Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Chery ziet transfer mislukken: ‘Er gebeurde niets, ik weet niet waarom’

Laatste update:

Tjaronn Chery had gehoopt dat hij Queens Park Rangers zou kunnen verruilen voor Maccabi Tel Aviv, maar het feest gaat niet door. De aanvallende middenvelder speelt de voorbije weken niet veel bij zijn club en was graag overgestapt naar de club van Peter Bosz. De clubs kwamen er naar het zich laat aanzien echter niet uit en dus bleef Chery noodgedwongen op Loftus Road.

/

In gesprek met FOX Sports zegt de 27-jarige Chery dat hij het helemaal zag zitten. Peter Bosz toonde belangstelling voor de man die vorig seizoen excelleerde bij FC Groningen en liefst vijftien keer scoorde. “Elke speler wil werken onder Bosz. Hij houdt van aanvallend voetbal en laat zijn teams ook zo spelen. Ik dacht: ik laat de clubs er maar uit komen, dan zien we daarna wel verder.”

“Maar er gebeurde niets en ik weet niet waarom”, sipt Chery. Na zijn overstap van FC Groningen naar QPR begon hij nog goed en na zijn vierde wedstrijd ging hij nog onder een ovationeel applaus van het veld tegen Rotherham United. Hij kreeg een publiekswissel na een fantastisch optreden en twee doelpunten. Nadien zakte Chery echter weg en na de komst van Jimmy Floyd Hasselbaink is het niet beter gegaan met hem.

De afgelopen vijf wedstrijden was hij steeds invaller: hij kreeg twee keer maar een minuutje en daarnaast vijf en achttien minuten. Chery zegt dat hij het goed kan vinden met Hasselbaink, maar niet precies weet wat de coach nu met hem wil. “Ik wil natuurlijk spelen. Er komen wedstrijden en dus nieuwe kansen aan. Het komt goed, ik maak me geen zorgen”, aldus Chery.

Denk je dat Tjaronn Chery in de zomer weggaat bij QPR?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Verdomme..
Had hem graag bij Maccabi gezien. Ook al hebben we niet echt zo'n type speler nodig, had ik Chery er graag bij gehad.

Het blijft toch wel pijnlijk om te zien, van absolute smaakmaker in de Eredivisie naar bankzitters in de Championship. Zelfs het tweede niveau in Engeland is al moeilijk genoeg om Eredivisie toppers te laten banken. Ik hoop dat hij de vorm van zijn fantastische start weer oppakt, toen speelde hij erg sterk. En anders hebben we hier in Groningen nog wel een selectie plekje vrij voor Chery

6 februari 2016 om 10:55

Ligt natuurlijk ook aan het type voetbal wat gespeeld wordt. Chery is een rasvoetballer en die zijn in de tweede divisie minder op hun plek. Andersom kun je ook stellen dat een Loovens en Hooiveld in Nederland niet aan de bak kwamen en in het Championship goed presteerden.

6 februari 2016 om 10:58

Bijna elke Nederlandse voetballer lukt het niet in de championship. Ik snap niet dat ze nog steeds er heen gaan!

6 februari 2016 om 11:51

@D-F-J ik wel hoor, Chery verdient bijvoorbeeld 6 keer zoveel als in Nederland. Dan is de keus al vrij snel gemaakt als je nooit echt een 'dik' salaris hebt gepakt

6 februari 2016 om 13:32

Logisch maar in de Championship is het echt hard werken en moet je er fysiek klaar voor zijn. Als je dat niet hebt of kunt doen gaat het niet lang duren en ben je na 1 of 2 seizoenen weer vertrokken en moet je hopen op een club waar je nog wat kunt verdienen.

Was n goedkope smaakmaker voor Feyenoord geweest, garantie voor goals en assists ook. Maar ja, Vejinovic was blijkbaar belangrijker...

6 februari 2016 om 12:16

Garantie voor goals? Dat dachten ze van Kramer ook.

Jeetje, denk dat geel en zwart met zo'n mooi embleem met adelaars hem goed zou staan. Mooie opvolger vooe Qazaishvili, die toch hogerop kan.

Bah ik wordt er nu gewoon zat van dat elke nederlandse speler in de championship faalt. Ik denk zelf dat dit niet aan de speler kan liggen want sommigen zijn echt goede spelers zoals chery

7 februari 2016 om 10:10

Kieftenbelt doet het prima

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren