Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Christian Eriksen stuurt aan op uurloon van meer dan duizend euro’

Laatste update:

Tottenham Hotspur wil de onderhandelingen met het management van Christian Eriksen hervatten, zo schrijven diverse Engelse media zondag. De partijen probeerden eerder dit jaar al tot een vergelijk over een langere overeenkomst te komen, maar het verschil tussen vraag en aanbod was te groot. Het contract van de Deens international loopt medio 2020 af.

Eriksen krijgt gezien zijn status in het Engelse voetbal een relatief lage vergoeding van 80.000 euro per week. Volgens de laatste berichten uit Engeland stuurt de ex-speler van Ajax aan op meer dan het dubbele: een wekelijkse vergoeding van 180.000 euro, met een langere verbintenis als tegenprestatie. Dat komt neer op een bedrag van 1071 euro per uur.

Harry Kane en Hugo Lloris zijn de absolute grootverdieners in de selectie van manager Mauricio Pochettino. De aanvaller ondertekende afgelopen zomer een nieuwe en lucratieve verbintenis, terwijl de doelman door een in werking getreden clausule dit seizoen beduidend meer is gaan verdienen. Ook ploeggenoten als Jan Vertonghen, Moussa Sissoko en Heung-Min Son staan hoger gerangschikt op de loonlijst.

Eriksen, die in februari 27 jaar wordt, werd de voorbije maanden met clubs als Barcelona, Real Madrid, Juventus en Paris Saint-Germain in verband gebracht. Het feit dat Tottenham, of beter gezegd voorzitter Daniel Levy, doorgaans als een lastige onderhandelingspartner wordt beschouwd, heeft ervoor gezorgd dat geïnteresseerde clubs de contractsituatie van Eriksen nog even willen aankijken.

Denk jij dat Christian Eriksen een nieuw contract met Tottenham Hotspur gaat ondertekenen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Lekker bij Tottenham blijven, speelt daar uitstekend en dat kan zomaar minder worden in bijv de Spaanse of Italiaanse competitie.

28 oktober 2018 om 08:23

Wint alleen geen prijzen terwijl hij absolute wereldtop is. Is een (halve) treetje onder de Bruyne maar kan makkelijk bij Real/Barcelona/Liverpool/Juventus/PSG/Bayern in de basis staan. Je hebt nooit garantie op succes maar hij heeft een gigantische technische bagage om op terug te vallen.

28 oktober 2018 om 08:28

Idd net geen De Bruyne, Modric, Iniesta.

28 oktober 2018 om 09:24

Wellicht kan hij naar PSG gaan. Als Rabiot transfervrij vertrekt kunnen ze hem aantrekken, om te spelen naast verratti. Hij zou het middenveld goed kunnen opvullen met zijn diepgang en voetballend vermogen. En bij PSG is de kans op prijzen ook veel groter

28 oktober 2018 om 11:37

Maar bij PSG is de competitie ook veel minder interressant. Ik zou liever voetballen bij een subtopclub in BPL dan een topclub in Ligue 1.

Erikssen is een nette bescheiden persoon. Spelers van zijn kaliber (zelfs mindere spelers) verdienen bij andere clubs veel meer. Vind het een schitterende speler om te zien, wel van het gevoel dat ie op echt topniveau net iets te kort zal komen. En wat het contract betreft, ik zou nog heel even wachten als ik hem was. Heeft ie een heel sterke onderhandelingspositie. Puur om Levy eventjes te laten zweten/voelen.

28 oktober 2018 om 09:42

Hij is een beetje te netjes vind ik. Heeft jarenlang ver onder het gemiddelde verdiend met iets van 1,5m per jaar geloof ik. Toen eindelijk een nieuw contract gekregen en eigenlijk weer ver onder zijn marktwaarde, terwijl hij toen in een sterke positie zat. Die levy neemt iedereen in de maling! Zulke spelers moeten eigenlijk gewoon een type Raiola bij zich hebben.

28 oktober 2018 om 12:08

hahaha Levy zal niet blij zijn met de 8 zaakwaarnemers van Sanchez.

Het zou mooi zijn als Eriksen zijn contract verlengd bij Tottenham en daar dus nog jaren blijft spelen, maar ergens hoop ik eigenlijk ook al langere tijd dat Eriksen de stap omhoog maakt naar een betere club. Ik zou hem graag bij Barcelona willen zien, maar die hebben sinds begin dit jaar met o.a Coutinho een vergelijkbare speler rondlopen. Bij een club als Juventus zou ik hem ook wel willen zien en ondanks dat het contract van Eriksen na dit seizoen nog maar 1 jaar doorloopt, zal hij vast en zeker behoorlijk fors geprijsd zijn.

Hij verdient zijn verhoging. Hij speelt veel te goed voor zo'n loon. Hij hoort wel in het kaliber grootverdiener.

80.000 per week is wel erg "weinig" voor een speler als Eriksen. Volgens mij is dat voor PL begrippen zelfs niet ver boven het gemiddelde voor basisspelers.

Niet meer dan terecht dat hij een verhoging vraagt. Ik zou hem graag bij Barca of Real willen zien. Qua speelstijl zou bijv Modric kunnen opvolgen.

Lijkt me duidelijk dat als er iemand naast Kane een hoog salaris verdiend het Eriksen wel is. Die man is duidelijk de spelmaker en bepalende speler en wanneer hij niet speelt loopt het altijd wat minder bij de Spurs. Sterke onderhandelingspositie want als Tottenham niet aan zijn eisen wilt voldoen kan hij prima naar een andere Europese topclub om daar de pannen van het dak te spelen. Misschien heeft hij wel zin om naar Spanje te verkassen

28 oktober 2018 om 11:36

Kane verdient dacht ik zo'n 325k per week. Dat is toch echt het dubbele van wat Eriksen hier eist hoor.

28 oktober 2018 om 12:04

Ja, en? Gaat er toch om dat Eriksen zijn eisen worden ingewilligd en blijkbaar werd daar in het verleden nogal moeilijk om gedaan. Wat mij betreft eist Eriksen wat hij wilt, hij verdiend het namelijk ook en ze zullen zichzelf voor hun kop slaan als ze niet akkoord gaan met het gevraagde salaris.

Ik snap dat spelers Veel geld verdienen
Maar waarom moet het altijd zo gods Veel zijn

28 oktober 2018 om 11:34

Waarom niet als het mogelijk is? In het voetbal zit nou eenmaal veel geld.

Hij heeft toch geen 24 uurs werkdag...als je echt zo berekenen wat hij per uur zou verdienen,is dat veel meer....

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren