Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Feyenoorder Bullaude ligt goed in de markt: zeven clubs willen Argentijn’

Laatste update:

De kans lijkt steeds kleiner te worden dat Ezequiel Bullaude ook na de zomer nog Feyenoorder is. 1908.nl schreef eerder al over de belangstelling van Vasco da Gama, Bologna en SC Braga en nu hebben ook Elche, Boca Juniors, Grêmio, Cruzeiro geïnformeerd naar de aanvallende middenvelder. Vasco da Gama zag zijn eerste bod afgewezen worden, maar de Brazilianen bereiden een nieuw voorstel voor.

Bullaude had vorig seizoen te maken met hevige concurrentie van onder meer Sebastian Szymanski, waardoor de creatieveling niet één keer aan de aftrap stond bij een wedstrijd van Feyenoord. Ook na het vertrek van Szymanski naar Fenerbahçe kwam Bullaude niet in de plannen van trainer Arne Slot voor. Sterker nog: door de naderende komst van Calvin Stengs ziet het ernaar uit dat de Argentijn andermaal buiten de boot gaat vallen. Van Slot mag Bullaude dan ook, al dan niet tijdelijk, vertrekken uit De Kuip.


Vasco da Gama lijkt momenteel het meest concreet voor Bullaude, die bij Feyenoord nog tot medio 2027 vastligt. Wat de hoogte van het eerste bod van de huidige hekkensluiter van de Braziliaanse Série A was, is vooralsnog onbekend. Het toonaangevende Transfermarkt schat de waarde van de 22-jarige Bullaude in op 3 miljoen euro. Het is echter nog maar de vraag of Bullaude daadwerkelijk naar de club uit Rio de Janeiro vertrekt, daar hij zijn Europese carrière een vervolg wil geven.

Voorlopig wacht Bullaude zijn opties af, maar door zijn voorkeur lijken Braga, Bologna en Elche momenteel de belangrijkste kandidaten. Van die clubs zou Bullaude alleen bij Braga Europees voetbal spelen. De club eindigde het afgelopen seizoen als derde in de Portugese competitie en mag zich zodoende opmaken voor de derde voorronde van de Champions League. Daarin nemen os Arsenalistas het op tegen het Servische Backa Topola. Bologna eindigde afgelopen seizoen als negende in de Serie A, terwijl Elche als hekkensluiter degradeerde uit LaLiga.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Tja, hij heeft wel wat maar ik vind hem ook weer niet heel bijzonder. Bij een goed bod zeker laten gaan!

25 juli 2023 om 16:05

2M voor betaald vorig jaar toch? Zit wel wat potentie in toch, misschien een jaartje verhuren om te kijken hoe die er over een jaar voor staat. Zal niet veel minder waard worden vermoed ik en misschien juist dat een jaartje veel spelen hem meer waard of goed genoeg voor een plek in de selectie maakt.

25 juli 2023 om 16:05

Misschien verhuren? Ben ergens wel benieuwd

25 juli 2023 om 16:08

Precies dit. Ik denk dat er meer in hem zit, maar amper kansen gekregen in het eerste elftal.

25 juli 2023 om 16:14

Maarja, gaat hij die nu wel krijgen? Ik betwijfel het. Met Stengs, mogelijk Ivanusec, Timber, Dilrosun en een Sauer die door lijkt te breken heeft hij weer hevige concurrentie. Ik kan me voorstellen dat deze jongen een verhuur niet ziet zitten.

25 juli 2023 om 16:48

Ja ik ben ook wel fan van hem, maar er zal slot wel iets niet bevallen waardoor hij niet opgesteld wordt…

25 juli 2023 om 17:14

@repu, die Dilrosun hoef je wat mij betreft niet meer te noemen, wat een verschrikking

25 juli 2023 om 17:23

Ik begrijp je, maar Slot verkiest hem toch echt boven Bullaude.

Echt onbegrijpelijk als Feyenoord hem al weer zo snel zou laten vertrekken. Maakte een goede indruk in de minuten die hij kreeg en krijgt meer ruimte om op te vallen nu Szymanski weg is.

25 juli 2023 om 16:10

Laat in de oefenwedstrijden wel heel weinig zien (op een intikkertje na). Zeker potentie maar lijkt zich niet helemaal in het Slot voetbal thuis te voelen.

25 juli 2023 om 16:31

Ja mja, moeten we 'm dan houden als Bullaude na een jaar nog altijd niet presteert (blijkbaar) op de trainingen? Szymanski is weg en nog steeds kiest Slot niet voor 'm. Dat geeft te denken.

26 juli 2023 om 15:41

Hij is een jong talent die zijn eerste keer buiten Europa voetbalt. Die mag je inderdaad wel wat langer dan een jaar de tijd geven.

Heel jammer dit, krijgt ook erg weinig minuten om zich te laten zien. Dan is het logisch dat die weg wilt. Vorig seizoen kreeg zelfs een Dilrosun en Timber de kans op 10 ipv hem.

Zet hem lekker neer bij Excelsior en laten we kijken wat hij op dit niveau kan doen. Vind het zonde hem zo snel afteschrijven.

25 juli 2023 om 16:10

Jij denkt dat hij bij Excelsior aan de slag wil, als er interesse is van clubs als Boca Juniors?

25 juli 2023 om 17:05

Hij is toch echt contractspeler van Feyenoord voor een aantal jaren. Waarom zouden we hem dan verkopen in plaats van verhuren?

Ondanks dat ik Slot een topper vindt kan ik mij ergeren aan het inpassen van nieuwe spelers onder hem. Hij is bereid om een Dilrosun die niks doet op de 10 positie daar te laten kloten, maar een Bullaude geen kans te geven. Daarnaast zie je ook weer zo’n Stengs. Een mooi weer voetballer die uit zijn eigen koker komt. Hier hebben we toch niks aan op de nummer 10.

25 juli 2023 om 16:52

Ik zou meer met Stengs kunnen leven dan dat als je Danilo nu zou vervangen met Myron Boadu. Buiten dat wel met je eens, Bulluade heeft niet echt kansen gehad. Een verhuur is een betere oplossing

25 juli 2023 om 23:08

Stengs heeft in België blijkbaar een metamorfose gehad is echt een harde werker gebleken. Hij heeft daar af en toe ook als 8 gespeeld en zijn verdedigende arbeid is ook in de cijfers terug te vinden met veel balveroveringen in de aanvallende derde.

Zijn rendement is wel ontzettend matig heb ik altijd al gevonden maar kansen creëren en creativiteit is wel zijn spel.

Als je hem verhuren kan en je beoordeelt de situatie dan. Je kan alleen maar winst denk ik zelf maken op deze jongen, en vooral bij een goed seizoen haal je er meer uit dan als je hem nu zou verkopen.

Verhuur hem dan gewoon ipv meteen verkopen. Laat hem aan voetballen toekomen bij een ander club en daarna weet je wat je aan hem hebt.

26 juli 2023 om 09:05

NFRR ja dit begrijp ik ook echt niet. Als je nou een godsvermogen ervoor krijgt snap ik het wel, maar voor die paar miljoen lijkt hij me toch het risico waard. iedereen kan zien dat die gozer echt kan voetballen.

Als ze toekomst in deze jongen zien, dan verhuren ze m aan een Europese club.
Anders verkopen met doorverkoop aan zuid

Goede beslissing denk ik zo. Speelt alweer een jaar bij Feyenoord en nog steeds moest Slot hem coachen om zich in de halfruimtes aan te bieden om de bal van de centrale verdedigers of defensieve middenvelders te kunnen ontvangen. Ik denk dat de taalbarriere hier ook debet aan kan zijn. Jammer, maar wij moeten ook door.

Zou zo een jongen eerder verhuren dan definitief van de hand doen. Hij heeft wel het profiel van een speler die na een succesvol seizoen in 1 klap heel wat meer waard kan zijn.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren