Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Aanvoerder Club Brugge rouwt niet om vertrek van Noa Lang: ‘Misschien...’

Laatste update:

Hans Vanaken is niet bang dat het vertrek van Noa Lang bij Club Brugge een groot probleem gaat zijn, zo zegt de aanvoerder van de Belgische topclub in gesprek met Het Laatste Nieuws. Hoewel de kersverse PSV-aanwinst de afgelopen jaren een van de smaakmakers was voor Blauw-Zwart, lijkt men in Brugge niet rouwig te zijn om zijn vertrek. “Misschien dat het door enkele wissels en het vertrek van Noa plots wel weer draait”, aldus Vanaken.

Club eindigde in het afgelopen seizoen op een teleurstellende vierde plek in de Jupiler Pro League. Trainers Carl Hoefkens en Scott Parker werden tussentijds ontslagen, waarna assistent-trainer Rik De Mil het seizoen mocht afmaken in Brugge. Komend seizoen is hij assistent van Ronny Deila, die is overgekomen van Standard Luik. Vanaken verwacht verbetering bij Club. “We moeten ervoor zorgen dat het gevaar weer van alle kanten komt. Het kan niet zijn dat wanneer ze mij of iemand anders platleggen, dat Club daarmee meteen platligt.”

Op de vraag of Lang gemist gaat worden in Het Jan Breydelstadion komt Vanaken met een opvallend antwoord. “Misschien dat het door enkele wissels en het vertrek van Noa plots wel weer draait. Het kan goed zijn dat anderen nu openbloeien en zich geroepen voelen om de kar te trekken.” Club speelde al vroeg in op een eventueel vertrek van Lang deze zomer. Michal Skoras kwam voor 6 miljoen euro over van Lech Poznan, waar hij in 131 officiële wedstrijden goed was voor 21 doelpunten en 13 assists. PSV betaalde ruim 12 miljoen euro aan Club voor de diensten van Lang. Dat bedrag kan middels bonussen nog met 3 miljoen euro oplopen.

Club nam Lang in juli 2021 voor 6 miljoen euro over van Ajax, nadat hij eerst een periode werd gehuurd. In 125 wedstrijden voor de Belgische grootmacht was hij goed voor 38 doelpunten en 34 assists. Met Club won de vleugelspeler tweemaal de landstitel en tweemaal de Belgische Supercup. Hoewel Lang is opgegroeid als supporter van Ajax en ook zijn doorbraak als profvoetballer in Amsterdam plaatsvond, heeft hij Brugge inmiddels ingeruild voor Eindhoven. In de Eredivisie speelde de aanvaller verder op huurbasis voor FC Twente. Met Lang hoopt PSV zich volgende maand te kwalificeren voor de groepsfase van de Champions League.

Verwacht jij dat het vertrek van Lang problemen gaat opleveren voor Club?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Noa Lang gaat de main man worden nu bij PSV nu Simons is vertrokken. alles zal via hem gaan corners vrije trappen strafschoppen etc

18 juli 2023 om 10:27

Dan moet PSV toch nog wat extra's gaan vinden. Want Lang is leuk, maar ook behoorlijk grillig en temperamentvol. Eerder de kers op de taart dan de bodem van de taart zeg maar...

18 juli 2023 om 10:30

Was Simons ook niet grillig ? We doen net alsof alles was hij deed geweldig was. Er waren ook genoeg wedstrijden bij dat je hem niet echt zag. Vaak als er meer ruimte kwam werd hij pas echt gevaarlijk.
En ja, hij was heel belangrijk voor PSV.

18 juli 2023 om 10:38

Naja laatste 17 ED wedstrijden in 10 wedstrijden gescoord. Laatste 10 zelfs in 7 wedstrijden belangrijk geweest. Op zich kun je wel stellen dat hij is opgestaan na het vertrek van Gakpo en in mindere mate Madueke

18 juli 2023 om 10:41

Simons is niet heel grillig. Die is best constant. Ook een stuk volwassener qua gedrag.

Simons vind ik echt een geweldige speler. Niet alleen om zn talent, maar ook om zijn focus. Ik vind Lang die focus niet hebben. Die is met van alles en nog wat bezig.

18 juli 2023 om 10:47

@feye_88,

"stuk volwassener". Laat dat "stuk" maar weg.
En dat zegt dan meer over Lang, dan over Simons. Want hij is ook nog absoluut niet volwassen ( geen ramp als je zijn leeftijd hebt).

18 juli 2023 om 10:52

Ik snap je comment niet. Maar begrijp ik goed dat je Simons nog niet heel volwassen vindt? Dan zou ik toch graag horen waarom je dat vindt. Want nu geef je eigenlijk geen onderbouwing.

18 juli 2023 om 12:20

Ik denk dat hij zijn verontwaardigde gedrag van hem bedoeld. Hij werd toch wel vaker uitgemaakt voor een huilend kind

18 juli 2023 om 15:39



@janssen, nee hij was niet grillig. Iedereen speelt slechte wedstrijden. Ook Mbappe en Haaland. Daarnaast werd hij door de hele aanval geslingerd, dus logisch dat hij op de spitspositie soms amper uit de verf kwam. Helemaal als je Til achter je aan hebt die de aanvoer moet verzorgen

18 juli 2023 om 10:32

Weet niet of hij in Brugge de standaard situaties nam, maar zal het dan wel uitmaken met Veerman wie de corners en vrije trappen gaat nemen lijkt me.

18 juli 2023 om 11:28

Daar ben ik ook bang voor. Zoals Antony bij United, zal Lang worden boor psv. Irritant, rollen, agressief op de verkeerde
momenten… Maar wel spelen omdat er zoveel geld uitgegeven is aan hem.

18 juli 2023 om 11:46

PSV huurt misschien Charles de Ketelaere. Als die op 10 komt te spelen gaat gewoon alles via hem.

18 juli 2023 om 11:52

de Ketelaere is op z'n best vanaf links. Mochten ze dat in Eindhoven voor elkaar krijgen hem binnen te halen zie ik eerder Lang op 10 en de Ketelaere vanaf links. Maar gezien de huidige impasse denk ik dat ze uit gaan komen bij pak m beet een Calvin Stengs of Million Manhoef. Zorgenkindje blijft echter vooral de defensie. Sambo gaat gewoon de rechtsachter worden als ie de kans krijgt, dat is al een hele verbetering. Maar centraal moet er echt snel wat gebeuren. Als PSV supporter zou ik echt helemaal gek worden van die onzekerheid, alsmede het niet aanpakken van die linie afgelopen jaren.

18 juli 2023 om 12:00

Stengs en Manhoef, daar zou ik wel teleurgesteld mee zijn. De verdediging wordt al zoveel jaren verwaarloosd, daar wen je op een gegeven moment gewoon aan haha.

18 juli 2023 om 12:21

Als ik naar de laatste periode kijk van Lang en Charles samen bij Club Brugge was Lang toch de eerste man op links. Charles op 10 of aan de rechterkant. Dus benieuwd wat Bosz gaat doen mocht Charles komen..

18 juli 2023 om 12:14

Die lang schop nog geen deukie in een Pakkie boter. Psv heeft te veel betaald voor hem

Vanaken heb ik ook altijd wel een speler voor PSV gevonden, jammer dat de klad er nu een beetje op lijkt te zitten.

18 juli 2023 om 10:31

Ze zouden het eigenlijk moeten proberen nu Xavi Simons weg is, op 10 is Vanaken namelijk wel een aardige speler. In Nederland waar je tijd en ruimte krijgt om te voetballen zou hij nog meekunnen hoor. Daarnaast zal het weinig aanpassen zijn, aangezien hij vroeger in de jeugd nog bij PSV heeft gevoetbald.

Denk wel dat Brugge hem niet zomaar laat gaan.

18 juli 2023 om 12:09

Heeft toch best onder de radar nog mooie statistieken gehaald dit seizoen.

Hij zegt niks geks toch, puur hypothetisch. Het kan idd zo zijn dat... zo kan het vertrek van Tadic bij Ajax ook zomaar als gevolg hebben dat anderen het voortouw gaan nemen en opbloeien. Maar het kan ook zijn dat alles (nog verder) in elkaar zakt.

18 juli 2023 om 10:24

Hij zegt sowieso niks geks, aangezien lang niet zo goed is als hij zelf denkt

18 juli 2023 om 10:31

Dan heeft hij toch wel goede cijfers voor een vleugelspeler…. Taak aan hem om dat nu bij PSV ook te laten zien en de criticasters de mond te snoeren….

18 juli 2023 om 10:35

Volgens mij bedoeld hij dat helemaal niet. Volgens mij bedoeld hij juist dat het team te afhankelijk werd van 1 of 2 spelers. Dit is voor een tegenstander te makkelijk om je daarop in te stellen. Nu kan het meer een teamprestatie worden.
Maar als jij zo graag Lang weer onderuit wil halen, dan mag dat hoor.

18 juli 2023 om 10:39

Ik denk dat psv wel een goeie aan hem heeft. Ongetwijfeld zal hij nog wat van zn maniertjes gaan laten zien, maar ook zijn hoogstandjes. En Bosz kan volgens mij wel redelijk goed omgaan met dit soort types.

18 juli 2023 om 10:46

@psvchamps Kijk uit met wat je zegt over de mond te snoeren, dit geeft Noa natuurlijk voer zodra iets doet in de Eredivisie en is die meteen ''heet'' gemaakt.

18 juli 2023 om 10:33

Ik vond vroeger PSV met Eijkelkamp in de spits beter spelen dan met Ronaldo. Dat wil niet zeggen dat Ronaldo er niets van kon, maar met Eijkelkamp kwam de rest van het elftal meer aan het voetballen.

18 juli 2023 om 10:49

Ja is hetzelfde als niks zeggen, je benoemt beide scenario's en dat is altijd zo geweest.

Tja wat moet hij dan zeggen? Nu noa lang weg is zien ze het helemaal niet meer zitten bij brugge? Dat Lang een transfer ging maken hadden ze daar ook wel zien aankomen. Brugge heeft zich hier waarschijnlijk al op voorbereid.

Lang zal maar kort de handen op elkaar krijgen in Eindhoven.

Ja niet gek dat hij dat denkt. Toen ie op de bank zat draaide het prima. En kan me voorstellen dat je blij bent dat hij uit de kleedkamer is. Die lachen zich dood dat PSV zoveel geld heeft neergelegd voor een 24 jarige puber.

Dat deze houten Klaas het geschopt heeft tot rode duivel is een prestatie hoor.

Waarom zei hij dat niet toen hij daar nog speelde,dat soort spelers steken een mes in je rug

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren