Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Chelsea kan Aké-deal Manchester City laten klappen door afspraak uit 2017’

Laatste update:

Bournemouth heeft een bod van tussen de 43 en 45 miljoen euro van Manchester City op Nathan Aké geaccepteerd, zo wist onder meer de BBC donderdag te melden. Het is echter nog onzeker of de Nederlandse verdediger daadwerkelijk overstapt naar de nummer twee in de Premier League van afgelopen seizoen. talkSPORT meldt namelijk dat Chelsea, de voormalige werkgever van Aké, nog voor roet in het eten kan zorgen. De Londenaren hebben de eerste aankoopoptie op de begeerde mandekker.

Als Chelsea het bod van maximaal 45 miljoen euro weet te evenaren in de komende periode, dan is Bournemouth naar verluidt verplicht om Aké met een afvaardiging van the Blues te laten praten. Tevens krijgt Chelsea de gelegenheid om met een beter voorstel dan Manchester City te komen. Deze afspraak is in 2017 gemaakt toen de international van het Nederlands elftal voor 23 miljoen euro definitief overstapte richting Bournemouth.

Bournemouth accepteert fors bod: Aké hard op weg naar Engelse top

Nathan Aké is op weg naar de uitgang bij Bournemouth. Vanwege een miljoenenbod lonkt een stap naar de top van de Premier League.Lees artikel

Volgens verschillende Engelse media is manager Frank Lampard gecharmeerd van Aké, die dus een verleden heeft op Stamford Bridge. Het is echter nog onduidelijk of de FA Cup-finalist de aanbieding van Manchester City wenst te overtreffen. Blijft een bod van 45 miljoen euro uit, dan is het zo goed als zeker dat Aké richting Manchester verhuist. De verwachting is dat de voormalig Feyenoorder binnen enkele dagen een akkoord bereikt met de club van manager Josep Guardiola, mits Chelsea niet voor nieuwe ontwikkelingen zorgt.

De Spaanse oefenmeester is al een behoorlijke poos bezig met de invulling van de verdediging voor komend seizoen. Kalidou Koulibaly staat volgens berichtgeving in Engeland ook op zijn lijstje, maar de vermeende transfersom van circa honderd miljoen euro van de Napoli-verdediger lijkt een struikelblok. De veel goedkopere Aké is daarentegen wél een realistisch transfertarget voor Guardiola.

Waar zie jij Nathan Aké volgend seizoen spelen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Lekker naar City laten vertrekken. Ake is een aardig talent maar Chelsea heeft een wereldtopper nodig die er gelijk staat en de leiding pakt

30 juli 2020 om 16:43

Een aardig talent? Ik denk dat Ake beter is dan wat er nu achterin rond loopt bij Chelsea toch? Waarom zou hij in een beter team niet de leiding kunnen pakken?

30 juli 2020 om 17:06

Bwaa ik vind hem.niet beter dan Rudiger, Christensen en Zouma. Ook niet slechter hoor maar Chelsea heeft een stapje hoger nodig a la Koulibaly. Anders zal het achterin niet veel uitmaken. Maar laat ze eerst een degelijke linksback halen want met Alonso en Emerson redt je het niet in de top.

30 juli 2020 om 17:51

Zo werkt het niet. Van Dijk was een topper bij Southampton toen hij naar Liverpool ging en de rest is geschiedenis... Zo veel toppers centraal achterin zijn ook niet haalbaar.

Een Ake was goed geweest als er nog een Terry, Cahill of Ivanovic naast had gelopen. Nu met circus Renz daar achterin ben ik bang dat Ake mee zou verzuipen in de ellende. Gun die jongen zijn succes in de Engelse top wel, eindelijk een Hagenees die het tot de top schopt hehe

30 juli 2020 om 15:55

Hee hee, Martin Jol heeft gespeeld bij Bayern Munchen hè.

30 juli 2020 om 16:53

Ho ho vergeet Lexy immers niet he!! Rustaaghhh!!

30 juli 2020 om 19:03

Lex wie?

30 juli 2020 om 15:55

Ik hoop alleen voor Ake dat hij niet slechts als wisselspeler gehaald wordt, maar ook daadwerkelijk speeltijd krijgt. Misschien heeft Terry inmiddels een zoon die aardig kan ballen? Wat is hij een gemis in onze defensie zeg. In enkele jaren tijd van een top defensie tot een paar paspoppen voor het doel gegaan.

30 juli 2020 om 17:56

Ik denk eerder dat Ake voor de basis gehaald word en Garcia genoeg westrijden krijgt en stones en vooral Otamendi naar de achtergrond gaat al dan niet een van de 2 verkocht word.

30 juli 2020 om 17:56

Wanneer iemand Tomori leert om zijn kop koeltjes te houden, denk ik dat daar voor de komende jaren een erg solide verdediger in zit. Maar dan moet je geen Zouma of Rudiger als mentor hebben. Wat mij betreft wordt Terry zelf zsm teruggehaald voor in de staf, maar nu Villa erin blijft zal die niet zo makkelijk los te weken zijn.

30 juli 2020 om 19:41

Dat is helaas het probleem bij al onze centraal verdedigers. Ze hebben allemaal potentie maar niemand die hun niveau omhoog kan helpen. Allemaal prima verdedigers als tweede of derde verdediger zolang je er maar een rots naast hebt staan.

Zo bijzonder hoe minnetjes veel leden hier doen over Ake die al jaren stabiel in de PL presteert en tegelijkertijd een stuntelende Mathijs de Ligt (waar ik zelf ook fan van ben) ondanks zijn vaak komische gestuntel de hemel in blijven prijzen. Grappig.

30 juli 2020 om 16:04

Nou nou, komische gestuntel? Mathijs de Ligt heeft een moeilijk eerste half jaar achter de rug bij Juventus, maar voor de rest doet hij het daar gewoon prima. Ik heb hem bij Ajax zelden zien stuntelen. Zijn eerste wedstrijd bij Nederland was daarentegen natuurlijk wel één om te vergeten. Overigens ben ik wel heel benieuwd naar Aké. Zou hij echt aan spelen toekomen bij Manchester City? Ik hoop van wel natuurlijk, maar misschien dat er City fans zijn die mij wat meer er over kunnen vertellen en zijn concurentie.

30 juli 2020 om 16:19

@miccoli niet alleen zijn eerste half jaar natuurlijk. onlangs liet hij zich ook weer kinderlijk uitspelen door Gomez tegen Atalanta en door die aanvaller van Udinese waar twee tegengoals uit ontstonden. dan mag je van mij best naar leeftijd wijzen maar een Schuurs of Ake die ook nog jong zijn worden dan wel opeens op dit soort fouten afgerekend en een De Ligt niet. ik ben het daarom met @holland8 eens dat er flink met twee maten wordt gemeten wat betreft bepaalde spelers

30 juli 2020 om 16:51

Akã© is alweer 25 jaar oud he. Dus die is niet echt meer jong te noemen. Daarnaast is uitgespeeld worden door Gomez nou ook weer niet zo gek, want de beste man is een geweldige dribbelaar. Desalniettemin zal hij best nog wel foutjes maken hoor, maar dat zal ook zo zijn met Akã©. Mijn punt is dat hij het in het begin moeilijk had maar er nu duidelijk een stijgende lijn in zit en dus niet constant aan het stuntelen is zoals holland8 dat beweert. Overigens zie ik juist het tegenovergestelde en vind ik dat mensen juist heel positief zijn over Akã©. Niet dat ik dat erg vind, want ik heb zeker vertrouwen in hem.

30 juli 2020 om 17:11

Zit vijf jaar verschil tussen. de ligt is over twee jaar iedereen ontstegen, dan gaat gewoon gebeuren.

30 juli 2020 om 17:16

Laat lekker praten man. Iedereen die Juve gisteren door de mand heeft zien vallen kan moeilijk ontkennen dat de Ligt gemist werd. Zullen we gewoon blij zijn met het feit dat er voor Oranje zoveel keuze is achterin?

30 juli 2020 om 18:06

Minnetjes doen over Aké vind ik sowieso onterecht, superstabiele, flexibele, ervaren speler. Maar dat mensen enthousiast(er) zijn over De Ligt is helemaal niet raar. Zo jong, zo goed, en zelfs in zijn eerste seizoen bij Juventus gewoon bijna elke pot in de basis. Dat is niks minder dan sensationeel. Die paar ongelukkige momenten veranderen daar niks aan.

Ik zou het als Ake wel weten, voor een derde keer terug naar Chelsea waar je voorheen geen/amper kansen krijgen. Lekker bij een nieuwe club voor je kans gaan. Uiteindelijk lijkt het mij dat Ake zelf mag kiezen.

Alsjeblieft niet doen, hier zitten we niet op te wachten! Chelsea heeft een ervaren topper nodig, we hebben al Zouma om de onervaren speler te zijn.

Chelsea kan toch veel beter bij Ajax aankloppen voor Tagliafico? Bijna twee keer zo goedkoop en twee keer zo goed. Zo moeilijk kan het toch niet zijn?

30 juli 2020 om 16:57

Ake is toch gewoon een CV. In nood kan je hem op linksback zetten maar daar is die niet goed genoeg voor en zelf speelt hij ook veel liever als CV.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren