Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Cillessen moet duel met PSV aan zich voorbij laten gaan wegens blessure

Laatste update:

Jasper Cillessen is niet van de partij als Barcelona het woensdag in het Philips Stadion opneemt tegen PSV. De 29-jarige sluitpost maakt geen deel uit van de wedstrijdselectie voor het Champions League-duel, die Barça maandagmiddag via zijn officiële kanalen wereldkundig maakt. Cillessen heeft in de warming-up voor het uitduel met Atlético Madrid (1-1) een blessure opgelopen.

Barcelona maakt bekend dat Cillessen een klein scheurtje in de rechterhamstring heeft opgelopen en daardoor twee tot drie weken aan de kant zal staan. De doelman van Oranje hoopte juist in het Philips Stadion weer eens in actie te kunnen komen. Tot dusver keepte Cillessen dit seizoen pas één wedstrijd, in de Copa del Rey tegen Cultural Leonesa (0-1 overwinning). Ook in de Champions League geeft trainer Ernesto Valverde de voorkeur aan Marc-André Ter Stegen.

Ook Luis Suárez en Arthur maken geen deel uit van de wedstrijdselectie van Barcelona voor het uitduel met PSV. De Uruguayaan kampt met knieproblemen en ontbreekt daardoor minimaal twee weken. Van Rafinha Alcântara (zware knieblessure), Sergi Roberto (hamstringproblemen) en Thomas Vermaelen was al bekend dat ze het duel in Eindhoven aan zich voorbij moesten laten gaan. Ivan Rakitic en Philippe Coutinho, die tegen Atlético ontbraken, zijn daarentegen wel weer beschikbaar voor Valverde.

Zie jij PSV resultaat behalen tegen Barcelona?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Het zit Cilissen ook niet mee wat dat betreft.

Als PSV nu een kans tegen Barca wil maken is het deze wedstrijd. Hoop dat PSV er net zo goed doet als tegen Ajax.

26 november 2018 om 14:49

Want ?

26 november 2018 om 15:32

Ik geef PSV geen kans al hoop ik dat ze natuurlijk winnen.

"de doelman van Oranje hoopte juist in het Philips Stadion weer eens in actie te kunnen komen. "

Waarop was die hoop op gebaseerd dan? Had hij enige reden om te kunnen denken dat hij op doel zou staan?

26 november 2018 om 17:17

Maar echt, volgens mij was er geen enkele reden om hem dit keer wel op te gaan stellen. Want zoals ook in de tekst vermeldt staat, kiest Valverde ook in de Champions League voor Ter Stegen.

Nu moet PSV zn kans zien te pakken aangezien Cillessen er niet bij is..

26 november 2018 om 18:23

Kan je wel sarcastisch gaan doen, maar hij is anders wel een puntenpakker tegen PSV in z'n Ajax tijd..

Jammer voor Cillessen maar voor de wedstrijd maakt het natuurlijk niet zoveel uit. Het is voor PSV niet zo'n punt wie Ter Stegen inschiet en daana op de bank plaats neemt lijkt me. Doodzonde trouwens dat zo'n goede keeper als Cillessen op de bank moet zitten en niet elke week speelt in een topcompetitie.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren