Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Chelsea offert naast Zouma tweetal op voor komst van Koundé’

Laatste update:

Chelsea wil ver gaan om de komst van Jules Koundé te realiseren. Volgens de Italiaanse transferexpert Fabrizio Romano staan naast Kurt Zouma ook Ike Ugbo en Davide Zappacosta op de nominatie om de Champions League-winnaar op korte termijn te verlaten. Koundé, met een doorlopend contract tot medio 2024, wordt al enige tijd in verband gebracht met een zomerse overstap naar Chelsea. Over de transfersom is echter nog geen definitief akkoord bereikt met de leiding van Sevilla, al zijn de gesprekken volgens Romano wel in volle gang.

Volgens Goal heeft Chelsea nog geen officieel bod neergelegd bij Sevilla, al is er in de afgelopen weken wel regelmatig contact geweest met het management van Koundé. Romano verwacht een spoedig eerste bod vanuit Engeland. Sevilla lijkt niet in de absolute slotfase van de transfermarkt nog zaken te willen doen, waardoor er haast geboden is. The Blues wilden in een eerder stadium Zouma, Kenedy en Emerson Palmieri al inzetten in een ruildeal voor de Franse verdediger, maar dat plan mislukte. Sevilla lijkt vast te willen houden aan de ontsnappingsclausule van tachtig miljoen euro in het huidige contract van de 22-jarige Koundé.

Romano meldt bedrag dat Chelsea biedt om Koundé-deal rond te maken

De verdediger van Sevilla is al langer in beeld bij Chelsea.Lees artikel

Romano brengt Zouma in verband met West Ham United en Chelsea zou zelfs al tot een pakkoord zijn gekomen met the Hammera over een transfer van dertig miljoen euro. Volgens Goal echter is er twijfel bij Zouma over een tussentijds vertrek richting de stadsgenoot van Chelsea. De mandekker is ook in beeld bij Tottenham Hotspur, daar manager Nuno Espírito nog steeds op zoek is naar versterkingen voor de achterste linie. Onder manager Thomas Tuchel kan Zouma niet rekenen op een vaste plaats. Zondag tegen Arsenal (0-2 zege) zat hij negentig minuten op de bank.

Romano wist in juli nog te melden dat Chelsea Zouma en een bedrag tussen de 30 en 35 miljoen euro overhad om de transfer van Koundé af te ronden. De verdediger lijkt nu echter in de Premier League actief te blijven. Volgens de berichtgeving van Romano houdt Chelsea 7,5 miljoen euro over aan de verkoop van Ugbo aan KRC Genk. De 22-jarige spits werd afgelopen seizoen nog verhuurd aan Cercle Brugge. Aan de verkoop van Zappacosta aan Atalanta houdt Chelsea tien miljoen euro over. Beide spelers worden op zeer korte termijn medisch gekeurd

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Mocht hij komen dan is Chelsea in mijn ogen met City veruit titelkandidaat. Wat een ongeloofelijke sterke, brede en bovenal getalenteerde selectie staat daar. Met Mr. Tuchel aan het roer komen er mooie tijden aan voor ons als Chelsea fans. Welcome at the Bridge!

23 augustus 2021 om 17:12

Ik weet niet of deze transfer een verschil zou maken. Onze selectie is compleet in mijn ogen en zou het belachelijk vinden om 80 miljoen aan een Kounde te besteden.

23 augustus 2021 om 17:30

Brede selectie hebben ze zeker ja, maar ik vind de basiself van Liverpool en city wel beter. Ik verwacht wel veel punten in topwedstrijden maar ik denk dat ze (te)veel verliezen in de overige wedstrijden waardoor ze de titel mislopen.

23 augustus 2021 om 19:05

Alsof Kounde de selectie van Chelsea nou zoveel beter maakt?

Waar ik eerst lyrisch was over Kounde vind ik hem nu toch wel overbodig. Zouma is een uitstekende back up die goed ligt in de groep en zich hier thuis voelt. Daarnaast heb je met Chalobah een geweldig talent ter beschikking en zal Kounde hem alleen in de weg staan.

23 augustus 2021 om 16:09

Het is ook verder kijken dan alleen dit seizoen. Silva en Azpiliqueta zijn niet de jongste meer. Zouma vind ik ook een prima back-up. En Chalobah heeft 2 goede wedstrijden gespeeld waarin hij zeker heeft laten zien dat hij potentie heeft. Ik vind Koundé juisg een goede transfer als je meerdere jaren door gaat rekenen.




Ontsnappingsclausule is vorige week (na 15 augustus) contractueel verhoogd naar 90 miljoen. Ook hoeven we die spelers van de vlooienmarkt niet.

Eerst proberen, de vraagprijs te verlagen door Kounde te verleiden en dan matige spelers als wisselgeld proberen te gebruiken. Leuk geprobeerd maar ze moeten gewoon gaan betalen.

La Liga titel is voor het oprapen dit seizoen, dus genoeg motivatie om met het huidige Sevilla voor een sensationele titel te gaan. Des te meer reden, dat Chelsea zich maar gewoon aan de clausule moet gaan houden willen ze hem weg halen.




23 augustus 2021 om 15:14

Leuke humor...

23 augustus 2021 om 15:35

Hoewel ik een titel niet snel zie gebeuren, is het zeker zo dat de concurrentie iig niet beter is geworden. En voor een verkopende club zijn ruilspelers zelden echt interessant, tenzij ze per toeval al op je scoutingslijstje stonden.

Toch weer 50 miljoen incasseren met 3 spelers die overbodig zijn, heerlijk bezig. Helemaal als je bedenkt hoeveel spelers er al verkocht zijn deze zomer, die werken echt overuren daar in Londen.

Ben benieuwd hoe goed Kounde werkelijk is, want het staat sterk maar de spelers achterin zijn nou niet van het allerhoogste niveau. Al zou het wel jammer zijn als dit ten koste gaat van Chalobah.

23 augustus 2021 om 15:38



Dat doet Chelsea toch wel erg netjes. Vooral vergeleken met de andere olieclubs City en Psg. Daar is het enkel strooien met geld en nauwelijks iets komt er binnen. Chelsea kan je weinig van opmerken. Die hebben ook destijds met een ban gezeten en weinig uitgegeven. En nu weer inkopen maar verkopen ook goed. Helemaal als je ziet dat Abraham voor 40 mil naa rroma is gegaan. Dan valt Lukaku's netto bedrag nog mee (even los gezien van die absurde transferbedragen). Als zij nu weer Zouma kunnen verkopen e.d. en daar Kounde voor terughalen, dan doen ze echt top zaken. Dan staat er wel echt een giga team zeg, poeh!

23 augustus 2021 om 15:47

Als deze 3 verkopen doorgaan, dan hebben ze voor rond de 150 miljoen aan spelers verkocht deze zomer. En dan heb je nog een hele rits aan spelers zoals Barkley, Bakayoko etc. die je nog kan verkopen. Maar goed aan de andere kant zijn het natuurlijk ook allemaal spelers die ooit voor vaak teveel geld zijn aangetrokken.

23 augustus 2021 om 16:27

Er heerst onder veel fans van andere clubs vaak ook het idee dat Chelsea alleen maar blind geld uitgeeft van Abramovich, maar dat is al geruime tijd niet meer zo.
Er wordt inderdaad veel uitgegeven, maar netto gezien valt het relatief gezien alles mee. Er wordt namelijk ook veruit het meest verkocht in de laatste 5 jaar vergeleken met andere PL teams (523,5 miljoen pond, terwijl nummer 2 Liverpool met 378.5 miljoen pond volgt).
Om even een beeld te geven: naast een Manchester City, Manchester United en Arsenal hebben ook clubs als Everton, Aston Villa, Wolves, Brighton, West Ham en Bournemouth een negatievere transferbalans over de laatste 5 jaar.
Bron: 'pl club net spend for the last 5 seasons' van de site Transferleague (link delen mag geloof ik niet).

Hou het gewoon bij die Chalobah dan als backup, je hebt zo'n Koundé helemaal niet nodig nu. Toch bizar hoeveel vruchten Chelsea plukt van twee jaar Lampard, dan verkoop je nu een Tammy Abraham voor veertig miljoen euro en staan er spelers als Mount en James in de basis, nu geeft Tuchel Chalobah een kans en die pakt ie helemaal- en dan moet je weer een Franse verdediger van Sevilla kopen voor 60 miljoen en iemand die al tien jaar bij de club zit, Zouma, verkopen? Is dat zo'n upgrade dan?

Zappacosta snap ik, die voegt niet bijster veel toe.

23 augustus 2021 om 15:31

Thiago Silva wordt over 1 maand 37-jaar, dus die heeft ook niet meer een hele carrière voor zich en ergens sluit ik niet uit dat hij niet alles kan gaan spelen. Had het afgelopen seizoen hier en daar al last van wat pijntjes, maar als hij speelt is hij wel belangrijk.

Maar verwacht van Chalobah dat hij ondanks de komst van Koundé ook wel genoeg zal spelen en zeker gezien Thiago Silva.

Als Chelsea er ook nog in slaagt om Koundé binnen te halen, hebben ze echt gewoon een zeer goede selectie wat ze eigenlijk zonder Koundé ook al hebben.

Snap de mogelijke aankoop van Koundé overigens wel, aangezien Thiago Silva (wordt volgende maand 37) niet de jongste meer is en Azpilicueta wordt over 5 dagen dan 32 en kan dan als het goed is ook nog wel een aantal jaren mee, maar de jongste is hij natuurlijk niet meer.

Hoop wel dat Chalobah zijn minuten zal blijven maken, want die maakt tot nu toe gewoon een zeer goede indruk en heeft ook erg veel potentie om gewoon een hele goede speler te worden.

Ben erg benieuwd naar Chelsea dit seizoen en verwacht ook wel veel van ze. Maken tot nu toe een zeer goede indruk en Tuchel heeft er duidelijk een machine van weten te maken, die naar mijn mening nog beter kan worden in de loop van het seizoen en zie ze zeker als titelkandidaat in de Premier League, maar ook wel als kanshebber om de CL te winnen.

Overigens ook knap hoe Chelsea hun spelers verkoopt. Al jarenlang weten ze hun spelers voor mooie bedragen weten te verkopen en tot dusver heeft Chelsea deze transferperiode Lukaku (voor 115 miljoen van Inter gekocht) en Bettinelli (transfervrij van Fulham overgenomen) binnengehaald, terwijl Koundé dus misschien nog binnengehaald zal worden.

Maar daar tegenover hebben ze Abraham (40 miljoen naar Roma), Tomori (29 miljoen naar AC Milan), Moses (5 miljoen naar Spartak Moskou) en Giroud (1 miljoen naar AC Milan) laten vertrekken en daar komen dus nog Zappacosta (10 miljoen naar Atalanta) en Ugbo (7,5 miljoen naar Racing Genk) bij en hebben ze met het verhuren van Kenedy (huurvergoeding van 5 ton van Flamengo), Emerson (huurvergoeding van 5 ton van Lyon) en Batshuayi (huurvergoeding van 1,5 ton van Besiktas) toch wat kleine beetje bij elkaar geschraapt.

Ook staan spelers als Rahman, Drinkwater, Baker, Barkley, Bakayoko (schijnt dat AC Milan hem weer binnen wilt halen), Sarr en dus Zouma op de nominatie om waarschijnlijk verkocht te worden en die zullen waarschijnlijk ook nog wel wat opleveren, niet extreem veel maar gok een bedrag tussen de 20 en 30 miljoen.

Op dat gebied is Chelsea echt wel een van de betere clubs. Ben geen fan van dat ze zoveel spelers binnenhalen en verhuren in de hoop dat ze meer waard worden, maar toch is het voor Chelsea wel vrij rendabel en kan ik zo nog een hele lijst maken met spelers die ze de afgelopen jaren verhuurd hebben en daarna voor leuke bedragen verkocht hebben.

Mendy
Azpilicueta
Thiago Silva
Koundé
James
Kanté
Mount
Chilwell
Ziyech
Lukaku
Havertz
23 augustus 2021 om 15:39

Overigens wel een goed voorbeeld van waarom de voetbalbonden restricties moeten opleggen voor hoeveel contractspelers je mag hebben als club. 9 van de 10 spelers wordt niet gehaald om ooit in het eerste te spelen en zijn puur melkkoeien die vervolgens doorverkocht worden (na 3 jaar in de verhuur). De voetbalvariant van de huisjesmelker die de woningmarkt verziekt heeft.

23 augustus 2021 om 16:02

Dat is geen win-win. Dat soort spelers zouden bij restricties namelijk niet goedkoop weggehaald worden op hun 18e (of vaak zelfs al eerder), maar eerst doorbreken bij de kleinere club en die club vervolgens geld opleveren.

Zouma voor kounde is een a klasse voor een fiat500. Kounde is echt niet beter dan Zouma.

Zouma mag niet weg man. Hij is legend.

Hm....🤔....kweet het niet....vind Zouma soms geweldig, maar hij heeft zo z'n momenten dat je er haast een hartverzakking aan overhoud. Met het oog op de (nabije) toekomst is een cv wel wenselijk....Silva loopt mijn inziens ook op zn laatste benen....of echter die Koundé de juiste persoon is betwijfel ik....en los daarvan vraagt Sevilla wel heel erg veel....

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren