Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Chelsea wil Van Dijk betrekken in biedingen van in totaal 165 miljoen euro’

Laatste update:

Chelsea gaat werk maken van de komst van onder meer Virgil van Dijk, zo schrijven diverse Britse media dinsdag. De Londense club begon traag aan de transferperiode, maar haalde inmiddels Willy Caballero, Antonio Rüdiger, Tiemoué Bakayoko en Álvaro Morata, en wil naar verluidt nog 165 miljoen euro uitgeven. Van Dijk is een van de drie spelers die Antonio Conte in de komende weken graag naar Stamford Bridge ziet komen.

Van Dijk ligt op ramkoers met Southampton, dat weigert medewerking te verlenen aan een transfer van de gewilde verdediger. De Nederlander is uit de selectie gezet en maakt ook geen deel uit van de mini-tournee door Frankrijk. Van Dijk wordt al maandenlang aan Liverpool en Arsenal gelinkt, maar volgens de laatste berichten uit Engeland ligt Chelsea nu op pole position voor de ex-speler van FC Groningen en Celtic.

Naast Van Dijk zou Conte ook graag Alex Sandro van Juventus en Antonio Candreva van Internazionale willen aantrekken. De manager van Chelsea kent de twee goed uit zijn periode bij Juventus en het nationale elftal van Italië. In totaal zou het gaan om een totaalbedrag van 165 miljoen euro voor het drietal. De Londenaren worden ook nog met spelers als Fernando Llorente (Swansea City) en Richarlison (Fluminense) in verband gebracht. Llorente en Conte kennen elkaar eveneens van hun periode in Turijn.

Conte heeft momenteel zestien veldspelers tot zijn beschikking, exclusief de keepers, en wil zijn selectie versterkt zien worden. John Terry, Nathan Ake, Nathaniel Chalobah en Asmir Begovic verlieten de Londenaren definitief en de verwachting is dat Diego Costa en Nemanja Matic ook nog deze maand vertrekken. Chelsea heeft Kurt Zouma en Ruben Loftus-Cheek op huurbasis weggedaan en verkocht John Obi Mikel, Oscar en Branislav Ivanovic in januari.

Denk jij dat Virgil van Dijk deze zomer bij Southampton vertrekt?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Laatste nieuws over Richarlison schijnt te zijn dat Chelsea geen officieel bod heeft uitgebracht en hetzelfde geldt voor de Italiaanse clubs. Ajax doet later een nieuw bod van 15 miljoen exclusief bonussen en Richarlison schijnt vrienden al verteld te hebben over een trip naar Nederland. Hoe betrouwbaar het nieuws is moet nog blijken, maar dit wordt nu in Brazilië gemeld. Over de andere spelers.. Van Dijk lijkt mij overbodig bij Chelsea, de overige twee zouden directe kwaliteitsimpulsen zijn.

Laat deze jongen alsjeblieft een transfer maken naar Arsenal, Liverpool of Chelsea, dat zou top zijn voor het NL elftal. Eindelijk weer een top verdediger bij een top club.

25 juli 2017 om 07:56

Zeker goed voor het nl elftal, met de vrij , tete, van dijk, hoedt heb je toch weer aantal spelers die bij europese (sub)top spelen

25 juli 2017 om 08:52

Kongolo en Karsdorp dan ook nog eens.
En ik zie de Vrij ook nog deze zomer een stap maken naar een grotere club.

Maar clubs als:
Lyon
Roma
Lazio
Chelsea
Monaco

Staan al helemaal niet verkeerd voor de verdediging!

25 juli 2017 om 08:59

Waarom? Het gaat niet om de club waar je speelt maar om de tegenstanders waar je tegen speelt . Bij Southampton speelt hij altijd en bij Chelsea moet je dst toch nog maar zien als je eens 2 slechte wedstrijden achter elkaar speelt.

25 juli 2017 om 09:38

Met die beredenering in gedachte zou hij toch juist goed af zijn bij Chelsea of wellicht Liverpool, aangezien het feit dat Chelsea zeker CL speelt en Liverpool dat via de voorronde nog kan halen. De tegenstanders die je daar treft zorgen voor ervaring waar het Nederlands elftal profijt van zou kunnen hebben.

25 juli 2017 om 10:11

Dat is dan wel zo inderdaad . Daar tegenover staat het risico dat hij überhaupt niet of weinig aan spelen toekomt. Ze hebben daar bij Chelsea momenteel toch ook niet bepaald koekenbakkers centraal achterin staan.

26 juli 2017 om 04:57

En vergeet niet dat je bij Chelsea/Liverpool dagelijks met absolute topspelers staat te trainen. Daar leer je veel meer van dan de spitsen van Southampton.

Sandro mag en gaat niet weg, Chelsea mag dat onderhand wel vergeten hoor. Conte heeft overigens ook nog nooit gewerkt met Sandro, Sandro kwam in 2015 en Conte is in 2014 al bondscoach geworden.

25 juli 2017 om 08:56

Sandro, is dan op dit moment misschien wel de beste LB die er is. Maar niet eens echt nodig bij Chelsea.
En Candreva net zo niet, met William en Pedro hebben ze al 2 spelers voor die positie...

Lijkt me dan ook sterk dat Chelsea echt voor deze spelers wil gaan.

25 juli 2017 om 09:05

Beide spelers worden gezien als vervangers voor Alonso en Moses, de spelers die jij noemt spelen op hele andere posities haha. Ze zijn zeker wel geintereseerd in allebei, maar zoals Alexd al zegt, Sandro kunnen we inmiddels waarschijnlijk wel vergeten.

25 juli 2017 om 09:24

Geloof dat William en Pedro beide rechts voor zijn en Candreva toch ook. Moses speelt veel meer verdedigend dus daar komt Candreva echt niet voor in de plaats haha

En had die beide op de plek van Candreva staan dus eerst goed lezen! (niet voor Sandro)

Maar zoals je al zegt hebben ze op links al Alonso die het geweldig deed en ook Azpili kan nog steeds op links. Dus zoals ik zei zowel Sandro als Candreva zijn niet nodig!

25 juli 2017 om 09:31

Candreva wordt zoals Viswoestijn al zegt voor de positie van Moses gehaald, dat hij ook als back up voor Hazard/pedro kan spelen is alleen maar een bonus punt. Daarom zie ik hem ook heel graag komen.

25 juli 2017 om 09:32

Haha verklaart inderdaad een hoop. Maar als Candreva gehaald wordt dan wordt hij wel voor de wingback positie gehaald, de voorhoede staat inmiddels alweer als een huis. Alsnog zal er wel een back moeten komen anders heb je voor 5 posities maar twee wisselspelers. Dat is echt veel te weinig met het aantal wedstrijden van komend seizoen.

25 juli 2017 om 10:21

@vis:

Candreva zou ik dan nooit halen voor de wingback positie. Is nooit zijn positie geweest en is hij ook niet op zijn best. Danz ou ik iemand zoeken met iets meer stamina.

Maar met Rudiger en Azpili heb je 2 centrum spelers die ook back up kunnen zijn voor de back posities.

Chelsea zou Chelsea niet zijn als ze niet zouden meegaan in het transfer geweld. Opvallend is wel dat Richarlison hier dus niet tussen staat?

25 juli 2017 om 07:51

Ik zie zijn naam hier anders wel nog genoemd worden, maar het lijkt erop dat dit geruchten zijn.

25 juli 2017 om 09:16

In de Engelse media worden zelfs bedragen van 250 miljoen pond genoemd, wat nog uitgegeven zal worden. Waarschijnlijk is het gewoon lariekoek en blijft het bij maximaal 100 miljoen, al zou 165 miljoen zoals hier genoemd wordt ook geen raar bedrag zijn.

Tenslotte staat tegenover de +-150 miljoen aan aankopen van deze zomer, +-140 miljjoen aan verkochte spelers. Matic en Costa zullen ook nog wel een flink bedrag opleveren, nieuwe sponsordeal met Nike en de afgelopen zomers hebben we netto (verkocht - ingekocht) ook niet erg veel uitgegeven.

Conte heeft 16 veldspelers tot zijn beschikking staat er. Ze trekken wereldwijd ieder jaar misschien wel 20 spelers aan, maar dan toch maar 16 veldspelers hebben.

Voor wie zou hij bij Chelsea moeten spelen? Luiz gaat er niet uit denk ik, Cahill was aanvoerder als het goed is, en Azpi vond ik altijd een prima verdediger. Van Dijk zie ik alleen ipv Cahill nu basis spelen, maar vraag me af of die zo snel zal banken.

Vind m wel vrij respectloos richting Southampton. Alle kansen gehad zich daar te ontwikkelen en nu zichzelf niet beschikbaar stellen. Echter wel geld blijven aannemen en straks een basisplaats willen als een transfer geen doorgang vind. Prima dat ie weg wil, maar forceer dat dan op een andere wijze

25 juli 2017 om 08:54

@ampie:
Hij heeft het aangegeven wat moet hij dan?
Diejongen heeft ook ambitie, en als hij zijn contract uitdient en gratis weg loopt is het ook weer niet goed.

Plus als hij geen pepernoot zou raken zou Southemton hem ook zo snel als mogelijk dumpen. Allemaal heel hypocriet die clubs

25 juli 2017 om 09:45

Ben ik niet helemaal met je eens. Natuurlijk is het begrijpelijk als hij een stapje hogerop wil, maar wat hij nu doet is hetzelfde wat Payet deed bij West Ham om een vertrek te forceren.
Dit is i.m.o. gewoon werk weigeren, wel schaamteloos elke maand een vet salaris opstrijken maar geen wedstrijden willen spelen. Volgens mij is het ook niet zo dat Soton hem weigert te verkopen, ze willen gewoon het juiste bedrag ontvangen. Van Dijk moet niet gaan zeiken maar gewoon zijn werk doen en wachten tot een club zich netjes meld bij Soton.

25 juli 2017 om 10:04

Dat heeft hij gedaan todat de kans om naar zijn droomclub te gaan werd afgewezenm

25 juli 2017 om 10:54

Hogerop willen is prima hoor. Maar hij stelt zich niet beschikbaar tot er een transfer is. Dat is gewoon respectloos. Als een club hem kwijt wilt, betalen ze ook gewoon zijn salaris door of hij krijgt een oprotpremie mee. Hij krijgt nu geld zonder er wat voor te doen. Dat is toch gewoon krom?

25 juli 2017 om 10:56

Wat was zijn droomclub dan? Liverpool? Zij voldeden niet aan de transfersom plus ze hebben hem benaderd zonder de club te informeren. Hij kan ook gewoon ontslag nemen, of gewoon zijn best doen om zo ook goodwill te kweken of in ieder geval fit te zijn. Dat ie weg wil prima hoor, ik zie m ook graag bij Liverpool, maar als ie weer een stap hogerop kan gaat ie dus bij Liverpool hetzelfde flikken in een dergelijke situatie...

25 juli 2017 om 10:05

Hij is beter dan cahill en luiz, maar je hebt een punt cahil is wel aanvoeder. Azpilicueta is onze beste centrale verdediger die speelt hij er niet uit zijn hetzelfde niveau.

25 juli 2017 om 10:17

Hij is beter dan Luiz?

Mwa dat moet ik nog maar zien. Beter dan Cahill schat ik hem ook wel.maar tegenwoordig hebben die topclubs minstens 1/2 gelijkwaardige verdedigers nodig op de bank en rouleren ook.

25 juli 2017 om 10:59

Geen idee of ie beter is. Denk wel beter dan cahill, maar die aanvoerdersband zit denk ik in de weg. Banken gaat zonde zijn, althans, ik ga ervan uit dat conte van een basisverdediging uit gaat voor topwedstrijden en CL. Maar goed, zie m liever naar liverpool komen haha

25 juli 2017 om 14:53

@capis Als je de beste cb van de competitie bent, dan ben je automatisch ook beter dan Luiz. Verdedigend is van Dijk beter, in de lucht en pakt ook minder kaarten dan hem. Bovendien is hij ook een echte leider die de kalmte goed bewaard. Luiz is weleens wat roekelozer.

@ampie Mocht van Dijk komen dan zou hij sowieso de beste verdediger zijn die Chelsea tot haar beschikking heeft dus over speeltijd zou ik geen zorgen maken. Hij kan op de positie van Luiz en Cahill spelen. David Luiz is te goed om te banken terwijl Cahill de slechtste kaarten heeft ondanks dat hij aanvoerder is en voor belangrijke doelpunten zorgt.

Ik vraag me af waarom Chelsea zo nodig een linksback/linksmid wil hebben. Die Alonso heeft het toch fantastisch gedaan vorig seizoen? Is ook weer kopen om het kopen.

25 juli 2017 om 09:50

Ben met je eens dat Sandro niet helemaal nodig is, maar als je hem kan kopen moet je dat ten alle tijden doen. Hij is op dit moment een van de beste linksbacks en zou zeker een versterking zijn.

25 juli 2017 om 10:06

Dat klopt maar is geen topper.

Diverse engelse media, komop vz is dat om te verbloemen dat jullie gewoon wat daily mail achtige kranten combinaties hebben gepakt en daar een verhaaltje van hebben gemaakt? Als er even word nagedacht, gaan er sommige spelers niet weg, zijn sommige namen overbodig en is het faalgehalte van dit bericht bijna 100 procent. Mochten we van dijk niet binnen halen,ce la vie, maar ik heb een hekel aan dit soort natte vinger werk. Daily mails zijn voor de wandelgangen, goede kranten en journalisten melden minder vaak wat, maar zijn wel realistischer.

De kans dat vvd tekent voor Chelsea schat ik niet hoog in. Er wordt aangenomen dat hij onder Klopp wilt spelen. Voor van Dijk is het erg belangrijk dat het klikt met zijn coach. Hij heeft al met de Duitse coach gesproken en weet hoeveel waardering hij krijgt van de fans. Ik denk daarom dat hij uiteindelijk naar Liverpool vertrekt mits Southampton geen rancune vertoont.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren