Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Busquets wijst naar laatste competitieduel: ‘We blijven vechten’

Laatste update:

Met nog een paar speelronden voor de boeg is de spanning in de Primera División om te snijden. Atlético Madrid (35-88) gaat aan kop, Barcelona (35-84) volgt en op de derde plaats staat Real Madrid (34-82), dat nog een wedstrijd tegoed heeft. Barcelona staat er wat dat betreft het slechtst voor, maar de regerend kampioen weigert de handdoek in de ring te werpen. Sergio Busquets zegt dat hij hoop houdt op een positieve afloop.

/

“We weten dat we het niet meer in eigen handen hebben, en dat het moeilijk zal worden. Maar hoop hebben we nog altijd”, verzekert de middenvelder donderdag. “We moeten iedere kans die we nog hebben zien te benutten.” Barcelona speelt zaterdag thuis tegen Getafe, een week later uit tegen Elche en op de slotdag van het seizoen komt Atlético Madrid nog op bezoek in Camp Nou.

Dat duel kan wel eens een heel belangrijke worden, weet ook Busquets. Hij vindt het knap dat Atlético zich woensdagavond voor de Champions League-finale wist te plaatsen. “Ze hebben het helemaal op eigen kracht gedaan. Hun clubnaam mag in hoofdletters geschreven worden. Het enige dat wij met Barcelona nog kunnen doen is tot de allerlaatste minuut van de allerlaatste wedstrijd blijven vechten.”

Wie wordt kampioen van Spanje?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Pff, we moesten gewoon winnen van Valencia, Granada en Valladoid.....

1 mei 2014 om 15:54

met een coach ala tata martino is dat al te veel gevraagd, met alle respect naar granada, valladoid en valencia.

1 mei 2014 om 16:00

Inderdaad. Als je 6/6 pakt tegen Real en nog achter hen staat, heb je het kampioenschap laten liggen tegen de kleine ploegen. En dat is altijd jammer

1 mei 2014 om 17:08

@belggunner

Daar heb je helaas niks aan. Chelsea heeft bijvoorbeeld ook 6/6 gepakt tegen zowel City als Liverpool. Het gaat ook om die wedstrijden tegen de kleintjes.

1 mei 2014 om 17:16

Nee , dan heb je juist bewezen dat je de beste van competitie bent .

1 mei 2014 om 16:18

sociedad ook. er is nog hoop. maar zo wil je niet eens kampioen worden.
beide real en atletico zijn gewoon veel constanter. zodra er bij ons 1 van de vaste 11 word vervangen spelen ze als een natte krant.
pressie was eindelijk terug dankzij tata maar dat was ook niet voor lang.
eindeloos tikken en dan weer een balletje terug pff waardeloos.
barca moet het hebben van het tikken en opschuiven van de backs plus de snelle versnelling in de combinaties of de heerlijke paasjes van iniesta xavi messi.
nou daar is niks meer van over tegen de toppers.
als de toppers beetje verdedigen kan barca al bijna gelijk niks. dit terwijl het vroeger echt heel anders was. pressie was toen het allerbelangrijkst.
als we toen de bal verloren hadden we hem weer binnen 5 sec weer terug omdat ieder1 dan naar voren stapte en pressie voerde. ieder1 in het team deed het.
nu doet niemand dat vooral ons middenveld en aanval doet niks. tijdens counter laten onze backs ons in de steek en mascherano kan niet 1 luchtduel winnen.
tis de schuld van ieder1 niet alleen van tata.
spelers als koke reus gundogan zijn nodig. en achterin moet je ook sleutelen.

1 mei 2014 om 16:36

Song for the win

1 mei 2014 om 17:11

Haha, je blijft hem opnoemen hé ; ) Ik ben hem ook zat...

1 mei 2014 om 20:10

Ik zie nog liever song spelen dan die overschatte Sanchez of Tello. Om nog maar te zwijgen over Sergi Roberto.

De laatste speeldag mogen jullie gerust verliezen als het toch niet meer kan. Liever derde dan Real kampioen laten worden. Ik denk dat de meeste Catalanen in Spanje daar ook zo over denken.

1 mei 2014 om 15:43

De kans dat Real kampioen word is minimaal ook als Atletico verliest van Barca, want dan zouden Real en Atletico op evenveel punten uitkomen wat in het voordeel van Atletico werkt omdat in het in Spanje om onderlinge duels gaat in plaats van doel saldo

1 mei 2014 om 15:54

dacht dat het om doelsaldo ging

1 mei 2014 om 16:12

Verrek je hebt gelijk. Atletico won in Bernabeu terwijl ze gelijkspeelden in Vicente Calderon. Dus Real moet méér punten krijgen dan Atletico. Dus Atletico moet ook punten verspelen tegen een andere club dan Barcelona.

1 mei 2014 om 16:28

Dus als atletico komende wedstrijd wint, zijn ze al officieel kampioen.

Herstel: ik heb me vergist in de speelronden. Nog 3 te gaan ipv 2.

1 mei 2014 om 16:33

Klopt. Als ze de komende twee wedstrijden winnen zijn ze al kampioen. Die tegen Barca telt al niet meer.

1 mei 2014 om 16:23

alleen real madrid zou zulke praktijken uithalen.
denk niet dat barca dat zou doen.
verder denk ik dat we toch van atletico verliezen. die zijn gewoon veel fitter en elke wedstrijd zetten ze een teamprestatie.
we mogen al blij zijn dat we vorige week van villareal wonnen want het spel was niet om aan te zien.

Er kunnen inderdaad altijd nog raare dingen gebeuren, je weet maar nooit!

Die laatste wedstrijd heeft alleen nog zin voor Barcelona als Atletico punten laat liggen tegen Levante en/of Malaga. Ben bang voor Barcelona dat Atletico het niet meer gaat weggeven en dat Real ook geen punten meer gaat laten liggen. Plaats drie is in mijn ogen het hoogst haalbare dit seizoen.

Er is altijd kans. Ik denk dat Real 100% voor de CL gaat en Athletico kan beide prijzen nog winnen. Barca heeft kans als ze alles winnen; en met name de laatste tegen Athletico maar dan moeten zij en Real nog ergens punten vermorsen

die 4 punten zie ik ze niet meer goed maken. Atleti kan al kampioen zijn voor de wedstrijd in Camp Nou. dat zie ik ook wel gebeuren, dat elftal bulkt van het vertrouwen na het behalen van de CL finale. Stel je toch eens voor....een erehaag in Camp Nou voor het bezoekende team!!!

1 mei 2014 om 16:21

Geen schande aan om voor de kampioen in eigen huis een erehaag te moeten houden. Hebben genoeg teams afgelopen jaren moeten doen voor Barca. En als Atletico kampioen wordt dan hebben ze het verdient..en de manier waarop ze dit jaar grote clubs verslaan verdient alle lof.

vraagje, wie heeft er een beter doelsaldo, real madrid of atletico madrid.
weet iemand dat misschien?
denk namelijk dat real kampioen wordt, maar dan moeten ze wel beter doelsaldo hebben.

1 mei 2014 om 15:40

Er wordt gekeken naar onderling resultaat. Atletico heeft een beter onderling resultaat. Uit hebben ze 0-1 gewonnen van Real en thuis hebben ze 2-2 gelijk gespeeld. Kortom, Atletico staat met 3-2 voor!

1 mei 2014 om 15:43

Real heeft een betere doelsaldo, maar zoals hierboven wordt gezegd is dat dus niet echt van toepassing/waarde.

1 mei 2014 om 15:45

mooi, dankjewel. dan wordt real dus gewoon kampioen

1 mei 2014 om 15:48

Pff onderling resultaat.

1 mei 2014 om 16:23

Je bedoelt atletico?! (of zeg je Real om sarcastisch te zijn is mij even niet duidelijk haha?) Zelf hoop ik Real maar ja als Real gelijkstaat met atletico qua punten dan is Atleti in het voordeel
Ik denk eigenlijk ook dat Atleti dit niet meer weggeeft .
En ondanks dat ze bij Barca zeggen dat ze zullen strijden etc ik denk toch echt dat als het er op neer komt dat als Real de titel alsnog echt zou kunnen pakken (en dus als Real met 1 punt of meer zal dreigen te eindigen boven Atleti) ze bij barca Atleti het meer zullen gunnen en dus er misschien wel een kado weggegeven zal worden.
maar ja ik acht de kans dat Real deze titel wint dus eerlijk gezegd niet groot.
Het zal mij verbazen als ze dit wel doen.

1 mei 2014 om 16:47

Haha Topdeal. Waar kennen we tekenen?

Maar inderdaad, ik denk dat het te laat is voor Real wat titel betreft.
Als Atleti dit laat glippen snap ik er totaal niks meer van.
Verder zou ik het ook gewoon terecht vinden als Atelti het wint.
In bijna alle duels tegen hun directe tegenstanders waren ze de betere (alleen die laatste match moet nog blijken maar goed ik denk dat die laatste match er nieteens meer toe zal doen ik denk dat ze die week ervoor al de titel pakken.

Wanneer Atletico wint van Levante (uit) en Malaga (thuis) dan is Atletico al kampioen. In dat geval gaat de laatste wedstrijd tegen Barcelona (uit) nergens meer over! Althans, niet voor Atletico..

1 mei 2014 om 15:42

Is het niet zo als ze de laatste speeldag verliezen dat Real Madrid kampioen wordt?

1 mei 2014 om 15:45

Ligt eraan of ze naar het doelsaldo kijken of het onderlinge resultaat.

1 mei 2014 om 15:48

Real wordt alleen kampioen als atletico van de 3 wedstrijden er 2 niet wint en zelf alle 4 (voor real) wint

1 mei 2014 om 15:49

Nee want real en atletico hebben dan evenveel punten maar in spanje telt doelsaldo niet mee maar onderling resultaat, dus dan word atletico kampioen

1 mei 2014 om 15:53

Ze kijken naar het onderling resultaat in Spanje! Dat kan je volgens mij al 3 x lezen hier Dus als Atletico wint van Levante en Malaga, zijn ze kampioen!

Real gaat niet meer kampioen worden. Atlethico geeft dit niet meer weg. Levante en Malaga worden gewoon gepakt. Wat een elftal dat Atlethico. Ik denk zelfs dat Barcelona niet kan winnen van dit elftal. Verdiend kampioen in mijn ogen.

1 mei 2014 om 16:29

Weer jij hé?

Weer die jongen die een glazenbol heeft in zijn keuken. Diezelfde jongen die zo overtuigend was die letterlijk 3 keer (!) in verschillende topics ging zeggen dat Real Madrid zou verliezen in de Copa Del Rey puur omdat Ronaldo niet mee zou doen.. Maar jij had ongelijk..

Jij moest je schamen puur omdat jij zo overtuigend aan het praten was en jij begint weer, " Real Madrid gaat niet meer kampioen worden " hoe weet jij toch oh zo veel?

1 mei 2014 om 17:16

@donmadridista,
Raffaello mag toch gewoon zijn voorspelling geven? Dit is een voetbalforum, voor de wedstrjiden heb je ook eerst 20 mensen die standen gaan roepen. Hij doet nog de moeite om zijn mening te onderbouwen, laat hem lekker. Natuurlijk zou het netter zijn om te zeggen: ik denk dat real geen kampioen meer wordt. Laat hem maar lekker, het is voor hem pijnlijk genoeg dat je hem even op zijn fouten wijst.

On: Ik zie atletico winnen van barcelona als barca officieel geen kampioen meer kan worden, denk dat ze onder het motto "alles behalve real" een 1-3 uitslag gaan krijgen.

1 mei 2014 om 17:37

@donmadrista

Vriendelijke vriend even dimmen. Je beschuldigt me nu voor de tweede keer met iets wat ik niet in die context gezegd heb. Ik heb gezegd in 1 topic dat het moeilijk gaat worden voor Real zonder Ronaldo. Goh ik heb me er op verkeken. Kan gebeuren. Moet ik me dan schamen? Dit is een forum om je mening tegen en het liefst ook je mening te onderbouwen.

Ik heb ook gezegd dat Real het uitdoelpunt gaat maken en dan moet Bayern er 3 maken. Gaat niet lukken tenzij Bayern binnen het eerste kwartier gaat scoren dan denderen ze erover heen. Goh het werd 0-4!! Ik Denk dat Real niet meer kampioen gaat worden om de redenen die ik net gezegd heb. Zo goed?

Ik denk dat Barca liever verliest op de laatste speeldag dan dat Real Madrid kampioen wordt, mocht het er op aan komen. Ik hoop echt dat Atletico minimaal 1 prijs pakt dit jaar!

Ik vraag me af in hoeverre Barcelona deze wedstrijd cadeau gaat doen wanneer Atletico 4 punten voor staat en Real nog kampioen kan worden...

1 mei 2014 om 15:51

Als Atletico bijvoorbeeld van Malaga verliest, dan staat Barca er maar 1 punt achter en dan gaan ze denk ik wel alles geven, behalve als dan blijkt dat Real kampioen wordt, dan gunnen ze het Atletico

1 mei 2014 om 15:52

Stel dat alle 3 de teams al hun punten pakken. Real Barca en Atletico.
Dan staat het zo:
Atletico: 94 punten
Real: 91 punten
Barca: 90 punten.

Dan is de laatste speeldag Atletico - Barca.
Omdat het doelsaldo van Real Madrid beter is dan dat van Atletico, moeten ze tegen Barcelona 3 punten pakken. Zou Barca deze punten kado geven in deze situatie?

1 mei 2014 om 15:54

Nee je snapt het niet, onderling resultaat gaat boven doelsaldo in Spanje.

Met die stand is Atletico al kampioen.

1 mei 2014 om 16:13

Sorry ik was te laat met lezen, jullie hebben allemaal gelijk. Bedankt!

ik hoop dat atletico beiden komende wedstrijden wint. ik heb totaal geen zin dat Barca Real Madrid kampioen maakt.

1 mei 2014 om 16:07

Inderdaad. Atletico verdient t ook om in stijl kampioen te worden

Barca heeft het kampioenschap zelf vergooid.
Als je tegen Granada niet 1 keer weet te scoren, dan geef je het gewoon weg.
Het zal dit jaar Atletico worden, en verdient ook.

Ik ben eerlijk gezegd benieuwd naar wat ze zouden doen als het kampioenschap gaat tussen Real en Atletico en zij zelf niet meer eerste kunnen worden... Gaan ze dan hun best doen, met het risico dat Real kampioen wordt of niet?

Ik zie atletico uit bij Levante nog punten verspelen, real won daar in de laatste minuut en barca verloor er. Alles is nog mogelijk!

Ik zie Athletico geen fouten meer maken dus ik denk dat athletico gewoon kampioen wordt, maar ik hoop toch stiekem dat real kampioen wordt haha

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren