Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Chelsea en Pochettino hebben eerste zomerse miljoenenversterking alweer binnen

Laatste update:

Manuel Ugarte speelt vanaf komend seizoen voor Chelsea. Dat melden transferexpert Fabrizio Romano en diverse Portugese media. De 22-jarige controleur komt voor een bedrag van tenminste zestig miljoen euro over van Sporting Portugal en is de eerste zomeraanwinst voor nieuwbakken manager Mauricio Pochettino.

De Argentijn werd onlangs aangesteld als nieuwe trainer van Chelsea, dat een rampjaar kende en volgend seizoen graag weer wil meedoen om de prijzen in Engeland. De komst van Ugarte is de eerste stap in de goede richting. De talentvolle Uruguayaan werd de afgelopen twee seizoenen als een van de beste verdedigende middenvelders van de Portugese competitie gezien en kwam in die jaren tot 56 wedstrijden voor Sporting, waarin hij vooral opviel door zijn tomeloze inzet en aantal balheroveringen. Bij Chelsea moet hij onder meer gaan concurreren met NGolo Kanté.

Chelsea betaalt een vast bedrag van zestig miljoen euro voor de diensten van Ugarte, die ook een aanbieding van Paris Saint-Germain op zak had. Door diverse bonussen kunnen the Blues later nog een extra rekening van zo'n vijf miljoen euro verwachten. Het binnenhalen van de middenvelder toont wel aan dat Todd Boehly, de eigenaar van Chelsea, niet bang is om opnieuw de portemonnee te trekken. De vorige aankopen van de Amerikaan sorteerden bij lange na niet het gewenste effect.

Chelsea gaf het afgelopen jaar bijna zeshonderd miljoen euro uit om de selectie te versterken en haalde onder meer Enzo Fernández, Mykhaylo Mudryk, Wesley Fofana, Raheem Sterling en Noni Madueke naar Stamford Bridge. Een twaalfde plaats in de Premier League en uitschakeling in de kwartfinale van de Champions League tegen Real Madrid was uiteindelijk het resultaat en dat kostte onder meer managers Thomas Tuchel en Graham Potter de kop. Met Pochettino aan het roer hopen Chelsea en Boehly de komende jaren in rustiger vaarwater te komen.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Het begint weer, zou me niks verbazen als ze nog 6 spelers kopen deze zomer.

4 juni 2023 om 14:59

Bizar veel spelers en geld.

Misschien lees ik er overheen, maar hoe lang gaat deze speler tekenen? Hebben ze weer super lang contract getekend, om transfer over 6 jaar uit te smeren?

4 juni 2023 om 15:01

En dan kopen ze ook nog een 13 in dozijn voetballer, zonder extra kwaliteiten en wapens. Zeg maar de Kenneth Taylor van Sporting ….

4 juni 2023 om 15:05

Ik lees.controleur. ze hebben toch al een controleur voor 120 mil gekocht laatst?

4 juni 2023 om 15:23

Enzo Fernandez inderdaad. Nu hebben ze voor 180 miljoen aan leuke controleurs gekocht in Portugal de afgelopen 6 maanden. Want het zijn beide leuke spelers, maar zo speciaal vind ik ze nu ook weer niet.

4 juni 2023 om 19:05

Joh doe eens rustig. De transfermarkt is nog 3 maanden open. Er gaan nog spelers bij komen en er zullen spelers weggaan. Of wou je nu bij elke transfer morren dat ze spelers kopen. Ze eindigde in de rechterrijtje, natuurlijk gaat er nog heel veel bij Chelsea gebeuren. Het was dan ook een vreemd jaar, men vergeet nog wel eens dat Chelsea een tijdje niks mocht doen en last minute een nieuwe baas kreeg, het was complete chaos. Pas na deze zomer kan je pas oordelen welke weg Chelsea is ingegaan. Een normale voorbereiding ipv de angst voor een faillissement.

Bizar toch wel dat de gehele Portugese top drie toch altijd dit soort prijzen weet te krijgen voor hun spelers.

Echt tijd dat de gehele top-3 van de Eredivisie daar nu ook naartoe gaat groeien. Ajax is daar al, en PSV heeft nu met Gakpo en Madueke goede prijzen gepakt, waarbij ik hoop dat Simons de volgende klapper wil worden. Hopelijk weet Feyenoord de komende jaren te volgen met Kokcu, Gimenez, Hancko en Geertruida.

4 juni 2023 om 15:03

Hoezo is dat vreemd? Opleiding en schouting van Benfica Porto en Lissabon is van een stuk hoger niveau. Als je ziet welke spelers ze steeds afleveren EN slagen, Wil Ajax psv en Feyenoord dit ook willen moeten veel stelselmatiger wereldtop afleveren, want dat doet de top van Portugal al jaren.

4 juni 2023 om 15:41

Nou zoveel slagen er de laatste tijd niet meer vanuit Portugal hoor

4 juni 2023 om 17:38

Wie zijn al die topspelers de laatste 5 jaar uit Portugal dan? Spelers als Felix en Nunez vallen anders vies tegen. Fernandez is dat geld ook nooit waard. En volgens mij doen spelers als Frenkie, De Ligt, Martinez, Mazraoui en Gakpo het gewoon goed bij topclubs.

4 juni 2023 om 17:41

Wie hebben het niet gered dan? Als je al kijkt naar dit seizoen qua toptransfers binnen de Liga Portugal: Vitinha speelt basis bij PSG (van Porto), Nunes speelt basis bij Wolves, Palhinha was dit seizoen een van de betere verdedigende middenvelders binnen de Premier League van Fulham (beiden van Sporting), Enzo Fernandez bepaalt al de tempo en die is nog eens een halfjaar in London en Nunez begint redelijk op stoom te raken bij Liverpool (beiden Benfica). Enige die wat tijd nodig hebben zijn Vieira van Porto naar Arsenal en Vitinha van Braga naar Marseille. Alleen eerstgenoemde heeft Odegaard voor zich en de tweede is gehaald voor de lange termijn. Heb Camo (van Braga naar Porto) en Mendes (officieel van Sporting naar PSG) buitengelaten. Want die ene is een binnenlandse transfer en die andere was een huur met optie tot koop. Maar Nuno Mendes staat ook basis bij PSG.

4 juni 2023 om 17:47

@derkaiser123 - Frenkie en De Ligt hadden wel tijd nodig. Idem voor Mazraoui. Als je alleen al kijkt naar de toptransfers van de Eredivisie in dit seizoen: Malacia houdt bankje warm, Senesi doet het goed bij Bournemouth, Sinisterra helaas geblesseerd, maar begon wel redelijk, Aursnes goed bij Benfica, Madueke bankje bij Chelsea, maar wel voor de langere termijn, Gakpo aan het begin lastig, maar begint beter te spelen, Gravenberch bij bankje bij Bayern, Antony bagger, Haller redelijk goed na zo'n crappy ziekte, en Martinez goed zoals eerder genoemd. Veel meer hit or misses ten opzichte van de Portugese competitie.

4 juni 2023 om 18:19

Je noemt spelers op die bij Wolves en Fulham dat zegt in feite al voldoende. Kan ik ook net zo goed een Max of Gotze noemen die nu basis spelen bij een Frankfurt.

4 juni 2023 om 18:42

@derkaiser123 - Dit doe je wel vaker he wanneer je met iemand in discussie bent. Ik heb een hele rits spelers opgenoemd van dit seizoen en dan ga je maar een paar uitpikken om zo'n comment te plaatsen wat totaal niet ingaat op mijn punt. Jeetje wat kansloos.

4 juni 2023 om 19:12

Ederson, Diaz, Fernandes, Militao zijn gewoon absolute toppers. Nunez (als Gakpo het goed doet, hij ook), Enzo, Vitinha, Nunes, Mendes, Palinha, Diaz, Acuna, Gimenez, Jovic, Felipe en Raphina.

Allemaal spelers die oftewel sleutelspelers zijn bij topclubs of in de periode na hun transfer uitstekend gepresteerd hebben in een topcompetitie. En dat is een opsomming vanaf 19/20 (alleen Ederson is van daarvoor).

4 juni 2023 om 19:21

En dan noem je Götze en Max, twee spelers die als sterspelers naar de eredivisie gehaald werden vanuit de Bundesliga. Het punt bij die spelers van Portugal is dat ze zich voor het eerst buiten Portugal bewezen (of toch in een topcompetitie) na hun transfer. Spelers die zich al eens in het buitenland bewezen hebben zijn niet echt een graadmeter.

4 juni 2023 om 19:26

Hij noemt spelers bij Wolves en Fulham. Kom op zeg. Dat zijn toch geen toppers man. En de helft van jouw namen zijn ook geen toppers @lierse. Dan kan ik ook wel namen als Haller, Lozano, Dumfries, Gravenberch, Unal etc gaan noemen. Je hebt een keer 5 a 6 absolute smaakmakers. Maar dat heeft Nederland ook.

4 juni 2023 om 19:31

Nederland heeft de jong en de ligt. Dat is het. Portugal heeft Bruno, Ederson, Dias en Militao. Dan kan je misschien nog met Gakpo komen aanzetten maar daar heeft Portugal dan weer Nunez, Nunes, Enzo en Raphina en Diaz tegenover staan.

Dus laten we niet doen alsof dat te vergelijken is.

4 juni 2023 om 19:37

Een elftal met Onana, Dumfries, De Ligt, Martinez, Mazraoui, Frenkie, Gravenberch, Ziyech, Antony, Haller en Gakpo kan Nederland gewoon opstellen daar zullen wel weer jongens als Alvarez en Simons binnenkort bij komen. Raar dat je dan een Martinez niet noemt. Toch de beste verdediger van United. Mazraoui is gewoon de rb van Bayern en een De Ligt is zelfs verkozen tot Bayern speler van het seizoen . Haller schiet ze er de laatste tijd ook in en Gakpo is basis bij Liverpool in tegenstelling tot een Nunez. Dit elftal kan prima tegen het beste Portugese elftal van de laatste paar jaar spelen.

4 juni 2023 om 15:23

Het extra CL ticket helpt daar ook wel bij. Gelukkig valt dat nu in het voordeel van de Nederlandse clubs, waardoor spelers meer waard worden als ze structureel in dat toernooi actief zijn.

4 juni 2023 om 17:31

Dan moet die Nederlandse top 3 dezelfde talenten gaan produceren/verkopen. Een speler als deze Ugarte of hiervoor Enzo zie je in de ED gewoon niet, dan krijg je ook niet zulke prijzen.

Dit zou een mooie eerste stap zijn. Met Kovacic, Mount, Kante en Havertz hard onderweg naar de uitgang is de grote verbouwing goed begonnen. Het valt me in alles mee hoe snel er nu gehandeld wordt. Ik betwijfel of we zonder Champions League voetbal ook Caicedo zo ver krijgen om te komen, maar Ugarte is al een hele goede stap! Hij is in veel dingen de andere helft van Enzo Fernandez.

We moeten wel even afwachten of hij echt al binnen is, volgens goedgeïnformeerde insiders is hij namelijk ook rond met PSG.

4 juni 2023 om 14:54

Voordeel is wel dat zo’n speler in de premier leguea terecht komt. Dat is toch al de garantie op zeker 10 potjes op champions leguea niveau. Lijkt me erg aantrekkelijk voor spelers.

4 juni 2023 om 15:01

Caicedo speelt natuurlijk al PL

4 juni 2023 om 15:01

Zijn voorkeur gaat ook uit naar de Premier League, maar het zou voor Chelsea funest zijn als ze volgend seizoen weer naast de Champions League grijpen. Waar je dit soort spelers nu nog kunt wijsmaken dat dit een “one of..” was kun je dat volgend seizoen maar moeilijk hardmaken!

4 juni 2023 om 15:16

Begrijp je enthousiasme over 'de grote verbouwing' volledig, maar ondertussen zijn er al honderden miljoenen geïnvesteerd in een selectie waar Mauricio Pocchetino geen zeggenschap over had. Op zichzelf geen schande, Graham Potter bleek uiteindelijk niet in staat om de club naar een hoger niveau te tillen. Nu mag Mauricio Pocchetino weer flink investeren, maar heb nog altijd moeite om de grote lijn te herkennen in het beleid van Chelsea. Het lijkt me een groep van sympathieke spelers onder contract bij een (in mijn ogen) onsympathieke club, wat me bijna doet denken aan de tijden van Marquinhos, Thiago Silva, Marco Verratti en Zlatan Ibrahimovic bij Paris Saint-Germain.

Dat er een controleur naast Enzo Fernández nodig is lijkt me duidelijk, dus als je Manuel Ugarte ziet als complementaire speler begrijp ik dat. Maar waar moet Moises Caicedo (waar je blijkbaar op hoopt) dan gaan spelen? Je haalt toch geen spelers van meer dan vijftig miljoen euro voor de breedte? Sofyan Amrabat heeft nog een 1-jarig contract bij Fiorentina, dat is toch een veel logischere speler om er voor de breedte bij te halen? En wat moet er dan gebeuren met Andrey Santos? Als ik Sporting CP was geweest had ik het wel geweten... Geef mij maar die Braziliaan (desnoods huur met optie tot koop) als onderdeel van deze constructie.

Hoe zie jij Chelsea volgend seizoen onder Pocchetino voor je? Welke formatie? Welke basisspelers?

4 juni 2023 om 15:31

Allereerst verwacht ik dat Chelsea volgend seizoen weer met 4 verdedigers gaat spelen. Pochettino zou intern aangegeven hebben dat hij zowel Mendy als Kepa niet goed genoeg vindt, dus verwacht ik dat Chelsea ergens in de aankomende zomer zich gaat melden voor Onana met als plan B. Raya van Brentford.

In de verdediging staat Reece James aan de rechterkant, als hij wedstrijden moet missen (waar we toch flink van uit moeten gaan) komt Gusto op zijn plaats te staan. Centraal zullen Thiago Silva en Fofana de rechterplek bezetten. Colwill en Badiashile op de linkerplek. Linksback zal Chilwell spelen met Hall als backup.

Op het middenveld verwacht ik dan een controleur, ala Ugarte. Voor ze een tandem van Fernandez en Caicedo (of een Caicedo-achtige speler).

Voorin op de flanken Sterling, Mudryk, Nkunku en Madueke en in de spits moet dan een Vlahovic-achtige figuur komen. Pochettino schijnt met Lukaku gesproken te hebben en na dat gesprek is duidelijk dat er een nieuwe spits moet komen.

Ik heb het gevoel dat we met een middenveld gaan spelen waar de punt naar achter staat. Dat zou tenminste zo zijn als Caicedo ook komt. Als dat niet lukt zou het ook zomaar kunnen dat we met een “10” gaan spelen. Dan zal Nkunku logischerwijs die rol op zich nemen.

4 juni 2023 om 15:35

Ah, dat klinkt ergens ook wel logisch. Had steeds in m'n hoofd zitten dat Chelsea met vijf verdedigers of met een 'tien' moest spelen, vandaar dat ik Moises Caicedo ook niet helemaal begreep. Thanks!

4 juni 2023 om 15:46

Wat ga je met Kepa, die een monstersalaris heeft, en Mendy aanvangen dan?

4 juni 2023 om 15:47

Het is allemaal koffiedik kijken hoor tot we de eerste opstellingen gaan zien. Het schijnt dat Poch met 4 man wil gaan spelen, alleen dan zou het logisch zijn dat ze bijvoorbeeld Chalobah naar Inter laten vertrekken. Ik ben op zich wel blij dat we van die 5-mans verdediging af willen, die brengt niet de stabiliteit die je zoekt zonder een type Kante ervoor.

4 juni 2023 om 15:49

@Lierse1997, ik heb geen idee. Ik ben geen technisch directeur.. Mendy verdient niet zo vreselijk veel. Hij zal zo vertrokken zijn. Voor Kepa zal wellicht in zijn laatste contractjaar een huurdeal gesloten worden. Desnoods schuift hij weer aan op de reservebank.

4 juni 2023 om 15:54

Ik wil niet lastig doen maar als ik zie wie jij noemt dan moeten de volgende namen allemaal vertrekken komende zomer:

-Kepa
-Mendy
-Koulibaly
-Chalobah
-Azpilicueta
-Kante
-Kovacic
-Gallagher
-Loftus-Cheeck
-Mount
-Havertz
-Pulisic
-Ziyech
-Lukaku

Meer dan de helft van die spelers krijgt een loon waar ze op een andere plek van kunnen dromen. Het gemak waarmee je doet uitschijnen dat je die allemaal wegkrijgt vind ik op het naïeve af.

4 juni 2023 om 16:02

Lierse, zoals gewoonlijk zal je zien dat er op een paar na niemand vertrekken. Misschien nog een paar op huurbasis maar het is niet voor niets dat spelers als Bakayoko bijv. maar verhuurd blijven worden. Niemand wil geld voor ze neerleggen en al helemaal niet hun salaris overnemen. Dus laat je niks wijsmaken.

4 juni 2023 om 16:02

We hebben het over de basiself wie gaan er het meest spelen en in welke opstelling, niet over de complete selectie. Ik ga er inderdaad vanuit dat het gros van de spelers die jij opnoemt gaat vertrekken, niet in de laatste plaats omdat de helft van de spelers die jij noemt al met 1 been buiten de deur staan. Er zit echter geen haast bij en de spelers die ik niet noem die zullen gewoon minder gaan spelen.

Er is geen haast om Koulibaly, Cucurella of Gallagher te verkopen. Als Mount, Kovacic en RLC vertrekken dan zit je gebakken voor de FFP. De rest is dan puur voor de gemoedsrust.

4 juni 2023 om 17:09

Als supporter van een club waarvan de hele wereld weet dat er spelers verkocht moeten worden, weet ik inmiddels dat het lastig gaat worden om te onderhandelen over vertrekkende spelers. Zeker als die spelers nog meerjarige contracten tegen flinke salarissen hebben. Daarnaast lijkt het me sowieso ondenkbaar om recentelijk aangetrokken spelers als Koulibaly en Cucurella te verkopen, want er is nog nauwelijks op hen afgeschreven (transfersommen worden evenredig over de contractlengte afgeschreven). Verkoop je hen nu tegen een lagere transfersom, dan gaat dat verlies op de boekwaarde direct er vanaf. Dus dan kom je op termijn in de problemen met FFP. Overigens is dat ook direct het probleem met die vreemde lange contracten die Chelsea heeft afgesloten.

4 juni 2023 om 16:20

"de grote verbouwing is goed begonnen"

Je weet dat Chelsea afgelopen seizoen €640 miljoen heeft uitgegeven aan spelers waarvan geen enkele functioneert?

Overigens wel chapeau dat je dan nog enthousiast kan zijn over wéér een nieuwe aankoop.

4 juni 2023 om 16:37

Fofana, Enzo en Badiashile functioneren prima hoor. Nkunku, Gusto, Casadei en Santos hebben nog geen wedstrijd voor Chelsea gespeeld. Eigenlijk vielen vooral Koulibaly, Cucurella en Sterling tegen. Is niet best, dat ben ik met je eens, maar er zijn een heleboel verzachtende omstandigheden..

4 juni 2023 om 21:19

Mudryk valt ook tegen tot nu toe.

Moeten ze niet eerst wat verkopen? Ze hebben nu iets van 35 spelers in het eerste zitten.

Ze hebben als middenvelders nu Bakayoko, Kante, Kovacic, Mount, Mudryk, Fernandez, Loftus-Cheek, Ziyech, Chukwuemeka, Gallagher en nu dus Ugarte.

4 juni 2023 om 14:50

Dat gebeurt toch ook? Van de spelers die jij noemt spelen volgend seizoen alleen Fernandez en Mudryk(hoe bedoel je op een sneue manier je lijstje proberen uit te breiden) bij Chelsea.

Kovacic is onderweg naar City, Kante is transfervrij, Mount gaat naar United, Loftus-Cheeck gaat naar Milan, Ziyech staat weer op de nominatie om te vertrekken en Gallagher mag ook vertrekken. Chukwuemeka zal waarschijnlijk verhuurd worden.

4 juni 2023 om 15:07

Dan gaan er drie/vier home grown players dus vertrekken. Moeten we er dan nog op rekenen dat er nog een dergelijke speler bij komt?

4 juni 2023 om 15:12

Nee, dat denk ik niet. Daar is nog niet over gespeculeerd.

4 juni 2023 om 15:26

Er is nog niks afgerond van die deals. Als Gündogan bijtekent dan zal City Kovacic niet meer nodig hebben lijkt me.

Zo slim lijkt het me dus niet spelers te kopen als al de rest er nog zit.

4 juni 2023 om 15:32

Dat mag je denken, maar dat is niet zo. De interesse in Kovacic staat los van het wel of niet blijven Gundogan.

4 juni 2023 om 15:47

Er is een verschil tussen interesse en noodzaak. De interesse in Kovacic zal er sowieso zijn, de noodzaak hem te halen echter niet.

4 juni 2023 om 15:50

Ze zijn rond met Kovacic, zodra Chelsea en City er uit zijn zal hij weg zijn.. De enige manier waarop deze transfer nog af zal ketsen is als Chelsea teveel vraagt.

4 juni 2023 om 15:56

En hoeveel city zal willen betalen lijkt me ook afhankelijk van de noodzaak niet?

4 juni 2023 om 16:11

In juni? Dat zou eind augustus wel eens het geval kunnen zijn, maar nu nog niet. City bod en Chelsea’s prijs zitten niet vreselijk ver bij elkaar vandaan.

Hoewel een defensieve middenvelder echt nodig is, wordt ik echt zwaar ongemakkelijk van nieuwe aankopen. Ga eerste verkopen, doe het een jaartje met de spelers die overblijven en kijk daarna naar nieuwe spelers. Je speelt geen Europees voetbal en kunt de focus volledig op de PL leggen. Kleine stapje zetten is geen schande, achteruit gaan met zo veel geld wel. Had liever gezien dat ze een werkvergunning hadden aangevraagd voor die Braziliaan en hem en hem op het middenveld hadden gezet.

4 juni 2023 om 15:21

Wat mij het moeilijkste lijkt is dat ze enorm veel geld uitgeven aan spelers van wie stuk voor stuk helemaal niet duidelijk is of ze echt een versterking zijn. Eerst van de winter al, nu met deze jongen ook weer. Deed het goed bij sporting hoor en heeft echt wel kwaliteit. Maar of die chelsea nu beter gaat maken...

4 juni 2023 om 18:27

Ik heb zelf zoiets van laat ze nu maar doorpakken ook met nog een nieuwe spits en keeper na het binnenhalen van Ugarte. Dan heb je op papier er een goed talentvol elftal staan, al is het nog maar zien welke spelers het echt kunnen waarmaken. Neemt niet weg dat je als Chelsea fan niet al te blij kan zijn met het huidige beleid. Vorig jaar hebben we nog Sterling, Koulibaly en Cucurella gehaald met allemaal een flink salaris die allemaal geflopt zijn. Een halfjaar later heb je 600 miljoen uitgegeven maar de meest zwakke posities nog steeds niet opgevuld. Alleen al een spits erbij halen en je had met de selectie van vorige zomer al in de top 4 kunnen eindigen.

Het enige positieve is dat sinds de winter er nog enige vorm van beleid achter het aankoopbeleid zit. Het aantrekken van top talenten tegen een relatief niet al te hoog salaris. Maar goed wat kapitaalvernietiging zal deze zomer worden met allemaal degelijke spelers die (waarschijnlijk voor een schijntje) gaan vetrekken.

wat een nutteloze aankoop... 60mil door de plee gespoeld
of is enzo fernandez opeens geen controleur meer, die heb ik namelijk niet kunnen betrappen op kwaliteiten voor een 8 of 10.

kan natuurlijk dat chelsea met 2 controleurs gaat spelen...
veel plezier dan, vaak toch wel het meest saaie voetbal.

ze hadden beter deze 60mil in een spits kunnen stoppen.

en dan heb je nog kovacic en kante...

Kan iemand wat meer vertellen over deze speler? Ik volg Sporting niet, dus geen idee of dit een aanwinst voor Chelsea is?

4 juni 2023 om 15:23

Defensieve middenvelder, goede mentaliteit, positioneel goed dus leest het spel ok, verder vooral redelijk allround. Blinkt technisch en in de kleine ruimte niet uit. Zal echt nog wel een stap moeten zetten wil hij van meerwaarde gaan zijn voor chelsea.

4 juni 2023 om 15:35

Hadden ze voor 20 miljoen minder Alvarez kunnen kopen. Die heeft dezelfde eigenschappen en is technisch stappen gemaakt. Deze speler heeft 11 kaarten gepakt. Alvarez 10. Dus dat is geen argument. Niet voor jou persoonlijk maar voor de anti-Ajacieden.

4 juni 2023 om 15:37

Ja had gekund, maar persoonlijk vind ik deze jongen net iets beter. Is meer voetballer dan Alvarez. Maar we gaan het zien...

4 juni 2023 om 15:51

Kijk jij maar naar gele kaarten maar qua tackels en intercepties staat hij bij de bovenste plekken in de top 5 competities. Daarnaast is hij zoals Kuna Mila zegt aan de bal veel beter.

Chelsea is wel echt de giller van alle clubs hoor, weer 60 miljoen er tegenaan als voorafje van de transfer zomer.

Dan is 40 miljoen voor Alvarez wel echt de bodemprijs mag ik aannemen. En als je geen Ajacied bent en dus een hekel hebt aan Alvarez, bespaar je de moeite. En kijk in het klassement van de gele kaarten hier op VZ. Het is niet zo dat Alvarez op eenzame hoogte staat dus die vlieger gaat niet op. Bovendien heb ik geen idee hoeveel kaarten die Uruguayaan gepakt heeft in een mindere (lagere plek volgens de rangschikking dus houdt je panties uit de knoop) competitie. Heb het even opgezocht, het zijn er 11.

Na een paar jaar is er weer een echte defensieve middenvelder bij. Sinds Matic is die er niet. Nu kan Enzo ook iets meer naar voren staan.

Hier moeten de Nederlandse clubs een voorbeeld aan nemen... een kokcu mag dan ook weg voor 60 miljoen. We zijn niets minder dan de Portugese competitie.

Ik heb een oprechte (dus niet provocerende) vraag. Ik wil een weddenschap zetten op dat Chelsea binnen 5 jaar degradeert. Zou ik dat kunnen creëeren zo'n bet? Of kan dat wel maar op een andere manier? En zo ja, waar? Ik heb al zitten zoeken en ik wed nou niet bepaald vaak, dus ben er ook niet onwijs in thuis. Maar dit wil ik. Kan iemand hier misschien ermee helpen?

4 juni 2023 om 20:37

Het lijkt me verstandig dat Chelsea eerst een paar spelers van de hand gaat doen, die selectie grootte slaat echt nergens op.. Kopen ze er weer 1, serieus? Snapt die Amerikaan wel dat je zeg maar 11 spelers opstelt in een wedstrijd en er (5?) mag wisselen?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren