Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Castaignos geeft duidelijkheid over toekomst en richt zich op Feyenoord

Laatste update:

Luc Castaignos lijkt niet van plan in de laatste dagen van de transferperiode nog weg te gaan bij FC Twente. De spits was eerder in de zomer dicht bij een overstap naar Swansea City; hij was zelfs in Wales om er rond te kijken, maar uiteindelijk ging de deal niet door. Een overstap naar een andere Premier League- of Championship-club lijkt nu niet meer aan de orde.

/

Na de uitschakeling tegen Qarabag FK in de laatste voorronde van de Europa League werd Castaignos door De Telegraaf gevraagd naar zijn sportieve toekomst. “Er speelt helemaal niets”, was het antwoord van de aanvaller, die nog voor 1-0 had gezorgd in de eerste helft van de wedstrijd. Hij wilde er verder weinig over kwijt en zei zich zo snel mogelijk weer bezig te willen houden met de competitie.

“Dit moeten we snel achter ons laten. Zondag wacht Feyenoord. Als ploeg moeten we ons daar vanaf nu op focussen”, aldus de spits. Castaignos speelde twee jaar voor de club die hij aanstaande zondag treft en werd daarna verkocht aan Internazionale. Het verblijf in Italië eindigde niet succesvol: na een jaar maakte Castaignos rechtsomkeert en tekende hij voor FC Twente.

Luc Castaignos kan het beste nog een seizoen bij FC Twente blijven

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

oefff lekker titeltje weer VZ, Ik tuinde er toch weer vol in. Maar het is dan ook al laat.

Het blijft zwaar balen voor twente dat ze er niet meer bij zijn in de EL. Jongens als Castaignos hebben dat soort wedstrijden en competities nodig om uit te groeien tot een volwassen voetballer. Toch aanstaande zondag een mooi potje! beide ploegen een zware wedstrijd in de benen en een tikje gehad. De een misschien iets meer als de ander.

Ik dacht hij ging naar feynoord

29 augustus 2014 om 00:47

Schrok al, zelfs Te Vrede zie ik meer in

Iedereen wilt weg bij Twente na deze vertoning vanavond. Terwijl die spelers het bij zichzelf te rade moeten.
Twente mag zich nog wel versterken i.p.v nog een paar spelers laten gaan!

29 augustus 2014 om 00:22

Betaal jij ze?

29 augustus 2014 om 00:22

Heb je het artikel wel gelezen?

29 augustus 2014 om 00:35

Ajax 4x cl : ben het met je eens was weer niet goed vandaag waar gaat dit heen.. geen (echte) afmaker , missen een goede back, een goede keeper (vandaag wel redelijk gekeept) en 1 met veel ervaring ( een ruiz jansen perez .... )

29 augustus 2014 om 00:51

Toch vond ik hem wel de beste man van het veld vandaag!

29 augustus 2014 om 09:03

We missen een ervaren trainer,dat is volgens mij t allergrootste probleem

29 augustus 2014 om 01:06

Ach.. Qarabagh deed het toch beter tegen RBS dan Ajax deed. Je zal het gemist hebben gezien je ongefundeerde reactie, maar je speelt niet tegen FC bal op't dak..

29 augustus 2014 om 07:01

En je weet dit doordat je met iedereen hebt gesproken??

Graag je bron vermelden

Zoveelste misleidende titel, lekker VZ, daar hadden jullie me weer beet!

En mij ook hahaha
Zie het al voor me Castaignos bij Feyenoord , worden ze niet beter van

29 augustus 2014 om 00:33

Slechter dan te vrede is die sws niet..

29 augustus 2014 om 01:46

Wat loopt iedereen te haten op Te Vrede? Hij scoort gewoon elke wedstrijd zoals Pelle dat deed en hij scoort sowieso meer dan die overschatte Castagnios.

Goede titel weer ^^.
Wist dat de tegenstander Feyenoord was maar toch klikt ik nog even voor de zekerheid haha. Ja ze zullen zich nu op Feyenoord moeten richten. Gaan we maar weer een heel seizoen spelen om weer Europees voetbal te halen. Vermoed toch problemen als we deze wedstrijd gaan verliezen. Supporters zijn al boos aan het worden door het spel en het constant opstellen van Marsman. Nu komt uitschakeling Europees er boven op. Het is maar even duimen dat alles goed gaat.

Wat een Geniale titel VZ. Helemaal ingetrapt. Complimenten !

Wat een negatieve reacties weer over Twente. Qarabag heeft ook gewoon goede spelers. In die regio zouden ze het schandalig vinden om te verliezen van een club als FC Twente. En wij vinden dat hier schandalig, andersom. Vorig jaar speelde Twente ook geen Europa en werd wel mooi 3e. Laten we hopen dat Twente het herhaald dit jaar, misschien een plekje hoger. Het team is jong, dus veel potentieel.

29 augustus 2014 om 00:36

Het punt is dat Qarabag onbekend is in Europa, Twente minder. Ook fijn dat jij wil dat Twente 3e wordt maar ik hadb liever dat ze Europees overwinterenden.
ZUMMERE DE GEKSTE

29 augustus 2014 om 00:39

Maikel nl : ga lkker slapen jonge je moet je kapot schamen als je hier van verliest pff kom op zeg...

29 augustus 2014 om 07:39

Wakker worden... 2x gelijk spelen is niet verliezen. Uitgeschakeld op de uitgoal-regel.

sjonge jonge VZ, stop eens met die misleidende titels...je wint er een klikje mee, maar ook irritatie als een artikel weer eens niet blijkt te zijn wat de titel zegt.

Ik ben schijnbaar uniek, want ik trapte niet in die titel.. Het helpt dat ik al snel de link legde tussen de aanstaande competitiewedstrijd tussen deze 2 clubs...

OT: Op basis van wat zou Castaignos een transfer maken wat in principe een vooruitgang is, al zou dat alleen op financieel gebied zijn.. Persoonlijk zou ik zelf liever in de tweede divisie van Engeland spelen, dan in de Eredivisie.. Heeft niks met welke competitie ik beter vind te maken,gewoon een voorkeur :-)

Maar goed, toen Castaignos bij Feyenoord speelde leek het wel wat te worden, maar daarna is het naar mijn mening echt niet meer goed gekomen met hem... tenminste als spits dan... Oké hij maakt uiteindelijk vast wel weer 12 a 15 doelpunten ofzo in de eredivisie, maar de hoeveelheid (grote) kansen die hij af en toe mist... Dat mag gewoon niet als spits en ook die droogte die hij voor afgelopen weekend had.. mag ook gewoon niet, als je in de spits speelt bij een club die in principe elk seizoen meedoet voor Europees voetbal... Daarnaast is zijn mentaliteit ook niet al te best, al is hij nog best jong natuurlijk en kan dat best wel goed komen... Maar hij blijft een beetje dat arrogante houden, wat apart is als je niet goed presteert... Het is al vervelend genoeg om arrogant te zijn wanneer je wel presteert, maar dan is dat in ieder geval op basis van iets...

Hij is 21 jaar, dus het is nog geen verloren zaak... maar hoe de zaken er nu voorstaan zie ik Castaignos niet als een goede spits.

29 augustus 2014 om 01:14

Wat je over zijn voetballend vermogen zegt klopt helemaal , want hij heeft idd veel kansen nodig , maar met zijn mentaliteit zit het goed en hij is zeker niet arrogant wdj een aardige jongen

29 augustus 2014 om 15:24

Mja, maar ik doel op het feit dat hij af en toe van die nare trekjes heeft als hij eindelijk eens scoort.. Het publiek tot stilte manen, omdat ze (terecht) kritiek op hem hadden... Hij zal vast wel buiten het veld aardig kunnen zijn, maar daar kan ik niet over oordelen.

Kan beter altijd bij twente blijven

Castaignos is niet de juiste type spits voor Twente. Twente voetbalt in Nederland in principe ook vooruit en dan worden de ruimtes klein voorin en daar liggen niet de kwaliteiten van Castaignos. Castaignos heeft ruimte nodig en kan dan zijn snelheid gebruiken.
Castaignos zou eigenlijk bij een meer verdedigend ingestelde ploeg moeten gaan spelen. Vanuit de counter is hij erg gevaarlijk.

Al dat gezeur over transfers wie er komt en wie er gaat leidt de aandacht af van waar het werkelijk om gaat.
Het was opnieuw dramatisch slecht voetbal van Twente, de ploeg is niet meer dan een middenmoter en met de huidige staf zal dat nivo niet hoger worden.
Seizoen is met een achterstand van 6 pnt, uitgeschakeld voor Europa en een allerbelabberdst niveau van voetballen waardoor je moet vrezen voor de komende weken nu al voorbij.
Goed voorbereid jongens en lekker verschuilen achter transfers.
Op zich is dat al knap van Twente dat moeten we ze nageven.
Wordt misschien tijd dat Verbeek technisch directeur gaat worden.

De koppenmakers van VZ begint te lijken op cabaret! Leuk gevonden, Story-boys van de voetbaljournalistiek!

Ik las net dat Benfica belangstelling heeft voor Luc Castaignos en ik hoop dat hij naar Benfica vertrekt en nee, dat is niet omdat ik hem weg wil hebben vanwege het feit dat hij veel kansen mist, niet superveel scoort en telkens als hij scoort, dat hij dan 'n vingertje voor z'n mond doet.

Ik begrijp zelfs niet waarom er leden/supporters zijn die Castaignos afkraken. Ja, hij mist veel kansen en als hij gescoord heeft, dan kan hij dat vingertje voor z'n mond beter weglaten, maar opzicht, vind ik, dat hij het wel gewoon prima doet.

De meeste mensen vergeten dat hij pas 21-jaar is en in het seizoen 2010/2011 maakte Castaignos als zeventien-jarige, wat toen ook al geen makkelijk seizoen was voor Feyenoord met onder andere de 10-0 nederlaag tegen Psv, vijftien goals in 34 wedstrijden en dat als zeventienjarige en in een team die het al niet zo makkelijk had.

Daarna maakte Castaignos eigenlijk een fout om naar Inter Milan te gaan en in zijn eerste seizoen bij FC Twente, vond ik, hem ook inderdaad niet geweldig spelen, maar ik denk dat dat kwam doordat hij vrijwel een hele seizoen op de bank heeft gezeten.

In het seizoen 2013-2014, vond ik, dat Castaignos het wel gewoon prima deed. Hij had misschien drie of vier goals meer kunnen maken, maar al met al is veertien goals in 31 wedstrijden niet slecht.

Dit seizoen heeft hij het afgelopen weekend voor het eerst sinds een tijdje weer een goal gemaakt, maar desondanks, denk ik, dat als Castaignos bij FC Twente blijft, dat hij er weer minimaal/rond de vijftien in zal schieten en ik vind dat niet slecht voor een spits van FC Twente, die dan ook nog doorgroeimogelijkheden heeft.

Maar ik hoop dat Castaignos naar Benfica vertrekt. Ik weet zeker dat hij zich daar goed zal ontwikkelen tot een echte goalgetter en via Benfica, zie ik, Castaignos wel doorgroeien en uiteindelijk de stap maken naar een grotere club.

Júlio César
Maxi Pereira
López
Luisão
Benito
Samaris
Salvio
Bebé
Gaitán
Castaignos
Lima

jansen joenite als eerste wil ik ff zeggen dat ik ook als twente supporter het vind dat je je eigen club niet moet afkraken maar na gisteravond,ben er nog steeds ziek van,moet ik wel ff wat van mijn hart!

ten eerste, voetbal begint in mijn ogen met beleving en wilskracht daarna talent en misschien zelfs een beetje geluk.maar de wedstrijd van gister was gewoon op alle fronten een draaama!!!

Spelers sjokken maar wat op het veld,geen dadendrang naar voren,balletje terug,niet doordraaien,verkeerd afjagen, geen enkele speler speelt met vreugde lijkt het wel,zijn allemaal een soort van robotjes die dingen krijgen ingefluisterd van eerst de organisatie,geen risico in het spel,doseren,geen frivole acties met daarbij een technische staf die een wissel plaatst in de 93 min terwijl je nog moet scoren??gister was er na 20 min een moment dat ebecilio gewoon zijn handen in de zij moest doen en na adem moest snakken en dat als jonge volprof?

snap echt niet waar de tijd is gebleven dat tegenstanders 90 minuten lang werden opgejaagd,gedwongen werden fouten te maken, kansen te creeren,doorbewegen onder het spel in plaats van pas gaan lopen als het te laat is.

Ga gewoon vol aan de bak,90 min lang en compleet op de aanval en dan zal je soms een flinke deuk oplopen maar je krijgt gegarandeert je supporters achter je!!!
maar ben bang onder deze coach die het spel gister nog redelijk vond,terwijl je in feite voor rust thuis al met 3-1 achter had moeten staan,het seizoen nu al verloren is!!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren