Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Chery tekent in Londen: ‘Dit is een droom die uitkomt’

Laatste update:

Tjaronn Chery verkast van FC Groningen naar Queens Park Rangers. De clubs maken maandagavond via de officiële kanalen bekend een akkoord te hebben bereikt en dat de aanvaller een contract voor drie seizoenen heeft getekend op Loftus Road.

/

“Ik ben blij om hier te zijn en kijk ernaar uit om voor QPR te spelen. Het is altijd een droom van mij geweest om in Engeland te spelen. Ik heb met Leroy Fer gesproken en hij zei dat ik goed bij deze club zou passen. Ik weet dat de supporters in Engeland altijd erg gepassioneerd zijn en hoe zij voetbal het liefst gespeeld zien worden en ik kan niet wachten om mij te laten zien. Dit is een spannende uitdaging en ga de beste jaren van mijn carrière in”, zegt Chery.

Manager Chris Ramsey noemt Chery een ‘goede technische’ speler: “Hij kan op verschillende posities uit de voeten en voegt snelheid toe aan ons elftal en dat konden we goed gebruiken. We hebben hem een tijdje bekeken en zijn blij dat we hem nu, een paar weken voor de seizoensstart, binnen hebben.” De clubs doen geen mededelingen over de transfersom, maar het gaat naar verluidt om drie miljoen euro.

Volgens De Telegraaf gaat de 27-jarige linkspoot ongeveer één miljoen per jaar verdienen bij the Hoops, die uitkomen in de Championship. Hij is na onder anderen Sebastian Polter, Jamie Mackie en Jay Emmanuel-Thomas de zesde zomeraanwinst van QPR. Chery werd eerder in verband gebracht met clubs als Udinese, Lazio, Galatasaray, Guangzhou R&F, Seattle Sounders, Werder Bremen, Rizespor, Al-Ahli, Aston Villa en Baniyas.

/

De drie laatstgenoemde clubs zouden zelfs een bod hebben uitgebracht, maar om uiteenlopende redenen kwam het niet tot een transfer. Sportief directeur Les Ferdinand bevestigt op de clubwebsite dat de belangstelling voor Chery groot was: “Er zaten veel clubs achter hem aan, ook vanuit de Premier League, dus we zijn blij dat hij voor ons heeft gekozen. Hij had elders ook veel meer kunnen verdienen, maar heeft voor QPR gekozen omdat hij denkt zich hier goed te kunnen ontwikkelen en dat is echt fantastisch”, aldus Ferdinand.

Chery had bij Groningen nog een contract voor één seizoen dat door een eenzijdige optie met een jaar kon worden verlengd. Hij kwam in twee seizoenen tot 27 doelpunten in 80 officiële wedstrijden en werd vorig seizoen door de supporters van de bekerwinnaar verkozen tot Speler van het Jaar. Hij kwam eerder uit voor ADO Den Haag en FC Twente en gaat nu dus aan de slag bij Queens Park Rangers.

DONE DEAL! Van FC Groningen naar Queens Park Rangers: Tjaronn Cherry! #championship #londen #succes #instavoetbalzone

Een foto die is geplaatst door Voetbalzone (@instavoetbalzone) op



Een geschikte club voor Tjaronn Chery?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Succes Chery, 1 van de beste nummer 10's die we ooit hebben gehad! Jammer dat het transferbedrag niet bekend mag worden. Hoop echt meer dan 3 miljoen euro, 3 miljoen zou namelijk veelte weinig zijn!

20 juli 2015 om 20:50

3M is meer dan genoeg.

20 juli 2015 om 20:56

Volgens de laatste berichten iets meer dan 4 miljoen en dat vind ik prima!

20 juli 2015 om 21:25

Maar fer vindt zichzelf wel te goed voor qpr, en dan chery aanraden daar te spelen.

20 juli 2015 om 22:50

Leroy Fer heeft ook al bewezen dat hij de PL aan kan. Chery heeft bewezen dat hij de eredivisie aan kan.....

20 juli 2015 om 23:59

Wat heeftie bewezen? Door 2 x te degraderen? Hij is hard gefaald in Engeland

21 juli 2015 om 00:45

Meen je dit?

21 juli 2015 om 18:27

Zijn teams faalden, hij was een lichtpuntje!

Heel veel succes tjaron

Bedankt voor je inzet en succes daar. Deze transfer heb je dik verdiend. Had hem liever in de Premier League gezien maar de kans op promotie is natuurlijk groot.

Spelen in de championship, dan durf je ook niet echt te dromen.

20 juli 2015 om 20:49

Zuurpruim

20 juli 2015 om 20:51

Chery is hoe oud? Precies. Als je zo'n jaar salaris krijgt voorgeschoteld in een mooie authentieke competitie zoals de Championship is de keuze gauw gemaakt lijkt me. Zal vast en zeker 6/7 ton netto op jaarbasis vangen lijkt me.

20 juli 2015 om 20:52

net of qpr de club van je dromen is..?

20 juli 2015 om 20:56

Ik zeg ook nergens dat het geen mooie stap is voor Chery, alleen een droom die uitkomt gaat mij wel wat te ver.

20 juli 2015 om 21:32

Nja misschien kan hij beter gaan zeggen dat het een droom is, die gaat uitkomen. Denk dat promoveren het doel is van QPR en lukt dat mag hij straks PL spelen. Dat lijkt me toch wel droom voor een speler, want het merendeel zou dat nooit lukken...

20 juli 2015 om 21:37

Ik weet niet of je weleens een wedstrijd in de Championship hebt bezocht, maar daar hangt nog steeds een betere sfeer dan in 95% van de Nederlandse stadions. Groot Brittannië ademt voetbal. Wie wil dat niet..

20 juli 2015 om 22:34

Hij is 27 en speelt tot nu bij FC Groningen. Als je dan een transfer maakt naar een wereldstad, voor een prachtsalaris, om in een geweldig sfeervolle competitie te gaan spelen, met kans op de premier league?

Lijkt mij een prachtige droom. Ik kan het hem in elk geval niet navertellen. Wees gewoon eens positief over dit soort mooie dingen.

20 juli 2015 om 21:05

Een miljoen per jaar verdienen, dat wel lijkt me..

20 juli 2015 om 22:38

Verdiende bij groningen 3 ton en kon het verdriedubbelen bij qpr

20 juli 2015 om 23:07

Wel een realistische stap, ik denk dat ie voor de premier leauge tekort komt. En dan te bedenken dat de Nederlandse topclubs interesse hadden .

Gun je het allerbeste jongen!

Krijgt mijn amateurclub mooi 1%

21 juli 2015 om 04:42

Gefeliciteerd

Hier vertrekt weer een van de betere spelers, die Groningen ooit heeft gehad.
Voor wat betreft de toegevoegde waarde naar Groningen,mag hij in het glazen kastje waar ook Suarez,en vele anderen in staan.
Netjes voor Groningen,zonder meer!

20 juli 2015 om 20:55

wie staan er nog meer in het door jouw genoemde glazen kastje van grunn?

20 juli 2015 om 21:09

Nevland, Berg, Matavz, Tadic etc.

20 juli 2015 om 21:23

Robben, Ronald en Erwin Koeman om er nog maar een paar te noemen

20 juli 2015 om 22:14

Fandi.

20 juli 2015 om 22:20

dan vind ik tadic er wel bovenuit springen, de rest heeft het buiten onze landsgrenzen niet bewonderingswaardig gedaan..

reactie op densje..

20 juli 2015 om 23:08

Djurovski, hennie meier, bombarda, magno, john de wolf.

Jammer dat hij vertrekt, maar het zat er aan te komen. Nu hopen dat QPR promoveert, ondanks dat ik het een vreselijke club vind, maar ik gun Chery de Bpl.

met alle respect maar als dit een droom is wat is FC Groningen dan.....qpr...met alle respect maar als je daar van droomt....ik zou als ik van Groningen kwam hier nooit gaan voetballen voor het voetbal, hoogstens voor het geld dus wellicht droomt hij van geld.....het is hem gegund maar zeg dat gewoon eerlijk.

20 juli 2015 om 21:01

Ik zou ook wel dromen van een dik salaris, wonen in Londen en spelen voor een team met een prachtig stadion en dat makkelijk in de toekomst weer kan promoveren.

21 juli 2015 om 03:49

Hij zegt ook dat het een droom van hem is om in Engeland te voetballen.

Ben heel benieuwd, verwacht dat hij het best leuk gaat doen. Wens hem veel succes, ga zeker een paar wedstrijdjes meepikken.

Hij heeft het verdient!
Ik gun hem het beste.

Ik blijf benieuwd hoe de doorverkooppercentage zijn bij de andere clubs.
Want wat voetbalzone niet meld is dat hij tussen Twente en Ado ook bij fc Emmen heeft gezeten (snap dat dat niet interessant genoeg is)

20 juli 2015 om 21:29

Vraag me alleen af wat Emmen en waarom dan zou moeten ontvangen??
Of is dat vanwege opleidingsvergoeding, was hij 22 toen hij bij jullie speelde? Als dat zo is ontvangt emmen dan 0,5% van transfersom, dus bij een miljoen 5000 euro als ik het goed heb.....
Los daarvan als hij voor 3 miljoen verkocht is dan moeten Nijland en co zich kapot schamen! Een prijs van 4 tot 5 miljoen was redelijker geweest als je het mij vraagt. 1 van de 10 beste spelers in de eredivisie en nog een contract van 1 jaar plus optie van nog een jaar....

20 juli 2015 om 21:36

Het is ik meen 15 a 20% doorverkoop voor ado ( 5 a 6 ton) en wellicht een paar % voor emmen al denk ik eerder dat twente recht heeft op een opleidingsvergoeding.

20 juli 2015 om 21:37

Hij was 22 jaar destijds, maar bij de verkoop naar ADO heeft Emmen 20% doorverkoop bedongen.
Hoe zit dat dan als hij steeds maar blijft transfereren?

20 juli 2015 om 21:47

Haha ja dat gaat niet op natuurlijk, alleen opleidingsvergoeding blijf je ontvangen, voor de rest niks....

Leuk voor die jongen, een geweldig seizoen spelen en dan zo'n transfer. Misschien geen droomclub maar toch wekelijks in een groot stadion spelen, een prachtige stad, goed geld verdienen, mooie competitie. Gelijk heeft hij.

Ik hoop vooral dat Groningen met de miljoenen die het ontvangt meerdere spelers gaat halen. Zeker als ook Zeefuik vertrekt zou er toch ruimte moeten zijn om wat te doen op de transfermarkt, zowel qua transfersom als qua salarisruimte.

Het is natuurlijk leuk voor Chery , maar een aderlating voor Groningen .
Het is te hopen dat ze voor die miljoenen een goeie opvolger halen,
dat zal niet mee vallen het niveau Chery maar oke los van dat wens ,
Chery veel succes toe, dit is een spannende uitdaging voor hem..

20 juli 2015 om 22:53

Ze hebben al een vervanger : Rusnak gaat van links naar 10 en linssen gaat op links spelen.

Wat jammer zeg dat hij niet op het hoogste niveau zal spelen. Zou ook makkelijk mee kunnen bij een Leicester City, Watford of Bournemouth. Nu kan Groningen Viktor Claesson halen ; )

20 juli 2015 om 23:15

denk niet dat ze voor hem gaan.. maar voor een vleugelspeler .. Edison Flores maar goed dit is wandelgangen prietpraat we zullen zien maar er komt nog een speler iig

Grandioos voor die jongen. Goeie speler. Het zou mij verbazen als ie geen basis wordt.

21 juli 2015 om 19:39

Als je ziet wat hij gepresteerd heeft bij Groningen dan ik je garanderen dat hij voor de basis is gehaald. Ik wens Chery veel succes bij QPR en ik hoop dat hij promoveert met die club.

Mooie club voor Chery en fijn voor alle partijen dat de deal rond is. Ik hoop dat hij daar veel minuten zal gaan maken en een nieuwe stap kan zetten in zijn ontwikkeling.

Gezien zijn (steenkolen)engels had ik verwacht dat hij zou zeggen:
"this is the Chery on the pie for my career!"

21 juli 2015 om 00:39

Haha, mooi gevonden

Ongelofelijk wat laat feyenoord het liggen ... Ben ook niet helemaal overtuigd van rutten maar met cherry en labyad ( die rutten beide wilde halen ) had het er bij feyenoord wel heel goed uit gezien

Van middenmoter Eredivisie naar Championship, toont wel weer aan hoe erg de eredivisie achteruit gegaan is!

20 juli 2015 om 23:28

Nee, toont aan hoe erg Chery achter uit gaat. PL is overschat, Chery had gewoon naar Nederlandse subtop moeten gaan.

21 juli 2015 om 12:09

Nee hoor. Chery gaat er sportief gezien op achteruit, maar ja QPR betaalt meer. Of is de competitie van de VAE ook beter? Nee... Geld!

Domme domme domme transfer. QPR is een club dat spelers gebruikt als grof vuil. Komend seizoen willen ze promoveren en als ze dat bereiken, zetten de halve selectie weer te koop en investeert Fernandes weer wat miljoentjes in de selectie en kan meneertje Chery met hangende pootjes vertrekken van Loftus Road. Zo gaat het inmiddels al een jaar of 5-6 daar in Londen.

Heel erg leuk voor hem.
Helaas gaan we nu waarschijnlijk niet zo veel meer van hem horen of zien aangezien QPR championship speelt.

Bij de Queens Park Raisins, netjes.

Gefeliciteerd, leuk dat hij alsnog een overstap kan maken! Echter wilde hij perse op het hoogste niveau uitkomen, waarom deze keuze? Viel de interesse toch tegen?

Fc Groningen is een ander niveau dan Qpr, ben benieuwd of hij het daar gaat redden.

Fc Groningen is een ander niveau dan Qpr, ben benieuwd of hij het daar gaat redden.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren