Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Champions League-droom Van Gaal valt in duigen

Laatste update:

De wedstrijd tussen Manchester United en Bournemouth werd afgelast, waardoor de definitieve beslissing over de Engelse eindrangschikking nog even op zich laat wachten. Voor Manchester City maakten de gebeurtenissen op Old Trafford eigenlijk weinig uit, want de ploeg van Manuel Pellegrini moest minimaal een punt pakken bij Swansea City om Manchester United voor te blijven en zo plaatsing voor de Champions League af te dwingen. Dat lukte: 1-1.

/

Swansea City - Manchester City 1-1
Scheidend oefenmeester Pellegrini zal zijn manschappen het belang van plaatsing voor de Champions League hebben meegegeven, maar veel indruk maakten the Citizens desondanks niet. Manchester City speelde mak, maar stond al wel vroeg op voorsprong. Ex-sc Heerenveen-keeper Kristoffer Nordfeldt kreeg de bal niet onder controle en Kelechi Iheanacho tikte de bal binnen. Een doelpunt van de thuisclub werd vervolgens afgekeurd wegens buitenspel, maar dat bleek uitstel van executie voor Manchester City. Op slag van rust schoot André Ayew raak uit een vrije trap; de bal werd flink van richting veranderd door Fernando.

Na rust voerde Manchester City het tempo maar wat op en dat leverde in korte tijd een aantal behoorlijke kansen op. Eliaquim Mangala, Jesús Navas, Kevin De Bruyne en Sergio Agüero hadden het vizier echter niet op scherp, waardoor Manchester United mocht blijven hopen op een ontsnappingsroute. Die zou er niet komen: de afscheidswedstrijd van Pellegrini eindigde in 1-1, waardoor the Citizens zeker zijn van plek vier.

Stoke City - West Ham United 2-1
Door de afgelasting van Manchester United wist West Ham United op voorhand dat de kans aanwezig zou zijn dat er nog geen duidelijkheid zou komen over Europees voetbal. De ploeg van manager Slaven Bilic moest hoe dan ook winnen bij Stoke City en dat bleek makkelijker gezegd dan gedaan. Dankzij Michail Antonio kwamen the Hammers wel op voorsprong in de eerste helft, maar met een heerlijk schot zette Giannelli Imbula de 1-1 op het bord. Voor West Ham United leek het afwachten te worden, maar met een steenharde kopbal zette Mame Biram Diouf de 2-1 op het bord en daardoor loopt West Ham United Europees voetbal mis.

Denk je dat Louis van Gaal ook volgend seizoen nog trainer van Manchester United is?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Gefeliciteerd City. Zonde een puntje was vorig keer genoeg geweest, maarja als je geen winnaars mentaliteit hebt gaat dat lastig. Manchester City verdiend naar de CL.

15 mei 2016 om 18:05

Man city op basis van de punten verdiend naar de CL maar op basis van het voetbal zou Southampton het nog eerder verdienen. Want kom op zeg met al die honderden miljoen die City in het elftal hebben gestoken zouden ze slapend kampioen moeten worden dus als iemand ook geen winnaarsmentaliteit heeft naast United is het City wel...

15 mei 2016 om 18:34

Volgens mij heeft man u net zoveel of zelfs meer uitgegeven dan city. Afgelopen paar jaar.

15 mei 2016 om 18:43

Je kunt nog honderden miljoenen pompen in een team maar het geeft totaal geen garantie dat je kampioen wordt. Geld speelt in het moderne voetbal een grote rol maar een team smeden uit individueel sterke spelers is heel iets anders.

15 mei 2016 om 19:01

Van de laatste 5 jaar staat united op plaats 3 1 city 2 chelsea

15 mei 2016 om 18:07

Sportief hoor. Man City vind ik zelf idd ook de terechte 'winnaars'

Ik vind het erg teleustellend dat Man United volgend seizoen geen CL speelt. Met hun selectie hadden ze dit seizoen in de top 4 moeten eindigen maar mede door de vele blessures zat dat er helaas niet in. Ik had het wel grappig gevonden als de grote Guardiola volgend seizoen met Man City EL zouden spelen maar door de 1-1 plaatsen ze zich dus op het nippertje voor de CL.

15 mei 2016 om 18:06

Gelet op de verdediging van Manu is het beter dat zij de CL niet ingaan. Als je nou gaat investeren in een sterke verdediging ipv Blind en Rojo kom je al een eind.

15 mei 2016 om 18:14

De verdediging is anders helemaal niet het probleem geweest dit seizoen, maar schijnt makkelijk te zijn om op Blind te zeiken. Als ze ergens in moeten investeren is het juist creativiteit, want ze hadden dit jaar vee moeite om wedstrijden open te breken.

15 mei 2016 om 18:31

Waarom zeiken op blind? Hij kan het niveau United gewoon niet aan, niet sterk/snel genoeg. Dat is ook geen schande want die jongen kan leuk voetballen, maar voegt niks toe aan dit united. Gewoon een stapje lager proberen of een plek op de bank accepteren.

15 mei 2016 om 18:33

Gast wat lul je nou? Volgens mij heb jij 2jaar geen wedstrijd van united gezien?

15 mei 2016 om 19:38

Maar hij heeft gelijk. Met Blind win je het niet van de Lukaku's en de Carrols in de Premier League. Als Rojo nou een beetje solide op de plek stond dan zou het denk ik een veel betere optie zijn dan Blind, alleen moet hij vaak uitwijken naar links waardoor die zich niet kan ontwikkelen.

15 mei 2016 om 21:32

Wat een gelul. Blind uitgeroepen als 2e speler vh seizoen door z'n medespelers

17 mei 2016 om 01:45

Hou toch op om die gozer te verdedigen met deze kulargumenten. Kom met goeie argumenten of zeg gewoon niks, alleen omdat je met een Ajax-bril kijkt.

Was ook niet verdiend geweest als man utd cl zou spelen en ze hebben het uiteindelijk toch zelf verpest door een 2-1 voorsprong tegen westham weg tegen anders zouden ze nu gewoon vierde staan

Terecht dat louis niet in de CL speelt. Hij had t ook niet verdient met zulk slecht voetbal. Had t gewoon in eigen hand vorige week en weet t dan nog te verspelen.

Als Manu de FA cup wint, gaan ze rechtstreeks door naar de EL toch? Dan heeft WHU toch nog kans om zich te plaatsen voor de EL, nu ze net onder Manu staan?

15 mei 2016 om 18:30

Als dit zo is maakt dat het verlies iets minder tragisch van Whu.

Men vroeg zich hier hard op af of United het wel verdiende om CL te spelen, maar als je naar het grootste gedeelte van het seizoen van City kijkt, ga je je ook afvragen hoe...

Begrijp me niet verkeerd, ik wil geen slechte verliezer zijn, maar als je kijkt naar hoeveel kritiek United te verduren heeft gehad in het afgelopen seizoen en dan uiteindelijk blijkt dat City feitelijk gezien (mits United wint van Bournemouth) net zo bagger heeft gepresteerd in de PL, ga je je toch afvragen waarom er City nauwelijks vraagtekens worden geplaatst.

In ieder geval mijn felicitaties aan de City fans en ons wacht de Europa League, iets wat misschien ook wel beter is voor dit United. Volgend seizoen het bouwproces van het nieuwe team afronden en het seizoen erop als titelkandidaat terugkeren in het miljardenbal. Dit jaar zouden we waarschijnlijk toch weer strijden om groepsfase te overleven en dan geef ik liever de voorkeur aan meedoen om de eindoverwinning van de Europa League...

15 mei 2016 om 18:08

Omdat pellegrini in de zomer weggaat vriend, en Louis misschien blijft

15 mei 2016 om 18:10

Het verschil is dat United totaal niet thuis gaf in Europa dit seizoen, zelfs niet in de EL. City heeft tenminste nog de halve finale gehaald van de CL.

15 mei 2016 om 18:13

Man U werd uitgeschakeld in de CL in een groep met PSV en Wolfsburg. City heeft de halve finale van de CL gespeeld. City was ook leuker om naar te zien voor veel mensen denk ik. Verdedigend was het niet om aan te zien, maar aanvallend lieten ze soms geweldige dingen zien. De Bruyne heeft het heel goed gedaan. Aguero heeft het ook verdienstelijk gedaan en Silva heeft ook een paar goede wedstrijden gespeeld ondanks zijn mindere vorm dit seizoen. Aanvallend was City zo slecht nog niet.

Man U was zowel verdedigend als aanvallend voor velen denk ik niet leuk om naar te kijken. De enigste aanvaller die dit seizoen redelijk gepresteerd heeft was Martial en zelfs hij was niet altijd constant.

Op Leicester en Hotspur na verdienen ze allemaal geen CL voetbal dit seizoen, mijn god wat heb ik slecht voetbal en slechte ploegen gezien dit jaar in de PL.

15 mei 2016 om 18:15

West Ham vond ik ook best leuk om naar te kijken. Je hebt wel gelijk. Dit is volgens mij het slechtste seizoen in de PL die ik heb gezien. Met alle respect voor Leicester, maar in een competitie met Arsenal, Man Utd, Man City, Chelsea, Tottenham en Liverpool, kan ik het nog steeds niet geloven dat ze kampioen zijn geworden. Dat 1 van die teams een minder jaar heeft, kan nog gebeuren. Maar dat ze allemaal ( Op Tottenham na) zo een slecht seizoen doormaken.

city heeft in de halve finales van de cl gestaan,terwijl united werd uitgeschakeld door oa psv in de cl poule...blijkt maar weer dat je weinig verstand er van hebt....beetje zielig ook om te vragen om city te bekritiseren,,want dat is wat je eigenlijk vraagt....

15 mei 2016 om 18:46

Ah, daar ben je weer! Onze volwassen man van 40 jaar oud die jongeren op het internet zit te pesten. Je hebt de 'Reageer'-knop gemist, vriend. Als je op mijn reactie wil reageren moet je op dat gele spraakballonnetje met het groene plus-teken klikken. Ik zie trouwens dat je nog steeds ruzie hebt met hoofdletters en interpunctie.

Speciaal voor jou zal ik ook even een inhoudelijk reactie proberen te geven op wat je zegt: Ik spreek in mijn reactie specifiek over het PL-seizoen van United en City, waarin beide teams (mits United van Bournemouth wint) exact dezelfde resultaten hebben geboekt. Ik zeg bewust niets over het seizoen in het algemeen omdat ik mij heel goed besef dat City een beter seizoen achter de rug heeft dan United. Als je kijkt naar de kritiek die United heeft gekregen omdat ze met heel veel geld hebben gesmeten en er niets uit hebben gehaald, terwijl City ook met miljoenen heeft lopen smijten om uiteindelijk met de hak over de sloot de voorronde van CL te halen, vraag ik me af of het terecht is dat iedereen telkens over de uitgaven van United begint en City altijd "buiten schot" wordt gehouden. Want laten we eerlijk zijn, zelfs als je de CL-prestaties meerekent, was City echt geen geweldig team. Ze konden aardig mee tegen Europese subtoppers (sevilla, Monchengladbach, Dynamo Kiev, etc.) maar tegen de topploegen was het niet veel wat ze lieten zien. Afgezien van een goed gefundeerde offensief was City echt niet veel beter dan United, hoor (wat overigens ook mooi valt af te spiegelen op de tweeluik met City die dit seizoen door United is gewonnen). Dus nee, ik bekritiseer City niet en ik vraag niemand om City te bekritiseren. Ik bekritiseer de mensen die United bekritiseren met argumenten die je bijna allemaal evenwel zou kunnen toepassen op City, waar ze om de één of andere reden nooit last hebben gehad van de enorme mediadruk en criticasters.

Mourinho lijkt mij de enige beschikbare man die de ineenstorting van deze club kan stoppen. United heeft een paar sterren nodig, een paar echte toppers die met de aanwezige talenten een kampioenswaardig team kunnen vormen. Mourinho kan deze sterren voor zich winnen en ze naar United halen. Een Giggs of Van Gaal krijgt dit niet (meer) voor elkaar.

15 mei 2016 om 18:18

Ik ben het helemaal met je eens! Geen een gevestigde topspeler wilt nu naar United komen als ze ook naar een club kunnen die CL speelt.. Wordt een zware teleurstellende zomer ben ik bang

15 mei 2016 om 19:59

Ik zou die toppers niet eens halen. Lekker doorgaan met waar je mee bezig bent. Je hebt een redelijk verjongd elftal waar naar mijn mening veel potentie in zit. Je kan wel toppers gaan halen maar dan spelen die talenten niet. Jaartje El is zo slecht niet eens voor die jonge gasten.

Op Leicester na zijn er geen terechte winnaars. Elke top team heeft dit seizoen teleurgesteld. Als je Arsenal zag spelen na de winterstop.... Echt dramatisch. En Tottenham ook weer zo wisselvallig. Die krijgen het voorelkaar om tegen een gedegradeerd Newcastle die ook nog een man minder hadden met 5-1 te verliezen. Beide Manchester clubs waren ook dramatisch. Maar op basis van CL prestaties dit seizoen. Zou je kunnen zeggen dat City terecht weer CL mag spelen.

ik zal vast nu even een snelle reactie geven, ik reageer bijna nooit op reacties maar word de laatste tijd zo ontzettend moe van al die mensen die maar blijven beweren dat LVG het goed doet en zal aan blijven en zeker de tijd moe krijgen...
LVG heeft er 1 grote puinhoop van gemaakt onze geweldige heer LVG heeft nu 2 jaar DE Tijd gekregen, meer dan 300 miljoen mogen investeren, elke speler die hij niet goed genoeg vond of nodig achten mogen weg sturen, zijn eigen gehele staf mogen samenstellen, en inderdaad ik herhaal het: nogmaals 2 jaar de tijd gekregen!
Als iedereen nou is een keertje rustig te tijd neemt om naar het voetbal van man u te kijken zal je wellicht van mening veranderen en inzien dat wat LVG bereikt heeft in deze 2 jaar 1 grote gigantische grap is...
er is zelden zo ongelofelijk saai voetbal vertoond op old trafford, meer dan de helft van de thuiswedstrijden staat het 0-0 bij rust, een totaal van 48 doelpunten voor over een geheel seizoen van 38 wedstrijden, uitgeschakeld in de poule fase van de champions league door de 'wereldsterren' van psv.. en oo wacht ze kunnen nog de fa cup winne...
ja echt een fantastisch seizoen, vorig jaar op het nippertje 4de geworden en nu voor de verandering weer 5de/6de Maar zoals 90% van onze naieve nederlanders op Voetbalzone van mening is, het ligt inderdaad totaal niet aan LVG en hij moet NOG Meer tijd krijgen.....
1 grote grap al die mensen die LVG nog steunen.... hij heeft er 1 grote tering zooi van gemaakt, nani van persie laten gaan, DI Maria speelde waardeloos onder hem die vervolgens nog Geen maand weg is en weer de sterren van de hemel speelt bij Psg, nee echt een geweldige prestatie van Louis.
en als laatste argument waarom ik enorm blij zal zijn als man utd fan als van gaal weg gaat en mourinho komt is dat er dan weer top spelers zullen komen naar man utd die namelijk wel onder mourinho zullen willen voetballen en renderen en dat niet doen/ en of zullen doen onder van gaal.. en dan hebbe we het nog nieteens over de winnaars mentaliteit die eindelijk zal terug keren naar the theatre of dreams.

15 mei 2016 om 18:29

Ik ben eens met je. onder louis gaan weinig sterspelers naar man united komen en vooral zonder campions league. onder mourinho zullen wel de titel kunnen halen als hij wel topspelers kan aantrekken.

15 mei 2016 om 18:58

Wat ik niet snap, is waarom bijna elke fan die Van Gaal weg wil hebben Mourinho als opvolger noemt... Ik zie het liefst ook Van Gaal vertrekken, maar even serieus, als Mourinho het enige alternatief is, speel ik liever elk seizoen in de Europa League.

15 mei 2016 om 19:16

ik wil ook geen mourinho als coach, maar met lvg gaat man united naar de middenmoter.

15 mei 2016 om 21:29

Onder Mourinho zullen er eerder betere spelers willen komen dan onder van Gaal, maar ook ik ben geen super fan van Mourinho omdat ik bang ben dat hij de jeugd zoals Rashford, Mensah, Jackson etc. weinig kans gaat geven. Ook ben ik bang dat hetzelfde bij United gaat gebeuren als bij Chelsea, dat het helemaal in gaat storten..

15 mei 2016 om 22:39

Dus... het is of Mourinho of Van Gaal? Zijn alle andere coaches op de wereld uitgeroeid?

Kijk, dit is dus eigenlijk precies wat ik bedoel. Het lijkt wel alsof alle media-hype rondom het ontslag van Van Gaal en alle geruchten dat Mourinho al getekend zou hebben alle fans van United zo verblind hebben dat we nu denken dat Mourinho de enige optie in de hele wereld is geworden. Zoals ik het nu zie zijn er maar twee kampen in de fanbase van United: Kamp Van Gaal en Kamp Mourinho. Kamp "een andere coach" is al een maandje of 6 geleden opgeheven, sinds Mourinho is ontslagen bij Chelsea en de Engelse tabloids hun kansen schoon zagen om de bladen vol te schrijven in de maanden die zouden komen.

Het antwoord is trouwens heel dichtbij nu, aangezien het nu zeker is dat Van Gaal geen CL heeft gehaald. Hij zou dus uiterlijk aan het eind van deze week ontslagen moeten worden als alle geruchten dat dat de bepalende factor voor het behouden van zijn baan is waar zijn.

15 mei 2016 om 23:09

Je heb gelijk dat het media lvg willen ontstaan. Ook zullen de talenten als rashford, fosu mensha verpest worden door Mourinho. Maar welke coach moet man united gaan leiden? Giggs is nog niet klaar. We kunnen ook moyes opnieuw kans geven en 200 miljoen uitbesteden aan transfers. Maar met Mourinho kunnen we in binnen 2 jaar kampioen Worden.

16 mei 2016 om 00:49

Mourinho is een korte termijn coach. Veel geld uitgeven aan spelers gaat sowieso gebeuren deze zomer, maakt niet uit wie er dan trainer is. Verschil tussen Mourinho en bijvoorbeeld een Giggs die voortborduurt op het grondwerk van Van Gaal (dus met het jonge team dat er nu staat) is dat je een team bouwt dat jarenlang mee kan doen om alle prijzen, terwijl Mourinho waarschijnlijk een paar wereldtoppers haalt die over twee jaar versleten zijn. Dan pak je volgend jaar een titel en kun je daarna weer helemaal opnieuw beginnen bij het punt waar we in 2013 ook al waren: met helemaal niets dus.

Manchester United heeft de CL niet nodig,ze blijven toch 1 van de rijkste clubs ter wereld.
Ik zou het eerlijker vinden als de inkomsten zouden gaan naar clubs met weinig financiéle middelen zoals een Club Brugge die vandaag kampioen is geworden,en de CL inkomsten harder nodig heeft.

15 mei 2016 om 18:52

Ja, maar veel minder dan de ploegen uit Spanje, Duitsland, Engeland, etc..
Dat komt doordat er in dat soort voetballanden veel meer wordt betaald voor de uitzendrechten dan in de kleinere landen als België en Nederland.

15 mei 2016 om 21:20

Ja klopt,maar vergeljkbaar met de sponsors en merchandising krijg United natuurlijk veel meer geld,waardoor ze altijd de beste spelers kunnen halen.

16 mei 2016 om 01:06

Hangover,

als Club Brugge in de groepsfase uitgeschakeld wordt, verdienen we een miljoen of 15. Als dat bij United gebeurt is het sportief geen succes, maar financieel houden ze er heel wat meer aan over. Ik durf er geen getal op plakken maar het zal wel minstens het driedubbele van Club Brugge zijn.

Als we kijken naar het doelsaldo, staan nu de 4 best presterende clubs in de top 4. United kan nu zonder CL voetbal zich volledig richten op de top 4 komend seizoen. We gaan wel zien wat er allemaal gaat gebeuren!

15 mei 2016 om 22:53

de namen die jij noemt op Mata en Herrera na zijn alle spelers die de class of 92 ondersteunt hebben, nu er geen class of 92 meer is, is er ook weinig van de statuur over van spelers zoals Rooney en Carrick, alhoewel ze beiden nogsteeds een geweldige pass kunnen geven.

Dit elftal is goed, maar word geweldig wanneer er een rechtervleugelspeler komt waar Rooney de bal heen kan smijten met zn rechter, Mata is gewoon te traag hiervoor in zijn reactie maar ook zijn sprintsnelheid.
Ook is de LB dit seizoen niet bemand door een goede LB, toen Shaw speelde was Memphis op dreef. daarna is het allemaal bagger gegaan.

Blind of Rojo stonden daar vaak, die vaak hun eigen acties willen maken en dan naar het middenveld/vooruit passen en Memphis heeft een type Shaw nodig die over de flank iedereen voorbij kan rennen met Memphis als eindstation tussen de linies door.

Smalling is een wereldklasse verdediger, De Gea is bekend, Blind is een slimme verdediger, iemand die altijd de bal kan overnemen na een tackle, Herrera is een jonge Maestro en Mata heeft zo zn momentjes.

Lingard, Fellaini, Schweinsteiger, zijn de enigen die dit elftal verzwakken door hun onnauwkeurigheid en het maar "doen om het doen" mentaliteit.
Hier is het ook vaak waar het misgaat in de aanval, voornamelijk bij deze drie.

Kortom: Geweldig team maar een paar mensen die net zodoeltreffend zijn als een vork in een bakje zachte smeerboter.
Jammer van Louis dat hij dit niet doorheeft.

man united kan beter nieuwe spelers halen en lvg ontslaan. we konden cl halen als wij van whu konden winnen. nu opeens een bom in de stadion waardoor we moest afgelast word. we kunnen de wedstrijd gewoon schrapen of een b elftal zetten en focussen op fa cup finale.

Het is wat het is... Had niet anders meer verwacht, maar volgend seizoen komt het wel goed met Mourinho die zorgt dat we weer In de CL gaan mee doen.

Ik zie nog mogelijkheden voor Louitje. 19-0 moet mogelijk zijn tegen Bournmouth. Al helemaal voor een van de beste coaches ter wereld!

Kan United niet nog 4e worden. Als het met 19-0 wint 😂😂. Er zijn gekkere dingen gebeurd.

16 mei 2016 om 00:50

In theorie wel, ja. Zoals je zegt: dan moet er met 19-0 gewonnen worden...

Vraagje ik heb 5 wedstrijden op toto goed, alleen is die van man u gestaakt, mijn vraag is, word ik wel uitbetaald door toto?

15 mei 2016 om 21:27

Ja of quotering 1,00 of als hij snel herpland wordt wordt de wedstrijd afgewacht.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren