Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Burnley bood 23 miljoen euro op Nederlander na afketsen Bakayoko

Laatste update:

Burnley heeft in de afgelopen 24 uur een bod uitgebracht op Crysencio Summerville. Dat meldt Fabrizio Romano donderdagavond. Het ging daarbij om een voorstel van 20 miljoen pond, omgerekend ruim 23 miljoen euro. Het bod werd volgens de transfermarktexpert echter afgewezen door Leeds United. Burnley was eerder al dicht bij de komst van Johan Bakayoko, maar ook dat lijkt niet door te gaan: de PSV'er is op weg naar Brentford.

"Ik heb begrepen dat Burnley in de afgelopen 24 uur een bod van twintig miljoen pond heeft uitgebracht op Crysencio Summerville van Leeds United", meldt Romano donderdag op Twitter. "Leeds wees het aanbod resoluut af. Geen kans." Het lijkt er dus op dat Summerville gewoon bij Leeds, waar hij bovendien nog tot medio 2026 onder contract staat, blijft.

Het lijkt erop dat Burnley Summerville zag als alternatief voor Bakayoko. De twintigjarige Belg stond de voorbije weken nadrukkelijk in de belangstelling van the Clarets, die ruim twintig miljoen euro op hem boden. Volgens Romano is het echter Brentford dat de strijd om hem gaat winnen, daar de Londense club donderdag een bod heeft ingediend bij PSV van 40 miljoen euro inslusief bonussen. De Eindhovenaren bedingen daarnaast ook nog een doorverkooppercentage.

Summerville speelde in de jeugd van Feyenoord, maar kwam nooit in actie voor de hoofdmacht. Wel speelde hij achttien duels (vijf goals) voor FC Dordrecht, waaraan hij in 2019 werd verhuurd door de Rotterdammers. In 2020 maakte hij de overstap naar Leeds. Voor die club kwam hij tot dusver tot 42 officiële duels in het eerste, waarin hij vijf keer scoorde en drie assists gaf.

Was dit een mooie stap geweest voor Crysencio Summerville?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Jammer....was een mooie miljoenenbonus voor Feyenoord geweest

Knettergek... 23 mln voor Summerville en nog afwijzen ook. Bizar.

31 augustus 2023 om 23:25

Leeds wil na één seizoen meteen weer terugkeren naar de EPL, dan laat je niet een van je betere spelers een paar uur voor het verstrijken van de deadline gaan.

1 september 2023 om 11:50

Één van de betere spelers op basis waarvan precies? Met Sini, Gnonto en James hebben ze nog 3 buitenspelers lopen van (minimaal) vergelijkbaar niveau. En ze zijn ook niet echt denderend begonnen aan de competitie en van de 4 competitiewedstrijden heeft Summerville er één gespeeld. Daarin was hij wel beslissend, maar om hem gelijk te bestempelen als één van de beste spelers...

Transferprijzen binnen het Engelse voetbal gaan echt naar zo'n belachelijke hoogte. Zou niet weten waarom die niet meer naar andere competities kijken. 23mil voor Summerville afgewezen terwijl AC Milan Pulisic en Chukwueze voor elk 20mil haalt.

1 september 2023 om 07:56

Pulisic kwam toch ook uit PL?

1 september 2023 om 10:24

Binnen de PL is het vooral gek, boedel van ene Premier League naar andere. Die prijzen zijn opvallend hoger dan bijvoorbeeld Sevilla naar Fiorentina.

1 september 2023 om 08:27

Slecht onderhandeld door Chelsea dan, als je ziet wat ze voor andere nonsense spelers krijgen

Summerville is wel nog wat jaartjes jonger en heeft nog wat meer de stempel potentie/talent t.o.v. een Chuk en Pulisic.

1 september 2023 om 10:24

Is het inderdaad ook! 20mil voor Pulisic is in de huidige markt bizar weinig.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren