Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Clubicoon van Bayern verklapt per ongeluk wie de tweede zomeraanwinst wordt

Laatste update:

Raphaël Guerreiro verkast op zeker van Borussia Dortmund naar Bayern München. Dat heeft Karl-Heinz Rummenigge, die in de Raad van Toezicht van der Rekordmeister zit, zaterdagavond verklapt. Het clubicoon van Bayern was te gast bij de finale van de Champions League en zei daar tegen verslaggevers dat hij denkt dat het aantrekken van Guerreiro een goede zet is van zijn werkgever.

Bayern presenteerde met Konrad Laimer al een nieuwe aanwinst voor het komende seizoen, maar het is al zeker dat Guerreiro binnen afzienbare tijd ook officieel speler van de club uit München is. Rummenigge praatte namelijk zijn mond voorbij over de transfervrije deal. "Ik denk dat we met Guerreiro en Laimer twee hele goede spelers hebben gehaald", zo liet hij weten in gesprek met de Duitse pers. "Elk team probeert sterker te worden op de transfermarkt en dat doen wij dus ook."

Het is geen verrassing dat Guerreiro naar Bayern gaat, want dat nieuws werd eerder deze week al bevestigd door transferexpert Fabrizio Romano. Volgens Romano is Guerreiro akkoord over een contract tot medio 2026. Alleen de medische keuring staat een transfer daarom nog in de weg. Atlético Madrid en OGC Nice waren ook geïnteresseerd, maar vissen achter het net. Met name los Rojiblancos, die al met Guerreiro spraken, leken tot op het laatste moment in de race.

Door het vertrek van Daley Blind (transfervrij) en João Cancelo (gehuurd van Manchester City, optie tot koop niet gelicht) houdt Bayern nog twee volwaardige linksbacks over in de selectie. Trainer Thomas Tuchel wil echter meer te kiezen hebben. Daarom komt Guerreiro, met wie Tuchel al eerder samenwerkte bij Dortmund, nu naar de Allianz Arena. Daar moet de 29-jarige Portugees met Lucas Hernández en Alphonso Davies uit gaan maken wie er een basisplek verdient op de linksbackpositie.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Is toch niet verrassend dit te verkondigen. Hij komt tenminste transfervrij over.

Dit was toch al bekend voor gisteravond? Niks nieuws

Hij verklapt helemaal niets. Dit nieuws was vorige week al bekend. Wat word er toch een boel onzin verkondigd.

Laimer was toch al bekend?

Was al een paar dagen bekend dat Guerreiro op weg is naar Bayern München. Vind het ergens jammer dat hij transfervrij van Borussia Dortmund naar Bayern München vertrekt, maar ik snap Guerreiro ook wel en Bayern heeft er gewoon een hele goede speler bij. Tuchel kent Guerreiro nog vanuit zijn tijd bij Dortmund en hij is gewoon een hele goede speler die op linksback, maar ook als controlerende middenvelder kan spelen.

Als linksback vind ik hem in verdedigend opzicht vaak wel heel 'lui', maar aanvallend is hij wel heel goed. Als middenvelder vind ik hem eigenlijk nog beter, maar daar heeft hij concurrentie van Kimmich, Goretzka, Laimer en Gravenberch (zal weinig blijven spelen). Maar ik denk dat Guerreiro gerust aan zijn wedstrijden zal komen als linksback en gerust eventueel als middenvelder, en er gaan hier en daar ook wat geruchten dat Davies misschien zal vertrekken.

Bayern heeft er met Guerreiro dan gewoon een goede en multifunctionele speler bij. Transfervrij, inmiddels een hoop ervaring en is momenteel 29-jaar maar kan gerust nog pakweg 5-jaar mee.

Neuer
Mazraoui
de Ligt
Upamecano
Davies
Kimmich
Goretzka
Coman
Musiala
Mané
Vlahovic

Hoezo versassend? Het was toch al bekend haha

Werkgever? Een lid van de raad van toezicht is geen werknemer!

Toch eeuwig zonde dat Gravenberch naar Bayern is gegaan. Enorme stagnatie van zijn ontwikkeling lijkt mij. Nu guerreiro erbij is gekomen wordt het helemaal een lastige zaak. Zsm naar een club waar hij wel basis zal staan! Hebben wij ook weer wat aan hem in het Nederlands elftal.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren