Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Chelsea stalt aankoop van 25 miljoen euro opnieuw in de Serie A

Laatste update:

Davide Zappacosta is komend seizoen andermaal op huurbasis actief in de Serie A. Chelsea maakt via de officiële kanalen wereldkundig dat de 28-jarige vleugelverdediger verhuurd wordt aan Genoa. Zappacosta speelde in de voorbije jaargang ook tijdelijk in zijn thuisland, maar een huurperiode bij AS Roma viel door een kruisbandblessure in het water.

Chelsea telde in de zomer van 2017 25 miljoen euro neer om Zappacosta los te weken bij Torino. De dertienvoudig Italiaans international, die eerder het shirt droeg van Isola Liri, Atalanta en Avellino, kwam in dienst van the Blues tot 52 officiële optredens, maar komt sinds vorige zomer niet meer voor in de plannen van manager Frank Lampard. Vorig seizoen kwam hij in tijdelijke dienst van AS Roma tot negen optredens, een aantal dat beperkt bleef door een kuit- en kruisbandblessure.

Nu keert Zappacosta dus opnieuw terug in de Serie A, waar hij bij Genoa aan de slag gaat. De werkgever van Lasse Schöne slaat zaterdagochtend een dubbelslag, want ook Marko Pjaca is gepresenteerd in Genua. De 25-jarige Kroatische vleugelaanvaller, in het verleden actief voor onder meer Dinamo Zagreb, Schalke 04, Fiorentina en Anderlecht, wordt tot het einde van het seizoen gehuurd van Juventus.

Logische zet van Chelsea?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Genoa is goed bezig, hebben onder andere al Peron, Badelj, Zappacosta en Pjaca binnengehaald. Wel allemaal te leen uiteraard maar hoop dat ze dit seizoen wel wat meer potten kunnen breken.

Die kunnen zij toch beter verkopen joh, dan heeft hij ook duidelijkheid en dan kan hij verder met zijn carrière.

19 september 2020 om 12:17

Ik denk dat Chelsea een te hoge transfersom vraagt en de speler in kwestie wil misschien op de loonlijst blijven van de Engelsen want bij een andere en zeker een Italiaanse club zal hij beduidend minder verdienen.

Kun je toch zien hoe de verhoudingen daadwerkelijk zijn. Ajax permitteert zich geen aankopen boven de 20 miljoen terwijl Chelsea zo'n aankoop gewoon elders parkeert. En toch overleefde Chelsea vorig jaar Ajax slechts dankzij een blunderende ref.

19 september 2020 om 15:32

Beetje een aparte redenering, want ik kan de verbanden niet zien met betrekking tot de verhoudingen van beide clubs en dat Chelsea toch door is gegaan in de Champions League? Het zijn toch twee totaal verschillende clubs. En ondanks dat Ajax veel kapitaal heeft, kan het nog steeds niet permiteren om roekeloos beleid uit te voeren zoals hoe Chelsea het doet die een unlimited source aan geld heeft met Abramovic. Als Ajax een speler voor 20 miljoen koopt, dan zou die gelijk in de basis moeten staan, terwijl Chelsea gewoon doodleuk spelers kan kopen zonder echt een idee te hebben. Overigens is Zappacosta een aankoop nog van Conte, dus die past gewoon niet in het profiel hoe Lampard wilt spelen.

19 september 2020 om 16:18

Vreemd dat jij stelt dat Chelsea een 'unlimited source' heeft. Geldt de Financial Fair Play voor hen niet dan?

19 september 2020 om 16:25

Nou voordat die regel er was, kochten ze bijna alles wat los en vaststond. Zelfs in de jeugd, het lijstje wat continu werd verhuurd was echt niet normaal. En toen het net was ingevoerd, hadden ze ook niet veel te maken gehad. Alleen vorig seizoen hadden ze er last van, maar ja, dit seizoen trekken ze ook weer een blik open aan (goeie) spelers.

Toch wel apart dat zo'n aankoop van 25 miljoen zelfs gebruikt wordt als uitleenspeler. Spelers doe het eerste nooit meer gaan halen zou ik toch eerder willen verkopen in plaats van maar blijven verhuren.

19 september 2020 om 12:49

Het is een optelsom factoren:1. De huidige coach ziet het niet in hem. Maar als Lampard met Chelsea dit seizoen niet gaat presteren, is hij volgend seizoen misschien niet meer de huidige coach. 2. Zappacosta werd uitgeleend, had zware blessures en moet ritme opdoen. Maar Chelsea is er wel van overtuigd dat hij interesse gaat losweken als hij blessurevrij indruk maakt bij Roma. 3. De transfersom recupereren zit er voor Chelsea niet in na zo'n seizoen, dus verhuren ze hem, wat ook weer geld in't laatje brengt. Ze moeten zijn loon waarschijnlijk ook minder zwaar dragen, maar Roma zal dit ook niet volledig willen ophoesten. Zappacosta zal daardoor ook liever verhuurd worden, hij krijgt dan zijn volledige loon nog steeds en volgend seizoen komt er mogelijk een club die hem wel helemaal met alle voorwaarden over wil nemen. Ik heb nu veel meer getypt over Zappacosta dan ik ooit gedacht had.

19 september 2020 om 16:20

Roma had een optie tot koop maar daar hebben ze geen gebruik van gemaakt. Voor de rest was er geen interesse om hem te kopen. Zo heeft Chelsea geen andere keuze dan hem te verhuren. Zo betaal je zijn salaris tennminste (deels) niet.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren