Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Christian Eriksen ziet overstap naar Manchester United niet zitten

Laatste update:

Christian Eriksen heeft het aanbod van Manchester United van tafel geveegd, zo meldt The Athletic zaterdag. De gerenommeerde Britse sportwebsite kondigde afgelopen dinsdag aan dat Erik ten Hag wil serieus werk maken van de komst van Eriksen, maar een transfer naar United ziet de middenvelder niet zitten. De Deen kan transfervrij worden opgehaald bij Brentford, daar hij aan eind juni uit zijn contract loopt. De kans is groot dat Eriksen zijn huidige club trouw blijft of dat hij naar Tottenham Hotspur vertrekt.

Eriksen is in Engeland ijzersterk teruggekeerd van zijn hartproblematiek en lijkt zich op te kunnen maken voor een stap hogerop. Desondanks houdt men bij Brentford goede hoop op een langer verblijf van de spelmaker. "Ik had graag gezegd dat het honderd procent zeker was, maar ik ben ervan overtuigd dat er een goede kans is dat hij het shirt van Brentford volgend seizoen weer draagt", zei manager en landgenoot Thomas Frank. The Bees hopen dat de connectie tussen de twee Denen de doorslag geeft voor een langer verblijf in het Brentford Community Stadium.

The Athletic durft niet daarentegen niet te stellen dat de toekomst van de middenvelder bij Brentford ligt. In mei gaf Eriksen bovendien zelf aan verschillende opties in overweging te hebben. Zo zei de voormalig Ajacied graag weer in de Champions League te willen spelen. Eriksen trainde voor zijn komst naar Brentford mee bij de beloften van Ajax, de club die hij tussen 2010 en 2013 diende. Een overstap naar Manchester United is in ieder geval geen optie meer voor de spelmaker.

Eriksen kwam afgelopen seizoen tot elf wedstrijden in de Premier League namens Brentford, waarvan tien als basisspeler. Daarin wist hij eenmaal te scoren en leverde hij vier assists. Na zijn hartstilstand op het EK mocht Eriksen niet meer in Italië spelen en werd zijn contract bij Internazionale ontbonden. Verschillende clubs toonden interesse, waarbij Brentford aan het langste eind trok. In West-Londen kwam Eriksen in een Deense enclave terecht. Naast manager Thomas Frank staan ook Jonas Lössl, Mads Bech Sørensen, Mathias Jørgensen, Mads Roerslev, Mathias Jensen en Christian Nørgaard er onder contract.

Naast de interesse in Eriksen geldt Frenkie de Jong nog altijd als topprioriteit ter versterking van het middenveld. Met het vertrek van onder meer Paul Pogba en Nemanja Matic is Ten Hag gebaat bij nieuwe kwaliteitsimpulsen. Donny van de Beek kan om die reden opnieuw rekenen op een flinke concurrentiestrijd. Enkele weken geleden meldde Daily Mirror al dat er interesse was van United in Eriksen. Dat nieuws is nu dus bekrachtigd met een eerste aanbieding. United is komend seizoen overigens niet terug te vinden in de Champions League. The Mancunians eindigden als zesde en komen daarmee uit in de groepsfase van de Europa League.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Vreemd dat hij hem niet naar Ajax haalde toen hij transfervrij was dan. Snap dat het na Nouri en Blind niet zo'n fijn idee is, maar toch.

14 juni 2022 om 18:08

Hij wilde zelf niet volgens mij.

15 juni 2022 om 08:58

Idd. Overmars heeft veel goed gedaan. Maar ook totaal onbegrijpelijke dingen. Was het een risico om Eriksen te halen? Door goede contracten en verzekeringen denk ik minimaal. Was Eriksen van het kaliber dat Ajax zou moeten willen inlijven. Zeer zeker.
Gek dat niet alles uit de kast is gehaald om hem te halen. Mocht dat wel zo zijn geweest dan zou dat in de media wel tot uiting zijn gekomen. Maar Eriksen was niet nodig, net zoals een Ziyech eerder (en toen op de valreep hem wel gehaald, anders met nog een mislukt seizoen zou Overmars zijn biezen moeten pakken).

18 juni 2022 om 22:39

Volgens mij, kan het artikel niet vinden aangezien het in de deense krant stond betreft een interview met hem, dat Ajax een aanbod heeft gedaan maar dat dit op prestatie gericht contract was. Hij heeft dit afgeslagen ook op het oog dat hij echt terug nasr de premier league wilde.

Het pakt nu goed uit, hij liet niveau zien, speelde goed en laat zien het niveau van de premier league aan te kunnen. Maar vind het van Ajax zijn kant niet raar dat het een prestatie contract is.

Je weet gewoon nooit of een speler na zo'n tik gewoon weer op niveau kan komen waar hij iets toevoegd. Wie gaat daar 3 a 4 mil voor neerleggen met dat risico als je gewoon goed bezet bent en hij eigenlijk dus niet nodig was.

18 juni 2022 om 22:48

Waarom moeten wij blijven uitleggen dat Ajax al stikte in de middenvelders? Geld groeit ze niet op de rug.

18 juni 2022 om 22:57

Ja zo ook bij Slekker Boys, maar die zijn ook niet allemaal wereldtop. Je kan met enig verstand in je kop en enig denkvermogen Eriksen niet vergelijken met enige middenvelder die Ajax het afgelopen seizoen had. Het is gewoon een gemiste kans geweest, gelukkig alleen de beker verloren maar als je hem volgend seizoen kan toevoegen, dan ben je als Ajax echt spekkoper.

14 juni 2022 om 18:12

Blind kan prima voetballen met zijn kastje. Lijkt me juist mooi dat je niet de enige bent.

18 juni 2022 om 22:50

Zijn trouwens wel 2 totaal verschillende situaties hè.

19 juni 2022 om 10:28

Zeker, maar het is toch beter dan helemaal de enige zijn. Ik heb de indruk trouwens dat Eriksen het prima op de rit heeft. Blij dat hij leeft en fit is, en maakt nu de keuzes op basis van wat hij wil, niet alleen carriere en geld Dat vind ik mooi om te zien, ook al had ik hem graag terug gewild bij Ajax.

14 juni 2022 om 18:17

Zijn gezin wilde graag terug naar Engeland, aldus zijn zaakwaarnemer.

16 juni 2022 om 06:38

Dat kan 100000 keer worden gezegd, niet alle Ajax fans snappen dat.

18 juni 2022 om 23:00

Ja daar is het zo fijn, en daarom kwam hij ook bij Ajax trainen, Iedere paradelul gwist dat hij naar Ajax wilde. Maar Overmars en Raiola speelde hun win-win spelletje over Ajax rug. Het is frappant dat beiden de deksel zo op de neus is geworpen.

19 juni 2022 om 10:30

@piranha

Ergens optrainen is wat anders dan daar ook weer willen spelen. Eriksen heeft een life-changing event gehad en ziet eruit alsof hij heel stevig in zijn schoenen staat. Die kiest gewoon wat hij wil. Heel jammer voor ons ajacieden, maar Eriksen kiest zelf, en hij wil blijkbaar Engeland. Prima, more power to him.

14 juni 2022 om 20:01

Niet iedere speler die in de Premier League kan spelen zal Ajax daarboven verkiezen.. velen zullen liever voor Clubs als Brentford of Wolves of Aston Villa willen spelen ipv Ajax. Puur en alleen omdat Ajax niet in de PL uitkomt..

16 juni 2022 om 06:36

Hoe vaak hebben Eriksen en zijn zaakwaarnemer de laatste maanden in betrouwbare media gezegd dat het gezin Eriksen alleen in Engeland wilde wonen?

Lijkt me een prima aankoop voor ManU, brengt het tot mijn verbazing gewoon weer..

14 juni 2022 om 19:37

Ja, ik had ook het idee dat hij wat over de top was. Maar het is hem gegund. Prima kerel!

Zou het tof vinden als hij terugkeert bij Spurs. Zal met open armen worden ontvangen en kan die lekker Son wegsturen op de flanken en balletjes in de 16 pompen op Kane. Spelen tevens CL dus het zou zomaar een leuke optie kunnen zijn.

14 juni 2022 om 18:16

Grote kans want Conte heeft al door laten schemeren dat hij welkom is en hij kent hem al en Eriksen kent Tottenham door en door. Is echt een no brainer nu met CL en gezien hij gratis is. Creativiteit en een spelmaker is precies wat wij kunnen gebruiken op het middenveld en zat wedstrijden om te rouleren in spelers en systeem (3-4-3 / 3-5-2)

14 juni 2022 om 18:36

Inderdaad! Kent het systeem al en Conte weet wat hij van Eriksen kan verwachten. Weet jij trouwens wat er met Lo Celso gaat gebeuren? Sluit hij gewoon aan of wordt hij weer verhuurd?

18 juni 2022 om 22:06

Lo Celso komt niet in de plannen van Conte voor en zal verkocht worden. Villareal wilt hem behouden maar er is nog niet een bod gedaan. Er gaan ook geruchten dat hij gebruikt kan worden in een ruil + geld voor Pau Torres die wij sinds vorige zomer eigenlijk al willen hebben. Een voetballende Lcb van kwaliteit is een van de prioriteiten en ik zie het wel gebeuren gezien alle partijen dan eigenlijk krijgen wat zij willen. Er is alleen nog niets officieel geboden of iets dergelijks.

18 juni 2022 om 22:25

Duidelijk, thanks voor de reactie!

18 juni 2022 om 23:22

Pau Torres veel zien spelen in de afgelopen 2 jaar en het is een degelijke speler maar niet veel meer dan dat. Zou wel fantastisch zijn als het Eriksen lukt om terug te komen bij Spurs en de pannen van ‘t dak speelt. Na Modric leek Eriksen ook zon ontwikkeling te maken op een gegeven moment dat je eigenlijk zeker wist dat hij of bij Real of bij Barca op het middenveld zou spelen… jammer achteraf. Spurs is in elk geval goed bezig op de transfermarkt.

Hoewel ik het leuk zou vinden voor Brentford als hij daar blijft zie ik hem wel vertrekken als er een team dat CL speelt komt. Wij zullen denk ik wel een aanbieding doen en dan is het best een grote kans dat hij terugkomt. Perfecte speler en gratis. Hij is precies wat wij nodig hebben qua spelmaker en creatieve speler en sinds vandaag ook gehoord dat Bissouma bijna rond is. Bissouma en Eriksen erbij zou heel goed zijn voor het middenveld.

14 juni 2022 om 18:22

Genoeg Spurs fans online die Yves helemaal niet willen vanwege een lopende strafzaak. Ik denk verkrachting maar weet het niet meer zeker.
Maar het is een goede speler denk niet dat Hojberg eruit zou spelen.

14 juni 2022 om 21:53

Ik was eerst ook wel enthousiast maar ik was dit vergeten. Laten we maar afwachten hoe die strafzaak eindigt. Lijkt me toch dat het bestuur zelf dat niet vergeten is. Dat zou anders mega stom zijn.

14 juni 2022 om 18:55

Bissouma is idd al rond. de kans dat eriksen terug zal gaan is denk ik ook wel groot. Jullie zijn tenminste al flink bezig op de markt en ook al vroeg rond met verschillende spelers.

14 juni 2022 om 21:56

Een spelmaker in het systeem van Conte waar hij juist uit de basis verdween omdat er geen ruimte was voor een speler met zijn speelstijl? Ik hou ook van Eriksen maar ik denk dat hij op dit moment geen aanwinst zou zijn. Bissouma wel denk ik maar Eriksen ondanks dat hij gratis is, zou een overbodige zet zijn.

18 juni 2022 om 22:10

Werd een basis speler in de tweede helft van het seizoen en had gewoon tijd nodig om te wennen aan het systeem en de speelstijl die Conte wilde bij Inter. Daarna werd hij een belangrijke speler onder hem en Conte heeft tijdens het afgelopen seizoen zelfs aangegeven dat Eriksen welkom is bij ons

Heb het idee dat Eriksen nu hoger wordt ingeschat op zijn voetbalkwaliteiten dan voor zijn hartaanval. Misschien meer PR als je hem onder contract hebt??

Word een beetje moe van Ten Hag die om de haverklap om zich heen graait naar alles wat een Ajax verleden heeft. Op welke plek moet Eriksen dan gaan spelen, die van Bruno Fernandes?

14 juni 2022 om 22:45

Behalve dan dat die geen van allen op 10 hebben gespeeld. Behalve Mata misschien die laatste wedstrijd.

14 juni 2022 om 20:00

Dit gaat in dit geval niet op. Eriksen was al lang bekend voor Ten Hag in dienst trad bij Ajax. Eriksen had allang naam gemaakt in Europa, dus dat Eriksen een verleden heeft bij Ajax maakt nu niet uit. Dat is dan meer 'toeval' te noemen. Het is wat anders of United zou interesse hebben in spelers die (recent) onder Ten Hag hebben gespeeld bij Ajax.

14 juni 2022 om 20:32

@idev

Daarom zei ik ook ‘met een Ajax verleden’.

Niet omdat ze elkaar hebben meegemaakt bij de club, want dat is niet zo.

14 juni 2022 om 20:11

Houd je in je achterhoofd dat het enkel de media zijn die al die spelers met een Ajax-verleden naar United toe schrijven? Er zijn precies 0 spelers die tot nu toe onder Ten Hag aangetrokken zijn.

14 juni 2022 om 20:35

Nee, want Gravenberch heeft onlangs in een interview nog aangegeven dat Ten Hag hem heeft proberen over te halen en de interesse van United in Frenkie is ook allang bekend. Ook word De Ligt genoemd als belangrijk doelwit. Aangetrokken is wat anders dan interesse tonen, daarom vermeld ik dat er ook bij.

Eriksen zou ik wel graag in het mooie UTD shirt willen zien. Zeker in de wedstrijden tegen de mindere goden is creativiteit iets wat UTD vaak opbreekt. Nu hopen dat United serieus in de markt is voor Rice .. en de jong overslaat.

15 juni 2022 om 09:12

Waarom De Jong overslaan?

15 juni 2022 om 10:06

Uiteraard hangt veel af van het systeem wat Erik wilt spelen. Maar ik zie liever Rice komen. Rice kan heel goed de verdedigende middenvelder zijn wat al jaren ontbreekt. Begrijp me niet verkeerd.. Frenkie is een geweldige speler. Alleen ik denk niet dat hij de prio moet hebben. Cvm, Cv en een spits voor erbij zijn heel erg belangrijk.

Zou een middenveld van F. De Jong, Eriksen en Maddisson haalbaar zijn? Nog een goede cv erbij en je hebt het al redelijk voor elkaar lijkt mij?

Ik zou hem met open armen ontvangen. Ik vond het jammer toen ie vertrok naar Inter.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren