Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Club Brugge blijft in Engeland nadat prijskaartje van Gerrard te gortig blijkt

Laatste update:

Scott Parker is de belangrijkste kandidaat om Carl Hoefkens op te volgen bij Club Brugge, schrijft Het Nieuwsblad. Club en trainer hebben recent met elkaar gesproken, maar van een akkoord is nog geen sprake. Club Brugge is gebaat bij een snelle oplossing na het ontslag van Hoekfens. Op 8 januari gaat de huidige nummer vier van de Pro League namelijk op bezoek bij koploper KRC Genk. De achterstand bedraagt al twaalf punten.

Volgens Het Nieuwsblad oriënteert de zoektocht van Club Brugge zich tot de Premier League. Zo is ook de naam van Steven Gerrard al ter sprake gekomen, maar de eerder dit jaar bij Aston Villa ontslagen manager draagt een behoorlijk prijskaartje met zich mee. Gerrard verdiende bij Villa naar verluidt zo'n vier miljoen pond per jaar, omgerekend vierenhalf miljoen euro. Parker is in dat licht een interessantere optie. De 42-jarige oud-speler werd al vroeg in het seizoen ontslagen bij Bournemouth.

Parker begon zijn trainersloopbaan in 2019 bij Fulham, waar hij twee jaar eerder was gestopt als speler. Hij degradeerde naar de Championship en keerde een jaar later weer terug op het hoogste niveau. Na een nieuwe degradatie ging hij aan de slag bij Bournemouth, waar hij eveneens promotie naar de Premier League afdwong. Dit seizoen begon hij desastreus en werd onder meer met 9-0 verloren van Liverpool. Drie dagen later kreeg hij zijn congé. Parker voldoet bij Brugge aan het criterium 'buitenlandse coach met ervaring'.

Club Brugge kende onder Hoefkens een succesvolle Champions League-campagne en eindigde als tweede in Groep B achter FC Porto, maar wist in de Belgische competitie nog geen vuist te maken dit seizoen. De ploeg leed al twintig verliespunten en kwam maandag niet verder dan een teleurstellend 1-1 gelijkspel tegen OH Leuven. Ook werd in de beker op ontluisterende wijze verloren van St. Truiden. Tijdens de WK-break bleek Excelsior een maatje te groot voor de ploeg van Hoefkens in een oefenduel (0-2).

Is Scott Parker de juiste man voor Club Brugge?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hebben ze in België geen geschikte opvolgers? Het lijkt tegenwoordig een hype buitenlandse trainers aan te trekken...

30 december 2022 om 14:27

Er zijn wel een paar geschikte namen zoals Vrancken van Genk of Geraerts van Union maar die liggen vast. Eerlijke gezegd kan ik geen Belgische trainer bedenken die vrij is en die het niveau heeft waar Brugge naar streeft. Anderzijds word ik ook niet zo warm van Parker. Geef mij dan maar eerder een Hasenhüttl.

30 december 2022 om 15:00

Mikken blijkbaar op 'een grote naam', al ga je toch als brugge zijnde geen 4 mil per jaar geven voor een trainer?

30 december 2022 om 18:01

Liever Gerrard -die indruk op mij heeft gemaakt bij Rangers- dan Yaremchuk maar oke, het is inderdaad wel pittig wat hij verdient. Toch is een goede coach belangrijker dan je belangrijkste speler, dus ja.. ik had echt op Bosz (of Tedesco) gehoopt. Van de namen die genoemd worden, word ik niet enthousiast...

30 december 2022 om 21:45

Blijkt nu toch Scott Parker te worden. Toch ook niet die grote naam lijkt me dan. Ben ook wel fan van een Bosz. Brengt altijd mooi voetbal. Iets wat je met de kern van Brugge zeker moet kunnen

30 december 2022 om 16:47

Want wij hebben wel goeie trainers?

Zijn er geen goede Belgische trainers ? 11 miljoen inwoners en niet een paar fatsoenlijke trainers kunnen kweken. Moet je dit soort B-garnituur van Engeland gaan halen als groot land zijnde.

30 december 2022 om 16:36

Kun je wel roepen, maar in Nederland hebben wij ook geen fatsoenlijke coaches

30 december 2022 om 16:55

Ruud Van Nisterooj

30 december 2022 om 17:35

Erg grappig, RVN

30 december 2022 om 19:53

Mwa denk dat wij als Nederland zijnde, met 18 miljoen inwoners niet mogen klagen over onze geschiedenis qua trainers: van Gaal, Hiddink, Rijkaard, Cruyff en momenteel doet ten Hag het ook prima! Ben benieuwd welk land dan in jou ogen wel standaart goede coaches heeft?

31 december 2022 om 09:21

@sociomasia

Vind dat Rijkaard niet echt in dat rijtje thuis hoort, maar verder ben ik het met je eens.

Denk dat een ervaren trainer uit de PL al snel te duur zal zijn voor clubs uit de Belgische competitie

Het zou leuk zijn voor Parker hoor, maar ik vind hem in Engeland echt niet overdreven goed gepresteerd hebben. Bij Bournemouth een beetje lullig ontslagen, op een gek moment, maar zo ik zag er allemaal ook maar weinig in.. Ik begrijp niet dat ze bij namen als Parker en Gerrard uitkomen..

Criterium voor een nieuwe hoofdcoach : buitenlandse coach met ervaring. Ik ben ook nog beschikbaar Brugge!

Parker Matige coach uit Engeland? Kan je beter zo'n Duitse wondercoach proberen, of mss eens bij Martinez polsen nu die vrij is.

Waarom niet eens polsen bij Van Gaal.
Zijn laatste grote kunstje?
Brugge ligt dichtbij Knokke

Of wil de voorzitter van Club hem liever bij de Rode Duivels zien?
Belangenvermenging op het hoogste niveau in België

Veroordeeld trouwens ook...

Gerrard bij Wrexham lijkt me mooi. Dan als een soort football manager met die club naar de premier league.

Bij Ajax hebben ze nog wel iemand...

Martinez is toch vrij, waarom proberen ze hem niet? Than again , misschien dat ie België wel ff wil ontvluchten.

Scott Parker! De mooiste man in de voetballerij. Zou dit echt leuk vinden!

30 december 2022 om 22:55

Of een onbekende trainer van tweedeklasser die alles wil geven voor die kans soms de beste nie vergeten tweede klas oom echt sterk toch wel durven vroeger wel nu niet meer en gin Nederlander echt nie man fuck them

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren