Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Chelsea betaalt 35 miljoen euro: 'Dit moest wel afgerond worden'

Laatste update:

De supporters van Chelsea mogen zich alvast verheugen op de komst van Juan Cuadrado. De vleugelflitser van Fiorentina heeft een gelimiteerde afkoopsom van 35 miljoen euro in zijn contract staan en Vincenzo Montella, coach van la Viola, heeft zojuist bevestigd dat Chelsea dat bedrag op tafel heeft gelegd. De Engelsen hebben volgens de BBC ook al een akkoord met Cuadrado zelf.

/

Alleen de medische keuring kan nu nog roet in het eten gooien; Cuadrado wordt vrijdagavond in Londen verwacht en zal waarschijnlijk zaterdag gekeurd worden. De topper tegen Manchester City komt in dat geval nog te vroeg voor de Colombiaan, die in de afgelopen zomer ook al met diverse topclubs in verband werd gebracht. Toen kwam het nog niet tot een mooie transfer, maar nu krijgt de 26-jarige Cuadrado alsnog zijn zin.

"Dit was een transfer die wel afgerond moest worden", zei Montella. "Als coach ben ik teleurgesteld, maar het bedrag dat wij ontvangen is zo hoog, dat het mijn teleurstelling zeker waard is. We weten dat er in andere competities meer geld beschikbaar is, dat is een feit. Juan heeft zich altijd opgesteld als een geweldige professional en ik ben blij voor hem. Hij vertrekt naar een geweldig team en ik weet zeker dat hij een succes wordt bij Chelsea."

Mohamed Salah zal als onderdeel van de deal naar Fiorentina verkassen. "Hij zal moeten wennen aan het Italiaanse voetbal, dat anders is als het Zwitserse of Engelse voetbal", aldus Montella. "Maar hij is een geweldige speler. Ik hoop dat we een plekje voor hem kunnen vinden op ons vijfmansmiddenveld, maar het zal moeilijk worden voor hem om Cuadrado te doen vergeten." Cuadrado speelde tweeënhalf jaar voor Fiorentina en kwam daarvoor uit voor US Lecce en Udinese.

Juan Cuadrado is een geweldige aanwinst voor Chelsea

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Geweldige aanwinst, ja zeker. Onnodig aanwinst, zonder twijfel. Echt jammer, van de bankzitters van Chelsea..

30 januari 2015 om 17:42

Schurrle vertrekt. (salah ook, maar die is simpelweg overbodig). Ik ben totaal geen fan van Chelsea en haar beleid, maar dit is gewoon een logische aankoop.

30 januari 2015 om 17:43

uitgeleend toch!!!!!!!!!!

30 januari 2015 om 19:10

Jammer voor salah weer een talent die is verspild door bank te zitten

30 januari 2015 om 20:07

Ik vind het knap zonde, Willian speelde echt zooo goed op rechts.. Nu heb je twee toppers op rechts. Echt een onzinnige aankoop. Schurle is super veel zijdig en ha dik nooit verkocht... (tenzij hij daar zelf op stond)

30 januari 2015 om 17:50

Denk het niet... Verwacht dat hij Willian uit de basis zal spelen, op termijn. Nu nog niet...

30 januari 2015 om 17:55

De rechterkant moest gewoon versterkt worden dus hij is helemaal niet onnodig.

30 januari 2015 om 17:55

Ik ben absoluut geen fan van Chelsea, echter moet ik zeggen dat de mensen die over de transfers gaan echt geweldig werk afleveren. Cuadrado komt en je kunt Schürrle bijna voor hetzelfde geld slijten. Kunnen ze bij Barcelona nog wat van leren.

30 januari 2015 om 18:02

Inderdaad, teveel geld vangen voor vertrekkende spelers en voor ( tegenwoordig ) redelijke prijzen hele goede spelers oppikken. Chapeau!!! ( blijft natuurlijk veel geld ).

30 januari 2015 om 18:40

Blijft veel geld inderdaad maar in principe geven we maar 5 miljoen uit gezien hij Schurlle vervangt en gewoon beter is vind ik het een topdeal

30 januari 2015 om 18:04

Cuadrado is zeker een aanwinst voor cfcb nu salah en schurrle vertrekken.

30 januari 2015 om 18:17

"onnodige aanwinst"

31 januari 2015 om 00:47

Je hebt Salah, schurle en willian, en nu wil je cuadrado ook?? waren ze zo slecht dan :/

31 januari 2015 om 11:28

Salah kwam simpelweg tekort op dit niveau en speelde nauwelijks tot niets en daarom vertrekt hij deze maand op huurbasis naar Fiorentina betrokken in de deal van Cuadrado. Schürrle had nooit uitzicht gehad op een plek in de eerste elftal dit seizoen omdat Willian beter past in het team als RW en daarnaast is hij een LW wat Hazard al bezet. Maar ook hij gaat vertrekken voor een prima bedrag waarmee Cuadrado eigenlijk gefinancieerd wordt.

Willian is niet eens een echte rechtervleugel speler maar speelt daar puur door gebrek aan beter (salah) en met Cuadrado halen we meteen een speler die ook echt een RW van nature is en ook de rechterflank (chelsea's zwakke gebied tot nu toe dit seizoen) beter kan bestrijken dan Willian dat doet.

Uiteindelijk met Salah en Schürrle die weg gaan en Cuadrado die ervoor terugkomt gaan we juist achteruit qua breedte, want nu hebben we 4 spelers voor 3 posities achter de spits met een drukke periode voor de boeg. Dus wat jij onnodig vindt aan deze aankoop is me een raadsel.

Ik denk toch dat city alsnog de titelstrijd wint van chelsea (met cuadrado), khoop dat er nog een spannende ontknoping komt

Gaat Salah eigenlijk op huurbasis naar Fiorentina of definitief?

30 januari 2015 om 17:47

Huurbasis

30 januari 2015 om 17:48

Huurbasis wat ik begreep. Schurrle gaat wel definitief weg, Wolfsburg.

De rechterflank was inderdaad hun 'zwakke plek'. Met Cuadrado rechts kan Willian nu concurreren met Oscar voor de 10.
Ongelofelijk elftal. Dit betekent dus dat Reus niet zal komen maar Chelsea doet het toch weer: Schurrle voor 30 (!) miljoen verkopen, wat ik veel te veel vind, en Cuadrado halen.

30 januari 2015 om 17:48

cuadrado beter dan schurrle dan?
heb m niet zo vaak zien spelen

30 januari 2015 om 17:54

Veel beter, vind ik dan.

30 januari 2015 om 17:55

Ken Cuadrado niet zo heel goed, maar Schurrle hoort gewoon op de linkerflank thuis, op rechts is Cuadrado zeker beter, ja.

30 januari 2015 om 18:52

Veel beter dan Schurrle? Natuurlijk, veel beter. Schurrle is een werkertje, Cuadrado is een artiest. Als hij, Fabregas en Willian elkaar gaan vinden wordt het een grote samba.

Geen fan van de club Chelsea, maar na weer een geweldige aankoop staat er wel een prachtig team.

30 januari 2015 om 18:55

Willian op rechts lijkt mij beter. Ik denk niet dat Cuadrado een basisplaats krijgt.

30 januari 2015 om 19:26

Willian lijkt mij toch echt wel beter op de 10, op rechts is hij matig, hij komt altijd naar binnen. Cuadrado is een pure rechtsbuiten.

salah wordt toch uitgeleend toch!!!!!

30 januari 2015 om 18:08

Ja!

Welk rugnummer zou Cuadrado gaan krijgen ?

30 januari 2015 om 17:51

Heeft chelsea uberhaubt nog nummers vrij

30 januari 2015 om 17:59

Ik denk dat hij nummer 17 gaat overnemen van Salah.

30 januari 2015 om 18:05

Ik heb gelezen dat hij voor 25 zou willen gaan, maar denk niet dat Zola's nummer zomaar weggeven gaat worden. JC11 is zijn bijnaam, maar 11 behoort toe aan Drogba toch?

30 januari 2015 om 18:12

25 is een magisch nummer voor Chelsea Ik zou het niet weten 17 leek mij het meest geschikt voor een winger. Nummer 11 is inderdaad van Drogba maar als het goed is word dit zijn laatste seizoen.

30 januari 2015 om 18:37

Kan natuurlijk ook 14 van Schurrle worden

5* skills in de BPL voor Fifa

Tijden zijn veranderd. Ik kan me nog herinneren dat de braziliaanse ronaldo voor 35 miljoen naar inter ging. Nu betalen ze dat bedrag voor een degelijk spelertje van fiorentina.

30 januari 2015 om 22:29

Degelijk is een understatement. Verder ben ik het overigens met je eens

Goede aanwinst, maar ik acht hem niet echt nodig. Spijtig dat hij tegen City niet kan meedoen, zie hem zeer graag spelen. Volg hem al sinds zijn tijd bij Lecce, zo een 4jaar geleden geloof ik. Was toen al een geweldenaar, speelde toen samen met Muriel. Zeer goede en veelzijdige speler, die veel meter kan afleggen en razendsnel is. Zal veel geluk opleveren bij Chelsea!

Logische aankoop (als schurrle daadwerkelijk weg gaat). Ik hoop dat Chelsea de BPL en CL pakt gun het Mourinho met zijn derde club !

Geweldige transfer! De rechter vleugel was duidelijk de zwakste in het team, maar nu met Cuadrado zijn alle zwakke plekken weg. Het wordt vuurwerk met Hazars en Cuadrado op de flanken. Iemand een idee welke rugnummer Cuadrado zal krijgen?

Ben benieuwd naar Cuadrado. Weet nog niet zoveel over hem maar van wat ik heb vernomen past hij veel beter in ons systeem. Hij is een pure rechtsbuiten en dat had Chelsea nog niet. Schurrle kon het beste uit de voeten vanaf links maar van Hazard kon hij het onmogelijk winnen. Het lijkt mij mooi om Hazard, Willian en Cuadrado eens achter Costa te zien

Ben niet echt onder de indruk van hem, maar wie weet verbaast die me.

Benieuwd of hij zondag al mee kan doen tegen Ajax. Zal zich nl eerst bij Vitesse moeten bewijzen voordat hij in aanmerking komt voor Chelsea. ;-)

Ik was eerst niet zo enthousiast vanwege de hoge transfersom, maar als Schürrle voor bijna hetzelfde weggaat, tsja, dan maakt dat niet zoveel meer uit met de Ffp. Vind het wel jammer dat Schürrle nu weggaat, want ik ben ik absoluut fan van zijn directheid en doelgerichtheid en zijn sympathiek overkomende persoonlijkheid. Cuadrado ken ik niet heel goed, maar lijkt me een sierlijke speler die regelmatig een goal maakt. Hopelijk komt hij gelijk in plaats van Willian in de basis.

Cuadrado is echt een pracht speler. Hij is veel beter als Schurlle. Chelsea mag blij zijn met deze ster.

Ik hoor iedereen wel praten over dat schurrle even veel waard is, maar is dat nog wel zo? Is een bankzitter van chelsea nog 30 miljoen waard?

Ik hoor iedereen goed praten over Cuadrado zijn transfer, maar Wolfsburg heeft wel heel slim gedaan om Schurrle te halen. Had in mijn ogen toch wel een betere team kunnen hebben, met alle respect natuurlijk.

Hebben jullie ooit willian een actie zien maken, of een mannetje passeren en op doel zien schieten? Nee. Hij kan beter als rechtsback gaan spelen. Schurrle doet juist weer niet goed verdedigen en daarom zit schurrle op de bank, het is dus een goede aanwinst om cuadroda te kopen

31 januari 2015 om 01:20

Hahah wat een onzin, heb jij überhaupt ooit naar Wilian gekeken?
Die man heeft een versnelling waar zelfs Hazard van kan genieten, heeft een geweldige basistechniek en blijft altijd gaan.
Schurrle is een topper, maar dan wel aan de linkerkant.. Aangezien wij daar al Hazard hebben spelen, zal Schurrle nooit slagen bij Chelsea en is dit dus een verstandige transfer.

Willian is zo veelzijdig dat hij op iedere positie achter de spits kan spelen, waardoor hij zowel Hazard als Oscar als Cuadrado concurrentie kan geven. Zelf verwacht ik dat Mourinho in uitwedstrijden
Hazard - Willian - Cuadrado zal gaan spelen en in thuiswedstrijden
Hazard - Oscar - Willian/cuadrado zal spelen. Hierdoor kan hij op pure snelheid gaan 'counteren' in uitwedstrijden en alsnog het tiki-taka blijven spelen op Stamford Bridge.

Tot slot mooi dat ook Salah weggaat, hopelijk wordt hier verder geen vervanger voor gehaald, zodat Boga deze plek rustig kan gaan invullen!

31 januari 2015 om 02:38

Ja met Brazilie tegen Turkije niet langs 1 man, maar langs onze hele linkerkant...

Wat ik nog een dubieuze situatie vind is dat Salah gewoon op het wedstrijdformulier staat als ik Premierleague.com en Firenzeviola.it moet geloven. Zal het dan zo zijn dan Salah helemaal geen onderdeel uitmaakt van de deal? Iemand meer info?

Cuadrado in BPL zou leuk staan op fut

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren