Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Casillas heeft slecht voorgevoel: 'Voelde direct dat er iets niet goed was'

Laatste update:

Voor Iker Casillas zat de bekerwedstrijd tussen Valencia en Real Madrid (1-1) er na zestien minuten al op. Álvaro Arbeloa schopte de doelman tegen zijn hand en coach José Mourinho zag zich genoodzaakt om Antonio Adán in het veld te brengen. Casillas had zichtbaar pijn aan zijn hand en de eerste onderzoeken hebben inmiddels uitgewezen dat zijn opgezwollen wijsvinger flink gekneusd is.

/

Casillas zal donderdag meer testen moeten ondergaan om de ernst van zijn blessure nader vast te stellen. "Op het moment van de trap voelde ik direct dat er iets niet goed was. De dokter is optimistisch, maar bij dit soort blessures moet je voorzichtig zijn. Alles moet worden onderzocht. Hij heeft zijn twijfels en ik weet zelf ook niet wat ik heb. Ik heb pijn en en ik hoor iets als ik mijn vinger beweeg."

"Ik hoop dat het niets is, we zullen morgen (donderdag, red.) wellicht zien wat er aan de hand is. Door de pijn lijkt het er in ieder geval op alsof er iets gebroken is." Een eventuele absentie zou Casillas slecht uitkomen. De doelman raakte onlangs zijn basisplaats kwijt aan Adán, al stond de Spaans international in het competitieduel met Valencia (0-5) van afgelopen zondag wel weer onder de lat.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Respect vooor deze keeper! Hopelijk keert hij snel terug!

euh bij een breuk kun je u vinger toch niet meer bewegen dacht ik, of heb ik het verkeerd.
het is te hopen voor Casillas, dat dit geen breuk is, maar een lichte blessure

24 januari 2013 om 00:54

Ik ben geen expert op het gebied van breuken, maar het lijkt me dat je spieren je vinger doen bewegen. Dus ook als je je vinger gebroken hebt (en dan bedoel ik niet dwars door midden gebroken maar een scheurtje ofzo), lijkt het mij dat je hem "gewoon" kunt bewegen, hoe pijnlijk dan ook.
Maar nogmaals, ik weet er gelukkig niks van

24 januari 2013 om 07:01

Volgens mij ook las zelf laatst dat iemand met een gebroken poot door voetbalde

24 januari 2013 om 08:57

Ik ben zelf keeper en het ligt er aan hoe je hem breekt natuurlijk. Heb scheurtjes gehad dan kun je je vinger nog wel bewegen en met goede pijnstillers ook nog wel een bal vangen. Heb ook vingers gebroken waar het bot in 2 stukken lag. Dan doet het veel meer zeer! Het bewegen is fysiek nog mogelijk maar de twee bot helftjes zullen gaan bewegen en schaven of schuren over elkaar waarbij je werkelijk door de grond kan gaan de eerste dagen.

Heb trouwens ook even met een gebroken enkel gevoetbald dus het licht er puur aan hoe je hem breekt.

Hopelijk voor Casillas valt het mee. En ook voor Real Madrid want van Adan word je nou niet echt vrolijk van.

24 januari 2013 om 01:35

Keepers hebben minuten nodig om goed te kunnen presteren. Hij heeft dit seizoen nog geen 4 wedstrijden onder de lat gestaan. Natuurlijk hoop ik ook dat er niet veel aan de hand is met Cassilias.

24 januari 2013 om 10:37

Beetje onzin. Adan is een meer dan prima keeper, zou bij veel topclubs absoluut niet misstaan! Hij heeft alleen de pech dat hij tweede keeper achter Casillas is. Casillas is natuurlijk twee klasses beter, maar het is niet zo dat Real zich zorgen moet maken met Adan in het doel..

wordt dus twee weken Adan, met Man u en Barca op schema word ik daar niet al te happy van. Hadden is een goede keper maar Miste zoveel vertrouwen. hij staat letterlijk te shaken bij stilstaande fases. Mejias van Castilla acht ik bij momenten echt beter!

Misschien dat Jese volgende week meemag met de Copa selectie gezien dat Di Maria er niet bij gaat zijn en Jese ook niet moet spelen tege Barca B.

Eerste berichten vanuit Spanje vertellen dat het om een flinke zwelling gaat bij de pees van zijn rechterduim. Niks gebroken.

Over de herstelperiode valt weinig te zeggen, verschilt van persoon tot persoon. Maar om toch een beeld te geven, is normaal gesproken ong. 2 weken geschat.

24 januari 2013 om 01:09

De pees van zijn rechterduim? Heb je iets meer informatie, want dit geeft namelijk vrij weinig duidelijkheid. Welke pees, mogelijk sprake van een spierscheuring of gewoon een flinke klap erop gehad? Ik hoop echt voor Iker dat het bij een revalidatieperiode van twee weken blijft, een dergelijke blessure is namelijk extra vervelend voor een keeper.

Gaat lekker bij Real, want Mou zoekt alleen maar ruzie, en Real speelt geen goed voetbal. C. Ronaldo die was/is ongelukkig en Iker die op de bank werd gezet!

On: Hopelijk is het niks ernstigs voor Iker, want Real heeft hem nodig en niet die Adan! Sterkte Iker :D

Vreemd, in principe kan je de vinger erg moeilijk bewegen op het moment dat het gebroken is. Maar als er hoorbaar iets mis is de vinger, moet er wel iets mis zijn met het vingerkootje of de aanhechtingsspier daarvan. Mijn gevoel zegt dat dit iets meer is dan een gekneusde vinger, maar de medici in Madrid zullen het wel iets beter weten dan ik. Het is een kwestie van afwachten, hopelijk valt het mee. Heb veel respect voor Iker Casillas!

Balen dit hij kon zich weer bewijzen en dan krijgt hij dit, als Adan nu gaat presteren zie ik hem voorlopg niet terugkeren aangezien hij eerder aan de kant werd gezet door Mourinho, het is en blijft een fantastische keeper.

Hmm hij heeft een foto gepost op z'n facebook dat hij in het gips zit. Hoop voor Casillas dat het niet heel ernstig is, maar ik denk wel dat hij er minimaal 1 weekje uit ligt..

Klinkt misschien raar maar misschien zou een blesure voor de rest van het seizoen niet zo slecht uitkomen. Hopelijk vertrekt mourinho dan in de zomer en komt deze legende zonder onzin weer onder het doel te staan en krijgt hij weer het respect wat hij verdient.

24 januari 2013 om 07:51

Juist niet dan.. je spreekt hopelijk gaat mourinho weg in zomer. Daar ben ik t mee eens maar mourinho gaat sowieso wanneer hij zijn 3e CL winst binnen heeft.. en dat gaat sowieso niet lukken zonder Casillas onder de lat.

En jawel hoe kan t ook anders.. deze blessure word u mede mogelijk gemaakt door Arbeloa.. van alle 21 spelers op t veld is hij ook de enigste waarbij ik t niet vreemd dat hem zoiets gebeurt

Hij kan de tijd die hij afwezig is mooi gebruiken om via de tv te kijken en te leren van de eerste keeper van hun team, Adán. Op zich niet zo erg natuurlijk, als je tweede keeper een tijdje eruit is, dat kan elke club overleven.

24 januari 2013 om 08:50

Precies, vraag me wel af hoe Valdes zich moet voelen dat hij bij het mooiste nationale elftal ter wereld achter deze bankzitter zit. Of zelfs achter de bankzitter van de bankzitter?

Arbeloa is al nergens goed voor en dan doet hij dit. Hopelijk is het niks meer dan een kneuzing en haalt hij United. Adan kan echt niet, dan zie ik veel liever Jesus.

Betekent dit dat hij de dubbele confrontatie met Barca mist?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren