Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Feyenoorder lijkt spoedig passes te mogen versturen aan Edinson Cavani’

Laatste update:

Boca Juniors lijkt aan de haal te gaan met Ezequiel Bullaude. 1908.nl meldt dat de Argentijnse topclub een akkoord nadert met Feyenoord over een huurtransfer. De 22-jarige Bullaude komt weinig in de plannen van trainer Arne Slot voor en mag daarom elders ervaring opdoen.

Liefst zeven clubs toonde interesse om Bullaude al dan niet tijdelijk over te nemen van Feyenoord. Naast Boca Juniors waren dat Bologna, SC Braga, Grêmio, Cruzeiro, Elche en Vasco da Gama. Laatstgenoemde club leek lange tijd het meest concreet te zijn. Nadat een eerste bod van de Braziliaanse club werd afgewezen, meldden zij zich met een tweede bod in De Kuip. Nu lijkt Boca alsnog de volgende bestemming van Bullaude te worden.

Boca is al langere tijd op zoek naar een aanvallende middenvelder en heeft zijn ogen dus laten vallen op Bullaude. De Argentijn zou voor anderhalf jaar gehuurd moeten worden van de Rotterdammers, waar hij nog tot medio 2027 vastligt. Even leek het erop dat Bullaude Europa niet zou willen verlaten, daar hij zijn carrière op dat continent had willen vervolgen. Nu lijkt Boca hem alsnog overtuigd te hebben. De club sloeg deze week nog een grote slag met het aantrekken van Edinson Cavani. De Uruguayaan tekende tot eind 2024.

Bij Feyenoord leek het uitzicht op speeltijd voor Bullaude weer wat groter te worden na het vertrek van Sebastian Szymanski naar Fenerbahçe. In de voorbereiding op het nieuwe seizoen gebruikte Slot echter voornamelijk Quinten Timber als nummer 10, waarna snel duidelijk werd dat een toekomst in De Kuip voor Bullaude ver weg was. Bovendien versterkten de Rotterdammers zich met Calvin Stengs, die gezien de interesse van Feyenoord in meerdere buitenspelers zijn minuten vooral op de 10-positie lijkt te gaan maken.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Verhuren aan een topclub als Boca is geen slechte deal voor Feyenoord. In zijn eigen omgeving op goed niveau stappen zetten. Ik zou deze jongen wel maandelijks bellen en de band warm houden voor volgend seizoen!

1 augustus 2023 om 19:25

Gelukkig hebben ze een loan manager wiens taak dat wordt!

1 augustus 2023 om 20:26

Bullaude deden ze heel veel moeite voor om hem te halen en volgens mij was AZ als eerste geinteresseerd, zou een verhuur in de eredivisie niet logischer zijn of zien ze het niet meer in hem zitten? Nu gaat hij niet wennen aan de nederlandse velden... krom argument.

2 augustus 2023 om 10:04

Het schijnt dat die jongen het heel moeilijk heeft met de aanpassingen hier in Nederland en daar lijdt zijn voetbal onder. Wellicht dat in eigen land hij zich weer lekker op het voetbal kan focussen en als hij wat volwassener is de stap alsnog weer terug kan maken.

1 augustus 2023 om 19:26

Het grootste probleem lijkt aanpassing aan de Nederlandse velden en de taal te zijn. Dan is het niet handig deze jongen weer naar z'n thuisland te sturen zodat hij volgend jaar qua gewenning weer vanaf 1 kan gebeuren. Je kan hem uiteraard ook verhuren zodat je hem volgend jaar makkelijker kan slijten, dan is het wel een uitstekende keuze.

1 augustus 2023 om 20:21

Inderdaad, ik snap hier wat dat betreft echt niks van.

1 augustus 2023 om 23:26

Met een verhuurperiode van anderhalf jaar én een verkoop clausule. Helaas zou ik er niet van uit gaan dat we Bullaude nog terug gaan zien.

Ik snap niet waarom hij aan Boca wordt verhuurd, als Slot aangaf dat hij moeite had met het soort gras dat anders was dan in Zuid-Amerika…

1 augustus 2023 om 19:42

Kan haast niet anders dan dat hij momenteel echt met z'n ziel onder z'n arm loopt en ze inschatten dat verhuur aan wederom een nieuwe omgeving binnen Europa niet echt helpt. En mogelijk een persoonlijke wens.

Ik vond dit in zijn invalbeurten eigenlijk best een goede speler. Kan me nog een geweldige aanname tegen Volendam (?) herinneren. Wat is de reden dat Slot het niet in hem ziet zitten?

1 augustus 2023 om 19:32

Ik heb ook wel meer dan eens een bal geweldig aangenomen, dat lijkt me helaas niet goed genoeg voor een topclub

1 augustus 2023 om 19:42

Kokkie, dat zegt Damsterdam toch ook niet? Hoe jij nooit een beetje moe wordt van dat negatieve houdinkje van je is me een raadsel

1 augustus 2023 om 19:45

Toen viel hij inderdaad erg goed in. Was zelfs wel een soort kantelpunt in de wedstrijd, zijn inbreng. En rond die tijd viel hij nog een paar keer sterk in. Was toen op een gegeven moment ook ineens weer over met die invalbeurten en volgens mij vroeg iedereen zich wel af waarom. Die aanname was bizar inderdaad. Beetje zoals Berbatov het kon

1 augustus 2023 om 19:59

Ik heb ook niet het idee dat Feyenoord hem niet goed genoeg acht of van hem af wil. Ik kan me wel voorstellen dat het als club lastig is als je een speler hebt die veel moeite heeft om zich aan te passen aan nieuwe omstandigheden. Wel jammer, want hij heeft het talent om Kokcu te kunnen opvolgen. Die had je het komende jaar goed kunnen gebruiken als hij die problemen niet had.

1 augustus 2023 om 20:05

Eerder Szymanski dan Kökcü. Bullaude is wel een echte 10, niet iemand die de bal op de middenlijn ophaalt om vanaf daar al het spel te verdelen. Maar ik vraag me af of Stengs als 10 beter zal zijn dan Bullaude. Zal inderdaad ook zijn persoonlijke wens zijn, aangezien hij vooral bezig is met Boca en Vasco da Gama, en niet met Europese geïnteresseerden

Lijkt me toch dat Feyenoord het opgegeven heeft om hem nog in Rotterdam te zien schitteren. Verhuur aan een topclub lijkt aan te geven dat hij het niveau wel heeft maar niet goed kan aarden. Dan maar in de etalage zetten en volgende zomer voor een mooi bedrag verkopen?

Als ie verhuurt wordt aan Boca, dan zal ie niet wennen aan Europa, laat staan NL. Dus dit is einde verhaal denk ik zo...

Een zeer mooie en grote club voor hem, een mooie stap.
Hopelijk zien zij wel de klasse en de kwaliteiten van deze jongen waar ze bij Feyenoord (Slot) blind voor zijn.
Wellicht dat die in de toekomst, onder een andere trainer, alsnog voor zijn kans kan gaan bij Feyenoord.

Zo zonde dat Slot niet ziet dat de klasse er bij die jongen vanaf druipt. In potentie heb je met Bullaude een goudmijn in huis

1 augustus 2023 om 21:01

@Raubaht: Dat hij kan voetballen staat buiten kuif, maar er is meer nodig om te slagen bij een redelijk grote club in Europa. Hoe kan je nou zo overtuigd stellen dat de hele staf van Feyenoord blind is? Volg jij deze jongen dagelijks, of zo? Volgens mij hebben ze bij Feyenoord de afgelopen 2 seizoenen wel laten zien dat ze enigszins kijk hebben op het spelletje en de spelers die ze daar voor nodig hebben.

1 augustus 2023 om 23:08

@universum: raubaht hoeft spelers niet te volgen. Hij doet alsof ie Feyenoord supporter is,maar het enige wat ie doet is constant zeiken op Slot en verkondigen hoe matig Slot wel niet is en hoe weinig kijk op goeie voetballers die heeft.

1 augustus 2023 om 21:40

Je hebt al het nieuws gemist dat hij totaal niet kan aarden in Nederland en moeite heeft zich aan te passen. Niemand trekt zijn kwaliteiten in twijfel, vandaar dat hij verhuurd wordt en niet verkocht

2 augustus 2023 om 18:18

Verhuurd met optie tot koop dus ga er maar vanuit dat hij definitief vertrekt. En dat niet aarden, heeft dat niet ook te maken met het feit dat hij compleet genegeerd wordt door Slot?
En moet Feyenoord hem niet begeleiden? Gimenez was de enige die zich bekommerde om Bullaude, verder keek niemand naar hem om. En dan gaat Slotje vrolijk roepen dat deze jongen niet kan aarden in Nederland.

Het is dat Paixao door Danilo onder de hoede werd genomen anders had je nog een probleemgeval. En wellicht dat Paixao nu straks het volgende probleemgeval is nu Danilo weg is.

Vanuit Feyenoord is er weinig tot geen begeleiding en Slot klaag enkel over het feit dat ze geen Nederlands praten. Je moet die gastjes vertrouwen geven en dat doe je niet zoals bij Bullaude op de bank laten verpieteren of zijn wedstrijdjes bij -21 laten spelen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren