Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Cech nieuwe recordhouder na ontvangst welbekende onderscheiding

Laatste update:

Petr Cech is maandagavond voor de zesde keer verkozen tot beste voetballer van Tsjechië. De doelman van Chelsea is daarmee de nieuwe recordhouder: hij troeft oud-goalie Ivo Viktor af. De speler van het voormalig Tsjecho-Slowakije viel de eer tussen 1968 en 1976 vijf keer ten beurt. Cech mocht de onderscheiding in 2005, 2008, 2009, 2010 en 2012 ook al in ontvangst nemen.

/

Dit keer liet de dertigjarige Cech Werder Bremen-verdediger Theodor Gebre Selassie achter zich. De van origine Ethiopiër maakte met name indruk op het voorbije EK, waar Tsjechië in de kwartfinales sneuvelde. Aan dat toernooi hield hij een transfer naar Duitsland over, waar hij vooralsnog een prima indruk maakt.

Cech heeft de award voor het grootste gedeelte te danken aan zijn uitstekende prestaties bij Chelsea. De Londenaren veroverden afgelopen mei voor het eerst in de historie van de club de Champions League. Het aandeel van Cech in de zege op Bayern München was groot: in de beslissende strafschoppenserie keerde hij twee Duitse pogingen van elf meter.

Petr Cech is de beste doelman ter wereld

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Geweldige keeper en symphatieke vent. Veel respect voor hem. Laat zien dat hij het nog steeds kan. behoort wel degelijk tot de beste keepers ter wereld. Die prijs is mooi meegenomen maar heeft als je naar de concurrentie kijkt niet veel waarde.

5 februari 2013 om 16:25

Hoezo 'nog steeds'?
Hij is 30 jaar wat niet super oud is voor een keeper, maar voor de rest ben ik het met je eens.

5 februari 2013 om 19:08

Met nog steeds doel ik op de blessure die toch zijn sporen nalaat. Dat je je dan zo kan herpakken en terug kan komen op dit niveau getuigd van klasse. Vandaar die nog steeds

5 februari 2013 om 20:45

Oh zo oké, bedankt voor de uitleg
Rode duimpjes beetje onnodig (zonder enige uitleg te geven), maar het niveau
ligt ook niet al te hoog op deze site.

5 februari 2013 om 19:01

@s_koot

Helemaal met jou eens vind Cech samen met Iker de beste van de wereld.

had ook niks anders verwacht

door hem en drogba hebben ze de cl gewonnen

5 februari 2013 om 15:16

inderdaad speelde toen een geweldige wedstrijd

Volledig terecht. Heeft in de Champions League werkelijk prachtreddingen verricht. Maar vergeet ook niet de FA Cup finale tegen Liverpool hoe die een zekere 2-2 van Carroll op werkelijk miraculeuze wijze er nog weet uit te halen!

"de van origine Ethiopiër maakte met name indruk op het voorbije EK, waar Tsjechië in de kwartfinales sneuvelde. "

Dat klopt dus niet...gebre Selassie is geboren in Tsjechie, heeft een Tsjechische moeder maar een Etheopische vader, vandaar de naam en een iets donkerder uiterlijk. is gewoon een Tsjech.

Maargoed Cech is ook een geweldenaar, en dus logisch dat hij vaak wint, aan de andere keer ook jammer voor CZ dat er geen voetballers op het allerhoogste niveau doorbreken.

Eindelijk goed nieuws

5 februari 2013 om 15:23

Ben benieuwd waarop je baseert dat Hart beter is dan Cech. Laatsgenoemde is toch al jarenlang de beste doelman in de Bpl.

5 februari 2013 om 15:33

Ik vind hart ook beter. Cech was voor zijn hoofd blessure een fenomeen in de goal.
Maar sindsdien wisselvalliger geworden. Wisselt super wedstrijden af met kleine en grote fouten.

Ik verwacht ook dat hij over 2 jaar z'n plek kwijt is aan courtois

5 februari 2013 om 15:36

Wat een onzin,, volgens mij doe je Cech nogal te kort als je deze onder Hart schaart. En Casillas en Buffon....casillas staat er tegenwoordig naast bij Madrid. Ach het is allemaal suggestief en nogal mening gevoelig, maar ik schaar Cech zeker bij de beste drie doelmannen ter wereld. En dat rijtje van jou....schrap maar een paar namen=oude koeien.

5 februari 2013 om 17:54

Hart is echt niet minder dan Cech. Joe Hart presteert al 3 jaar uitstekend. En heeft als ik me niet vergis de laatste 2 jaar een golden glove gewonnen. Dat win je niet als je er niets van kan. Daarbij heeft Hart memorable wedstrijden gekeept. Een leuk voorbeeldje was Dortmund thuis die City met een andere doelman gewoon 0-4/5 had verloren. Daar moet je toch toegeven dat Cech inderdaad problemen heeft overgehouden sinds die hoofd blessure. Hij is stukken voorzichter. Tyton van Psv heeft hetzelfde probleem. Bij Cech was het duidelijk te zien op het ek waar hij gruwelijk in de fout ging.

5 februari 2013 om 19:06

Hallo, ik zeg ook niet dat Hart er niets van kan. Hart is een uitstekende doelman, maar lichtelijk overschat. Hart heeft inderdaad de laatste twee jaar de Golden Glove gewonnen, maar dat is slechts de prijs voor de meeste clean sheets in de Bpl. Het lijkt me logisch dat je minder goals tegen krijgt met Kompany en twee verdedigende middenvelders voor je dan met een trage Terry, die koekenbakker van een Luiz en elk half jaar een ander spelsysteem.

Cech heeft na zijn hoofdblessure inderdaad een minder jaar gehad, maar dat is al 5(!) jaar geleden. De laatste seizoenen etaleert hij toch echt weer zijn klasse met als hoogtepunt natuurlijk dat hij bijna eigenhandig de Champions League voor Chelsea heeft binnengehaald (al had Drogba natuurlijk ook een grote rol).

5 februari 2013 om 15:30

Eerst lezen voordat je reageert misschien?

5 februari 2013 om 15:39

Dan vul je in: ''oneens''

graag gedaan

5 februari 2013 om 16:43

Zoveel beter zijn die keepers niet die jij allemaal opnoemt sterker nog, Cech wordt door sommigen onderschat. Met name door Cech won Chelsea de CL hij had miraculeuze reddingen. Ik zet hem in het rijtje Casillas & Buffon. Niemand die mij wijs kan maken dat die vier genoemde spelers veel beter zijn dan Cech.

Geweldige keeper en er was niet eens echt tegenstand lijkt me zo. Kan me op het moment geen goede Tsjech meer bedenken die nu nog bij de top speelt. Vroeger nog mensen zoals Nedved , Baros en Rosicky in vorm.

5 februari 2013 om 15:35

Het Ek in Portugal was het laatste toernooi waar Tsjechië wat voorstelde .
Dat mooie Ek waar zij ons toen naar de volgende ronde te helpen door duitsland te pakken terwijl het voor hun zelf niet meer hoefde aangezien ze al door waren .

Wat was dat een topteam toen zeg!

5 februari 2013 om 15:40

Zeker een topteam ! Met Baros & Koller ( ? ) die lange kale spits. Een middenveld met Nedved , Rosicky & de glazen Galasek. Toen was het nog leuk om naar te kijken , tegenwoordig is het niks meer helaas voor hun.

. Cech mocht de onderscheiding in 2005, 2008, 2009, 2010 en 2012 ook al in ontvangst nemen.

Dit moet trouwens 2005, 2008, 2009 , 2010 en 2011 zijn
Aangezien hij hem nu voor 2012 heeft gekregen .

Klein foutje vz.

Mijn inziens is hij de beste keeper ter wereld.

5 februari 2013 om 17:40

Mijn inziens is Casillas dat

Geweldig natuurlijk voor deze sympathieke vent en fenomenale doelman. Heeft echter wel al zijn piek gehad voor die vreselijke hoofdblessure. Had hij dat niet meegemaakt was hij ongetwijfeld uitgegroeid tot 1 van de beste aller tijden.

Off: Wie won in 2011 de beste speler van tsjechie dan?

On: Nu Nedved er niet meer is blijft er voor Cech ook weinig concurrentie over he. Ben benieuwd hoelang hij nog mee gaat.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren