar je dat en bied dan 5 ton meer voor Wildschut. Dan weet je tenminste dat je geld zinvol besteed wordt. Ebecilio is gewoon weggegooid geld..

Hij is jong en liet in het begin veel zien, dus een verhuur lijkt me interessanter dan een verkoop. Er zijn niet veel mensen enthousiast over Ebecilio, maar een verhuur kan wonderen doen.

25 augustus 2012 om 13:22

Precies, allicht zal die een stap kunnen maken als die eerst in een andere omgeving op een lager niveau. Het kan zeker lonend zijn om hem een jaar te verhuren.

Ik denk dat Heerenveen een goede club is voor Ebecilio als opvolger van Assaidi. Verhuren en bij goede ontwikkeling gelijk terughalen.

Het gerucht gaat nu ook dat Vitesse interesse getoond heeft in Ebecilio. Ben harstikke blij met Theo maar Ebecilio mag van mij in Amsterdam blijven want zo'n goede speler is het nou ook weer niet......

25 augustus 2012 om 14:48

Heb ik net ook venomen, alleen heeft Vitesse een bod op hem gedaan.

Ebecilio heeft het best in zich. Hij is natuurlijk nog jong en kan nog veel leren. Vorig seizoen maakte hij die grote fout waar een tegendoelpunt uitkwam, maar in de 2e helft wist hij zich helemaal te herstellen. Hij wist wat hij moest doen en liet het toen ook zien.

Ik denk dat hij dat vaker kan laten zien, maar misschien heeft hij last van de druk bij een grote club als Ajax. Om dan even een jaar een stapje terug te doen is niet verkeerd. Misschien kan hij zich bewijzen en krijgt hij meer zelfvertrouwen. Ik zie hem volgens seizoen wel sterker terugkomen bij Ajax.

Ik snap niet waarom iedereen vindt dat die overbodig is bij Ajax. Afgelopen 2 seizoenen heeft die een belangrijk aandeel gehad in t kampioenschap. De 2 goals tegen Roda thuis ben ik niet vergeten. Hij zorgt voor dreiging. Ik vind t een nuttige speler die tekort komt voor de basis maar als invaller of stand-in een goeie is voor Ajax.

Hij is pas 20 jaar! 20!! Ik zou m niet te vroeg afschrijven. Een jaar verhuren en dan hoop in dat die daar top draait en frank kan overtuigen!

Ik mag hopen dat Ajax flink wat geld verlangt van Heerenveen. Laat hem maar naar VVV gaan, tenzij Heerenveen het dubbele biedt.

26 augustus 2012 om 11:22

Waar slaat dat nou op? Nog steeds boos over Narisngh en Assaidi? Dat hebben ze aan zichzelf te danken. Assaidi verlangde veel salaris, maar daar kan Heerenveen niks aan doen. En bij Narsingh hebben ze zelf vele te afwachtend gehandelt waar PSV veel sneller en makkelijker was. Dus eigen schuld!

26 augustus 2012 om 13:39

Dat lijkt me gewoon een tactiek. Dezelfde tactiek die veel clubs bij Ajax toepassen. Een club die meer een concurrent is betaald meer. Daarnaast ben ik zelf inderdaad een beetje moe geworden dat Ajax altijd de hoofdprijs moet betalen, maar wel zich schappelijk op dient te stellen bij een uitgaande transfer. Teveel spelers zijn al weg voor een vriendenprijsje.

vind hem echt een neppe speler jupiler league niveau

Ebicilio is niet zo heel slecht, maar niet goed genoeg voor Ajax. Middenmoot is zijn plafond. Zoveel goede dingen heeft hij bij Ajax niet laten zien. Dan kan Ajax hem beter voor een schappelijk prijsje wegdoen en spelers als Boerrigter, Sana. Fischer en eventueel ook Lukoki de voorkeur geven. Die zijn beter en kunnen beter worden! Vooral Boerrigter en Sana vind ik geweldig!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren