Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Chelsea verzaakt tegen degradatiekandidaat, Arsenal boekt simpele zege

Laatste update:

Manchester City krijgt zaterdagavond in de thuiswedstrijd tegen Newcastle United dé kans om in te lopen op Chelsea in de Premier League. De Londenaren lieten in eigen huis geheel onverwacht punten liggen tegen Burnley, de nummer negentien van de rangschikking: 1-1. Arsenal won wel: zonder al te veel moeite werd stadsgenoot Crystal Palace aan de kant geschoven. Bij Aston Villa tegen Stoke City speelde Ron Vlaar een negatieve hoofdrol.

/

Chelsea - Burnley 1-1
Voor Chelsea was het zaak om tegen laagvlieger Burnley geen averij op te lopen en stiekem zullen de fans gehoopt hebben op een monsterscore. Wie dat dacht kwam bedrogen uit, want the Blues hadden het knap lastig met de gepromoveerde club. Na een klein kwartier kwam de koploper van de Premier League wel op voorsprong, toen Branislav Ivanovic binnenwerkte voor zijn vierde doelpunt in zijn laatste zes duels. Het briljante voorbereidende werk kwam van Eden Hazard. Chelsea maakte echter een vermoeide indruk en Burnley, dat hetzelfde percentage balbezit liet noteren, achtte zichzelf zeker niet kansloos.

Diep in de tweede helft kwam Chelsea ook nog eens in de problemen door een directe rode kaart voor Nemanja Matic. De actie van Burnley-speler Ashley Barnes was eigenlijk al een rode kaart waard, ware het niet dat de wraak nemende Matic (die met zijn knie in kwam zetten) de enige was die van het veld moest. Het kwam de thuisploeg duur te staan. Negen minuten voor tijd maakte Ben Mee gelijk. Chelsea-manager José Mourinho had Gary Cahill klaar staan om in te vallen, maar koos toch nog voor Didier Drogba. Een verandering in de score bracht die wissel niet meer teweeg.

/

Crystal Palace - Arsenal 1-2
Zonder veel moeite heeft Arsenal zaterdag goede zaken gedaan door in een Londense derby af te rekenen met Crystal Place. Al na acht minuten zette Santi Cazorla zijn ploeg op voorsprong, door een strafschop te benutten na een overtreding op Danny Welbeck. Voor Cazorla was het alweer zijn zesde rake penalty van het seizoen; scheidsrechter Mark Clattenburg bevestigde zijn naam als strafschoppengever met zijn zestiende gegeven elfmetertrap van het voetbaljaar. Na goed werk van Welbeck klaarde Olivier Giroud voor de onderbreking de klus voor de bezoekers.

Keeper Julián Speroni redde nog op de inzet van Welbeck, maar Giroud stond op de juiste plek om de rebound binnen te prikken. Voor de aanvaller was het zijn vijftigste goal in het shirt van the Gunners; in totaal deden slechts 47 spelers dat eerder. Crystal Palace probeerde de marge nog wel te verkleinen, met name door lange ballen in het strafschopgebied, maar de goal viel veel te laat (in minuut 94) om nog voor een gelijkspel kunnen te gaan. Glenn Murray tekende voor het doelpunt.

/

Aston Villa - Stoke City 1-2
De laatste vijf competitiewedstrijden gingen allemaal verloren voor Aston Villa en ook zaterdag ging het, zij het op de valreep, helemaal fout. Met Ron Vlaar centraal achterin en Leandro Bacuna op de bank liet de club uit Birmingham het thuispubliek na twintig minuten opveren tegen Stoke City. Fabian Delph gaf de volmaakte voorzet en Scott Sinclair kopte in de rechterhoek raak voor Villa: 1-0. Op slag van rust deelde Stoke zelf een tik uit. Stephen Ireland lanceerde Mame Diouf, die met het hoofd keeper Brad Guzan klopte. Voor Diouf kwam er zo een einde aan een redelijk lange droogte in de competitie: kort voor de jaarwisseling had hij voor het laatst gescoord. De tweede helft telde kansen voor Christian Benteke en Jonathan Walters, maar de ontknoping kwam pas in blessuretijd. Vlaar raakte zijn tegenstander in plaats van de bal en kon met zijn tweede geel vertrekken. Bovendien wees scheidsrechter Roger East naar de stip: Victor Moses maakte geen fout en liet the Villans zo toch weer puntloos en ontredderd achter.

Denk je dat Chelsea de titel pakt?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

atkinson nooit meer fluiten!!

21 februari 2015 om 18:02

De titel is ook duidelijk verkeerd: Atkinson pakt punten tegen Chelsea.

21 februari 2015 om 18:13

Inderdaad! Alles wat hij deed was tegen Chelsea; we hadden twee pingels verdient, barnes had rood moeten hebben en het feit dat hij geen extra tijd optelde bij de blessuretijd door al dat tijdrekken sloeg ook nergens op! Atkinson mag wat bij betreft de komende 2 seizoen lekker league 2 wedstrijden gaan fluiten

21 februari 2015 om 18:11

Idd. Wat een schandalige vertoning. Alleen op basis van deze wedstrijd mogen ze atkinson en Barnes schorsen.

Maar Mourinho mag niks zeggen, anders word die weer geschorst.

21 februari 2015 om 18:15

Het zal mij niks verbazen als Matic nu paar wedstrijden wordt geschorst en die andere twee ***** niet!

22 februari 2015 om 12:18

Atkinson was niet goed, maar dan nog moet Chelsea dit winnen. Zo simpel is het, Chelsea heeft de voetballende kwaliteiten om Burnley aan gort te spelen.

Zonder al teveel moeite? Volgens mij hebben ze de pot niet gezien, het was schandalig slecht van ons.

Verder wel een heerlijk begin van het weekend, United verliest en ook Chelsea laat punten liggen. Voorlopig derde!

21 februari 2015 om 18:01

Schandalig slecht op een schandalige plein ook ja. Maar dat maakt voor één keer niets uit, lekker top vier binnen, nu gewoon hopen op Soton dat gelijkspeelt of verliest.

21 februari 2015 om 18:01

Ach, Palace zette gewoon prachtig druk. Geef de credits gewoon aan hen ipv ons slecht te noemen. Ik vond dat we goed verdedigden als een geheel.

21 februari 2015 om 18:18

Aan de andere kant, kijk naar jezelf ipv naar andere te wijzen haha

23 februari 2015 om 11:28

Goed verdedigden als geheel? Constant stond er druk op ons en we kwamen er niet uit. Het is dat de bal niet goed viel voor Palace. Arsenal kan niet verdedigen als geheel. Er zit 0 structuur in. Als je naar bijna alle andere clubs in de Pl kijkt, zie je dat ze goed kunnen staan als team en ervoor kunnen zorgen dat je er niet door komt. Als Arsenal dit doet, wordt het puur paniek en staat het nergens naar.

21 februari 2015 om 18:02

Geen groots Arsenal, maar het mag ook eens zeker? Utd pakt elke week punten met slecht voetbal, wij moeten al redelijk goed spelen om punten te pakken.

Nu hebben we een 'makkelijk' programma, maar eerst Monaco opzij zetten.

je kan zeggen wat je wil, maar chelsea wordt hier gewoon zwaar benadeeld door de scheids. 2 overduidelijke penalty's. Chelsea had het wel al eerder af moeten maken, burnley was niks..

21 februari 2015 om 18:06

Na al die gelukjes in de eerste seizoenshelft is het fijn dat Chelsea een keer puntverlies leidt door een waardeloze scheids, maar snap de frustratie wel van supporters van Chelsea. Mourinho zal wel weer furieus zijn, topentertainment gegarandeerd vanavond bij match of the day.

21 februari 2015 om 18:13

Na al die gelukjes? Waar heb jij het nou weer over?! Het enige geluk dat ik op kan noemen in het laatste half jaar, is dat Cahill geen rood heeft gehad voor natrappen. Verder hebben we bijna elke wedstrijd wel de scheidsrechter tegen gehad. Het wordt alleen verbloemd omdat we uiteindelijk vaak toch nog de 3 punten over de streep trekken. Maar de arbitrage begint echt belachelijke vormen aan te nemen dit seizoen voor ons en deze wedstrijd bewijst dit weer. Bah, wat een schandalige scheidsrechtervertoning weer vandaag, heb er echt de pest over in met Burnley dat niks verdiende deze wedstrijd

21 februari 2015 om 18:15

Liverpool uit, hands bij de 1-1 en geen penalty na hands Cahill aan het eind van de wedstrijd om er maar één te noemen.

Heel de wereld is tegen Chelsea jaja...

21 februari 2015 om 18:20

En vergeet die tackle niet op Alexis tegen Arsenal waar Ivanovic zijn breken probeerde te breken.

21 februari 2015 om 18:50

chelsea is idd een paar keer goed weggekomen, maar niet overdrijven.. Die aantal keer geluk valt in het niet hoevaak chelsea ook al de scheids tegen heeft gehad. Maar vandaag was gewoon schandalig, 2 overduidelijke penalty's, en beide teams hadden niet met 11 man mogen eindigen. Die tackle op matic, direct rood

21 februari 2015 om 19:16

Somagunner, noem dan ook de vreselijke charge van Welbeck in de negentigste minuut.

Simpele zege? Welke teletekstsupporter heeft dit artikel geschreven?

21 februari 2015 om 18:07

Inderdaad, het was zelfs bijna 2-2 in de laatste seconden. Nou was het veld wel verschrikkelijk, maar Crystal Palace drukte gewoon goed en maakte het Arsenal zeer lastig. Maar goed 3 punten en deze wedstrijd maar snel vergeten.
Deze wedstrijd laat wel zien dat Arsenal gewoon een Schneiderlin heel goed kan gebruiken, als Wenger slim is haalt hij hem volgende zomer.

21 februari 2015 om 18:10

Wenger moet ook een topspits halen, anders moet hij maar eens met pensioen gaan.

21 februari 2015 om 18:17

Ik zou natuurlijk ook graag een topspits hebben, maar Wenger gaat die echt niet halen denk ik. Waarom zou hij anders Welbeck kopen? Bereid je er maar gewoon op voor dat die spits niet komt, bespaart je een teleurstelling. Een Schneiderlin kan nog zorgen voor een goede balans in het team, die doelpunten komen dan ook echt wel. Of een Cavani die nou maakt, een Sanchez of een Giroud maakt dan niet zoveel uit.

21 februari 2015 om 18:20

Dan moeten we maar eens een nieuwe manager zoeken die wel wil winnen.

Met Giroud en Welbeck ga je geen prijzen winnen, alleen de FA Cup misschien. Die topspits is gewoon nodig, en Wenger ziet dat denk ik ook wel, tenzij hij het niet wil zien, omdat hij Giroud wereldtop vindt, dat kan ook.

21 februari 2015 om 18:21

Idd, jammer dat Giroud die blessure kreeg. Dan moest Wenger Welbeck wel kopen of enkel Sanogo bleef nog over... Nu komt die topspits heus niet meer.

21 februari 2015 om 18:23

Ben ik het niet mee eens. Vorig seizoen stond Arsenal ook 128 dagen of zo bovenaan, en toen had Arsenal ook geen topspits. Uiteindelijk zakte Arsenal dat seizoen omdat de verdediging totaal inzakte, en dat kwam weer omdat het middenveld totaal inzakte. Zulke wedstrijden hebben we dit seizoen ook weer gehad. Met een speler zoals Schneiderlin kan je ervoor zorgen dat dat niet meer gebeurt, omdat je dan veel meer bescherming en balans hebt.

21 februari 2015 om 18:25

Sanogo gewoon lekker blijven verhuren tot zijn contract afloopt dan maar, als er ruimte in de selectie nodig is.

21 februari 2015 om 18:34

Tony_adams
Een topspits maakt je kampioen. Liverpool had vorig jaar gewoon een erg matig elftal en ze werden bijna kampioen door Sas. En vooral Suarez dus.

Al ben ik ook van mening dat we een cvm nodig hebben. Nu ja, we hebben budget genoeg om Schneiderlin + Cavani op te halen.

21 februari 2015 om 18:11

Die kopbal op het eind, direct na het doelpunt. Ben nog steeds aan het schijten, alles behalve simpel.

21 februari 2015 om 18:15

Knap dat je tijdens het schijten nog zo'n bericht kan typen. ;p

En ja, even een goeie hartverzakking, pff

was alles behalve simpel, palace verdiende hier op ze minst een gelijkspel

21 februari 2015 om 18:21

Dat ook weer niet, maar het was alles behalve simpel idd.

Ik dacht altijd dat Atkinson vaak in ons voordeel floot maar we zijn vandaag echt ontzettend benadeeld. Tuurlijk speelden we vandaag niet goed maar er zijn ons twee 100% penalty's onthouden en Barnes had donkerrood verdiend vanwege die horrortackle op Matic.

Vandaag voor de zoveelste keer benadeeld. Het zou de FA sieren als Matic vrijgesproken werd maar dat zou wel niet. Ik denk dat Mourinho (terecht) woedend is.

21 februari 2015 om 18:07

Waarom zou Matic vrijgesproken worden? Zijn actie is gewoon terecht rood. Daar doen de andere foutieve beslissingen niks aan af.

21 februari 2015 om 18:14

Lfc11

Jewel joh, hij reageert na een aanslag volledig logisch. Doe niet zo belachelijk.

21 februari 2015 om 18:17

Als je na elke aanslag maar zo mag reageren, is het eind zoek. Zijn reactie is volstrekt logisch en begrijpelijk, maar dat betekent niet dat het geen rood is.

De scheidsrechter is er om op te treden.

21 februari 2015 om 18:18

Ow dus als jij mij trapt mag ik gewoon ongestraft terug trappen? Zou mooie boel worden. Wiens reactie is nou belachelijk?

21 februari 2015 om 18:23

Ik vind ook dat Matic niet vrijgesproken moet worden. Ik begrijp hem volledig (en waardeer stiekem zijn vuur wel), maar hij moet weten dat het fout is en zeker op zo'n moment in de wedstrijd, als je hem over de streep wil trekken, ontzettend dom. Hij doet zoiets en daar moet hij voor gestraft worden.

Hoop wel dat ze Barnes ook een flinke straf geven maar dat zal wel niet.

21 februari 2015 om 18:24

Trappen? Was duidelijk een duw...

21 februari 2015 om 18:39

Rode kaart Matic is gewoon terecht, snap zijn frustratie maar gewoon dom wat hij deed.

Moeiteloos zou ik niet zeggen. Palace speelde bijna gelijk door de bal op de paal te raken. En de gehele wedstrijd liepen we achter de feiten. Maar lekkere 3 punten vooral als je ziet dat Pool en Southampton morgen spelen en United verloor.

tzzz Weer kost die vlaar ons punten schuldig aan beide doelpunten. en dat wilt dan naar man united. prutser

We hadden de wedstrijd volledig onder controle tot de rode kaart van Matic. Rood was terecht (al was zijn reactie te begrijpen), maar dat Barnes niets krijgt, kan er bij mij niet in. Hij had Matic zijn been kunnen breken !!

Ook moesten we zeker 2 penalty's krijgen .

Maar we hadden het misschien wel eerder mogen afmaken aangezien we de wedstrijd onder controle hadden.

Hopelijk wordt Barnes alsnog door de FA bestraft, want daar kan de FA wel heel random in zijn.

21 februari 2015 om 18:14

Die handsbal was een penalty. Die andere situatie doel je op Costa? Dat was zeker geen penalty.

21 februari 2015 om 18:22

Mja dat was de zoveelste handsbal die niet gegeven werd als penalty.

Persoonlijk vond ik het wel een penalty. Je moet je handen thuishouden. Het was geen duel of zo. Hij duwt hem weg, met zijn 2 handen. Het is misschien licht, maar gewoon onreglementair zoals Noverca hieronder zegt.

Wauw wat zijn we benadeeld vandaag zeg :@

Maar goed het spel van ons was ook niet om aan te gluren soms.

Chelsea maakte inderdaad een vermoeide indruk. Het tweede doelpunt liet te lang op zich wachten en kregen daarom de deksel op de neus. Barnes is een schande. Hij had al in de eerste helft een rode kaart kunnen krijgen (twee keer geel), maar mocht blijven staan. Vervolgens een tackle die een been doormidden had kunnen splijten. Rode kaart Matic terecht, had nooit zo moeten reageren.

Vreselijke scheidsrechter vandaag. Twee evidente penalty's niet gegeven en Barnes niet bestraft met donkerrood na al die walgelijke overtredingen, wat een rotzak. Wat Matic deed was dom, maar zéér begrijpelijk als je kijkt naar de aanslag die hij moest ondergaan.

Voetballend was het niet altijd even goed vandaag bij Chelsea. Soms werd er heerlijk rond getikt, andere keren liepen aanvallen mis. Ik vind dat Filipe Luis vandaag een erg goede wedstrijd heeft gespeeld, heel fijn dat we zo'n topper hebben om te rouleren. Zouma deed opnieuw nauwelijks iets verkeerd. Terry idem. Ivanovic geweldig met opnieuw een goal, maar op het einde ging hij wat te ver in zijn dribbels waar hij opportunistischer moest spelen. Courtois was weer een ontzettend betrouwbare sluitpost.

Aanvallend ging het minder soepel. Hazard heeft magische dribbels en sluipt door alle defensies heen, maar de definitieve pass komt vaak tekort (op die assist van vandaag na natuurlijk) en schieten doet hij eigenlijk gewoon niet, terwijl hij vaak zat in de positie komt. Oscar was vrij slordig. Cuadrado nam juist weer te weinig risico. Mag vaker voorzetten en de individuele actie maken. Costa stond best vaak op de goede plek maar is zoals de laatste tijd sowieso al, minder scherp dan eerst en dat is frustrerend. Voor de rest brengt hij immers weinig. Puur qua veldspel is hij niet super. Fabregas een beetje opvallend. Passes kwamen niet altijd aan. Verdedigend wel van belang.

Héél zonde in de titelrace dit puntverlies. Laten we hopen dat City vandaag hetzelfde gebeurt.

21 februari 2015 om 18:09

Twee penaltys? 1 zeker die andere was gewoon een duwtje bij Costa. Neem aan dat je die bedoeld.

21 februari 2015 om 18:17

Jawel, die bedoel ik wel. Dat was inderdaad een duwtje. Een onreglementair duwtje. Je mag niet zomaar iemand met je handen wegduwen.

21 februari 2015 om 18:25

Costa werd naar de grond geduwd met twee handen vriend, toch wel meer dan een "duwtje".

21 februari 2015 om 18:33

Dan moeten er iedere wedstrijd 9 penalty's gegeven worden als je de regels zo hanteert.

23 februari 2015 om 11:26

Och och, dat is toch geen strafschop. Kun je om elke scheet gaan fluiten.

23 februari 2015 om 11:26

Het was een duwtje en hij ging makkelijk liggen. Dan kun je echt om alles gaan fluiten en de bal op de stip leggen.

21 februari 2015 om 18:13

Zouma heeft ons in die minuten dat we met 10 speelden een paar keer rechtgehouden. Op hem kan je echt rekenen.

Hazard, moet inderdaad veel vaker schieten en vandaag had hij een 2de assists op zijn naam moeten krijgen. Heb soms de indruk dat hij op zo'n countermomenten twijfelt tussen schieten en passen en dan geeft hij een te verre pass.

Aan Costa heb je inderdaad weinig als hij niet scoort. Ik vind dat als het wat minder met Costa gaat dat Remy erin gegooid mag worden.

En Cuadrado moet inderdaad meer risico's nemen, maar hij deed weinig verkeerd en dat vind ik al goed. Het is pas zijn 2de basisplek in de PL . Ik geef hem nog tijd.

21 februari 2015 om 18:19

Ik geef Cuadrado ook de tijd hoor. Logisch ook dat hij weinig risico's neemt. Ik beoordeel nu gewoon zijn performance van vandaag. Verder met alles wat je zegt eens.

Wat een flutwedstrijd. De mindere zijn tegen Palace, terwijl je beste spelers gewoon beschikbaar zijn.

Nu al lekker weekend voor Arsenal kan alleen maar beter worden

Yess 3e. waardeloze pot mja.

Wenger moet zsm iemand aannemen die weet hoe je een team verdedigend goed moet neerzetten. Je staat 2-0 voor en speelt slecht, gooi de wedstrijd op slot. Dit kan Arsenal echt niet. Stonden ineens met 10 in de eigen 16 en alle 10 puur paniek. Het staat op zon momenten gewoon helemaaaaaal nergens naar. Maar maar wat ergerlijk.

12 punten, 9 als we zelf van Chelsea winnen, moet echt een keer gebeuren.

De rest zelf winnen en alles moet mogelijk zijn, programma is zeer gunstig.

21 februari 2015 om 18:20

Ga er nu niet in geloven, Cocoafc. Arsenal wordt geen kampioen, sorry.

Top 4 (derde of vierde) moet je echter wel op kunnen rekenen nu.

21 februari 2015 om 18:26

@noverca

Neen kampioen niet, maar de meeste zien toch liever City als kampioen dan jullie. Lijkt me ook logisch.

21 februari 2015 om 18:27

Volgens mij is dat niet relevant.

In mijn beleving heeft Cocoafc het over de titelkansen van Arsenal met 'moet echt een keer gebeuren', niet over die van City. Die vind ik wel realistisch.

21 februari 2015 om 18:33

hij heeft het over het verslaan van chelsea dat mag 'een keer gebeuren'...

21 februari 2015 om 18:33

@noverca

Ik denk dat hij het meer heeft op het feit dat we eens moeten winnen van jullie, wat lang geleden is. M'n reactie is niet helemaal relevant, maar toch komt het erop neer dat Arsenal fans liever, doordat we zelf geen kans maken, City kampioen zien dan jullie.

Btw: kans dat we kampioen worden is nihil.

21 februari 2015 om 18:35

O, sorry, als dat klopt, heb ik het verkeerd geïnterpreteerd.

In dat geval: gaat niet gebeuren

21 februari 2015 om 18:38

@noverca

Ik denk niet dat je het verkeerd hebt geïnterpreteerd, want hij bedoelde het waarschijnlijk op twee manieren, eens winnen + kampioen proberen te spelen.

En dat zeiden de City fans ook

21 februari 2015 om 18:48

Niet perse kampioen worden. Het gaat mij om het gat dat niet verschrikkelijk groot is. Ik ben niet vergeten dat Southampton bij winst weer over ons heen gaat, maar het gat blijft in potentie 9 punten.

Ik doel op Chelsea, omdat we met Wenger echt een keer moeten afrekenen van deze angstgegner.

21 februari 2015 om 18:22

Op het moment dat Gooners gaan rekenen met punten en hopen op een kampioenschap gaat het meestal mis, gebeurde vorig seizoen ook, dus het zal mij benieuwen wanneer men eindelijk beseft dat Arsenal geen kampioen gaat worden. Arsenal wordt geen kampioen, maar haalt zoals gewoonlijk wel CL, niks nieuws.

21 februari 2015 om 18:34

lfc11 heeft bijkbaar een glas azijn bij de geboorte gedronken. Je schrijft alleen maar over schedisrechters, pech voor Liverpool, hoe adnere supporters zich misdragen en hoe heilig LFC is. Man, doe eens rustig.

21 februari 2015 om 18:50

Ik zie nergens kampioenschap staan. Ik kijk altijd naar het verschil met de nummer 1, dat is in potentie 9 punten. Die 9 punten zeg ik, omdat ik echt hoop en misschien ook denk dat we Chelsea onder Mourinho dit keer kunnen pakken.

21 februari 2015 om 19:08

Doe eens rustig zegt iemand die er niet tegen kan als er wat over zijn club gezegd wordt. Ja, Liverpool is toevallig mijn club en dan reageer ik daarover (ook als ze pech hebben), over scheidsrechters (hé, wat een toeval hebben ook met voetbal te maken), andere supporters zich misdragen, geen idee waar je het over hebt en hoe heilig LFC is, geen idee hoe je daarbij komt, maar blijkbaar hou jij een excel sheet bij met het postgedrag van mensen of iets dergelijks. Geen idee waar deze zure reactie vandaan komt, maar wel leuk dat je mij dan verwijt een glas azijn bij de geboorte gedronken te hebben.

21 februari 2015 om 18:23

Chelsea word pas interessant als we de gat verkleinen naar 9 punten voordat we tegen ze moet spelen. Ik hoop liever dat City de puntjes laat liggen. 2e worden dit seizoen, een FA beker en misschien een halve finale plaats bij de CL en het is een goed seizoen voor onze begrippen.

21 februari 2015 om 18:37

Maar laten we realistisch blijven, 4e plek, kwartfinale CL en kwartfinale FA Cup. Kan het ook alleen maar meevallen en dan zijn we ook niet arrogant.

21 februari 2015 om 19:02

Dat is waar, maar het gaat mij erom wat het puntenaantal nu al is, 9 punten is niet zoveel als je denkt.

Natuurlijk hoop ik dat we onderweg alle punten pakken en de rest wat laat liggen, maar al komt het tot die wedstrijd en het is nog steeds 9 punten. Dan kan het nog erg spannend worden bovenin, en klappen kunnen in die fase hard aankomen. Ik reken meer op een 2e, 3e plaats, maar ik wil niks uitsluiten.

Toto winnaar van de dag

Zie net die Overtreding op Matic niet normaal voor hetzelfde geld breekt ie zijn been en hij krijgt rood en de dader niets ongelofelijk net de samenleving in het echt.

21 februari 2015 om 18:15

Dat kan een scheids toch missen? Misschien had hij net het oog op wat anders. Er volgt vast nog wel een schorsing, al koopt Chelsea daar niks voor.

21 februari 2015 om 18:24

Zo'n beenbreker van een tackle kan je niet missen, dan kan je net zo goed je scheidsrechter's badge inleveren en met pensioen gaan.

21 februari 2015 om 18:27

Mag je niet missen vooral, daarvoor ben je tenslotte scheidsrechter.

21 februari 2015 om 18:34

Als hij net achterom keek kan je het wel missen

21 februari 2015 om 18:25

Was echt verschrikkelijk om te zien ja. Dom dat Matic zo boos wordt want nu wordt de aandacht daarvan afgeleid, alhoewel ik het wel begrijpelijk vind, voor hetzelfde geld was Matic nu 10 maanden geblesseerd geweest. Voor jullie trouwens wel een gelukje want Matic mist nu de finale van de League Cup volgens mij.

21 februari 2015 om 18:28

Nou voor mij mogen ze met de beste spelers komen als je wilt winnen moet je dat verdienen en ik weet enkel dat wij er vol op gaan. Ben er nu al mee bezig die magische dag voor ons 01-03-2015

Hahaha en dan zegt Ronald de Boer dat Arsenal beter draait omdat Welbeck terug is. Het is een beetje de Sturridge van Arsenal zegt hij gewoon. Daarnaast nog zeggen dat het knap is om.zo vaak Cl te halen terwijl dit ook gewoon moet.

Als je analyst bent, doe dan wel je best om iets te weten

21 februari 2015 om 18:23

Tja, in België is dat ook altijd zo. De journalisten/analisten kennen heel erg veel van het Belgisch voetbal maar als ze dan beginnen praten over de PL (en zeker Arsenal) vraag ik me soms toch af waar ze het in godsnaam over hebben. Sommigen volgen het gewoon totaal niet.

21 februari 2015 om 18:35

die heeft zo wie zo een Ajax-Arsenal zonnebril op had ie maar in Amsterdam gebleven super irritant Amsterdamse betweter.

Simpel was het niet, maar Palace werdt buiten de blessuretijd nergens gevaarlijk. Welbeck was goed op de flank, Alexis , Carzola, Ozil en Mertesacker goed. Rest was matig. Onder andere Monreal, Chambers en Giroud, speelde niet goed.
Toch maar Gibbs en waarschijnlijk Bellerin voor woensdag!?
Giroud is de perfecte speler voor in de breedte. Maar als basis speler komt hij net te kort.
Niet goed gespeeld, maar we doen hele goede zaken!
Gecondoleerd United fans.
Succes met de Europa league
Op naar Woensdag!!

wie durft nu nog beweren dat de referees niet bewust tegen chelsea fluiten ? dit is er echt over en niet meer te aanvaarden , bewust een zuivere strafschop onthouden , een tweede strafschop op costa daar praat ik zelfs niet over omdat op dat moment burnley al met had moeten staan na een schandalige fout op ivanovic , of ja dat man had de ref ook niet gezien , ook niet de schandalige fout op zouma van dezelfde speler , die daarna een doodschop uitdeelde aan matic en dat had de ref ook niet gezien
ofwel was de ref , blind ofwel had hij een andere agenda en andere bedoelingen !

21 februari 2015 om 18:31

Sowieso zijn de scheidsen zeer slecht in Engeland, dat is wel zeker. Of ze partijdig zijn, weet ik niet, maar zeker slecht.

Wat Matic deed slaat nergens op, maar Barnes had ook rood moeten hebben.
Heb net de overtreding gezien, kon zo Matic zijn been breken.

21 februari 2015 om 18:44

die barnes heeft vandaag 3 doodschoppen uitgedeeld , in de eerste helft tegen ivanovic en de tweede tegen zouma en matic ...
als die barnes zelfs geen straf achteraf gaat krijgen wordt het wel heel duidelijk !
chelsea is enkel af te stoppen door toedoen van een enorme foutenlast en de refs staan erbij en kijken ernaar .....

21 februari 2015 om 18:46

Dat deed Matic dan ook puur uit de schrik, die tackle had makkelijk z'n carriere kunnen kosten. Ik durf te wedden dat iemand anders ook zo had gereageerd of misschien wel erger.

Man oh man, wat een ongelofelijk frustrerende wedstrijd was dit. Ten eerste was de prestatie van Chelsea ook niet best met spelers zoals Cesc en Costa die ook nooit in de wedstrijd zaten. Zouma en Luis speelde trouwens wel naar behoren, terwijl Hazard en Ivanovic ook prima waren. Oscar weer eens afwezig terwijl Cuadrado naar mij gevoel wat meer tijd heeft om zich aan te passen.

Die rode kaart trouwens neem ik Matic niet echt kwalijk als je ziet wat een horrortackle dat was en makkelijk z'n carriére had kunnen verwoesten. Jammer dat we hem nu wel moeten missen in de finale tegen Spurs volgende week en lastige duels zoals West Ham uit en thuis tegen Soton.

Atkinson was echt verkeerd bezig vandaag en was ook deels schuldig aan het feit dat Chelsea hier vandaag 2 punten liet liggen. Snap nog steeds niet hoe Barnes zonder een kaart weg komt bij die tackle op Matic en 2 duidelijke penalty's over het hoofd ziet terwijl hij in een uitstekende positie stond om beide gevallen goed te kunnen bezichtigen.

Ik moest echt spugen van Ashley Barnes, als je als een idioot de duels ingaat puur om spelers te blesseren dan hoor je niet op een voetbalveld thuis. Hij zwierde Zouma en Ivanovic tegen de grond door in een duel de knie in de zij te planten of gewoon z'n voet. Bij Matic ging hij gewoon nog even door. Als de FA zichzelf serieus neemt verdient hij een lange schorsing voor zijn agressief egdrag dat absoluut niet thuishoort op een voetbalveld. Wat een crapuul.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren