Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Chili komt arbitrale dwaling te boven en stuurt Portugal naar huis

Laatste update:

Chili heeft zich woensdagavond weten te plaatsen voor de finale van de Confederations Cup. De kampioen van Zuid-Amerika had Portugal na 120 minuten voetballen op een doelpuntloos gelijkspel gehouden en trok in de beslissende strafschoppenserie uiteindelijk aan het langste eind. Doelman Claudio Bravo vervulde een heldenrol door liefst drie penalty's te keren.

Cristiano Ronaldo en Alexis Sánchez behoorden voor de krachtmeting in Kazan tot de absolute smaakmakers van de Confederations Cup en het was woensdagavond de sterspeler van Chili die als eerste van zich deed spreken. Sánchez zette na zes minuten spelen Eduardo Vargas met een fraaie steekpass alleen voor Rui Patrício, maar hij slaagde er niet in het leder voorbij de Portugese doelman te krijgen. De eerste kans van de wedstrijd was daarmee voor Chili, maar het antwoord van Portugal liet niet lang op zich wachten.

Amper een minuut na het huzarenstukje van Sánchez was het de beurt aan Ronaldo om zijn brille te tonen. De sterspeler van Real Madrid bediende André Silva bij de tweede paal met een intelligente voorzet, maar diens kopbal werd onschadelijk gemaakt door Claudio Bravo. Beide teams hielden elkaar in het vervolg van de eerste helft in evenwicht. De Portugezen lieten het initiatief aan Chili, dat aan de bal een verzorgde indruk maakte, maar nauwelijks tot uitgespeelde kansen kwam.

Cristiano Ronaldo kwam niet meer aan zijn strafschop toe.

In het tweede bedrijf bleef het spelbeeld onveranderd. Arturo Vidal was zeven minuten na de onderbreking na goed doorzetten van Jean Beausejour dicht bij de openingstreffer, maar de middenvelder hielp van dichtbij een goede kopkans om zeep. Aan de andere kant werd Bravo aan het werk gezet door Ronaldo, maar zijn schot leverde geen problemen op voor de keeper. In het laatste half uur van de wedstrijd zakte het tempo aanzienlijk, waardoor grote kansen uitbleven en een verlenging volgde.

Daarin was Chili al snel gevaarlijk. Mauricio Isla legde de bal feilloos op het hoofd van Sánchez, maar diens kopstoot scheerde rakelings naast het doel van Rui Patrício. Laatstgenoemd moest even later handelend ingrijpen na een doelpoging van Vidal. Het duel leek vervolgens dood te bloeden, al wist scheidsrechter Alireza Faghani in de absolute slotfase de schijnwerpers nog op zich gericht. De leidsman uit Iran zag een overduidelijke overtreding van José Fonte in het Portugese strafschopgebied op invaller Francisco Silva over het hoofd en weigerde daarna gebruik te maken van de videoscheidsrechter om zijn fout recht te zetten. Vlak daarna teisterde Chili ook nog tot tweemaal toe het aluminium, voordat strafschoppen volgden. Bravo redde op pogingen van Ricardo Quaresma, João Moutinho en Nani en leidde Chili zo hoogstpersoonlijk naar de eindstrijd.

Is Chili de terechte winnaar?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Bravo wat een held!! Met 3-0 een penaltyserie winnen is toch vrij uniek volgens mij, zeker als de keeper 3 keer weet te redden.

Overwinning voelt als gerechtigheid, zeker na de misser(s) van de arbiter en Var. Oprecht genoten van deze wedstrijd, met uiteindelijk een terechte winnaar. Wordt zeker een mooie finale, zin in.

28 juni 2017 om 22:47

Gefeliciteerd! Schandalig dat Chili niet de kans kreeg om het met een penalty al in de extra tijd te beslissen. Bravo zorgde dat het t recht zegevierde.

Succes zondag!

28 juni 2017 om 22:50

Van Hooijdonk had een prima analyse wat betreft de niet gegeven penalty. Ik mag de man wel. Wat die video-ref aan het doen was.........z'n bril aan het zoeken denk ik. Verder ben ik blij dat Chili door is. Dik verdiend!

28 juni 2017 om 22:56

Precies, zo vreemd. Het lijkt wel alsof die lui niet ingrijpen wanneer de scheidsrechter gewoon doorgaat omdat ze het spel dan een minuut later of zo nog moeten terug roepen. Als de scheids even had gewacht op die lui in de tribune achter hun scherm dan was het gewoon een strafschop geweest

28 juni 2017 om 23:29

Of de videoscheidsrechter moet het zeggen!

Messi kan het niet tegen Chili, maar Ronaldo ook niet. Ballon D'orkillers!

28 juni 2017 om 22:46

Bravo is een penalty killer joh!! Pakte bij sociedad penalties van iedereen. Hield Barcelona in leven om de titel (treble jaar) te winnen door keer op keer er te staan! Heerlijk voor die vieze Engelse Bravo haters! Chili in de finale😍. Wat een penalty killer blijft het ook!!!

28 juni 2017 om 22:49

En dan verkoop je Bravo en haal je Cillessen. 2 tegenpolen qua penalties.

28 juni 2017 om 23:05

Dat Krul die penaltieserie niet mocht doen tegen Argentinie snap ik nog steeds niks van. Bij Cillissen is het echt zo erg slecht dat het gewoon lijkt alsof hij expres de verkeerde hoek kiest.

28 juni 2017 om 23:44

Waren toen al uitgewisseld . Maar met de nieuwe regels had het gekund.

29 juni 2017 om 00:37

Omdat Bravo totaal niet heeft gepresteerd en zelfs met regelmaat blunderde, is het logisch dat hij het daar allemaal niet aan kan. Dan ben je nog geen Engelse Bravo hater, maar een realist. Iedereen weet dat Bravo jarenlang al een top panaltykiller is! Prachtig hoe hij vanavond die ballen eruit pakte.

28 juni 2017 om 22:47

Om eerlijk te zijn kreeg hij de kans ook niet bij de penalty's.

28 juni 2017 om 22:47

Ben blij dat Ronaldo eruit ligt, langer vakantie. Maar Portugal is gewoon een team met teveel zwakke punten. Spelers als Fonte, Cedric, Alves etc.

Mexico - Chili zou prachtig zijn.

28 juni 2017 om 23:31

Niet echt... Portugal is te veel gefocust op het resultaat zonder risico te voetballen, oersaai.

29 juni 2017 om 00:43

Ach, als je er net als een jaar geleden een prijs mee pakt dan zal niemand in Portugal om het voetbal treuren.

28 juni 2017 om 22:51

Maar Messi heeft het vaker mogen proberen, Ronaldo zal in een volgende wedstrijd wel scoren.

28 juni 2017 om 22:55

Messi kon het niet vanaf elf meter inderdaad. Daar heeft Ronaldo nooit de kans voor gekregen. Ook niet zijn schuld dat zijn schitterende assist in de 1e helft niet werd gemaakt door Andre Silva.

28 juni 2017 om 23:03

Yo, ik houd van Ronaldo en Messi maar man, wat was Ronaldo bar en bar slecht vanavond. Slechtste van de 22 op het veld. Daarna komt Sanchez. Okay hij is geblesseerd maar alles wat hij aanraakte ging ook fout.

28 juni 2017 om 23:04

Wouw Ronaldo in 120 minuten een assist,

28 juni 2017 om 23:10

Slechtste is wel heel erg overdreven. Maar hij speelde zeker geen goede wedstrijd nee.

28 juni 2017 om 23:15

Jou beschrijving van Ronaldo deze wedstrijd is precies hoe Messi speelde die eerste finale. Iedereen vergeet blijkbaar dat in dat jaar hij juist de enige was die de penal raakte. Ronaldo kon er inderdaad niks aan doen dat zijn ploeggenoten geen penalty kunnen nemen.

28 juni 2017 om 23:51

Kun je wel zo zeggen dat Sanchez niet goed speelde maar hij bleef keihard werken en uiteindelijk zorgde hij alsnog voor de meeste dreiging.

29 juni 2017 om 00:31

Liever als een man de 1e penalty nemen dan wachten en de winnende maken zodat je kan zeggen ik heb ze naar de finale gebracht

28 juni 2017 om 23:17

Ronaldo heeft dan ook geen penalty getrapt.

28 juni 2017 om 23:32

Durf dan als 1e te nemen maar Ronaldo doet het liever in de 5e ronde...

29 juni 2017 om 00:11

Durf als eerste? Eerste is het gemakkelijkste. 5e is het moeilijkste. Waar gaat deze hele discussie trouwens over?

29 juni 2017 om 09:48

Nou ja makkelijkste. De eerste penalty bepaalt de druk op de andere penalties. Als de eerste zijn penalty mist hebben de andere meer druk. Als hij scoort iets minder.

Alle penalties zijn belangrijk en geen een is makkelijker dan de geen.

29 juni 2017 om 10:15

De eerste en de vijfde zijn het lastigste. Ronaldo nam dus zijn verantwoordelijkheid op, maar voor sommige flauweriken is het ook nooit goed, en die zullen alles bekritiseren.

29 juni 2017 om 12:04

Ronaldo wou de vijfde nemen om alle aandacht op te eisen ,hij wacht nu nog op zijn vijfde ,

29 juni 2017 om 09:43

Wat een zure reactie zeg.... even het verlies van Messi goedpraten met die van Ronaldo. Dit was een confederations cup he. We zullen zien bij het WK wie gaat schitteren. Ik denk dat Portugal een dark horse is volgend jaar.

Venijn zat hem in de staart! Leuk slot van een matige wedstrijd. Zin in morgen!

Wat een wedstrijd. Maar wat een dramatische Penalty's van de Portugezen.
Het is wel apart om te zien dat Chili helemaal uit hun plaat gaat alsof ze de wereldbeker gaan winnen en Duitsland dit Toernooi geen ene donder uitmaakt en lekker met een B-elftal komt opdraven.
Ik hoop op de finale Duitsland-Chili. De Duitsers hebben in ieder geval laten zien het Chili knap lastig te maken met een B-elftal.

28 juni 2017 om 22:46

Chili speelt altijd super goed tegen Duitsland. Verwacht een overwinning van Chili want onderling creert Chili ook altijd meer kansen! Duitsland poept in hun broek! LA ROJAA!!!

28 juni 2017 om 22:48

Uh vond anders dat Chili het verdomd lastig had tegen de Duiters.maar na hoogmoed komt de val.

29 juni 2017 om 01:20

Het zal de Duitsers echt wordt wezen. Die zien dit gewoon als een paar oefenwedstrikdjes. En terecht. De confederations cup, die wil je eigenlijk niet eens winnen ware het niet dat je er nog een leuk geldbedrag voor krijgt.

28 juni 2017 om 22:49

Haha inderdaad. Maar voor Chili is het denk ik belangrijker omdat zij zich nog moeten plaatsen voor het WK. Dan is het lekker voor het vertrouwen om zon toernooi te winnen.

28 juni 2017 om 23:53

Ik hoop op een wedstrijd van inzet en passie: Mexico - Chili.
Duitsland is tegen Chili precies 1x voor de goal gekomen.

29 juni 2017 om 00:01

Snapje, ze doen hierboven alsof Duitsland "B" de betere was. Chili heeft al het betere spel tegen Duitsand A, kijk de eerdere ontmoetingen er maar eens op na.

29 juni 2017 om 10:38

Ja ik denk eerlijk gezegd dat de helft de wedstrijd niet eens gezien heeft.
Duitsland doet het erg goed met het elftal wat ze nu hebben maar tegen Chili hebben ze echt maar 1 kans gehad.

Vidal, daadt achter zn woorden!

28 juni 2017 om 22:44

Daad*

28 juni 2017 om 22:47

Man man man wat een held is hij zeg! Hij vliegt overal in! Zelfs Cristiano was bang voor Vidal! Wat een krijger zeg! Sorry voor mijn gedrag nu, ik ben helemaal buiten zinnen van vreugde! Zag je in de muur hoe Vidal naar de bal toespringt!! Wat een passie en wat een held!! Chili dik en dik verdiend de finale in!!!

28 juni 2017 om 22:52

Ik was neutraal deze wedstrijd maar spelers als Vidal stelen mn voetbalhart elke keer weer. Wat een geweldige speler is dat toch! Wat hij doet is hoe een muurtje bedoeld is. En hoe je een penalty neem, hij komt gewoon op die stip af gerend legt die bal neer en schiet hem er kiezelhard in!

28 juni 2017 om 22:48

De keeper bewijst weer waarom hij de nummer 1 van de ploeg is!

Geweldig voor Chilli en Bravo held!!!!!!!

zeer leuke wedstrijd. Penalties is altijd een gokspelletje , maar ja wolij mogen niet klagen als je ziet hoe we de EURO gewonnen hebben. Chili verdiend gewonnen!

Heb het niet allemaal kunnen bekijken vanwege werk, maar volkomen verdiende overwinning van Chili. Ronaldo was nergens te vinden en zat toch echt vaak genoeg op z’n medespelers te kutten, moet hij een beetje mee op houden, niet iedereen kan het zo goed als jij. Vindt het prachtig hoe Alexis en Vidal, toch een paar van de beste van de wereld zich zoveel inspannen daar gaat het hele team ook in mee. Uiteindelijk is het Bravo die het doet, Bravo van schlemiel bij City naar held bij Chili!

28 juni 2017 om 22:49

Ik kon het echt niet meer hendelen hoe Bravo werd afgemaakt in Engeland. Dit verdiend hij zeker!

Hier kunnen Nederlandse keepers een puntje aan zuigen. Dat debiele gokken altijd. Echt goed genomen penaltys stop je praktisch toch niet. Bravo blijft staan en reageert, dan maak je zo de meeste kans om een strafschop door het midden of niet genoeg in de hoek te kunnen stoppen.. Altijd dat slappe wegduiken 'verkeerd gegokt' van Cillissen, ik word daar echt he-le-maal gek van...

Vidal! Geen Ronaldo in de finale 🙈

Terechte winnaar. Zeker na die 2 ballen op de paal en lat in de 119de minuut gunde ik ze het. Ook belachelijk dat die pingel niet werd gegeven.

Verdiende zege van Chili

Off hoe kan vannacht Mexico een oefenwedstrijd spelen tegen Ghana terwijl ze morgen een wedstrijd tegen Duitsland spelen dat staat op Livescore

29 juni 2017 om 02:09

Er staat ook als je op dat pijltje boven die wedstrijd klikt dat er een wedstrijd mexico-ghana gecanceld is. Alleen daaronder staat die wedstrijd nog wel inderdaad. Misschien niet goed doorgevoerd dat hij gecanceld is ofzo. Of ze hadden hem gepland en besloten een b-team heen te sturen.

29 juni 2017 om 02:12

Dat laatste is dus het geval. Net ff opgezocht.

Chili verdient gewonnen van Portugal, nu hopen op een finale tussen Chili en Mexico.

28 juni 2017 om 22:49

Weer een 7-0 dus?

28 juni 2017 om 22:49

Hahaha inderdaad. Maaf Mexico zal zeker defensiever gaan spelen nu.

28 juni 2017 om 22:55

Denk niet dat Chili weer met 7-0 zal winnen van Mexico, iedere wedstrijd is een wedstrijd op zich.

Wat een leuke wedstrijd met bravo de held voor Chili. Ik was voor portugal vanwege quaresma, maar als je verliest dan liever tegen een goede ploeg zoals chilli. Jammer dat q7 zijn penalty miste. Ik was zeker dat hij niet ging missen. Congrats chilli.

Mooie wedstrijd jammer dat we niet hebben gewonnen maar kan niet eens boos worden om zo een wedstrijd super van beiden landen .

Gefeliciteerd chili man of the match sanchez

Claudio Bravo met meer reddingen in deze wedstrijd dan in een geheel seizoen bij Manchester City, hoe is dit mogelijk lmao

Fascinerende speler, Bravo... Bij zijn club vaak zo ongelukkig en bij zijn nationale ploeg altijd zo belangrijk.

Ik vind het overigens doodzonde dat er nu eindelijk technologie is voor video-arbitrage, maar dat de arbiters zelf nog altijd even waardeloos zijn als altijd. Hoe is het in hemelsnaam mogelijk dat niemand in dat kamertje die overtreding op Silva zag?!

Ben zo blij dat Portugal eruit ligt.
Komt mede omdat ik Ronaldo een egoïstische vent vind en omdat Portugal dat EK met al het geluk van de wereld wist te winnen.
Hoop nu dat Chili hem wint ook, gun Sanchez en Vidal het wel.

Go Chili!, Go Chili!, Go Chili!

29 juni 2017 om 13:38

Awwhhhh ben je boos dat we ek hadden gewonnen awhhhhh. je kent ronaldo persoonlijke dat je hem egoïstisch vind goed van je man ga nu maar lekker huilen dat we ek hebben gewonnen ja

Die niet gegeven penalty illustreert prachtig waarom de VAR nog ernstige kinderziekten heeft en waarom 3 momenten oid per team het spel nog eerlijker maken.
Indien Chili hier een aanvraag doet is het een penalty en was de verlenging en daarmee extra belasting voor spelers eventueel niet nodig geweest. Met zulke momenten voorkom je ook dat spelers alsnog de scheids aanvallen om de VAR in te schakelen, de coaches/aanvoerders van de teams bepalen of er VAR wordt ingeschakeld.
Daarnaast mogen die VAR zombies ook wel wat proactiever zijn, vooral bij vuil spel (tackle Vidal op Ronaldo was minstens geel) daarmee haal je dat zo snel mogelijk uit het spel van die spelers.

Verder erg matige wedstrijd qua voetbal, maar wel heerlijk vechtspel gezien.

29 juni 2017 om 01:24

Mee eens. Het gaat helemaal de verkeerde kant oo met die VAR, die gaat nu zelfs over gele kaarten beslissen. Het is Zo eenvoudig, gewoon inderdaad niet als bij hockey per team 2 (of 3) momenten dat je een videoref mag aanvragen.

Je kan bij Portugal niet de show stelen door de 5e te nemen. Dat lukt alleen als je bij Real Madrid speelt en ijskikkers zoals Ramos en Marcelo je voor gaan. Ik snap niet dat Ronaldo deze fout weer maakt na EURO 2012. Zijn koppigheid is zelfs als Madridista soms niet om aan te zien. Hij dient het juiste voorbeeld te geven door als eerste die bal in de hoek te pegelen. Gefeliciteerd Chili, terecht na die schandalige niet gegeven penalty.

28 juni 2017 om 23:54

Ramos coole kikker ? Kan me nog wel 2 penalties herinerren die het stadion uitvlogen.

29 juni 2017 om 00:14

Ohja? Herinner je je ook die panenka in de halve finale van Euro 2012? En ook die subliem genomen penalty in de Champions League finale 2016? Dat komt je natuurlijk niet zo goed uit he, als je daaraan moet denken.

29 juni 2017 om 00:30

Oeps ik leed aan ElPistolero16-syndroom. Ik ben zijn panenka tegen Sevilla vergeten, wat op dat moment heel ironisch het hol van de leeuw was voor hem.

29 juni 2017 om 01:25

Feit blijft dat Ramos absoluut geen koele kikker is wat penalties betreft. Anders schoot hij er niet twee de derde ring in. Voor jullie beide valt iets te zeggen hier ;-)

29 juni 2017 om 06:49

Niks tegen Ramos hoor, maar zoals tegen Baten halve finale CL schoot hij hem de 3de ring in. Bij een coole kikker denk ik aan een Lewandowski die altijd raak schiet. Niet lullig bedoeld voor Ramos, maar zo penalty killer vind ik het niet.

29 juni 2017 om 06:50

Baten=Bayern. Zit op de app excuses.

29 juni 2017 om 08:36

@lugano

Ik weet niet of je het weet, maar Cristiano laat juist vaak in de penalty reeks zien ontzettend zenuwachtig te zijn. Ik denk niet zozeer dat hij de show wilt stelen, maar simpelweg niet de juiste man is voor een penalty reeks. Zo koel als hij is voor het doel, zo (logischerwijs) angstig is hij tijdens de penalty shoot-out. Dat hebben we bij United, Real en Portugal al gezien.

29 juni 2017 om 13:40

Hij is de ster van elftal en laat zien dat hij niet hoeft de eerste te nemen hij geeft zijn collega's voorrang hij heeft vertrouwe in hun als ze missen missen ze

Ik vraag me dus af of de VAR heeft zitten slapen bij dat moment, of dat de scheidsrechter te koppig was om zijn beslissing te herzien. Verder heeft Chili verdiend gewonnen, zeker op basis van het laatste kwartier en ook de strafschoppenserie natuurlijk voortreffelijk!

Hebben we eindelijk videobeelden, worden ze weer niet goed gebruikt. Je ziet toch gewoon dat het een penal is.

Chili meer dan terecht de finale in, tegen het einde kreeg je toch het gevoel dat het haast niet goed mócht gaan voor Chili. Portugal ontsnapt en gaat met een psychologisch voordeel die penaltyserie in. Mooie ontknoping zo.

Dat Portugal Bernardo er af haalt en Chili Vargas, was voor mij onverklaarbaar.

Al met al was het een leuke pot om naar te kijken. Chili had inderdaad een penalty moeten krijgen op het eind, die was zo overduidelijk. Waren ze aan het slapen die 3 mannen bovenin met al die videobeelden? Sjonge, wat voor nut hebt het dan als je niet ziet dat Chili een duidelijke penalty had moeten hebben.

Maar goed, eenmaal naar de penaltys, had ik echt het wel gevoel dat Chili hem zou winnen. Die zijn zo belachelijk sterk daarin en die Claudio Bravo pakt er gewoon dood leuk 3 op rij. Niks voor niks wonnen ze de Copa America 2x op rij tegen Argentinie met penaltys.

Geen hoofdrol voor Ronaldo helaas. Had in het begin 1 schitterende pass op Andre Silva die die af had moeten maken.

Hopelijk finale Mexico - Chili. Duitsland met een B-team in de finale wil ik niet zien.

Wat moet het toch een goed gevoel om 3 penalty's te stoppen. Wat een penaltykiller is het toch, daar geniet ik toch wel van. Ik heb de wedstrijd niet kunnen zien, dus kan niet echt een goed oordeel geven over deze wedstrijd. Nu even afwachten hoe de wedstrijd van morgen gaat aflopen ben daar ook wel zeer benieuwd na. Als ik toch mag hopen dan hoop ik van harte dat het Chili vs Mexico word.

Ik weet niet wat er precies is afgesproken met de videoref. Maar het lijkt mij dat dit een goed evaluatiemoment is. Kan natuurlijk niet zo zijn dat op zo'n belangrijke moment een overduidelijk penalty door een blinde scheids niet wordt gegeven.

29 juni 2017 om 00:57

Nou deze mijnheer heeft als scheidsrechter het laatste oordeel, al schreeuwen er 3 penalty in zijn oor kan hij nog beslissen nee hoor. Daar zit de fout.

Een scheidsrechter uit Iran een halve finale laten fluiten is zeer dubieus. Deze man fluit wedstijden op het nivo 2e divisie. Zoiezo zijn de scheidsrechters tijdens dit toernooi van een erbarmelijk nivo. Wel een heerlijke pot voetbal.

29 juni 2017 om 00:18

Turkse en Nederlandse scheidsrechters krijgen ook Champions League halve finales en finales? Denk je dat dat ook niet mag, want vergeleken met het niveau in de belangrijkste wedstrijd van het jaar (WK finales uitgezonderd) voetballen ze in de Eredivisie en Süper Lig op amateurniveau.

29 juni 2017 om 00:30

Dat zijn bewezen top arbiters. En als jij het nivo Iran wil vergelijken met Nederland en Turkije moet je toch iets vaker voetbal kijken. En niet mag? Dubieus is geen ander woord voor niet mogen.

29 juni 2017 om 00:36

Waarom kunnen mensen buiten Europa geen bewezen top arbiters zijn dan? Volgens mij denk jij dat de beschaving stopt bij de grens van Istanbul naar Anatolië😂 Die Iraniër van vanavond heeft al een aantal topaffiches gefloten en verder is die Oezbeek Irmatov ook een van de betere scheidsrechters die ik de afgelopen jaren heb ervaren. Veel beter in ieder geval dan een Clattenburg of die dwaze Hongaar en Turkse Duitser die even Barca en Real een ronde verder helpen. Geef deze mensen gewoon een kans.

29 juni 2017 om 00:52

Oh oh wat een aannames doe je toch... is die 38 je leeftijd of je lengte dat je zo snel op je pik getrapt bent. Als je nu gewoon leert lezen zie je dat ik type dat het dubieus is een scheidsrechter uit Iran die dit affiche mag fluiten. En een clattenburg ja drama die oezbeek toppertje en zo lopen er in zuid Amerika nog wel een zwikkie.

29 juni 2017 om 01:10

Ja hij heeft zijn kans gekregen en zelfs met technische hulpmiddelen slaagt hij er in om te falen. Ongeschikt

29 juni 2017 om 01:26

Hij floot toch niet slecht. Hier zat hij fout ja, maar ik moet zeggen dat ik in 1e instantie ook aan een schwalbe dacht. De videoref had dit wel moeten zien natuurlijk dus daar ligt de fout.

Mooi dat Chili gewonnen heeft, ik hoop dat Mexico morgen het goede voorbeeld volgt. Je ziet het verschil in beleving tussen de Europese teams en de Amerikaanse teams. Voor de Europese teams is de Confederations Cup een tussendoortje, voor de Latijns Amerikaanse teams is het zo ongeveer het belangrijkste wat je kunt winnen na het WK. Hier in Mexico waar ik woon vinden de meeste de Confederations Cup veel belangrijker dan de Copa America.

Waarom doen ze de videoref niet gewoon als bij hockey. Ieder team heeft recht om 2 keer per wedstrijd de videoref in te schakelen. Ik snap er echt helemaal niks van dat ze dat miet gewoon doen. In dit geval had chili de videoref ingeschakelt en ik kan me niet voorstellen dat als die in alle rust de beelden had bekeken, die niet geconstateerd zou hebben dat dit Eem penalty was

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren