Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Casemiro zadelt Ten Hag met nieuw probleem op bij Manchester United

Laatste update:

De lijst van blessures bij Manchester United wordt langer en langer. De club van Erik ten Hag maakt vrijdagmiddag namelijk bekend dat Casemiro voor 'meerdere' weken aan de kant staat met een blessure. De Braziliaan moest noodgedwongen het veld vroegtijdig verlaten tijdens de bekerwedstrijd tegen Newcastle United woensdag (0-3 verlies).

"Casemiro zal een aantal weken moeten toekijken vanwege een hamstringblessure die hij woensdag opliep tijdens de Carabao Cup-nederlaag tegen Newcastle United", schrijft United op de clubwebsite.

"De Braziliaanse middenvelder werd tijdens de rust gewisseld vanwege de kwetsuur, en uit de daaropvolgende evaluatie is gebleken dat er sprake is van een spierverrekking die hem een aantal weken buiten spel zal houden."

Hoelang Casemiro precies uit de roulatie ligt wordt niet bekendgemaakt, maar hij lijkt in ieder geval de wedstrijden tegen Fulham, FC Kopenhagen en Luton Town te moeten missen. De nieuwe blessure is een hard gelag voor Ten Hag, daar Casemiro lang niet de enige geblesseerde speler is in de selectie van United.

Naast de 31-jarige controleur ontbreken ook Tyrell Malacia, Lisandro Martínez, Luke Shaw en Amad Diallo al langere tijd bij the Red Devils. Daarnaast was ook Antony enige tijd afwezig in verband met een rechtszaak en op Jadon Sancho doet Ten Hag geen beroep vanwege het conflict tussen de oefenmeester en speler.

Druk op Ten Hag neemt toe
Aankomend weekend zou cruciaal kunnen zijn voor Ten Hag. United neemt het dan op Craven Cottage op tegen Fulham. De druk op de manager is enorm nu de goede resultaten uitblijven.

Eerder deze week kwam naar buiten dat United ondertussen kijkt naar mogelijke opvolgers van de voormalig Ajax-trainer. Zo werden onder meer de namen van Zinédine Zidane en Rúben Amorim, die momenteel bij Sporting Portugal voor de groep staat, aan the Mancunians gelinkt.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Amrabat heeft zijn basisplaats inmiddels wel overgenomen, maar voor je het weet krijgt die een schop en zit je zonder backup.

3 november 2023 om 15:09

Vind je? Amrabat is een paar klassen minder dan Casemiro wat mij betreft.

3 november 2023 om 15:25

Dit seizoen niet hoor

3 november 2023 om 15:26

Sinds zijn komst heeft Amrabat een stuk meer laten zien dan Casemiro. Die is echt waardeloos seizoen bezig. Mensen herrinneren hem van een paar jaar terug bij Real, dat niveau zien we helaas niet vaak meer.

3 november 2023 om 15:42

Dit is dus iemand die duidelijk geen United volgt. Het is sowieso lachwekkend dat 99 van de 100 mensen die hier reageren het nooit hebben over Casemiro als miskoop. De beste man wordt aan alle kanten voorbij gelopen en is veel te traag voor de premier league. En nee dat ligt niet alleen aan zn medespelers.

3 november 2023 om 16:29

Aan alleen Casemiro heb je niks, het is nog steeds een goede speler maar heeft een goede b2b middenvelder met loopvermogen nodig naast zich.

3 november 2023 om 15:18

Amrabat heeft zijn basisplaats overgenomen omdat Casemiro met een blessure terugkwam van de interlandbreak

3 november 2023 om 15:20

Amrabat speelt alleen op die positie als Casemiro geblesseerd is en dat is vrij logisch ook.

3 november 2023 om 15:58

Hangover96 ik kan me niet voorstellen dat amrabat speelt ipv casemiro zodra hij 2-3 weken goed fit is.

3 november 2023 om 16:17

Er zal wel gerouleerd worden met het drukke schema, maar als Amrabat zo blijft spelen als hij doet,zal hij gewoon eerste keus zijn hoor.

Daarom hebben ze Amrabat gehaald toch, het is natuurlijk altijd een aderlating als je een topspeler als Casemiro moet vervangen met een speler zoals Amrabat maar dit is wel precies waarom hij gehaald is. Volgens The Athletic hoeft Ten Hag (nog) niet te vrezen voor zijn baan, het lijkt me sowieso enorm onwaarschijnlijk dat hij al geloosd gaat worden voor Ratcliffe officieel bij United ingekocht is.

3 november 2023 om 15:43

Een topspeler als Casemiro. Misschie bij real maar bij united mis je niks aan hem. Hij is een van de problemen juist.

3 november 2023 om 15:47

Ook vorig seizoen was Casemiro 1 van de beste spelers van United. Hij zal nu even een vormdipje hebben of niet helemaal fit geweest zijn, maar als hij straks weer op 100% fitheid zit dan denk ik dat Amrabat weer lachend aan de kant komt te zitten.

3 november 2023 om 16:01

mickey12 ik begrijp niet hoe iemand zoiets kan zeggen. Vorig seizoen hadden we voor het eerst in 10 jaar een goede speler op cvm met casemiro. Dit seizoen heeft hij nog weinig gespeeld door blessures en is hij zeker nog niet op dat niveau, maar het blijft een van de betere spelers in de selectie.

3 november 2023 om 16:06

Tja alle excuses worden erbij gehaald. Nu is het een vormdip. Vorige week lag het aan zn medespelers. Ik begrijp niet hoe bijna niemand dit opmerkt. Het gaat altijd over Anthony , Mount en Onana die de miskopen zijn. Deze man deelt gewoon mee in de.malaise en niet een beetje ook.

3 november 2023 om 16:24

Yoeri, ik blijf het herhalen, maar Erik moet vooral gaan spelen met Amrabat en Casemiro samen, alleen dan kan er enige controle komen en kunnen ze misschien ook eens fatsoenlijk op gaan bouwen ipv lange bal en inshallah.

Het zit hem ook niet mee qua blessures, achterin is het echt een drama.

Als je met evans en maguire soms speelt, lindelof is ook al geen wereldtopper.

Benieuwd of hij de kerst zal halen, indien ja laten ze hem het seizoen wel afmaken denk ik.

3 november 2023 om 15:43

Waar Varane Martinez en Shaw basisspelers zijn en de opbouw wat makkelijker zouden kunnen verzorgen.

Dan heb je aan een Onana ook niks als je Maguire, Lindelof en of Evans voor je hebt.

Het zou fair zijn dst ten Hag gewoon blijft zitten. Er zijn maar weinig Unifed fans die dat willen over het algemeen willen de meeste hem gewoon laten zitten. Alleen de media die dit elke keer aanslingert.

Tuurlijk moet hij hier en daar (tegen de kleinere clubs) wel resultaat gaan halen, anders is het niet tegen te houden.

Maar met al die blessures wordt het hem niet makkelijk gemaakt.

3 november 2023 om 16:13

United werd drie jaar geleden onder Solskjaer met een minder ervaren Maguire en Lindelof als centraal duo gewoon tweede in de PL. Inclusief Rashford (21 goals), Bruno (28 goals), Shaw, Wan-Bissaka, Mctominay, Fred en Greenwood als basisspelers, dus ik denk wel dat we kunnen uitsluiten dat het aan het spelermateriaal ligt.

Alweer? Is deze jongen niet al veel vaker (langdurig)geblesseerd geweest in zijn carrière?

Heb je dus ook amper wat aan...

Tsja. Uiteindelijk blijkt hij toch niet meer zo goed als voorheen bij Madrid. Hebben ze daar goed gezien zeg.

En zelf lekker gewoon een middenveld met o.a. Tchouameni, Valverde en Camavinga kunnen opstellen (buiten de oudjes)

Amrabat moet dit nu maar opvullen. Casemiro is al tijden niet echt in goede done, in mijn ogen.

Slecht nieuws voor United dit.. United heeft behoefte aan stabiliteit en ritme, maar met al die blessures komt het er maar niet van.

Hopelijk stopt Ten Hag met zo koppig steeds Amrabat en Mc Tominay opstellen, dat werkt echt niet. Gewoon starten met Eriksen en Amrabat en durven te voetballen! Zeker de komende drie wedstrijden moet je eindelijk eens goals gaan scoren en wat fatsoenlijk voetbal op de mat leggen. De fans gaan het anders niet lang meer trekken..

Wat een drama seizoen voor united mbt al die blessures .. de hoeveelste speler alweer en in het geval van Casemiro alweer de 3 de blessure dit jaar ?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren