Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risicos van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.
 

Champions League dichterbij voor Nederlanders na zege in Napels

Laatste update:

Napoli heeft maandag een nederlaag geleden in de Serie A. De ploeg van trainer Carlo Ancelotti verloor in eigen huis met 1-2 Atalanta, waardoor de Italiaanse topclub nog steeds zes punten voorsprong heeft op nummer drie Internazionale. Door de nipte overwinning stijgt Atalanta naar de vijfde plek op de ranglijst in Italië en komt het op punten gelijk met nummer vier AC Milan.

Dries Mertens vertolkte in de eerste helft een hoofdrol. De aanvaller snelde bij een uitbraak richting het vijandelijke doel en ging naar de grond toen hij voorbij doelman Pierluigi Gollini snelde. Mertens liet echter snel aan de arbitrage weten dat er geen sprake was van een overtreding. Even later deed de Belg nogmaals van zich spreken. Vanaf de rechterkant brak Napoli door en Mertens kon, met de hulp van de verdediger, van dichtbij de 1-0 produceren.

Atalanta, met Hans Hateboer en Marten de Roon in de basis, kwam halverwege de tweede helft langszij via Duván Zapata. Josip Ilisic gaf een strakke voorzet en de aanvaller kon vervolgens doelpunt nummer 26 van dit seizoen in alle competities bijschrijven: 1-1. Atalanta greep in de slotfase zelfs nog de winst via Mario Pasalic, die na goed voorbereidend werk van Zapata de 1-2 kon binnenschieten. Napoli zocht vervolgens nog naar de gelijkmaker, maar Atalanta hield stand.

Een terechte uitslag?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wat speelt Hateboer toch ongelooflijk goed. Hele seizoen al. Bij een topper in de Serie A. Heel knap.

Waarom staan ze achter ac Milan ze hebben toch een beter doelsaldo?

22 april 2019 om 21:07

In Italië geldt het onderling resultaat

22 april 2019 om 21:09

Ow dat wist ik niet, ook wel apart vind ik. Alles moet toch dezelfde regels hebben met betrekking op kwalificatie CL of EL

22 april 2019 om 21:44

Ik en met mij nog veel psvers balen echt heel erg dat dat in Nederland niet het geval is op het moment 😝

22 april 2019 om 23:19

Nee tuurlijk moet dat niet hetzelfde zijn. Heb je de Belgische competitie al gezien? Ik vind onderling duel trouwens veel leuker.

23 april 2019 om 02:49

In Spanje is dat ook zo

22 april 2019 om 21:08

Dat klopt idd niet! Apart

22 april 2019 om 21:10

Italianen vinden de 0 houden belangrijker

22 april 2019 om 21:15

in Spanje zijn het zelfde regels, onderling resultaat!

Dat wordt steeds spannender wie naar de CL gaan. Juve gaat daarin mogelijk nog een belangrijke rol spelen. Ze kunnen bijv AC Milan pijn doen of helpen. Of gaan ze stadsgenoot Torino helpen door de topspelers al op vakantie te sturen. Juve moet nog oa tegen inter Roma atalanta en Torino.

22 april 2019 om 22:07

Maar hopen dat Juve hun sportieve plicht doet, op papier heeft Milan het makkelijkste schema maarja.. tegen Parma zagen we dat dat in de realiteit eig geen waarde heeft.

Aii, als Milan fan vind ik dit resultaat heel teleurstellend. Atalanta verdient wel alle credits, ze spelen erg goed voetbal. Knap, echt heel knap

Napoli wordt eigenlijk ook ieder seizoen weer wat minder.. hoop dat AC Milan het Champions League ticket pakt, het wordt tijd dat de Milanese ploegen weer aanhaken bij de Europese subtop.

23 april 2019 om 00:10

Vorig seizoen was hun beste ooit. Dit seizoen worden ze steeds meer zwakker naar het einde toe. Spelen uiteindelijk al lang voor niets meer.

Het was Hateboer die de assist gaf op Zapata.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren