Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

City lijkt titel te kunnen vergeten na wanprestatie tegen hekkensluiter

Laatste update:

Manchester City lijkt definitief een streep te kunnen zetten door de titelaspiraties. Na de nederlaag op Anfield van afgelopen weekend, verslikte het elftal van Manuel Pellegrini zich woensdagavond bijna in laagvlieger Sunderland. Dankzij twee treffers van Connor Wickham leken the Black Cats met een verrassende 1-2 overwinning aan de haal te gaan, maar Samir Nasri redde op het laatste moment nog wel een punt. Everton deed ondertussen ook slechte zaken: the Toffees verloren in eigen huis en moeten Arsenal nu weer voor zich dulden op plek vier.

/

Manchester City - Sunderland 2-2
The Citizens begonnen buitengewoon voortvarend aan de ontmoeting met de hekkensluiter van de Premier League. Lee Cattermole verloor knullig de bal, waarna Sergio Agüero oppikte en na een handig overstapje van Álvaro Negredo Fernandinho in stelling bracht. De Braziliaan bleef koel en leek een doodeenvoudig voetbalavondje voor de thuisploeg in de luiden. City zette echter niet door en had moeite een passend antwoord te verzinnen voor de vragen die de gesloten afweer van de thuisploeg opriep. Veel verder dan een paar halve mogelijkheden voor Agüero kwam het elftal van Pellegrini namelijk niet meer in het restant van de eerste helft.

Ook na de pauze was het te pover wat de gastheren lieten zien. Pellegrini deed een poging wat schwung in zijn voorste linie te krijgen door Agüero te vervangen door Stevan Jovetic, maar al te veel haalde die greep niet uit. Ruim een kwartier voor tijd ging het vervolgens faliekant mis. Wickham werkte eerst na schitterend aangeven van Emanuele Giaccherini de 1-1 binnen en mocht zien tien minuten later wederom laten bejubelen. Na een aanval van City kwamen de gasten er snel uit en het was wederom Wickham die de trekker overhaalde: 1-2. Met man en macht gingen the Citizens daarna op zoek naar de gelijkmaker en één minuut voor tijd was het alsnog raak. Nasri tekende na een blunder van Vito Mannone voor de 2-2 eindstand.

/

Everton - Crystal Palace 2-3
Everton is verwikkeld in een felle strijd met Arsenal om een Champions League-ticket, maar verslikte zich woensdagavond lelijk in Crystal Palace. Jason Puncheon opende na 23 minuten de score met een fraai indraaiend schot en het ongeloof op Goodison Park werd nog groter toen Scott Dann er vlak na rust met een rake kopbal uit een hoekschop 0-2 van maakte. Met een simpele binnentikker bracht Steven Naismith vervolgens de spanning weer helemaal terug, maar de verwachte comeback bleef ondanks die 1-2 uit.

Het was namelijk niet de thuisploeg, maar Palace dat daarna wederom het net vond. Na prachtig voorwerk van Puncheon nam Cameron Jerome aan en liet hij Tim Howard voor de derde keer op de avond kansloos. Everton zette daarna alles op alles om in het laatste kwartier alsnog een miraculeuze comeback te bewerkstelligen, maar kwam niet verder dan de 3-2 van Kevin Mirallas. De treffer van de Belgisch international had dan ook enkel nog statistische waarde.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Erg jammer dat Everton thuis verliest van Palace want ik gun Everton die vierde plek en cl voetbal wel. Ik denk dat dit verlies te maken heeft met de druk die Arsenal opvoert en daardoor bezwijkt Everton nu.

17 april 2014 om 12:51

Football is coming home #Liverpool#Champions

Mooi zo. Arsenal meer kans op de 4e plaats nu.

Ook gaat de titel nu alleen tussen Liverpool en Chelsea..

16 april 2014 om 22:58

Maar nr. 1t/m4 krijgt CL ticket, welke nr.s krijgen EL tickets?

16 april 2014 om 23:09

Kloppa

ik dacht dat alleen nummer 5 ticket krijgt omdat de FA cup(el) en Capital one cup(vcl) winnaars ook een ticket krijgen voor EL. maar dit weet ik niet helemaal zeker.

16 april 2014 om 23:09

Nr 5, en de winner van de FA en leaguecup

16 april 2014 om 23:26

Nummer 5 en winnaar Fa cup en winnaar League cup. Als de winnaar van de Fa cup en/of de League cup in de top 4 staat, dan krijgen nr 6 en/of 7 Europa League voetbal. Wel rare regel.. Zou het normaler vinden als de nr 6 en 7 gewoon de Europa League in mochten. Zeker omdat je in Engeland een zeer brede top en subtop hebt. Daarnaast is het voor Engeland ook niet echt fijn als een mindere ploeg de bekers wint. Wigan vorig jaar, dus die gingen de Europa League in en speelde in de Championship..

16 april 2014 om 23:35

Als de winaar van de FA cup in de top 5 eindigd, dan gaat de verliezend finalist (bijv. Hull City).

16 april 2014 om 23:45

Das niet helemaal waar. Het ticket van de 5e plaats geeft recht op de Europa League play off ronde, terwijl je met FA Cup winst direct in de groepsfase komt.

In het scenario dat Arsenal 5e wordt en de FA Cup winnen betekent dit dat ze het FA Cup ticket nemen, en het nummer 5 ticket doorgeschoven wordt naar de nummer 6 van de Pl.

In het geval dat Arsenal 4e wordt en de FA Cup wint gaat Hull als verliezend finalist de EL in.

16 april 2014 om 23:54

Conclusie so far: Liverpool, Chelsea en City spelen CL, Spurs speelt EL, Arsena len Everton vechten het uit voor Cl/el. Mocht Arsenal CL halen dan speelt Hull EL, mocht Arsenal geen CL halen en de FA Cup winnen speelt United ook EL. Ik ga hierbij uit van de huidige stand, het is alleen nog niet zeker wie 4e en wie 5e word. De nummer 6 mag naar de EL omdat City de League Cup gewonnen heeft.

16 april 2014 om 23:00

Zodra Liverpool wint van Chelsea kunnen ze gat maken van 5 punten

16 april 2014 om 23:13

in principe mag Liverpool nog 1x gelijk spelen van de 4 wedstrijden win je van chelsea dan mogen we zelfs nog 1x verliezen

16 april 2014 om 23:32

Nee, niet waar. Tenzij City die inhaal wedstrijd punten verliest

16 april 2014 om 23:36

Dat is niet waar want City heeft 3 verlies punten ten opzichte van ons

17 april 2014 om 08:33

Als Chelsea (nog ongeslagen in topwedstrijden) wint op Anfield, hebben zij de beste papieren.

Als Liverpool kampioen wil worden moet het dit seizoen worden! Alles winnen en gelijk tegen Chelsea mag inprincipe dan

Liverpool en gaan officieel uitmaken wie er kampioen wordt en Arsenal eindigt in de top 4. Petje af voor Pulis, die van dit Palace toch een voetballend team heeft gemaakt wat nu zijn plek veilig heeft gesteld.

16 april 2014 om 22:51

Echt knap wat Pulis iedere keer voor elkaar krijgt, volgens mij is hij nog nooit gedegradeerd. Daar zag het niet naar uit toen hij bij Palace kwam.

16 april 2014 om 22:55

Ja zeker. Is inderdaad ( denk ik) nooit gedegradeerd. Is van rugby voetbal naar bal circulatie voetbal gegaan en heeft met Palace al een aantal keer gestunt dit seizoen tegen de grotere ploegen. Vind het toch altijd mooi om te zien dat er nog van dit soort Engelse managers zijn die op kleinere schaal bijdragen aan de sprookjes in een seizoen.

Haha Sunderland bedankt, jullie hebben Chelsea geholpen kampioen te worden. Liverpool winnen we en dan heeft Mourinho het weer geflikt!

16 april 2014 om 22:49

Liverpool gaan jullie opzekers niet winnen. Liverpool is oppermachtig nu.

16 april 2014 om 22:52

Uitkijken met die misplaatste arrogantie. Liverpool heeft een geweldige ploeg en daar winnen jullie echt niet zomaar even van.

Mooi dat puntverlies van City! Dit is hét jaar dat Liverpool (steven Gerrard) kampioen kan worden!!

17 april 2014 om 01:45

We moeten idd niet te hard van stapel lopen, Anfield is geen prettig bezoekje. But then again, was City ook niet zo onverslaanbaar in eigen huis? En wie maakte daar een einde aan? Met Mourinho is alles mogelijk..

17 april 2014 om 07:19

Mourinho, de man die zo ontzettend op een troon word geplaatst door de Chelsea fans om geen enkele reden dat het zielig begint te worden.

17 april 2014 om 10:25

Zijn 2 Champions League's, kampioenschappen in 4 verschillende landen en FA cups en Italiaanse bekers enzo geen redenen? Gewoon met afstand de meest succesvolle coach die er rondloopt, daar gaan jij en je zielige haat niks aan veranderen.

17 april 2014 om 11:52

Dat hij succesvol is zal ik zeker niet ontkennen. Maar ik kan de afkeer tegen hem (als persoon zijnde) wel voorstellen.

Het wordt een heel spannende wedstrijd. Ook City leek in eigen huis onverslaanbaar, daar wist Chelsea toen ook een einde aan te maken. Maar dit wordt denk ik een wedstrijd van nog een niveau hoger. Afgelopen weekend heeft Liverpool echt in een flow gebracht. In het weekend van de herdenking van de Hillsborough-ramp, winnen van je directe concurrent...

Daarnaast natuurlijk met in het achterhoofd dat de neef van Gerrard toen omkwam en dat Gerrard nog nooit kampioen is geworden...

Anfield is altijd al een hels karwei voor veel ploegen. Met de spirit en motivatie die er nu is, zie ik zelf Mourinho met een geniaal masterplan niet winnen van Liverpool.

Deze is voor Stevie G!!!!

17 april 2014 om 14:04

Wel leuk dat wanneer je het ergens niet mee eens bent, dat je meteen als hater word bestempeld. Ik vind het gewoon lachwekkend hoe iedereen de 'successen' dit seizoen, ik heb het dus over dit seizoen al toeschrijft aan Mourinho.

Dat je met Chelsea meedoet om het kampioenschap is volkomen logisch en dat de halve finale CL is geheel toe te schrijven aan de factor geluk. Ik ben misschien niet duidelijk geweest, hij heeft fantastisch gepresteerd voorgaande jaren maar ik heb het over het heden over het nu.

17 april 2014 om 14:38

Het feit dat jij weer met geluk aan komt zetten maakt je hele verhaal weer ongeloofwaardig. In de groepsfase op eigen kracht 1e geworden, vervolgens op eigen kracht langs Galatasaray en Psg. Of jij het nu leuk vindt of niet, wij horen terecht bij de beste 4 teams uit Europa en daar is Mourinho als coach zijnde verantwoordelijk voor.

17 april 2014 om 08:07

als Liverpool zo blijft spelen winnen ze denk ik ook van Chelsea. city hoeft van mij sowieso geen kampioen te worden. Vindt het niet erg dat zij achterop zijn gekomen. Liverpool zou een mooie kampioen zijn!

S ooooo wordt nog heel spannend daar in Engeland. Liverpool beste papieren en mourinho heeft eindelijk alles in eigen hand. Ben benieuwd!!

Geweldige uitslagen.

Natuurlijk is het belangrijkste voor mij dat Arsenal alles weer in eigen had heeft en ook een 'zeer makkelijk' schema heeft. De 4e plaats moet nu zeker weten lukken. Binnen een week is alles weer omgedraaid. Fa cup finale behaald én goede zaken gedaan voor die 4e plek. Wordt het misschien toch nog een redelijk goed seizoen.

Het andere goede nieuws is natuurlijk Liverpool. City is dus definitief uitgeschakeld, dus weer meer kans voor Liverpool. Ben alleen bang dat Chelsea dadelijk nog met het kampioenschap aan de haal gaat. Er werd de laatste tijd alleen maar gesproken over Liverpool en City, maar Chelsea staat er ook gewoon tussen. Ze moeten nog naar Anfield, maar Mourinho kan ook daar een resultaat halen en daar ben ik ook wel bang voor. Hopen dat Liverpool het toch flikt.

16 april 2014 om 22:50

Liverpool hoef niet perse te winnen op Anfield een gelijkspel is genoeg. Zeker na de CL wedstrijd uit bij Madrid ga ik er wel vanuit dat dit mogelijk is.

16 april 2014 om 23:27

Ja dat is waar, maar Liverpool gaat toch voor de overwinning. De ploeg is zo aanvallend ingesteld, dat die niet echt sterk kunnen verdedigen denk ik. Je ziet ook dat ze verdedigend zwak zijn, maar door hun geweldige aanvallende spel scoren ze zeer veel dus dan maakt het niet zoveel uit. Tegen Chelsea wordt het een heel ander verhaal, aangezien scoren tegen Chelsea echt niet makkelijk is.

16 april 2014 om 23:38

Dat die verdediging van Liverpool zo slecht is, wordt ook enorm overdreven door een flink aantal tegendoelpunten tegen Swansea, Stoke en Cardiff City heb ik het gevoel.

In wedstrijden tegen United uit, Arsenal thuis, Southampton uit, Everton thuis, Spurs thuis en City thuis incasseerde Liverpool maar 3 doelpunten in 2014. Zeker toen er een tijd met dezelfde vier gespeeld werd(johnson, Skrtel, Agger en Flanagan), stond men vaak prima te verdedigen. Vooral tegen de mindere goden lijkt er meer een soort gemakzucht in te sluipen wat leidt tot tegendoelpunten dan dat het een gebrek aan kwaliteit is. Evenals het middenveld dat vaak te diep gaat lopen doordat mindere tegenstanders de 16 iets meer volbouwen, leidt tot meer kwetsbaarheid achterin. Als je tegen United ziet hoe gefocust er wordt verdedigd, dan geeft Liverpool bijna niks weg.

17 april 2014 om 11:53

Ik weet niet of je Skrtl afgelopen weekend tegen City hebt zien spelen?? Die man stond soms in zijn eentje te verdedigen en veroverde dan de bal. Spelers stijgen op dit soort momenten vaak boven zichzelf uit. En dus hoeft je geen verdediging van topniveau te hebben... Wordt een spannende wedstrijd tegen Chelsea!

17 april 2014 om 22:15

Dat klopt ook wel, maar Liverpool speelt met een enorme drang naar voren. Gerrard en Henderson zijn beide geen balafpakkers en hierdoor ligt er vaak ruimte en dan is het voor de verdedigers ook een stuk lastiger. Een ploeg als Chelsea kan hier wel eens hun voordeel mee doen. Kijk naar Arsenal, die hebben dat probleem met Arteta. Nu is Gerrard natuurlijk klasses beter, dus dan merk je het wat minder en is het minder erg, maar daar ligt het zwakke punt.

Meer dan terecht, City verdiende eigenlijk niet eens 1 punt en komen nog goed weg. Ze hadden wel de betere mogelijkheden op het einde maar gezien de hele wedstrijden vond ik Sunderland beter. Maar gelijkspel ben ik zeer blij mee. Dat betekent 3x en 1 gelijk en de titel is binnen.

16 april 2014 om 23:28

Hoe zit het eigenlijk met de blessure van sturridge? Haalt hij de rest van de wedstrijden?

16 april 2014 om 23:34

Norwich waarschijnlijk niet, Chelsea wel

Mooi dat Everton nu al punten verspeeld, had dat pas verwacht met de duels tegen City, United en Southampton. De vierde plek was ik al wel vrij zeker van dat we hem gingen halen, maar dat moet nu helemaal goedkomen.

Manchester City, wat een 'bottlers' daar, met als grootste Nasri. Ze schenken Liverpool of City nu gewoon de titel. Wordt dus alleen een League Cup voor Pellegrini.

16 april 2014 om 23:01

Nasri had een grote misser in de slotfase en inderdaad de sjeiks zullen niet blij zijn met een top 3 klassering een een league cup die in Engeland niet bepaald serieus genomen wordt. Pelligrini zal langzaam maar zeker de druk beginnen te voelen, om te moeten presteren en kampioen te worden.

Everton had altijd al de minste papieren om top 4 te eindigen. Er is zelfs nog een kans dat United boven Everton gaat eindigen mocht United een mooi resultaat weten te boeken in Goodison Park.

16 april 2014 om 23:20

De sjeiks zullen inderdaad meer prijzen willen zien dan een League Cup bij zulke investeringen lijkt me. Nog zo'n seizoen als coach kan niet bij zo'n club.

En dat Everton de minste papieren had klopte wel, maar na de winst op Arsenal spraken velen al over de Champions League voor volgend jaar. Blijkt wel dat dat nog erg ver weg is.

Komt goed, Liverpool gaat punten verspillen en Chelsea moet er voor zorgen dat ze geen punten verspillen. Ik kan niet wachten. This is destiny.

16 april 2014 om 22:59

Vurig hopen op een topprestatie van Norwich , Sunderland moeten we wel kunnen pakken moeten wel uitgeput zijn na deze wedstrijd tegen City

16 april 2014 om 23:26

Als ik jullie was zou ik niet te hard van stapel lopen haha. Sunderland pakte City vanavond ook. Bovendien zijn PL teams gewend om 2 keer per week te spelen. Dus conditioneel gezien zullen ze niet uitgeput zijn. En waarschijnlijk hebben ze mentaal een flinke oppepper gehad nu. Niet dat ik jullie niet zie winnen, maar waak voor onderschatting in de laatste fase van het seizoen. Sunderland strijdt tegen degradatie, dus die willen ieder puntje het liefst pakken. Daarintegen wil Chelsea kampioen worden. Dus ik verwacht twee teams die er op zullen vliegen.

17 april 2014 om 12:00

Het gaat spannend worden. De liverpoolfans werd afgelopen weken arrogantie verweten, maar dat verwijt maak ik richting jullie, chelsea fans.

De verschillen onderin zijn minimaal. Het verschil tussen de nummer 20 (sunderland) en Norwich (17) is zes punten. Waarbij Sunderland en Cardiff nog onderling tegen elkaar spelen.

Degradatieploegen zijn in deze fase van de competitie niet de makkelijkste tegenstanders om tegen te komen. Daarnaast, zoals Messirvp als aangeeft, zijn ze in Engeland wel gewend om 2/3 wedstrijden in de week te spelen. Uitgeput lijkt mij dus nogal overdreven.

Liverpool treft het met Norwich ook niet dit weekend, want ook die (zoals hierboven al omschreven) strijden nog volop tegen degradatie.

Het wordt spannend en als Liverpool en Chelsea (zoals ik verwacht) dit weekend allebei winnen, gaat de onderlinge strijd op Anfield de beslissing brengen.

16 april 2014 om 23:25

Vergeet je niet dat Chelsea 0-1 verloor van Crystal en dat er nog maar nipt gewonnen werd van Swansea. Nee de eindstrijd van Chelsea is nog niet zo rooskleurig.

16 april 2014 om 23:31

Swansea was lastig moeilijk om gaten te vinden als een team zo verdedigt. Crystal is een lastige die niet onderschat moet worden, Liverpool moet nog tegen Palace thuis.

16 april 2014 om 23:37

Zeker, maar Norwich, Cardiff en Sunderland zullen naar mijn idee niet echt met een hele andere tactiek op het veld komen als Swansea of Crystal. Waarbij Sunderland vandaag laat zien dat je er nog niet zomaar van gewonnen hebt. Vandaar dat ik zeg dat het nog niet zo rooskleurig is voor Chelsea.

17 april 2014 om 00:11

Ik geef je ook geen ongelijk. Chelsea moet gewoon niemand onderschatten en alles geven en dan komt alles goed. Ik vind het nogal grappig dat je serieus op mijn eerste bericht reageert.

16 april 2014 om 22:51

On: heerlijke uitslag voor Liverpool, als we van chelsea winnen mogen we een keer puntjes laten liggen.

Zo geef je in twee wedstrijden de kansen op de titel volledig weg. Wat een waardeloze prestatie is dit... Waar is die passie die je zag bij Gerrard? Waar is die sluwheid, werkkracht die je ziet bij Suarez? Nergens! Totaal geen belevenis....

Het best betaalde team van de wereld, en we kunnen niet eens van Sunderland winnen. We moeten ons schamen voor deze wanvertoning...Het is hopen op een wonder, Chelsea en Liverpool punten verspelen en wij alles winnen, ik zie het niet gebeuren. Zeker niet met de instelling van vandaag.

Chelsea en Liverpool, vecht het maar uit.

16 april 2014 om 23:07

Ik snap het ook niet.. Je bent potverdorie het duurstbetaalde team ter wereld, je hebt de beste selectie van de PL, en dan kun je nog niet eens winnen van Sunderland? Geen passie, geen inzet, unbelieveable..

Damn, de titeldroom in twee matches volledig naar de kloten.. Dan moet het maar Liverpool worden, die gun ik het tenminste nog..

16 april 2014 om 23:40

Dan maar Liverpool inderdaad, spelen mooier voetbal dan Chelsea en Gerrard gun ik de titel wel, in tegenstelling tot Mourinho.

17 april 2014 om 07:29

Die extreem hoge salarissen is nou precies de reden van zulke wanprestaties.

Dan lijkt de titel toch echt tussen Liverpool en Chelsea te gaan. Wie kan er het beste met de druk omgaan. Ik ben benieuwd.

Gelijkspelletje tegen Chelsea... Daar teken ik nu voor! Heerlijk deze uitslag uiteraard!
YNWA

16 april 2014 om 23:47

Gelijkspel? Liverpool moet gewoon alles winnen.

Ik had het nog gezegd, City is out, ze gaan slippen. Maar goed had niet verwacht dat dit thuis zou gebeuren, eerder bij uitwedstrijden. Dus meer druk, meer stress etc.

Lfc en Chelsea, die wedstrijd word echt fantastisch :D

16 april 2014 om 22:58

Gun ons kampioenschap, jullie mogen CL winnen!

16 april 2014 om 23:00

Ik zie meer heil in een dubbel

16 april 2014 om 23:06

Hahahaha

Liefst dubbel idd Maar als ik moet kiezen toch liever CL dan titel

17 april 2014 om 01:11

Zo overtuigend is het allemaal niet. Ik denk dat het ontzettend zwaar wordt tegen atletico.

17 april 2014 om 01:52

Hoe bedoel je open deuren intraplen... Elke ploeg ter wereld heeft het moeilijk tegen Atleti. Maar ik geef ons best goede papieren, wij spelen een soortgelijk spel maar dan iets geadvanceerder (individueel iets sterker, meer variatie mogelijk). En Mourinho heeft een prima record tegen Simeone, maar ik zou ook niet verbaasd zijn als we eruit vliegen. Like I said, ze zitten niet voor niets in de halve finale Cl...

17 april 2014 om 07:32

Zelfde spel inderdaad, jullie zijn alleen in alle opzichten net wat zwakker.

17 april 2014 om 12:06

Ik weet niet of ik jullie individueel sterker vind. Beide teams 1 échte speler die er bovenuit steekt (hazard en Costa), verder verschilt het niet veel denk ik. Atletico als team vind ik persoonlijk sterker. Het is echt een geoliede machine, daar waar de machine van Chelsea nog wel eens hapert.

Het grootste risico is dat beide teams fysiek er sterk zijn en de duels niet schuwen. De kans op blessures is, zeker in de eindfase van een seizoen, erg hoog. Dat zou wel eens funest kunnen zijn..

17 april 2014 om 14:44

Dat laatste had ik nog niet eens aan gedacht, dat is idd waar en vervelend. Mochten wij eruit vliegen zie ik Atleti het liefst die CL pakken. Maar ik vind onze verdediging sowieso beter dan die van Atleti, in de PL zowat onkraakbaar en dat zegt wat. Middenveld en aanval ontloopt elkaar niet veel, al denk ik dat we met Schurrle in form, Eto'o, Oscar en natuurlijk Hazard genoeg kwaliteit hebben om Atletico's verdediging aan het wankelen te krijgen.

Wat ik me wel afvraag; hoe ernstig was die blessure van Costa nou? Dag heb ik gemist...

Zal het eindelijk weer eens? Zo blij met dit puntverlies van City. Hoop echt dat het liverpool wordt dit jaar.
Ook blij dat Everton punten verspeeld, leuke ploeg en ze draaien lekker dit jaar, maar heb toch liever Arsenal in de CL!

Chelsea moet voor en na Liverpool ook nog Champions League wedstrijden afwerken, als Liverpool thuis gelijk speelt of wint hebben ze de beste papieren. Ik ga in ieder geval steeds slechter slapen van de zenuwen... :P

Als Liverpool wint tegen Chelsea, is het kampioenschap 80 binnen. Ik zie City ook niet winnen van Everton. Dus 85 punten voor Liverpool moet genoeg zijn als ze winnen van Chelsea en City punten verliest tegen Everton.

Waar zitten degenen die Arsenal afschreven nu. Plots is plek drie nog mogelijk. Faaltje van City, normaal walsen ze in dit soort wedstrijden over de tegenstander heen.

16 april 2014 om 22:56

City heeft een wedstrijd minder dan Arsenal, dus die kunnen op 7 punten komen met nog 4 wedstrijden te spelen. Maar Arsenal lijkt gewoon weer op plek 4 te eindigen en dat is toch wel weer een mooie prestatie.

Heerlijke uitslag voor chelsea en liverpool. 3 en 4x winnen zit niet heel veel verschil in. De kampioen wordt mits Liverpool en Chelsea dit weekend beide winnen, naar mijn inziens op 26 april vrijwel definitief bepaald.

16 april 2014 om 23:14

Gelukkig is Liverpool-Chelsea op 27 april en niet op Koningsdag ;-)

chelsea krijgt plots zijn lot weer in eigen handen , wanneer ze alles winnen zijn ze kampioen , dit is dus nu de situatie voor liverpool en chelsea , wie zijn matchen nu allemaal wint is kampioen , dus de wedstrijd liverpool - chelsea wordt echt wel bepalend enkel bij een gelijkspel in deze wedstrijd komt city terug in het spoor .

Als Chelsea de resterend wedstrijden weten te winnen staan ze aan het eind van het seizoen met de trofee in handen Liverpool gaat een lastige opgave worden helemaal op Anfield plus de loodzware wedstrijd met Atletico de kraker van het seizoen is dus volgende week ik kijk er naar inmourinhowetrust

Liverpool moet nog naar Palace, pffff.

Liverpool - Chelsea 0-1. Doelpuntenmaker: Fernando Torres. Dan lach je toch helemaal de ballen uit je broek ofniet?

16 april 2014 om 23:00

Dat zou geweldig zijn!! dat is nou net waar ik ook altijd op hoop, of bijvoorbeeld in de CL finale :D

16 april 2014 om 23:01

Liverpool-Chelsea 1-0 Daniel Sturridge, zou ook niet mis zijn al is jouw scenario natuurlijk het minst realistisch

16 april 2014 om 23:06

Is niet zo speciaal hjj heeft al tegen chelsea gescoord maar torres nooit tegeb liverpool

16 april 2014 om 23:11

Moses zou eigenlijk een leukere zijn.. jammer dat hij niet mag spelen.

16 april 2014 om 23:20

1-0 Eigen doelpunt Torres lijkt ook realistischer

16 april 2014 om 23:45

Daar moet je eigenlijk schijt aan hebben als het nodig mocht zijn. Everything for the crown.

16 april 2014 om 23:03

En dan in blessure tijd Sturridge 1-1
hahaha

Thanks palace :D
Ondanks het rugby voetbal, levert Pullis toch weer goed werk. Natuurlijk moeten wij het zelf niet verknallen. Maar met ozil en gibbs terug zondag, komt het helemaal goed!

Dit zijn de wedstrijden welke gaan komen:

Norwich City- Liverpool
Liverpool- Chelsea
Crystal Palace - Liverpool
Liverpool - Newcastle United

Chelsea - Sunderland
Liverpool - Chelsea
Chelsea - Norwich City
Cardiff City - Chelsea

16 april 2014 om 23:13

Liverpool - Chelsea wordt gewoon de kampioenswedstrijd. Ik zie Chelsea wel winnen, aangezien Mourinho zelden teleurstelt als het er echt op aankomt.

16 april 2014 om 23:43

Hetzelfde geldt met Rodgers eigenlijk in de laatste 6 maanden. Tegen Arsenal Moest het, tegen City was de druk gigantisch en nu tegen Chelsea gaat het ook weer gebeuren.

Meester vs leerling.

16 april 2014 om 23:58

Mourinho is toch beter als het op allesbeslissende wedstrijden aankomt, die heeft het al vaker laten zien. Hij gaat het waarschijnlijk zoals tegen City doen: Af en toe vol het gas erop, even wat minder en dan weer vol het gas erop en zo de hele wedstrijd door.

17 april 2014 om 00:18

Ik denk dat Mourinho hetzelfde zal spelen als PSG uit. Toen was Cfc die t initiatief nam. Mourinho weet dat een gelijkspel niet zal helpen...

Mourinho heeft nog niet gefaald in een topwedstrijd dit seizoen. Dus be ready Frank!

17 april 2014 om 00:24

In de topwedstrijden niet, maar tegen kleine clubs laat Chelsea toch onnodig veel punten liggen.

17 april 2014 om 00:56

Liverpool heeft alleen tegen Arsenal uit gefaald.. qua spelbeeld..

Liverpool heeft op Anfield Road ook nog niet gefaald tegen een topper, be ready Blink182. Een Arsenal scenario op Chelsea zou eigenlijk wel leuk zijn.

17 april 2014 om 01:09

Mourinho is ook niet alleen maar een meester maar ook een coach met super veel geluk.

Henderson kan niet meedoen. En hoe zit het met de blessure van Sturridge? Redt hij het? Aderlating dan voor L'pool.

17 april 2014 om 07:37

Mourinho, Mourinho, Mourinho..
Die beste man staat zelf niet op het veld hoor. Word al als god beschouwt terwijl die nog niks bijzonders dit seizoen gepresteerd heeft.

Die mega gelukstreffer tegen PSG is zeker ook de verdiensten van onze god.

16 april 2014 om 23:28

echt he wie had dit nou verwacht? Liverpool na 33 speelrondes boven aan.. als je dat aan het begin van het seizoen tegen mij had gezegd dan had ik je denk ik heel hard uit gelachen!

als we komend weekend winnen dan ga ik de match tegen Chelsea op groot scherm kijken hier in de ierse pub denk dat ik ga huilen als een baby als we kampioen worden :P

17 april 2014 om 00:07

Zou wat zijn als Gerrard nu nog misgrijpt..

17 april 2014 om 00:11

Het is alsof je in de rups zit op de kermis en net een karretje voor je vijand zit. We zullen zien of Gerrard eerder de flos weet te pakken dan dat John Terry dat kan.

17 april 2014 om 00:17

Zou wat zijn als Liverpool in de laatste wedstrijd nog maar 1 punt nodig heeft om kampioen te worden, en dat Gerrard in de allerlaatste minuut bij een 0-0 stand nog een eigen doelpunt maakt. Dan stopt de wereld met draaien denk ik.

17 april 2014 om 01:56

John Terry heeft er al genoeg gehad Het liefst heb ik de dubbel natuurlijk maar Liverpool gun ik het wel na al die jaren. Vooral om Gerrard ook, kan niet afsluiten zonder een kampioenschap zo'n legend. Als jullie kampioen worden en wij de CL pakken ben ik redelijk tevreden

Btw, ik hoop dat we volgend seizoen weer ee CL clash mogen uitvechten. Beste wedstrijd van mn leven was dat, ongelooflijk

Gat met op zn minst 4 punten met City. Als ze ook nog eens winnen van Chelsea hebben ze aan 2 andere overwinningen genoeg.

16 april 2014 om 23:21

nee, gat is maximaal 3 punten.

Ik denk dat uit tegen Palace voor ons de kampioens wedstrijd wordt. Daar heeft Liverpool nog niet zomaar gewonnen. Misschien kan Sunderland weer voor een stuntje zorgen tegen Chelsea dit weekend. Al met al wordt t steeds spannender. Ik word in ieder geval met de dag een jaar ouder zo. Make us dream!!

16 april 2014 om 23:22

Als Liverpool wint van Chelsea en 7/9 uit die andere clubs haalt, zijn we alsnog sws kampioen. Helaas kunnen we niet in de toekomst kijken.;

16 april 2014 om 23:24

als Liverpool van Chelsea wint en we halen 6 uit 9 die andere wedstrijden zijn we ook kampioen :P ga er natuurlijk vanuit dat Everton gewoon punten afsnoept bij MC xD

16 april 2014 om 23:27

Niet als City alles wint, doelsaldo.

16 april 2014 om 23:29

5 punten Chelsea en City kunnen dan max 84 punten halen.

16 april 2014 om 23:30

Nee, dat is niet waar. City kan op 3 punten komen en hebben een beter doelsaldo.

16 april 2014 om 23:39

Hij gaat ervan uit dat City nog 1x punten verliest. Max 84 punten dus...

Wij doen niet meer mee dus Noord Londen (niet Woolwich) maakt het weinig uit wie wat wordt.
Hoop Liverpool voor mijn grote held Stevie.

17 april 2014 om 00:01

Jullie hebben niet eens meegedaan...

En hou eens op met je Woolwich, je komt uit Den Haag en hebt totaal geen idee van de rivaliteit in North-London. En sowieso, een club die de outfits van Preston, op dat moment de meest succesvolle Engelse club, overneemt, beetje karig. Welkom bij Hotspur Cricket Club.

17 april 2014 om 00:20

Heb je gelijk in behalve dat ik echt Spurs fan ben wat ik hier in het haagje niet kan uit leggen

Wat hoop ik dat juist dit jaar Liverpool kampioen wordt.
Ik gun het ze echt van harte

Het is nu vrijwel zeker dat Chelsea de titel zal binnenhalen. Iedereen rekent erop dat Liverpool de titel zou winnen, maar in de wedstrijd Liverpool-Chelsea zie ik Mourinho toch met een tactische meesterzet Brendan Rogers weten te verslaan. Net zoals tegen PSG zal Chelsea de overwinning en zodoende de titel weten te pakken!

17 april 2014 om 01:23

vrijwel zeker? ben je op je achterhoofd gevallen ofzo? niets is vrijwel zeker momenteel en qua historie wint Chelsea niet zo heel vaak op Anfield

2012/2013: 2-2
2011/2012: 4-1
2010/2011: 2-0
2009/2010: 0-2
2008/2009: 2-0

dit zijn de laatste 5 jaar aan competitie uitslagen Liverpool tegen Chelsea.. zegt natuurlijk niets maar Chelsea heef het altijd wel lastig tegen ons uit!

17 april 2014 om 01:58

Vorig seizoen hadden we moeten winnen, maar Suarez mocht nog in de 98e minuut scoren terwijl er 7 extra waren gegeven. Nu kan ik me iets herinneren over Eto'o die iets deed wat een penal was op the Bridge dit seizoen dus staan we quitte, maar het is dus toch best mogelijk om op Anfield te winnen

17 april 2014 om 02:40

ik zeg ook niet dat het onmogelijk is maar de statistieken liegen er niet om Chelsea heeft het vaak zwaar bij Liverpool van de 49 wedstrijden bij ons thuis gingen er maar 10 gewonnen inclusief CL wedstrijden

Als Liverpool de volgende 3 wedstrijden wint en City speelt gelijk tegen Everton. Dan zijn ze kampioen. Helaas is het nu alleen maar scenario's bedenken.

Uitstekende invalbeurt van Giaccherini. Komt er na 70 minuten in en geeft direct twee zeer belangrijke assists af. Jammer dat Sunderland niet de voorsprong heeft weten vast te houden. Vind het een mooie, traditionele club, vooral met dat prachtige Stadium of Light. Helaas lijken ze nu zo goed als naar de Championship te verdwijnen. Maar ja, aan de andere kant, liever hen dan Fulham.

Ondanks dat Liverpool er nu het beste voor staat, is het wel wat opportunistisch om City af te schrijven. Ze hebben overigens nog 1 wedstrijd te goed, die ze (bij winst) op 1pt van Chelsea en 3pt van Liverpool brengt. Ook nog een keer kijkend naar het feit dat Chelsea-Liverpool op het programma staat, én dat City het beste doelsaldo heeft moet ik het nog maar zien. 1 verdwaald gelijkspel van Chelsea, verlies van Liverpool tegen Chelsea en City is kampioen als ze hun wedstrijden winnen

O wat is dit gunstig voor Liverpool zeg, nu nog winnen van Chelsea en dan mag je zelfs nog een wedstrijd punten verspelen. Blijf Everton nog wel die vierde plek gunnen, zou geweldig voor de club zijn om weer mee te mogen doen in de CL.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren