Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Vertrek officieel: Feyenoorder heeft tijdelijke transfer naar Boca te pakken

Laatste update:

Ezequiel Bullaude heeft zijn tijdelijke transfer naar Boca Juniors te pakken, zo maakt de Argentijnse topclub bekend via de officiële kanalen. De 22-jarige middenvelder vertrekt voor anderhalf jaar op huurbasis naar zijn geboorteland. In januari 2025 heeft Boca de optie om Bullaude definitief over te nemen van Feyenoord, waardoor de kans op een terugkeer nihil lijkt. De aanvallende middenvelder ligt in De Kuip nog tot medio 2027 vast en kwam vorige zomer voor 2 miljoen euro over van Godoy Cruz.

Begin augstus werd bekend dat Bullaude goed in de markt ligt. Volgens 1908.nl hadden maar liefst zeven clubs concrete interesse in de technische rechtspoot. Naast Boca waren dat Bologna, SC Braga, Grêmio, Cruzeiro, Elche en Vasco da Gama. Lang leek Bullaude onderweg naar de laatstgenoemde club, maar Boca wist de Brazilianen af te troeven. De Argentijnen kunnen Bullaude definitief overnemen van Feyenoord indien de samenwerking bevalt. Welke potentiële transfersom daar mee gemoeid is, is nog onbekend.

Boca was al geruime tijd op zoek naar een aanvallende middenvelder en heeft met Bullaude nu dus beet. In het afgelopen seizoen kwam de Argentijn tot 15 officiële wedstrijden voor Feyenoord, waarin hij eenmaal wist te scoren en twee assists afleverde. Even leek het erop dat Bullaude Europa niet zou willen verlaten, daar hij zijn carrière op dat continent had willen vervolgen, maar nu heeft Boca hem alsnog overtuigd. De club sloeg eerder deze maand nog een grote slag met het aantrekken van Edinson Cavani. De Uruguayaan tekende tot eind 2024.

Bij Feyenoord leek het uitzicht op speeltijd voor Bullaude weer wat groter te worden na het vertrek van Sebastian Szymanski naar Fenerbahçe. In de voorbereiding op het nieuwe seizoen gebruikte Slot echter voornamelijk Quinten Timber als nummer 10, waarna snel duidelijk werd dat een toekomst in De Kuip voor Bullaude ver weg was. Bovendien versterkten de Rotterdammers zich met Calvin Stengs, die gezien de interesse van Feyenoord in meerdere buitenspelers zijn minuten vooral op de 10-positie lijkt te gaan maken. Wel meldt 1908.nl dat Feyenoord de markt aan het verkennen is voor een vervanger van Bullaude.

Is het logisch dat Feyenoord een koopoptie heeft laten opnemen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Zonde de volgende diamant na Bastos, Tapia en Amrabat die te snel vertrekt bij Feyenoord

9 augustus 2023 om 12:59

Voeg Biseswar ook maar aan het rijtje toe

9 augustus 2023 om 13:06

Biseswar heeft na Feyenoord een leuke carriere gehad in mindere landen zoals Turkije en Griekenland. Bastos (braziliaans international en Lyon), Tapia (maakt koud in La Liga) en Amrabat (halve finale WK gaat naar Manchester United) hebben wel veel meer bewezen

9 augustus 2023 om 13:13

Haha Bastos....nice. Je gaat aardig ver terug in de tijd .

Wel eens dat het zonde is dat hij nu alweer vertrekt. Zag wel wat in hem.

Benieuwd voor welk bedrag die optie tot koop wordt uit onderhandeld.
Snel een vervanger gaan zoeken, want Timber op 10 is helemaal niets. die moet gewoon naast Wieffer of Zerrouki staan om wat meer dynamiek te krijgen op het middenveld.

9 augustus 2023 om 13:38

Tapia? Hij werd nog in verband gebracht met een mooie transfer na z'n eerste seizoen Celta, maar speelt er inmiddels nog steeds.

Maar ja - Bullaude zou zich nog altijd goed kunnen ontwikkelen. Maar gezien z'n aanpassingsproblemen zal dat eerder in Argentinie zijn.

15 augustus 2023 om 15:48

Tapia speelt nu bij Lyon toch? Het is echt jammer dat Bullaude met zoveel aanpassingsproblemen kampte, al vraag ik me af hoeveel je daarvan merkt in het veld. Die jongen kan echt wel voetballen en lijkt ook het type te zijn die we nu (al) missen.

9 augustus 2023 om 13:40

Tapia speelde middenmoot Laliga en zit nu op de bank bij Lyon. Amrabat is na Feyenoord ook gewoon niet geslaagd bij Brugge. Hij lijkt beter in Italië te passen en is daar opgebloeid. Het is een beetje een geval Schuurs en Botman. Toen Bastos vertrok bij Feyenoord was 75% van de VZ leden nog niet eens geboren. Kortom, een beetje een vreemd lijstje om hier te benoemen.

In Bullaude zal Slot echt geen vertrouwen hebben als hij hem nu zo makkelijk laat gaan. Verder gaat het gerucht dat het om een koopoptie van tussen de 3 en 4 miljoen gaat. Op deze manier boekt Feyenoord als nog een ruime winst op hem. Al met al dus niet zo'n hele vreemde deal van Feyenoord.

14 augustus 2023 om 18:34

Nou nou, niet geslaagd bij Brugge, hij was gewoon basisspeler, soms zelfs als centrale verdediger. Als je in de Serie A vanaf je eerste wedstrijd gelijk een ster bent in je team dan lag het meer aan het feit dat Feyenoord en Club Brugge Amrabat misbruikte.

Bij Feyenoord was hij linksback, bij Club Brugge was hij overal, soms Centraal achterin, soms linksback, soms linkshalf en dan weer rechtshalf.

Alleen bij Hellas Verona en Fiorentina was hij vanaf dag 1 de defensieve middenvelder met de punt naar achteren.

En dan zie je gewoon hoe belangrijk het is om een speler op zijn favoriete positie te laten spelen.

Niemand gaat mij wijsmaken dat Frenkie de Jong het prima zou doen als Centrale verdediger of linksback. Kan me nog herinneren dat Frenkie als een natte krant speelde bij Barcelona toen hij als linkervleugelaanvaller moest spelen. Elke week zat iedereen Frenkie te verdedigen omdat hij misbruikt werd. Maar bij Amrabat word er steeds gezegd dat hij niet “slaagde” bij Feyenoord. Hoe hypocriet moet je wel niet zijn 😂

14 augustus 2023 om 18:54

De Jong heeft heel veel als CV gespeeld bij zowel Ajax als Barca. En het woord hypocriet betekent niet wat jij denkt dat het betekent.

14 augustus 2023 om 19:27

Ik heb voor de lol even gekeken hoeveel Amrabat bij Brugge heeft gespeeld. Hij heeft in de competitie 16 wedstrijden gespeeld. Verder was het aantal minuten in totaal 875. Daarbij was zijn eerste basisplaats in februari. Verder heeft hij in totaal 7 hele wedstrijden gespeeld.

Als jij vind dat dit een geslaagde periode is dan moet je dat lekker vinden. Ik beschouw deze periode echter nog steeds als een mislukking.

9 augustus 2023 om 13:47

Hij wordt verhuurd. Hij vertrekt niet.

14 augustus 2023 om 18:16

Met optie tot koop. Dus het vertrouwen is er niet

14 augustus 2023 om 18:23

Die optie tot koop schijnt wel heel hoog te zijn.
Vermoedelijk dermate hoog dat Boca die niet zomaar kan ophoesten.
Dus nog even allemaal afwachten.

14 augustus 2023 om 18:33

@mangalitsa
Bij elke huur is ongeveer een optie tot koop bedongen.

9 augustus 2023 om 14:13

Tapia had het helemaal aan zichzelf te danken als je denkt met 70/80% je potjes te kunnen spelen. Veel te trage handelingssnelheid en dan ook veel balverlies en ja ook voldoende kans gehad op middenveld. Bastos had zich onverwacht snel door ontwikkeld bij Excelsior en dit zag niemand aankomen denk ik. Amrabat had KEA en Vilhena voor zich en koos er volgens mij zelf voor om zich elders te ontwikkelen.

Jammer van Bullaude, want zeker eens dat dit een pareltje waar mogelijk te snel akkoord is gegaan met optie tot koop.

9 augustus 2023 om 16:15

Mijn god, ik herinner me Tapia zijn mislukte pirouette tegen Napoli nog.
Het leek hem wel een goed idee om als laatste man zo'n risico te nemen
Wat een kamikaze voetballer was dat soms!

9 augustus 2023 om 21:10

Die actie heb ik ook nog voor de geest. Was niet de meest betrouwbare speler in dat team.

11 augustus 2023 om 09:14

Wat een van de weinige creatieve spelers in de toenmalige selectie, maar miste inderdaad de degelijkheid die je bij Feyenoord nodig hebt.

9 augustus 2023 om 13:05

Whats your name? (inside joke)

Had eigenlijk het idee dat het over Geertruida zou gaan.

9 augustus 2023 om 13:10

Leuke Joke,

Ned het gaat om Ezequiel Bullaude. Geen idee hoe het met Geertruida zit. Nog geen artikel over gelezen.

9 augustus 2023 om 14:25

Tony!

You better not bring my mother into this!

Zeker niet minder dan een Stengs... Waar stengs de aangever is zie ik Bullaude toch wel meer de goals meepikken waar je bij een nummer 10 toch meer van goals wordt verwacht.

9 augustus 2023 om 13:39

Blijkbaar wel minder dan Stengs volgens de mensen die dagelijks met hem werken.

9 augustus 2023 om 14:37

Ben het met je eens, maarja slot heeft zijn voorkeuren en als je vriendjes vanuit az tijd bent heb je nou eenmaal voorkeur, jahanbaks idrissi stengs, en nog een paar. Maar Slot haalt succes dus dan kan je niks zeggen.

9 augustus 2023 om 16:19

Alleen voetballend kom je er niet. Het is al duidelijk dat het aan de aanpassing van Bullaude ligt.

Kostte maar 2 miljoen. In tegenstelling tot de berichten dat het op dat moment de duurste transfer aller tijden zou zijn. Dat bedrag haal je er altijd nog uit!

9 augustus 2023 om 16:09

zeker.
Zij betalen een huur bedrag voor hem plus een evt 3,5 miljoen mocht de koop optie gelicht worden.

14 augustus 2023 om 18:42

Oh dat bedrag van 3,5mil heb ik nog nergens gelezen, maar ik was niet op de hoogte dat hij maar 2mil gekost had. Ik had in mijn hoofd dat er toendertijd rond de 7 rond ging

Echt heel teleurgesteld in de koopoptie. Heb het gevoel dat feyenoord hier spijt van gaat krijgen.

Baal hiervan. Heb het gevoel dat als je hem op 10 zet hij tussen de 10 en 15 goals voor je gaat maken. Meer dan alle andere middenvelders van Feyenoord.

Zo zonde, en onbegrijpelijk, dat Slot diens kwaliteiten niet ziet.
De klasse spat er bij die jongen vanaf.

En dan onzin de wereld in helpen over aanpassingsproblemen… Hij trok dagelijks met Gimenez en zijn vrouw op, zijn bij het tennistoernooi in Rosmalen geweest etc. Klinkt niet als een aanpassingsprobleem.
Vervolgens gelul over verschillend gras, daar was in het veld anders niets van te merken want in de spaarzame minuten die hij mee mocht doen maakte hij wel degelijk indruk.

Afijn, nou zal je zien dat Feyenoord zich bij PSV zal melden voor Til, want dat ga je krijgen als je Slot op de stoel van de TD zet zoals Feyenoord heeft gedaan in ruil voor zijn contractverlenging…

14 augustus 2023 om 18:26

Compleet eens met bovenstaande! Bizar dat de reden ander gras wordt gegeven. Daarnaast vertelde Slot ook dat hij moeite had met de taal. Mocht dit beiden waar zijn, waarom zou je hem dan in GODS naam naar Argentinie sturen? Waarom verhuur je hem dan niet aan een Nederlandse/belgische middenmotor?

Ik begrijp hier helemaal niets van...

16 augustus 2023 om 01:22

Echt ook nog nooit gehoord dat een speler uit een ander continent zich niet kon aanpassen vanwege het gras, ja kunstgras misschien maar dat was het niet.

Had best een kans kunnen krijgen met het middenveld van nu.

Een ruildeal met Barcos had ook een leuke optie geweest.

Prachtige transfer italiaans Argentijnse boca!, nou ja 40 procent is daar van ita komaf in heel argentina..forza bocaaaa

Echt de man die ze zoeken liep gewoon rond bij Feyenoord , echt weer schandalig dat hij zo weinig kansen kreeg maar deed het vaak meer dan goed als hij wel keer werd opgeroepen.
De spelers die kansen verdienen moeten opboxen tegen de favo’s vd trainer.

Waarom toch??? Een aanvallende middenvelder is nou juist net wat we missen bij Feyenoord,nu staan er 3 dezelfde soort middenvelders in waarbij Wiefer ook nog eens niet op z,n normale positie staat.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren