Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: PSV en AZ strijden om bij Ajax overbodig geraakte spits

Laatste update:
/
Paris Saint-Germain heeft bij Sporting Portugal een eerste bod neergelegd voor Manuel Ugarte. De aanbieding wijkt echter af van de ontsnappingsclausule van zestig miljoen euro die de middenvelder in zijn contract heeft staan. (Fabrizio Romano)
/
Michael Verrips draagt ook volgend seizoen het shirt van FC Groningen. De doelman wordt door de degradant opnieuw een seizoen gehuurd van Fortuna Sittard. (Voetbal International)
/
Lorenzo Lucca blijft mogelijk actief in de Eredivisie. De boomlange spits van Ajax, die dit seizoen wordt gehuurd van Pisa, geniet interesse van AZ en PSV. (Quotidiano Sportivo)
/
Manchester United gaat zich mengen in de strijd om Declan Rice. Eerder werd al bekend dat onder meer Chelsea en Arsenal de middenvelder van West Ham United graag zien komen. (Daily Mail)
/
RB Leipzig wil met Benjamin Khaderi een talent uit de jeugdopleiding van PSV wegplukken. De middenvelder, die ook de mogelijkheid heeft om voor drie jaar bij te tekenen in Eindhoven, moet zo'n 360.000 euro kosten. (Eindhovens Dagblad)
/
Younes Taha heeft zich in de kijker gespeeld bij Union Saint-Gilloise. De Belgische topclub nadert een akkoord met PEC Zwolle over de transfersom, die rond de één miljoen euro zal liggen. (Voetbal International)
Waar zie jij Lorenzo Lucca eerder naartoe gaan?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Als die Lucca als een soort Luuk de Jong gebruikt zal worden, zou het nog best wel is kunnen werken. Vond hem tijdens zijn invalbeurten een goeie spits als een targetman.

26 mei 2023 om 08:54

Maar niet Lucca en Luuk. Nu zou ik het sowieso niet vervelend vinden als Luuk vertrekt. Voor dat salaris kun je een betere spits halen. Maar als die Lucca nog steeds zo'n 10 miljoen kost, is dat te veel voor een dergelijke spits. De tijden dat we een Van Nistelrooij of Kezman in de spits hadden, was het voetbal heerlijk om te aanschouwen en werden resultaten gehaald. Scout dat soort spitsen. Romero was daar een goede in geweest, maar nu moeten ze ook even letten op het blessureverleden, dat zat er bij Romero namelijk wel al in.

26 mei 2023 om 09:13

Pff Mateja.. Wat een tijd was dat.

26 mei 2023 om 09:17

@spitsenduo,

Als targetman, Maar moet je daar 10 miljoen voor gaan neerleggen?
Lucca is voetballend echt helemaal niets waard. Elke bal springt van zijn voeten, is te onrustig en heeft niet veel inzicht. Enige waarvoor je hem kunt gebruiken zijn kopballen.

Deze jongen zal wel blij zijn, als zeer beperkte speler even wat miljoenen binnenhalen.

26 mei 2023 om 09:50

Zelfs Luuk de Jong wordt bij PSV niet als Luuk de Jong gebruikt. Krijgt gemiddeld nog geen halve fatsoenlijke voorzet per wedstrijd.

26 mei 2023 om 10:28

Dat is misschien ook de rede dat Luuk de Jong achter de rug van de trainer gaat lopen zeuren. En daarmee de trainer van Nistelrooi onderuit heeft gehaald.PSV moet de Jong snel lozen in ieder geval. Ze hebben daarom misschien interesse in Lucca.

26 mei 2023 om 09:55

Juist daarom zou ik hem als Ajax behouden of op zoek gaan naar een vergelijkbare spits. Als je er dan met je gewone manier van voetballen niet uitkomt, kun je altijd nog het effectieve "alle ballen hoog op Luuk/lucca" spel spelen wat bij PSV meer dan prima werkt.

26 mei 2023 om 10:58

Ik vond hem vaak helemaal niks toevoegen als targetman op 1/2 wedstrijden na. Verloor ontzettend veel duels voor een speler van 2 meter, al snap ik ook niet waarom er altijd verticale ballen werden gespeeld in plaats van voorzetten vanaf de zijkant.

Waarom AZ? Snap ik echt niet. Als ik het goed begrijp van de berichten hier, kan de man niet echt goed voetballen, maar is het vooral een kapstok/pinch hitter. AZ heeft met Meerdink al een meer dan uitstekende stand-in/opvolger voor Pavlidis.

26 mei 2023 om 09:51

Alleen Meerdink is wel een beetje een zelfde soort type spits als Pavlidis denk ik het Kapstok/Pinchhitter verhaal is hij wat mij betreft zeker niet en lijkt me Lucca uitermate voor geschikt.

26 mei 2023 om 14:05

Maar als we het bedrag gaan betalen dat Pisa wil hebben voor Lucca dan haal je hem niet als standin, die in de laatste minuten als pinchhitter kan fungeren. Als hij dan gehaald wordt zal dat zijn als opvolger van Pavlidis, en die hebben we zelf al opgeleid.

26 mei 2023 om 12:19

Het zijn wandelgangen, geruchten. Ik zie AZ echt geen 10 mil neerleggen voor deze speler. Zover ik weet is er ook geen bevestigde interesse voor Pavlidis, en zoals je stelt, we hebben Meerdink ook nog. Ik zou dit bericht ook niet al te serieus nemen.

Met Verrips, Hoekstra en Meijster hebben we bij Groningen in ieder geval de keepers op orde...

Luca heeft niet voor niks nauwelijks gespeeld bij ajax.
Hij kan niet voetballen, en is een houten klaas aan de bal.

Aan AZ en PSV zou ik zeggen kijk in je eigen jeugd, of gebruik je scouting want er lopen zoveel betere jonge spelers rond!

Het is toch dat er een koopoptie van 10 miljoen op de huur zit bij ajax. Ik zie niemand dat voor deze spits inleggen. Wellicht kunnen de andere clubs buiten die prijs om bieden. Maar zit ajax er aan vast?

26 mei 2023 om 10:21

Nee Ajax heeft geen verplichte koopoptie. Hij zal dus gewoon terug gaan naar Pisa. Ik neem aan dat hij voor minder ook wel op te halen is.

26 mei 2023 om 11:58

Nee dat is al meerdere malen volop in het nieuws geweest. Die optie is niet verplicht. Daarom heet het ook een optie 😉

26 mei 2023 om 16:06

Ik ken een optie tot koop jongens. Wat ik bedoel is of andere clubs onder die 10m kunnen bieden. Ajax kan dat bij de optie tot koop niet meer.

26 mei 2023 om 20:28

Uiteraard kan dat, elke andere club kan minder bieden dan 10 miljoen en als Pisa daarmee akkoord gaat (en Ajax de optie niet uitoefent), dan gaat hij voor minder dan 10 miljoen. Maar bij andere clubs kan Pisa ook méér vragen dan 10 miljoen.

De optie van 10 miljoen is ervoor om te zorgen dat Ajax niet meer dan 10 miljoen hoeft te betalen voor een transfer, maar ook Ajax kan nog in onderhandeling met Pisa om hem voor een lager bedrag aan te trekken. En als Pisa daarmee akkoord gaat, dan wordt hij alsnog voor minder dan 10 overgenomen.

Younes Taha verkopen voor een miljoen euro en El Azzouzi huren. Dat lijkt me een goede zet van PEC.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren