Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Bullaude hoeft Europa niet te verlaten: nog twee clubs tonen interesse

Laatste update:

Ezequiel Bullaude staat mogelijk deze zomer nog voor een vertrek bij Feyenoord. Zaterdagavond meldde 1908.nl dat de Argentijn in de nadrukkelijke belangstelling van Vasco da Gama staat. Zondagochtend meldde het hetzelfde medium dat ook Bologna en SC Braga de middenvelder op het oog hebben. Bullaude moest het afgelopen seizoen op de 10-positie doen met een rol achter eerste keus Sebastian Szymanski, maar ook na het vertrek van de Pool lijkt Bullaude niet helemaal uit de verf te komen bij de Rotterdammers.

Vasco da Gama staat na veertien speelrondes in de Braziliaanse Série A laatste en speurt de markt af in de zoektocht naar versterkingen. De club wil Bullaude graag definitief overnemen, al valt er ook te praten over een huurdeal. Vasco da Gama heeft inmiddels een voorstel ingediend bij Feyenoord. De club van trainer Arne Slot zal naar verwachting nog dit weekend met een antwoord komen. De hoogte van het bod is onbekend, al wordt de waarde van Bullaude geschat op drie miljoen euro. Hij ligt nog tot medio 2027 vast bij de regerend landskampioen.

Bullaude kwam vorig jaar zomer met hoge verwachtingen voor twee miljoen euro over van het Argentijnse Godoy Cruz. Mede door de aanwezigheid van vaste basisklant Szymanski wist Bullaude zich nooit in het basiselftal van Slot te voetballen. In totaal kwam hij vijftien keer in actie voor Feyenoord, maar een basisplaats zat er niet één keer in. Na het vertrek van Szymanski, die ondanks een voorstel van Feyenoord besloot zijn carrière te vervolgen bij Fenerbahçe, ontstond er ogenschijnlijk een vacature voor de Argentijn.

Slot lijkt ondanks het vertrek van Szymanski echter alsnog te opteren voor een middenveld zónder Bullaude in de basiself. Mede door de komst van Ramiz Zerrouki en Thomas van den Belt heeft Slot ruimte om te schuiven op het middenveld, zodat bijvoorbeeld Quinten Timber de 10-positie kan bekleden. Zaterdag, tijdens het met 4-2 verloren oefenduel met TSG Hoffenheim, opteerde Slot voor een middenveld bestaande uit Zerrouki, Mats Wieffer en Timber. Daarnaast maakt aanvallende middenvelder Leo Sauer een uitstekende indruk in de voorbereiding, al is het nog de vraag in hoeverre de pas zeventienjarige Slowaak het komende seizoen speelminuten gaat maken.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Speelt prima hoor geef hem tijd

23 juli 2023 om 00:45

Heel raar dat hij vorig seizoen niet meer speeltijd kreeg. Die is aan de bal misschien wel de beste in de selectie. Die is zo comfortabel aan de bal, iets wat je binnen de selectie van Feyenoord echt mist. Hopelijk zien we hem komend seizoen meer aan het werk.

Beter hem dan Timber op 10, die jongen heeft het gewoon niet. Probeert een beetje op dezelfde nonchalante manier als zijn broer te voetballen, maar daar heeft hij de kwaliteit niet voor.

23 juli 2023 om 00:50

Stuur hem maar een jaar naar heerenveen. Kunnen wel een goede balvaardige 10 gebruiken. Top 3 spelers gedijen via huur laatste tijd wel goed bij heerenveen haha.

23 juli 2023 om 02:16

Zo goed vond ik hem nou ook niet aan de bal, hij is niet heel erg creatief als profiel. Hopelijk houden ze hem, heeft wel leuke dingen laten zien vorig jaar.

23 juli 2023 om 10:22

Hij moet gewoon is de kans krijgen. Slot kiest elke keer maar weer voor Timber op 10 maar dat werkt niet. Geef gewoon Bullaude de kans. Ga ja hem verkopen zit je zonder 10.

Valt deze gozer echt zo tegen dan? Heb hem toch wel eens aardige dingen zien doen! Kan hij geen nieuwe kans krijgen? Soms duurt het toch gewoon wat langer ?

23 juli 2023 om 00:12

Vond hem ook zeker niet tegenvallen, maar er is veel concurrentie. Wel al vrij oud dus snap ook dat hij wekelijks wil spelen.

23 juli 2023 om 00:14

Hij is de enige 10 in de huidige selectie dus om nou te spreken van veel concurrentie..

23 juli 2023 om 00:16

Veel concurrentie? Bullaude is de enige nummer 10 die over is in de selectie. Alleen krijgt Timber nu de kans om daar te spelen. En dat werkt echt niet.

23 juli 2023 om 06:53

In principe hebben we Milambo ook nog voor die positie. Gisteren was er in de tweede helft een middenveld met vd Belt, Milambo en Bullaude en daarin blonk Milambo toch wel uit. Ik vind Bullaude echt een goede slimme voetballer die te weinig kansen krijgt bij Slot. Hopelijk behouden we hem en krijgt hij wat meer kansen want hij lijkt voetballend goed te zijn en hij heeft een neusje voor het doel.

23 juli 2023 om 11:32

Milambo lijkt nu vooral voor een meer controlerende rol op het middenveld klaargestoomd te worden. Beste Feyenoorder gisteren.

Bullaude is technisch vrij sterk maar heeft weinig diepgang en staak vaak positioneel niet goed (getuiige Slots coaching). Zou m wel een keer willen zien met de A ploeg. Slechter dan Timber kan namelijk niet.

23 juli 2023 om 00:20

Gek ja... De meeste Feyenoord supporters hebben wel geloof in hem obv de paar momenten dat hij heeft mogen invallen,

Onze Grote Kale Leider ziet dat blijkbaar anders ... Jammer ...

23 juli 2023 om 00:35

Ik zie ook echt wel wat kwaliteiten, en heb ook ergens wel een twijfel maar dat komt denk ik omdat hij gewoon te weinig speelt. Laten we Slot vertrouwen op zijn inzicht. Hij zal op de één of andere manier iets missen voor het spel dat Slot wil spelen. Ergens heb ik wel de hoop dat hij Slot snel gaat overtuigen.

23 juli 2023 om 11:05

Ik heb niet veel van deze jongen gezien, maar kan die de intensiteit brengen die Slot eist van zijn spelers? Dat is naast kunnen voetballen wel zo'n beetje nr1 in t handboek van Slot.

Zou eeuwig zonde zijn! Bullaude heeft eigenlijk 0 kans gehad om zich langer te bewijzen. Wat die jongen liet zien, zag er prima uit! Ik zie in hem in potentie een veel betere speler dan Timber

Mag van mij wel meer kansen krijgen. Het is een goede speler en in potentie kan het een topper voor ons worden. Krijgt alleen helaas veels te weinig de kans van Slot.

Ik als Feyenoord fan gelooft echt in hem.. heeft te weinig kansen gehad om zich te laten zien! Deze jongen mag wel meer vertrouwen krijgen.

Enorm zonde. Die heeft zo veel potentie, maar lijkt maar niet de kans te krijgen. Inmidels is dat ook zichtbaar in z'n kop gaan zitten. Waarom Slot liever Timber laat aanmodderen op de 10 positie is me echt een raadsel. Die heeft in de voorbereiding en vorig seizoen zo weinig laten zien.

Maar miss mist ie toch wel wat want echte toppers die spelen bij slot. Dat zag je ook bij paixao. Die jongen werd beter en beter. En deze bullaude heeft het niet schijnbaar. Anders had ie symanski uit de basis gespeeld. Vorig jaar.

23 juli 2023 om 00:36

Maarja voor Paixão lagen kansen, gezien de buitenspelers van Feyenoord alles behalve zekerheidjes waren. Bullaude moest concurreren met Szymanski. Het middenveld liep ook als een trein. Dus zijn perspectief was heel anders.

Tegenvallende aankoop nog wel. Bullaude krijgt veel te weinig speeltijd van Slot. En dat zal best een reden hebben, want Slot maakt hem dagdagelijks mee. Echter vind ik hem lang niet tegenvallen in de minuten die hij speelt. Hij heeft een goede klik met Santi, en kan echt wel een rol van betekenis spelen. Ik zou hem zeker niet weg doen, al klopt Leo Sauer ook behoorlijk op de deur, die ook mooie dingen laat zien op de 10-positie. Hopelijk blijft Bullaude en als hij dan gaat, dan hopelijk voor een mooi bedrag en niet voor een verhuur.

Dat zou echt zonde zijn. Ik denk persoonlijk dat hij goed zou renderen als spits. Vind dat dat hij op 10 ook altijd heel diep speelt, vaak in scoringspositie komt en hij heeft zeker zijn postuur mee

Een klasse speler waar de kwaliteit vanaf druipt.
Alleen ziet Slot dit niet wat zeer jammer is.

Voor de speler zelf zou een tijdelijk vertrek het beste zijn en als hij volgende zomer terugkeert dat er een nieuwe trainer is die wel in hem gelooft.
Want in potentie heeft Feyenoord met Bullaude een ware goudmijn in huis

Endri Cekici (gratis) halen, en Bullaude verhuren.

Geen feyenoord supporter dus hoop dat hij gaat. Denk dat dit een ruwe diamant is die echt een hele goede speler kan worden

Ik snap deze nog steeds niet. Az bood meen ik 5+ miljoen en dat werd afgewezen. Maar Feyenoord zou hem voor 2 miljoen hebben kunnen kopen. Ben benieuwd wat de constructie daarin is.

23 juli 2023 om 08:02

Mocht hij gaan presteren bij Feyenoord, dan zal dat bedrag volgensmij flink gaan oplopen.

Hoop dat hij blijft. Vind Bullaude absoluut potentie hebben en een goede voetballer. Gun hem meer kansen in de vorm van speelminuten. Het lijkt erop dat Slot het minder innhem ziet. Jammer ik zie deze jongen wel de subtop in Spanje halen.

Feyenoord verzamelt gewoon overal beetjes geld om Ivanusec, Zakaryan en Isaksen over de streep te trekken. Bullaude, Zakariaan en misschien ook nog Geert vervangen voor v. Ewijk.

Zoals iedereen hier al zegt, geef die jongen tijd en nog wat kansen. Kan prima voetballen en is goeie vrienden met gimenez. Bij elkaar houden voor de chemie.

Ik hoopte dat het om Dilrosun ging toen ik de titel las. Helaas... maar zou het onbegrijpelijk vinden als ze Bullaude nu al weer laten gaan. Zit in mijn ogen echt een hoop potentie in die jongen.

Valt tot nu toe erg tegen, maar verdient nog wel meer kansen dan die handvol die hij heeft gehad.

Als ik Bullaude was zou ik lekker vertrekken. Krijgt toch geen kansen van Slot terwijl hij op de spaarzame momenten dat hij wel mocht spelen het gewoon goed deed.

Met deze titel verwachtte ik een bod op Dilrosun. Bullaude deed het best goed. Deze voorbereiding had ik echter wel meer verwacht

Bullaude is een meer dan prima speler, de klasse druipt er vanaf.
In potentie heb je met hem een waar goudmijntje in huis.

Maar hoe bijzonder ook, Slot ziet zijn kwaliteiten niet.
In heel Europa en Zuid-Amerika zien ze zijn kwaliteiten en zijn klasse en bij Feyenoord loopt er een trainer rond die hier blind voor is en iedere lampenkap op 10 zet maar geen Bullaude..

Ongelooflijk maar waar. Vraag niet hoe het kan maar profiteer ervan...

Ik hoop zo dat dit slechts loze geruchten zijn. En zelfs als slot het echt niet ziet in hem, wat ik me niet kan voorstellen, zou ik proberen zijn contract te verlengen en upgraden en voor 1 of 2 jaar verhuren.

Werkelijk iedereen ziet dat het talent en klasse van deze jongen afdruipt..

Ik zou hem de kans geven achter Gimenez, een heerlijke Latijns Amerikaanse duo

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren