Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

City-huurling speelt weinig bij PSV: ‘Ik zal de trainer moeten overtuigen’

Laatste update:

Met grote verwachtingen werd Oleksandr Zinchenko afgelopen zomer door PSV gehuurd van Manchester City. Het Oekraïnse talent komt in Eindhoven echter niet in aanmerking voor een basisplaats en speelde voor dinsdag voor het eerst met Jong PSV in de Jupiler League. Ook daar legt Zinchenko de lat voor zichzelf behoorlijk hoog.

/

“Ik kijk altijd wat er beter kan en wil mezelf blijven ontwikkelen”, zegt de middenvelder tegen het Eindhovens Dagblad. In de eerste seizoenshelft kwam Zinchenko tot dertien wedstrijden in het eerste elftal van PSV. “Ik zal de trainer moeten overtuigen en het zelf moeten laten zien.”

Op de favoriete positie van Zinchenko, die van aanvallende middenvelder, heeft trainer Phillip Cocu al de nodige opties. Bijvoorbeeld Siem de Jong en Marco van Ginkel kunnen ook op die positie spelen. Daarom gebruikte Cocu de jonge Oekraïner in de eerste seizoenshelft al eens als buitenspeler.

Vind jij dat Oleksandr Zinchenko vaker moet spelen bij PSV?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Belachelijk, die jongen heeft veel meer laten zien dan sommige basispelers. waar de Angst bij Cocu vandaan komt om eens de vaste 11 te wisselen blijft een raadsel

7 februari 2017 om 12:50

Meer laten zien dan welke basisspelers dan precies?
Pereiro speelt niet beter maar scoort wel meer. (psv heeft goals nodig)
Van Ginkel scoort makkelijk. Ramselaar speelt beter. Zinchenko heeft in de competitie 0 keer gescoord en 1 assist geleverd. Op basis waarvan moet hij spelen dan? En is ook nog eens een gehuurde speler. Zelfs de voorlopig matig spelende S. de Jong is belangrijker voor PSV geweest.

7 februari 2017 om 14:06

Als PSV een waardige concurrent zou hebben voor Luuk de Jong, zou die scherper zijn en zijn gemiste kansen misschien wel af maken, dan heb je het scoringsprobleem al opgelost. Pereiro heeft weliswaar 8(?) doelpunten gemaakt, maar als dat telkens de 3-0/4-0 of iets is, maakt dat, anders dan doelsaldo, ook weinig uit. (Echter, dat laatste weet ik niet of dat ook zo is)

Onbegrijpelijk, deze jongen heeft zo verschrikkelijk veel talent en heeft in de wedstrijden dat hij gespeeld heeft met vlagen geweldige dingen laten zien. Je zou op zijn minst verwachten dat hij elke wedstrijd mag invallen maar zelfs dat gebeurd niet.

7 februari 2017 om 12:46

Hij heeft precies 1 goede wedstrijd gespeeld, verder valt het reuze mee. Daarnaast is het een beetje een slapzak. Ik zou niet weten op wiens plaats hij zou moeten spelen. Pereiro speelt niet super, maar scoort wel en dat heeft PSV nodig. Daarnaast vertegenwoordigt Pereiro transferwaarde en Zinchenko niet. Hij was nuttig toen er veel geblesseerde waren, maar ik vind de wissels Bergwijn voor Pereiro en Hendrix voor Guardado of Ramselaar goede wissels. Ik zie liever dat Bergwijn en Hendrix minuten maken dan Zinchenko.

7 februari 2017 om 12:52

Inderdaad. Op de Herdgang laat hij met vlagen ook leuke dingen zien. Genoeg om hem inderdaad een kans te geven. Ondanks dat ik niet snel afgeef op een trainer, lijkt het daarom wel of Cocu aan faalangst lijdt. Kansen geven aan anderen in zijn selectie is niet echt aan hem besteed. Vind je niet? Hij blijft spelen met de vaste 11 namen terwijl hij zich ook zou moeten aanpassen aan de tegenstander. Daarom heeft 25 selectie spelers bij de A selectie. Dat de Jong steeds mag blijven aanmodderen zoals in verleden Narsingh oneindig veel vertrouwen is mij ook een raadsel. Natuurlijk is het moedig om in iemand vertrouwen te houden, maar wel met een gezonde dosis. Dat bijv. Lammers welgeteld 4 keer heeft mogen invallen net zoals Oleksandr Zinchenko vrij weinig kansen krijgt is toch raar. Zou jij Cocu volgend jaar nog voor de groep terug willen zien?

7 februari 2017 om 13:13

De Jong moddert niet aan, hij is gewoon belangrijk voor het team keer op keer.

7 februari 2017 om 13:53

Kijk allemaal leuk en aardig dit verhaal. Maar Cocu vervangen is wat mij betreft geen optie. Wat betreft Narsingh heb je gelijk te vaak kreeg hij kansen maar het is niet zo dat Bergwijn of Jozefzoon echt beter zijn en voor PSV was het gunstig zo dat hij wat geld waard blijft. De Jong is nog steeds betrokken bij een derde van alle PSV goals dit seizoen en daarnaast is hij belangrijk bij de duels. Lammers zit nog zo ver van hem verwijderd en ik twijfel zelfs of hij het überhaupt gaat maken bij PSV. Locadia wad op zijn leeftijd al veel verder. Daarnaast moeten mensen stoppen met roepen dat jeugdspelers bij PSV de kans moeten krijgen, 2 jaar geleden vond iedereen Koch helemaal geweldig maar toen kon je allang zien dat het niks werd.

7 februari 2017 om 14:57

Oh Wacht. Cocu is de goed heilig man? Hoe durven we daar over te spreken! Hoe je het went of keert ik en veel anderen met mij zijn niet geheel onder de indruk van de coach Cocu. Zowel de persoon Cocu, als de prestaties zelf. De man heeft geen uitstraling, is tactische onbenul en durft weinig risico's te nemen in welk aspect van het vak dan ook. Zijn wissels zijn vaak te laat, compleet onnodig of komen helemaal niet. Daar maak ik op uit dat hij (te) vaak slechte keuzes maakt. Uitstraling? Laat me niet lachen. Wanneer iemand zegt 'ik ben boos' en erbij staat als Pino de vogel en dat vertel op de toon waar Maarten van Rossem doet bij verbleken, je dan toch echt moet werken om je boodschap en emoties over te brengen op anderen, zolang Cocu die uberhaupt heeft. Waar was ik gebleven? Oh ja prestaties. Ik denk oprecht niet dat Cocu veel inbreng heeft gehad op de spelersgroep van vorig jaar en het jaar daarvoor. De spelersgroep van 2 jaar geleden was gewoon uitmuntend, alles liep als een trein en alles viel op z'n plek. Welke halve garen je daar had neergezet, had toen helemaal niet uitgemaakt. Vorig jaar was het netzoals dit jaar zeker niet overtuigend'. Wanneer het team dreigt te ontsporen heeft hij tot nu toe geen enkele keer kunnen tegen gaan. Elke keer een dipje met (tevee) aantal verliespartijen achterelkaar maar dit seizoen een dal en dat is dit seizoen funest geweest. Dat is tekenend voor deze coach.

'de Jong is belangrijk omdat hij betrokken is geweest bij een derde van alle PSV goals dit seizoen'. Hij is een spits, de meeste ballen zullen via hem lopen. Links om of rechts om. Je moet je echt zorgen gaan maken wanneer een spits niet meer betrokken raakt bij doelpunten. Een spits staat er om doelpunten te maken. Die kans heeft hij heel vaak laten liggen. Gezien de kansen die hij heeft gekregen had Locadia bij de eerste drie topscoorders gestaan. Kan ik je op een briefje meegeven. Maargoed, dat is niet meer aan de orde. De basis spelers hebben terecht zoals jij aangeeft weinig concurrentie. Daardoor modderen ze maar wat aan en staat er geen druk op de basis plaats. Een jeugdspelers, zoals Riggo had al lang moeten spelen maar daar is Cocu dan weer te bang voor. Mocht Cocu er een brij aangeven dan zie ik een mooie vervanger in van Bommel. Altijd hoog ingeschat als persoon en voetballer.

7 februari 2017 om 15:13

Het is wel zo dat het bepaald geen sterk mannetje is en dat de bal vasthouden niet zijn sterkste kwaliteit is. Daardoor snap ik wel dat hij vaak niet erin wordt gezet bij een voorsprong van 1 doelpunt, dan moet je namelijk de duels winnen en de bal voorin vasthouden(of uitbreiden natuurlijk).

Als er iets geforceerd moet worden, dan is het natuurlijk maar net hoe je dat wilt doen; met voetballend vermogen of door ballen in de 16 te pompen. Dat laatste is 2 wedstrijden goed gegaan(heerenveen en Heracles), dus daar hoef je niet meteen vanaf te stappen natuurlijk.

Tja.. Zo is Phillip Cocu nou eenmaal.. Een vrij matige trainer die weinig rouleert en vaak ook altijd z'n bekende opstelling opstelt en nooit eens een andere systeem aan durft. Ik zelf zou dan ook voor een 4-4-2 opstelling gaan aangezien Ramselaar geen linksbuiten is, maar een aanvallende middenvelder.
Luuk de Jong zou ik vervangen voor Locadia. Luuk is namelijk al lange tijd uit vorm en Locadia is ijzersterk in een 4-4-2 systeem als linkerspits.

Zoet
Arias
Moreno
Isimat
Willems
Pröpper
Guardado
Van Ginkel
Ramselaar
Pereiro
Locadia
7 februari 2017 om 12:31

mooie opstelling, al zou ik perreiro zelf op de bank zetten

7 februari 2017 om 12:38

En locadia is heel het jaar al geblesseerd. Opstelling niet mogelijk dus. Grootste fout zit hem dit jaar in de aankopen. Ramselaar, Siem de jong, van Ginkel en Zinchenko. Zijn allemaal aanvallende middenvelders. Voor die positie heb je pröpper en eventueel perreiro al. Ze hadden gewoon buitenspelers moeten kopen. Dat is blijkbaar heel lastig voor Nederlandse ploegen...

7 februari 2017 om 13:01

Ach Feyenoord heeft toch Elia en berghuis gehaald, Ajax neres, younes en traore. Vooral PSV vindt het lastig.

7 februari 2017 om 13:21

Traore werd in eerst instantie als spits gehaald. Neres is nog maar afwachten, is nog geen eens in Nederland. Younes was vorig seizoen goed, nog steeds dreigend maar wel een heel laag rendement. Berghuis vind ik ook nog niet echt een doorslaand succes.

Jos-92 heeft daarom, naar mijn mening, gelijk. Er zijn echter internationaal gewoon weinig echte buitenspelers te bewonderen. Spelers die binnendoor en buitenom gaan, met diepgang. Het zijn bijna allemaal verkapte middenvelders of spitsen.

7 februari 2017 om 13:52

Dat is wel heel opportunistisch h� Neres moeten we nog maar zien wat ie kan en van Younes ligt niemand wakker. Net als de meeste tijd bij Narsingh trouwens.
En PSV moet toch echt buitenspelers gehad hebben anders hadden ze deze ook niet kunnen verkopen afgelopen periode.
Maar goed, ik ben ook nog steeds verbaasd dat ze geen voorhoede aankopen hebben gedaan deze winter.

Deze jongen heeft inderdaad ontzettend veel talent. Maar in plaats van wie zou hij op dit moment moeten spelen dan? Het middenveld is op dit moment erg druk bezet, ook Hendrikx en Siem de Jong zijn daarvan de dupe en hebben de kwaliteit om in de basis te staan. Hij moet er volgend seizoen staan als Propper Guardado en van Ginkel er niet meer zijn. Dit jaar kan hij zich nog aanpassen

je zou ten eerste hem op deplek van perreiro zetten, speelde hij zeer goed.

ten tweede, waarom val Siem de jong steeds in, geef die minuten aan hem

7 februari 2017 om 13:14

Siem de Jong heeft veel meer laten zien dan zinchenko. Hij is ook veel belangrijker geweest en Siem is duidelijk een betere speler.

Cocu is een pussy, De Jong (beiden) heb je geen drol aan. Narsingh mocht ook altijd al te veel spelen. Leg die mietjes eens wat druk op door duidelijk te maken dat een basisplaats ook kwijtgeraakt kan worden en zet Zinchenko er eens in, en bijvoorbeeld ook die Lammers. De Jong heeft ondertussen wel genoeg mogen aanklooien..

7 februari 2017 om 13:43

Ja en jij een zeikerd die andere na praat! Luuk de Jong begint langzaam beter te draaien maar zelfs al zou hij nog zo slecht zijn als vorige seizoenshelft dan zou hij nog belangrijk zijn. Luuk de Jong is gewoon uitstekend om een bal vast te houden of door te koppen die goal van Pereiro tegen AZ is daar een voorbeeld van of tegen Heerenveen ook de goal van Pereiro. 21 wedstrijden daarin 5 goals en 7 assists is te weinig maar ook hij kan een keer een periode uit vorm raken maar hij komt er wel weer boven op let maar is op. Lammers is gewoon vele malen minder dan de Jong zo simpel is het als Locadia er nou achter zat had ik je gelijk gegeven. Daarnaast is hij betrokken bij een derde van alle goals. Ook scoort PSV sowieso minder dan vorige seizoenen en nu hebben ze er alweer 10 in liggen na de winterstop dat is 2,5 goal tegenover 1,6 goal per wedstrijd die goals komen vanzelf wel als PSV deze vorm vasthouden.

7 februari 2017 om 16:49

Haha, nou veel effectiever dan Siem de Jong kun je volgens mij niet zijn als middenvelder.
Die is in weinig minuten heel beslissend geweest.

Omdat hij zo weinig speelt denk ik niet dat hij volgend seizoen nog in Eindhoven zit.

Cocu meet wel een beetje met twee maten. Spelers als Luuk de Jong en - voor diens vertrek - Narsingh mogen er lustig op los falen elke week, terwijl deze jongen uitstekende dingen liet zien maar voor het gemak wordt weggezet als 'niet rijp genoeg.' PSV heeft natuurlijk keuzes te maken: Van Ginkel, Guardado en Proepper zijn zekerheidses in de middelste linie. Van het viertal Proepper, De Jong, Zinchenko en Ramselaar moet er dus eentje afvallen. Ik vind dat gezien hun prestaties laatste twee het meest een basisplaats verdienen momenteel. Pereiro en De Jong brengen te weinig op dit ogenblik, en een speler zoals Zinchenko heeft PSV verder niet. Lopers en fysiek genoeg, maar het pure vernuft, het vermogen om geheel op techniek iets te doorbreken heeft alleen de Oekraã¯ner.

Tja het is druk op het middenveld bij Psv en hij speelt Propper, Guardado of van Ginkel er niet uit. Hiernaast maakt Ramselaar een onverwacht goede ontwikkeling door en hebben we Hendrix ook nog die eigenlijk te goed is voor de bank. Nee hij komt als 6e middenvelder niet aan veel minuten toe.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren