Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Büttner: ''Je moet niet fucken met Russen', zei Van Leeuwen me'

Laatste update:

Alexander Büttner wil vertrekken bij Vitesse en hoopt in een arbitragezaak zijn doorlopende contract te kunnen laten ontbinden. De vleugelverdediger stond dinsdagavond in Zeist tegenover zijn werkgever en de arbitragecommissie van de KNVB doet volgende week uitspraak in de zaak. Vitesse maakt zich in ieder geval geen zorgen: "Alexander was al heel lang zelf uit op een transfer en het is onzin dat wij dat willen blokkeren", zei Vitesse-advocaat Frans de Weger tijdens de zitting.

/

Volgens Büttner probeerde Vitesse hem echter onder te brengen bij Queens Park Rangers, omdat daar een 'lijntje ligt met tussenpersonen die tien procent provisie zouden krijgen'."Met Fulham kon pas worden onderhandeld bij een bedrag van zes miljoen euro, terwijl QPR ongeveer de helft moest overmaken voor het nog één jaar doorlopende contract van de speler. Bij QPR had Büttner echter zelf geen 'goed gevoel'", noteerde Omroep Gelderland uit de mond van de advocaat van Büttner.

Een transfer naar Southampton leek de hele zaak op te lossen, maar de transfer ging niet door, omdat de vader van Büttner zes ton provisie eiste, op een transfersom van 4,2 miljoen euro. Dat vond Vitesse te gortig en de back werd naar de beloften verbannen. Büttner: "Ik kreeg te horen dat er geen plaats meer was voor mij in het eerste. Ted van Leeuwen (technisch directeur, red.) zei verder dat voor Russen geld niet belangrijk is. 'Je moet niet fucken met Russen', vertelde hij mij. Ik had ineens geen kleren meer, kreeg rugnummer vijftig. Alles was weg." Van Leeuwen ontkende die lezing niet, maar zei wel: "Het kan zijn dat Alex straks weer wordt opgenomen in de selectie. Tijd, plaats en omstandigheid bepalen alles", aldus de technisch directeur.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

wat probeert deze gozer nou de boel op te stoken, alsof het een maffia film is

8 augustus 2012 om 00:15

Hahaha, ja, wat wil hij met deze opmerking nou duidelijk maken? Daar heeft Van Leeuwen namelijk gelijk in, Russen houden er niet van als je met ze ouwehoert, dus wat er precies mis is met wat Van Leeuwen zegt weet ik niet

8 augustus 2012 om 00:21

Wie vind het wel leuk als er met hen geouwehoerd word? Dat heeft niks met nationaliteit te maken.

On: Malaga en nu dichter bij huis, Vitesse. Investeerders lijken leuk maar maken meer kapot dan je lief is.

Wat een soap. Büttner is een groot talent, hoop dat hij weg kan uit die slangenkuil die een mooie club aan het verpesten is..

8 augustus 2012 om 00:56

alex kan ook niet zonder zijn ouders en broer , hij speelde ook een tijdje bij ajax in de jeugd en toen is die ook weer na vitesse gegaan omdat die niet zonder ze ouders en broer kon.
dus rusland word hem denk ik niet

8 augustus 2012 om 08:21

Weer een duidelijk gevalletje lees eerst de tekst voordat je reageert.
Transfer naar Rusland is namelijk niet aan de orde.

8 augustus 2012 om 08:49

wat een slome opmerking. Je snapt toch donders goed wat Van leeuwen daarmee bedoelt. Was beter gegaan als de club gewoon kapot was gegaan, en dan een herstart maken. Wat een verschrikkelijke club is Vitesse geworden. En Ted laat zich overal voor spannen, bang dat hij straks weg moet bij Vitesse.

8 augustus 2012 om 21:51

Leg eens uit, waarom een verschrikkelijk club? Frank de Boer liet ook niet met zich fucken, liet zien wie de baas was en dus mocht El Hamdaoui een jaar bij Jong Ajax blijven. Is Ajax dan ook een verschrikkelijke club geworden?

8 augustus 2012 om 00:20

"ted van Leeuwen (technisch directeur, red.) zei verder dat voor Russen geld niet belangrijk is. 'je moet niet fucken met Russen', vertelde hij mij."

Hahahaha geld is niet belangrijk voor Jordania hij is gewoon Russische maffia lol. Ted van Leeuwen kun je toch niet serieus nemen, die man wordt volgens mij nog ontslagen door Jordania. Buttner is niet 100 om dit soort dingen de media in te roepen, dan ga je bijna denken wat voor malafide praktijken worden daar niet wel uitgevoerd bij Vitesse. Vitesse wint deze arbitragezaak kan niet ander hij heeft ze eigen glazen ingeslagen door de transfer te verpesten door 6 ton te eisen de vader van Buttner.

8 augustus 2012 om 00:32

Het feit dat Vitesse hem als het ware dwingt om naar een bepaalde club te gaan zal de arbitrage commissie niet meetellen? Of het feit dat hij verbannen is uit het eerste? Of dat hij een kort lopend contract heeft?

Dat verhaal van zijn vader wordt maar door enkelen gebracht (geen VI, AD etc). En mocht het waar zijn dan nog, we weten niets over de onderbouwing van dat bedrag. Het lijkt me verder ook onlogisch dat het op enkele tonnen van een miljoenen transfer stuk loopt want iedereen wou die transfer rond hebben toch?

Als je dit nu leest lijkt Vitesse met smerige zaakjes bezig te zijn iets waar het sinds de overname al de schijn van had.

8 augustus 2012 om 00:55

Was toch allang bekend dat zijn vader de oorzaak was v an het afketsen van de transfer naar Southampton. VI en AD berichten daar dan misschien niet over. Maar dat doen zij meer omdat ze het niet terzake vinden doen. Mocht het geval zich aandienen dat een nieuwsfeitje vitesse in een slecht daglicht zou kunnen brengen, hadden zij hier echter wel over bericht.

8 augustus 2012 om 01:21

Niet echt, de VI schreef het volgende: "de advocaat bij Vitesse. Die stelde tevens dat de vader van de speler een vergoeding van zes ton eiste waardoor de deal met Southampton op losse schroeven kwam te staan."

Kortom hij geeft enkel aan dat die eis, als dat waar is de onderhandelingen bemoeilijkte maar niet dat het de oorzaak van de mislukking was. Jij schrijft het als een feit dat hierdoor de transfer definitief is mislukt, iets totaal anders dus.

Mogelijk dat Southampton oor kreeg van de spelletje van Vitesse en daarom opnieuw wou onderhandelen. Je gaat toch geen hoofdprijs betalen als een andere club 1/3 minder hoeft te betalen. Verder met wat er met Buttner gebeurd kun je niks anders dan stellen dat Vitesse (smerige) spelletjes speelt.

Ik verwacht dat Vitesse voor de uitspraak van gedachten veranderd of dat ze anders bedrogen uitkomen. En dan bedoel ik een transfersom van 2 miljoen of minder.

8 augustus 2012 om 02:29

Je kan ook zeggen dat Southampton oor kreeg van het spelletje van Büttner en hun eigen bedacht hebben, want wat hij bij Vitesse klaar speel, speelt hij ook klaar bij Southampton!! Southampton moest 4,2 of 4,5 m betalen, Fullum moest er 6 betalen, dus je hele verhaal slaat nergens op. Als er een vies spelletje gespeeld wordt dan wel aan de kant van Büttner en niet aan de kant van Vitesse. Büttner heeft zijn eigen glazen ingegooid door hebzucht!!!!

8 augustus 2012 om 05:31

''wat er met Buttner gebeurd kun je niks anders dan stellen dat Vitesse (smerige) spelletjes speelt.'' Jij schrijft het als een feit dat hierdoor de transfer definitief is mislukt, iets totaal anders dus.

Ik verwacht dat Buttner en zijn kamper familie voor de uitspraak van gedachten veranderd of dat ze anders bedrogen uitkomen. En dan bedoel ik een jaarinkomen van een miljoen of 2 minder.

En laten we met zijn allen hopen dat deheer buttner(al kun je die tokkie moeilijk een heer noemen), niet veel verder zal komen dan het 4e van stuttgart.

8 augustus 2012 om 12:33

Vitesse dwingt hem naar QPR te gaan? Ja? Leg mij dan is uit hoe het dan kan dat Vitesse rond was met Southamton?

8 augustus 2012 om 13:40

@easy-e : Als er iemand een smerig spel speelt dan is het de zaakwaarnemer en familie van Buttner wel. Als je even realistisch bent en een beetje onderzoek doet naar de uitspraken vanuit het kamp-buttner de afgelopen weken zie je dat ze steeds met weer een ander verhaal komen waarbij uiteindelijk steeds duidelijker wordt dat de fout wel degelijk bij henzelf ligt. Vanuit Engeland heeft overigens ook op verschillende fora en websites gestaan dat de transfer afgeketst is doordat ineens vanuit Buttners kant extra eisen op tafel kwamen. Deze hele gang van zaken lijkt er steds meer op dat Buttner en co gewoon geldwolven zijn en liefst een zo laag mogelijke transfersom en een zo hoog mogelijke tekenpremie willen en daarom moeilijk doen. Ik betwijfel echter of dit gaat lukken en geef vitesse groot gelijk!

8 augustus 2012 om 14:34

Dekkertje jij loopt al jaren te roepen over Buttner en dan vooral negatief dus jou neem ik al lang niet meer serieus, blijf maar bij de foto,s van de kermis gozer want van voetbal heb je geen verstand.

8 augustus 2012 om 00:26

De meeste maffia films zijn gebaseerd op een waar verhaal en het lijkt me overbodig te zeggen dat dit geen 100 zuiver gedoe is.

edit: reactie bedoelt op arnhemmer123. Reactie #1

Vreemd verhaal, je weet ook eigenlijk niet wie je moet geloven. Maarja dat zijn vader dan opeens 6 ton eis op een transfer is natuurlijk vreemd.

8 augustus 2012 om 00:25

Vreemd is ook dat ik geen duidelijke lezing daarvan kan terug vinden op websites zoals die van de VI of AD. De VI berichtte het volgende als oorzaak van de mislukte transfer: "southampton liet donderdagochtend echter weten een andere koers te varen. De Engelse club wilde met Vitesse opnieuw in gesprek gaan en niet langer de transfersom van ongeveer 4,5 miljoen betalen, terwijl ook de voorwaarden in het contract van de speler flink zouden veranderen."

Als je nu leest de elke club zijn eigen transfersom had/heeft dan begrijp ik wel dat er ergens een probleem ontstaat. Kortom laat de arbitrage commissie maar een uitspraak doen dan weten we wie er gelijk heeft en in zijn recht staat. Toch denk ik dat Vitesse het niet zover laat komen.

8 augustus 2012 om 06:53

Zo vreemd is dat niet.
Gebeurt wel vaker dat ze een bedrag vragen.

8 augustus 2012 om 08:45

Ligt er een beetje aan wat de rol van zijn vader is.
Als de vader een 'zaakwaarnemer' is op papier, dan heeft hij bij een transfer gewoon recht op een vastgesteld percentage. die 600.000 zou dat kunnen verklaren. Dan krijgt hij namelijk 15% over de transfersom van 4.500.000. Dat Vitesse dat dan niet wil betalen is meer hun probleem dan die van Buttner of Southampton. Transfer afgeketst, jongen blijft lekker voetballen bij Vitesse.
Nu zetten ze hem echter in het 2e en loopt hij volgend jaar gratis de deur uit, dus heb je er een jaar geen lol aan en heb je die 3,9 miljoen (4,5mil - 6ton) ook nog te niet gedaan.

Maar we kennen natuurlijk allemaal niet de werkelijke cijfers en wie er gelijk heeft. Het is alleen altijd zo jammer als een speler en zijn club via de arbitrage tot een beslissing komen. Is er daarna namelijk altijd een partij die zich tekort gedaan voelt.

8 augustus 2012 om 09:57

Zijn vader is niet zijn zaakwaarnemer. Toen alles rond leek te zijn kwam de vader van Buttner (beruchte kamper familie uit de achterhoek) met die 6 ton aanzetten. Die moest Vitesse buiten het contract even overmaken anders zou Vitesse het geld uit Engeland niet krijgen. Vitesse heeft hierop resoluut laten weten dat ze zich niet op deze manier laten gijzelen.

Buttner is vervolgens boos dat ze niet 6 ton hebben weten los te weken en weet dat hij gegokt en verloren heeft. Vervolgens is hij zijn onderhandelingspositie kwijt en spant in allerijl een arbitragezaak aan. Dat hij tot zijn transfer niet in het 1e speelt lijkt me duidelijk, een speler met zo'n verziekte instelling wil je niet de sfeer laten verzieken; Vitesse heeft al vaker gezien wat er gebeurd als je rotte appels in de groep hebt.

8 augustus 2012 om 10:20

Die vader heeft toch helemaal niets te vertellen?
Hoe kan die vader nu 6 ton eisen? Vitesse kan toch gewoon zeggen: "je krijgt niks, en de groetjes thuis".

Vind dit allemaal maar een apart verhaal.

8 augustus 2012 om 10:45

Precies, maar Buttner zei dat hij de transfer zou blokkeren en dat is uiteindelijk gebeurd.

Belachelijk dat zo'n vader ineens 6 ton eist... Dan moet die Buttner ook niet zeuren, maar gewoon zen pa vragen waar die mee bezig is..

8 augustus 2012 om 00:33

Vitesse stelde zich nog heel schappelijk op door de vader nog 250.000 euro te bieden, terwijl het eigenlijk al van de zotte is dat een vader geld eist. Echt, Büttner had het niet dommer kunnen spelen, chapeau!

8 augustus 2012 om 00:34

Dat gerucht van zijn vader wat in geen enkel serieuze media wordt genoemd geloof je wel maar de rest laat je achterwege opmerkelijk.

De VI schreef het volgende over het mislukken van de transfer:
"southampton liet donderdagochtend echter weten een andere koers te varen. De Engelse club wilde met Vitesse opnieuw in gesprek gaan en niet langer de transfersom van ongeveer 4,5 miljoen betalen, terwijl ook de voorwaarden in het contract van de speler flink zouden veranderen."

Dit verhaal met het terugzetten van Buttner naar de beloften maakt het hele verhaal stinken. Vitesse speelt gewoon een vies spelletje en dat is meer dan duidelijk.

8 augustus 2012 om 01:04

Ja en het is meermalen naar buiten gekomen, dat Büttner die 6ton voor zn pa wou hebben. Aangezien het te lang duurde heeft Southampton de transfer afgeblazen en is na het weekend teruggekomen met een betrekkelijk lager bod, zowel voor club als voor speler.

8 augustus 2012 om 01:14

De advocaat van Vitesse brengt het nu naar buiten als iets waardoor de onderhandelingen op losse schroeven kwamen te staan. Kortom het is dan 1.) de vraag maar of het waar is
2.) het zegt niets over het afketsen dan dat het de onderhandelingen bemoeilijkte, de advocaat geeft niet aan dat dit de doorslag was
3.) wat de onderbouwing is van de vader/buttner.

Je vind het blijkbaar normaal dat:
1. Buttner naar de beloftes is verbannen naar jarenlange trouwe dienst.
2. Een partij (qpr) bijna 50 procent minder van het bedrag hoeft te betalen van de transfersom dan andere partijen (o.a. Fullham).
3. Een transfersom van 4 tot 6 miljoen wordt verlangt van een verdediger uit de middenmoot van de Eredivisie met nog een één jarig contract.

Er is niks wat die drie punten kan rechtvaardigen voor Vitesse. Het lijkt me dan ook wel duidelijk wie hier aan het kortste eind gaat trekken en wie hier dus een spel speelt.

8 augustus 2012 om 01:18

Zie ik je eerst dingen claimen over dat Feyenoord hun ziel niet heeft verkocht. Zie ik je nu Buttner verdedigen; die ondanks dat Vitesse op de afgrond hing de enige speler was die een verbeterd contract aangeboden kreeg.

Dan is dit vervolgens zijn dank hiervoor.

Maar goed als jij meent dat zijn contract ontbonden dient te worden wens ik de andere 17 eredivisie clubs veel plezier met alle opkomende arbitragezaken. Want dan is het hek van de dam.

8 augustus 2012 om 01:19

Zoals ik al in een andere posting plaatste... Bijna al het bovenstaande is al honderden keren uitgelegd in andere topics, ik blijf het ook niet uitleggen, dat zoek je zelf maar uit.


2. Vriendjespolitiek, ja die zie je veel in de voetballerij. So what, als ik een auto heb, die ik te koop zet voor 6.000 euro en er zijn 2 gegadigden die tussen de 4000 en 6000 bieden, mooi dan. Als ik een vriend heb die zegt, kan ik em voor 3.000 kopen, dan is die kans ook aanwezig.
3. 4/6mil, er zijn toch al 2 ploegen geweest die in die categorie hebben geboden.het is maar net wat de gek er voor bied. Southampton bied 4.2mil en dus is het realistisch. Dat het een stel gekken zijn die het bieden voor een zeer middelmatige verdediger is een tweede.

8 augustus 2012 om 01:25

Waarom zou Vitesse een vies spelletje spelen? Ze hadden nota bene 4,5 miljoen voor een beperkte speler met een 1-jarig contract kunnen krijgen, waarom in godesnaam zou Vitesse dat willen frustreren?

8 augustus 2012 om 01:32

Waar zie je mij zeggen dat zijn contract ontbonden moet worden? Het enige wat ik geschreven heb is dat hij voor een transfersom dan minder dan die 4 a 6 miljoen vertrekt (op deze manier). En dat is niet wat ik hoop maar wat ik denk op basis van de feiten. En dit heb ik net geschreven dus dat kon je niet weten. Het enige wat ik tot nu toe (ten tijde van jouw reactie) over heb geschreven is het handelen van Vitesse.

Jij vind het blijkbaar normaal dat een speler naar de reserves wordt gezet om een transfer af te dwingen naar een partij (qpr) waar de club (vitesse) bij gebaat is.

En wanneer je onrecht wordt aangedaan heb je volgens mij het recht om jezelf te verdedigen. Leuk dat Vitesse hem het één en ander aanbood maar mogen zij daarom zijn toekomst bepalen? Of moet hij daarom alles maar accepteren?

Verder een kansloze poging om verband te leggen met de overige Eredivisie clubs maar geen van allen spelen zulke spelletjes met spelers. Kortom die opmerking slaat kant noch wal.

ps: Ik claim nergens dat Feyenoord hun ziel niet verkocht heeft dat is gewoon zo.

8 augustus 2012 om 01:39

"jij vind het blijkbaar normaal dat een speler naar de reserves wordt gezet om een transfer af te dwingen naar een partij (qpr) waar de club (vitesse) bij gebaat is."

Nogmaals, Leer de feiten kennen voordat je (alweer) onzin gaat zitten verkondigen !

"en wanneer je onrecht wordt aangedaan heb je volgens mij het recht om jezelf te verdedigen. Leuk dat Vitesse hem het één en ander aanbood maar mogen zij daarom zijn toekomst bepalen? Of moet hij daarom alles maar accepteren?"

Waar haal je die onzin toch vandaan ? Serieus...
HIJ wilt weg, HIJ krijgt zijn droomtransfer en HIJ laat hem afketsen. Dat vitesse hem misschien liever naar QPR doet ok. Maar HIJ kan toch tekenen bij Southampton ?

"verder een kansloze poging om verband te leggen met de overige Eredivisie clubs maar geen van allen spelen zulke spelletjes met spelers. Kortom die opmerking slaat kant noch wal."

El Hamdoui en Aisatti zijn er al 2. Zullen er vast nog wel meer van zijn.

8 augustus 2012 om 01:41

@yesvitesse

2. Prijs opdrijven heet dat om een transfer af te dwingen naar een bepaalde partij ondanks dat de speler niet naar die club wil. Leuk vergelijking met die auto's maar dat slaat nergens op. Tenzij die auto een eigen wil/keuze heeft qua nieuwe eigenaar en jij de prijs expres ophoogt bij andere partijen. Dit om hun zo af te schrikken of teveel laten betalen.

3. Er is één club geweest die 4.2 miljoen Euro heeft geboden, deze heeft echter op het laatste moment nieuwe onderhandelingen geeist. Kortom je kan niet stellen dat dit bedrag martkconform is want geen één partij is ermee akkoord gegaan (anders was er een transfer niet?).

Hier gaat Vitesse dus ook nat op als die arbitrage zaak doorzet.

8 augustus 2012 om 01:45

Laat maar, je lult jezelf er steeds zo ver omheen zonder echt de posts te lezen of jezelf ergens in te verdiepen, dat ik de discussie niet eens meer aanga.

8 augustus 2012 om 01:49

Elhamdoui en Aissatti waren om disciplinaire redenen terug gezet naar de beloften. Dat is dus iets wat je kan onderbouwen als club zijnde als speler ben je dan dus kansloos dit ligt geheel anders. Buttner moest bij de beloften meetrainen omdat dit beter was voor de voorbereiding van Vitesse. Kortom appels met peren proberen te vergelijken.

Iemand met een bepaalde positie binnen een bedrijf mag deze niet zomaar ontnomen worden omdat dit het bedrijf beter uitkomt. Dit is wat nu het geval is bij Vitesse.

Verder heb ik geen zin in herhaling te vallen, we praten wel verder wanneer het recht heeft gesproken (over een week) of wanneer Vitesse bijdraait.

8 augustus 2012 om 08:48

@easy-e,

Dat heb je ondertussen al meerdere malen geroepen hier, maar niet elke media heeft dezeflde informatie. En misschien vinden het ze het ook allemaal niet even relevant omdat de transfer toch gewoon al was afgeketst

8 augustus 2012 om 09:35

Weer een familielid van Büttner? Je ziet ze overal op internet hun pauperneefje/zoon enz. verdedigen.

Ik schrijf hier al weken dat Papa Büttner een half miljoen eiste, maar dat was allemaal onzin. Nu komt het bij de arbitragezaak wéér naar buiten en het is niet ontkent door kamp Büttner. Geloof maar dat het waar is.

8 augustus 2012 om 10:07

eazy-e jij bent echt een idioot. Elk bedrijf die weet dat een werknemer weggaat zal niet meer investeren in die werknemer (lees: opleidingstrajecten, trainingen, etc.).

Ik weet niet waar jij en Buttner het ingodsvredesnaam vandaan halen dat je recht zou hebben om in het eerste te spelen? Hij is bezig zijn zaken te regelen, weg te gaan en dan hoef je alleen nog je conditie op peil te houden. Als hij slecht zou presteren (let op: hij presteert nu helemaal niets voor Vitesse) zou hij ook naar het 2e gezet worden.

8 augustus 2012 om 12:39

Vitesse spelers horen beschikbaar te zijn voor zowel het eerste 1tal als het 2de.
In dit geval dus het 2de.

8 augustus 2012 om 13:49

@eazy-e : Die 3 punten zijn makkelijk te ontkrachten :
1. Buttner is naar de beloftes verbannen omdat hij alleen maar met een transfer bezig is/was en vitesse op dat moment midden in de voorbereiding op de belangrijke wedstrijden tegen plovdiv zat. Elke andere club (ook jouw Feyenoord) had hetzelfde gedaan met een speler die niet (meer) gemotiveerd is om voor zijn huidige club te spelen en alleen maar voor onrust zorgt.
2. Jij gelooft nu blind het verhaal van de familie Buttner. Als je even logisch nadenkt zul je in moeten zien dat dit een erg ongeloofwaardig verhaal is. Elke club wil een zo hoog mogelijke transfersom, dat gaan ze echt niet verlagen om een of andere makelaar te pleasen...
3. Southampton was bereid 4,5 miljoen te betalen. Zo raar is dat bedrag dus blijkbaar niet. De familie Buttner roept om het hardste dat er zoveel clubs interesse in Buttner hebben, dan leidt dat meestal ook tot een hogere transfersom door deze interesse omdat clubs tegen elkaar uitgespeeld kunnen worden. Verder zegt het genoeg dat je vitesse middenmoot noemt. Vitesse is 'gewoon' een subtopper, net als jouw feyenoord...

8 augustus 2012 om 14:37

En jij gelooft gelijk het verhaal van Vitesse , je kan zeker niet lezen dat Te van Leeuwen die woorden zelf al toegeeft gezegd te hebben dus zuig lekker verder uit je duim

8 augustus 2012 om 21:55

Ook een duidelijk gebrek aan discipline bij Büttner, als hem wordt gezegd dat hij in afwachting van zijn transfer bij de beloften moet trainen omdat er met de selectie voor dit seizoen (waar Büttner geen deel meer van uit wenste te maken) serieus en gericht naar de wedstrijden met Plovdiv en Anzhi gewerkt wordt, dient hij dat te respecteren en niet te gaan rellen.

8 augustus 2012 om 08:50

Is zn vader niet ook zn zaakwaarnemer?

(ik weet dat namelijk oprecht niet)

Mocht hij dat niet zjin is die 6ton natuurlijk onverklaarbaar en onacceptabel. Anders is het toch enigzins verklaarbaar? Elke zaakwaarnemer wil er zelf beter van worden, en eist een belachelijk hoog percentage om zichzelf lekker vol te kunnen vreten.

8 augustus 2012 om 09:35

Zijn vader is niet zijn zaakwaarnemer nee.

Büttner probeert goedkoop te scoren... triest.

Vitesse heeft hierin 100% gelijk. Vitesse wou een bepaalde bedrag voor hem en Southampton wou dat niet geven. Dus dan kets de deal af; zoals altijd. Büttner daarentegen wou wel dol graag naar Southampton maar als de clubs niet uitkomen dan is het over. Of je speelt als een man door en je doet je taak of je gaat net als deze jongen zitten huilen en uiteindelijk bereik je er niks mee. Hij zit niet eens bij de selectie want Rutten wil alleen spelers waar hij iets mee kan en zolang deze speler zich zo instelt dan heb je ook niks aan hem. Ik denk ook dat andere clubs niet veel aan hem hebben want als hij weg wilt en hij kan niet weg voor een bepaalde reden dan gaat hij gelijk dit soort dingen flikken. Je haalt dus ellende binnen.

Vitesse speelt het ook serieus en weten dat zij nu niks meer voor hem kunnen vangen dus laten ze hem gewoon 1 jaar lang stil staan, dan maar zien of Southampton nog in Büttner geintresseerd is, nou ik denk het niet.

8 augustus 2012 om 00:15

Southampton en Vitesse waren al rond hoor. Maar pas toen Büttner moest tekenen kwam zn pa ertussen die plotseling 600.000 wou hebben van Vitesse. Daar heeft Vitesse nee tegen gezegd.

8 augustus 2012 om 00:26

Hoe het dan ook maar zit. Die pa van Büttner heeft alles verpest; kan die beter bij zijn pa gaan zeiken wat dit heeft geen zin.

Triest...

8 augustus 2012 om 00:30

Geheel mee eens. Hij laat zn pa niet alleen een droomtransfer door zn neus boren, hij boort Vitesse ook nog eens 4.2mil (pond of euro) door de neus.

Redelijk bedreigende taal wat de grootste pannenkoek in de directie van Vitesse uitslaat.

Ik kan wel begrijpen dat je dan nog liever weg wil dan je al wou als dit soort dingen tegen je wordt gezegd.

8 augustus 2012 om 00:18

Als Büttner denkt dat hij het slim speelt, is het wel nodig om hem duidelijk te maken dat hij niet moet 'fucken' met Russen want dat verliest hij toch, want, zoals ook gezegd is volgens dit artikel, maken Russen zich niet zo druk om geld. Gewoon even Alex op z'n plek zetten, heeft die jongen nodig want hij omringt zich met weinig intelligente personen.

8 augustus 2012 om 00:22

dit soort dingen krijg je nou met zo handelshuis
die van leeuwen is zeker grootste pannenkoek van nederland haha ;

8 augustus 2012 om 00:27

Oh jee, ze hebben bij Feyenoord ook (noodgedwongen) sinds een tijd weer veel jeugd rondlopen. Zelf wel profiteren van andere handelshuizen zoals City, lekker huren, goedkoop spelers binnenhalen, spelers verkopen. Nee, Feyenoord is geen handelshuis, hahaha!

8 augustus 2012 om 00:38

Je kan veel over Feyenoord zeggen maar ondanks die bodemloze put hebben zij hun ziel tenminste niet verkocht, iets wat je over Vitesse niet kan zeggen! En dan heb ik het nog niet eens over de supporters.

8 augustus 2012 om 00:45

Als je geen geld hebt dan probeer je toch te huren..is toch volkomen normaal?
En niet alleen Feyenoord profiteert er van hoor...guidetti en Man C ook, omdat er dan clubs voor hem in de rij zouden staan en City een miljoenen bedrag zou ontvangen, het is een win - win-win -situatie.
De punten die jij opnoemt zijn eigenlijk gewoon in het voordeel van Feyenoord...
Vitesse huurt toch ook spelers van Chelsea.
Maar goed je moet niet serieus ingaan op scf ,ik als Feyenoorder ben het zelfs vaak niet eens met hem,hij praat vaak onzin.
Ik vind het leuk om te zien dat Vitesse met zo veel geld alsnog talenten laat doorbreken en niet veel uitgeeft.
Ik had aan het begin gedacht dat Vitesse er op los zou gaan maar dat valt nog reuze mee.
Hopelijk word de zaak snel opgelost en dan kunnen jullie opzoek naar een nieuwe linksback als die er al niet is.

8 augustus 2012 om 01:06

Nou eazy-e zeg het eens over de supporters. Het geen dat bij Vitesse zit
(12/14.000) is allemaal die-hard Vitessenaar in hart en nieren. Daarnaast zijn er ong. 6.000 afgehaakt na 10jaar wanbeleid.

Dus zeg het eens over de supporters

8 augustus 2012 om 01:19

zouden ze wel willen dat er elke wedstrijd 14.000 zaten maar dat is volgens mij ook nog niet het geval hoor!

8 augustus 2012 om 01:28

Supporters maken de ziel, niet de eigenaar, zo lang supporters zich kunnen identificeren met de club is de ziel behouden, dus doe maar niet zo wijs. Als Vitesse rijke ''vrienden van Vitesse'' zouden hebben die de club wilden redden, was Jordania ook niet in beeld geweest. Feyenoord heeft gewoon geluk met die gasten en de enorme fanbase.

8 augustus 2012 om 01:31

Dat is ook normaal, ik reageer ook meer op de term ''handelshuis'' die zo vaak mogelijk gebruikt schijnt te moeten worden in combinatie met Vitesse. Het is erg populair om Vitesse zo te bestempelen, maar voorlopig loopt er meer eigen jeugd bij het eerste en op het veld dan bij de meeste clubs in de Eredivisie. Maar uiteindelijk is elke club in Nederland een handelshuis, dat is namelijk inherent aan een competitie als de onze. Alleen absolute top is geen handelshuis, die hebben de handel niet nodig en raken niet onder de indruk van bepaalde bedragen waar we hier enorm van schrikken. Toptransfer Tadic zou namelijk een fooi zijn in Engeland.

8 augustus 2012 om 01:33

ben je slecht geïnformeerd kerel. Dit was van vorig jaar:
"vitesse mag dan als vijftiende club van de eredivisie in degradatiezorgen verkeren, op basis van het gemiddelde aantal toeschouwers staat de Arnhemse voetbalclub (moyenne 17.226 bezoekers) op een keurige achtste plaats, ondanks het laagste bezettingspercentage (68,9) van de eredivisie."

Afgelopen seizoen lag het gemiddelde weer wat hoger, ik dacht begin 18.000 maar kan het zo niet terug vinden.

8 augustus 2012 om 08:21

Met zo'n gemiddelde zou je denken dat er toch wel wat sfeer zou zijn in een stadion..

8 augustus 2012 om 10:20

Dat is er sporadisch. Maar ruzie op de Zuid tribune en tussen de zuid tribune/supportersvereniging maakt het moeilijk. Daarbij zijn de hoeken gewoon waardeloos.
Tegen Nec was de sfeer geweldig net als tegen Rkc. Helaas bleef het daar wel een beetje bij.

Klinkt als een bedreiging naar mijn mening. Erg triest mocht dit waar zijn en in de zin van een bedreiging. Maargoed hoe zou je dit willen bewijzen.

'je moet niet fucken met Russen'
Toch zie ik gangster Ted het niet zo zeggen...

Dat Fulham 6mil moest betalen kwam meer doordat er 3 clubs aan het bieden waren. Wolfsburg dacht ik, fulham en Southampton. Bij QPR zit waarschijnlijk een maatje van Merab die hem graag zou willen hebben.
Op het forum ging in ieder het gerucht dat het zou gaan om 4.5mil Pond dat fulham moest betalen en Southampton 4.2mil pond.

Nu komt dus definitief de aap uit de mouw waarom de transfer naar Southampton niet doorging... Toch zn pa die maarliefst 600.000 euro wou hebben voor de begeleiding van zn zoon. Stelletje gekken daar in huize Buttner.

Ben benieuwd waar dit gaat eindigen.

Hoop dat het niet zo uit de hand gaat lopen als dat bij Neuchatel gebeurde

8 augustus 2012 om 04:08

Nou ik hoop het wel. De Jordania´s van deze wereld maken het voetbal kapot.

8 augustus 2012 om 09:08

Ga je dit ooit nog onderbouwen Korenaar?

8 augustus 2012 om 09:35

Hahaha tussenpersonen en makelaars wiens belangen prevaleren boven die van vitesse en Buttner. Het was natuurlijk al bekend, behalve dan bij de naieve vitesse fans, dat het gaat om een groot netwerk waarbij vitesse totaal niet belangrijk is. De grote clubs zijn belangrijk en vitesse is een handelshuis. Maar dit soort dingen is wel heel slecht voor het totale internationale voetbal, want lopen lijntjes overal naartoe. Als dezelfde mesen belangen hebben in meerdere clubs kan het toch nooit goed zijn voor het voetbal in het algemeen?

8 augustus 2012 om 09:37

Clubs die overbetalen maken het voetbal kapot, Vitesse overbetaalt absoluut niet. Maar gelukkig weet ik van wie de opmerking komt.

8 augustus 2012 om 10:30

De tussenpersoon waardoor de transfer naar Southampton was niemand anders dan de vader van Buttner. Dat heeft dus helemaal niets met Vitesse te maken. De belangen van makelaars prevaleren altijd boven die van clubs. Makelaars zijn geen filantropische instellingen maar werken om zoveel mogelijk centen uit transfers te halen, zowel voor de spelers die ze vertegenwoordigen als hunzelf.

Iedere Nederlandse club is een handelshuis (of eigenlijk elke club die niet tot de absolute Europese/wereldtop behoort). Zolang een speler een financiële of sportieve stap omhoog kan doen zal de speler vroeg of laat verhandeld worden. Ajax is een handelshuis, PSV is een handelshuis, Groningen is een handelshuis, etc. Om Vitesse op dit moment als handelshuis te bestempel is sowieso belachelijk, aangezien Vitesse momenteel qua transfers nog zo'n beetje het minste gedaan heeft van alle eredivisie clubs.

Grote clubs zijn altijd belangrijker dan kleinere clubs, net als dat grote multinationals belangrijker zullen worden geacht dan de lokale buurtsuper. Een wereldwijd feit, dus wat is jouw punt precies als je stelt dat Vitesse in het voetbalnetwerk maar een onbeduidende speler is? Zo lang de Vitesse supporters zichzelf en hun club belangrijk vinden dan lijkt me dat precies waar het bedoelt voor is.

Dat dezelfde mensen (naar verluidt) belangen hebben in meerdere clubs dan hoeft dat niet per se slecht te zijn voor het voetbal in het algemeen. Stel dat Vitesse via omwegen eigendom zou zijn van Abramovic. Wat is er op dit moment schadelijker aan die link dan bijvoorbeeld de link tussen Feyenoord en Excelsior? Sterker nog, is het niet schadelijker dat spelers van Feyenoord gestald worden bij Excelsior, ook al spelen die clubs geregeld samen in de Eredivisie?

Net als vorige keer toen jij negatief liep te blaten, weet jij ook met geen enkel feit op de proppen te komen. Dat het jouw mening is, dat is prima. De overname van een Nederlandse club door een buitenlandse eigenaar is simpelweg nieuw. Mensen vinden iets wat nieuw is nu eenmaal eng, niets mis mee. Maar, totdat iemand mij feitelijk kan wijzen op de al zichtbare negatieve schade die de overname op het (nederlandse) voetbal heeft gehad, geef ik Vitesse het voordeel van de twijfel.

"een transfer naar Southampton leek de hele zaak op te lossen, maar de transfer ging niet door, omdat de vader van Büttner zes ton provisie eiste, op een transfersom van 4,2 miljoen euro."'je moet niet fucken met Russen', vertelde hij mij. Ik had ineens geen kleren meer, kreeg rugnummer vijftig. Alles was weg."

Buttner je kan je vader het kwalijk nemen dat hij zes ton provisie eiste, door hem is de transfer afgeketst. Dat een vader zoveel eist van een transfersom, het lijkt bijna alsof zijn vader linksback speelt voor Vitesse.
Die van Leeuwen is ook gevaarlijk geworden, maar dit gaat nergens over wat hier wordt gezegd. Arme jongen kreeg niks meer eigen schuld dikke bult, had je vader er maar niet mee moeten bemoeien dan speelde je nu gewoon voor Southampton. Buttner gaat deze zaak gewoon verliezen wat een onzin argumenten gebruikt hij.

Pff ga gewoon normaal met elkaar om. En hoe kan de vader van zo'n Buttner nou weer zoveel geld eisen? Altijd problemen tegenwoordig. Dan wil een zaakwaarnemer weer zoveel procent, dan wil een vader weer een deel. Ligt veel te moeilijk allemaal.

8 augustus 2012 om 10:23

Mee eens, ik begrijp ook absoluut niet dat er hier voetbal liefhebbers, supporters van eredivisieclubs, hier spelers zitten te verdedigen! Die jongens verdienen meer en dan ook meer dan genoeg.

Daarnaast pakken zaakwaarnemers enorme bedragen mee voor dat beetje arbeid dat ze verrichten. Bedenk wel dat er voldoende clubs in de problemen zijn geraakt omdat het geld zo wel heel snel wegvloeit, geld dat binnenstroomt via supporters en het bedrijfsleven! Wij en de bedrijven om ons heen pompen geld in de clubs en de spelers grijpen zo veel mogelijk om zich heen.

Ik heb respect voor iedereen die hard werkt en zo z'n geld verdient. Als je een uniek talent hebt mag je zeker meer verdienen en rijk worden. We halen in Nederland massaal onze neus op voor topmanagers die duizenden banen en winsten creëren maar wel een paar ton verdienen. Tegelijk vinden we dat Buttner en zijn vader die uit het niets 6 ton eist maar een zielige jongen. Bah!

Die van leeuwen is gewoon een trekpop van die rus.
Als hij zegt met links afschudden dan doet hij dat.
Eng mannetje die van leeuwen.
Ik vind het jammer dat Buttner niet bij mijn club nu in het plaatje past want ik denk dat die jongen enorm veel potentie heeft.ik zie hem in ieder geval graag voetballen.

Hoe deze rechtzaak ook gaat eindigen, één ding is zeker; Buttner gaat niet meer voor Vitesse spelen. Doordat dit soort dingen in de media komen is de band tussen club en speler zo verslechterd dat er van een goede werkrelatie geen sprake meer is, of kan zijn. Ik hoop voor hem dat hij zijn gewenste transfer krijgt naar Southampton want het is een prachtige club. Maar eerlijk is eerlijk, 6 ton op 4,2 miljoen (bijna 15 procent!) is natuurlijk ook een veel te hoog bedrag voor een simpele bemiddelaar. Zolang je je eigen vader toestaat om zulke bedragen te vragen moet je ook niet zeuren dat je transfer niet doorgaat.

8 augustus 2012 om 00:49

De VI schreef het volgende als oorzaak: "southampton liet donderdagochtend echter weten een andere koers te varen. De Engelse club wilde met Vitesse opnieuw in gesprek gaan en niet langer de transfersom van ongeveer 4,5 miljoen betalen, terwijl ook de voorwaarden in het contract van de speler flink zouden veranderen."

Ben erg benieuwd waar dat verhaal van 6 ton vandaan komt. Mocht het toch waar zijn dan lijkt het me onwaarschijnlijk dat het daarop stuk zou lopen. Alle partijen waren immers akkoord met de transfer dan gaat een schamele 15 procent daar geen verandering in brengen.

Zoals ik het zie speelt Vitesse gewoon een vies spel waar ze de gevolgen van gaan ondervinden. Een speler met een één jarig contract naar de beloften verbannen om vervolgens alle partijen op QPR na een torenhoge transfersom te laten betalen. Dat is gewoon een vorm van chantage en het oordeel van het arbitrage commissie zal dan ook niet mild zijn lijkt me.

Sowieso 6 miljoen euro voor een Nederlandse verdediger uit de middenmoot met nog een één jarig contract?

8 augustus 2012 om 09:00

hahah jij bent denk ik de meest volhardende bezoeker van VZ. 15x hetzelfde reageren op 1 artikel, chapeau

8 augustus 2012 om 09:15

Ik hoop nog nooit iemand zo veel onzin zien spuien met zijn 'vi en AD kennis'.

Prachtig om alles wat niet in het AD en VI heeft gestaan te betitelen als onjuist, maar zelf wel zaken die niet officieel bevestigd of te bevestigen zijn bestempelen als feiten.

Ik zag jou in een eerder Vitesse gerelateerd topic ook al alles uitleggen of verdraaien zodat het allemaal de schuld van Vitesse zou zijn. Als je alle verhalen op een rij legt en ook eens bekijkt hoe Buttner en zaakwaarnemer zich profileren in de media dan kan je bijna niet anders dan concluderen dat het een erg moeilijk mannetje is geworden dat zijn eigen transfer heeft gefrustreerd.

Ik ben benieuwd wat jij hebt te melden nadat de uitspraak in het voordeel van Vitesse is uitgevallen. Ik kan me niet anders dan voorstellen dat de rechter ten hoogste wil dat Buttner weer aan mag sluiten indien hij geen transfer weet te bewerkstelligen, en dat zou ik al erg vergezocht vinden.

8 augustus 2012 om 10:35

@eazy-e

Mijn laatste bericht op jou, bizar eigenlijk dat je nog geen ban hebt na zulk gedrag.

Ik quote even jouw geliefde Vi:

Vitesse zegt dat Büttner alleen maar uit is op een vertrek. 'een transfer is prioriteit nummer één bij Büttner', aldus de advocaat bij Vitesse. Die stelde tevens dat de vader van de speler een vergoeding van zes ton eiste waardoor de deal met Southampton op losse schroeven kwam te staan.

Daar komt het verhaal vandaan. Dit verhaal werd niet ontkend door kamp Buttner (no pun intended). Bovendien was dit al een tijdje bekend onder de Vitesse volgers, ook in de media.

Je verhaal over de VI klopt verder wel maar is natuurlijk nogal onvolledig. De transfer ketste inderdaad af omdat Southampton van de genoemde praktijken op de hoogte is gesteld en wat minder enthousiast werd om Buttner in te lijven.

Veder adviseer ik je een basis cursusje economie te volgens. Ach, weetje wat? Ik denk dat even googlen ook wel lukt. Vraag en aanbod. Er was, uit de mond van Buttner en z'n zaakwaarnemer, zo enorm veel interesse. Zo veel zelfs dat Vitesse rond was met Buttners eerste keuze voor 4,2 miljoen terwijl Fullham en QPR nog op de stoep stonden. Vervolgens verprutst hij het zelf en dan zegt hij dat 4 miljoen te veel is? Nou blijkbaar niet want er is dus interesse?

8 augustus 2012 om 12:29

Typisch omdat ik een andere mening deel moet ik maar een ban hebben? En als je dan een poging wil wagen over mij in herhaling vallen. Zie reacties van jouw collega supporters. Verder blijf jij aanvoeren dat die 6 ton de reden is dat de transfer is afgeketst maar zoals jullie advocaat zei kwam het daardoor op losse schroeven te staan. Kortom als dit de reden was van het mislukken van de transfer had hij zich dan zo uitgesproken? Want wat hij nu zegt is dat het enkel de onderhandelingen bemoeilijkte (dus niet onmogelijk). Waarom kwam Southampton met een nieuw voorstel voor zowel club als speler?

En verder zoals ik al in een eerdere reactie schreef waar je ook op gereageerd hebt ik heb geen zin in herhaling te vallen. We zullen wel zien wie aan het langste eind trekt. Ik ben benieuwd wat je te zeggen hebt als dat Vitesse is of wanneer Vitesse plotseling bijdraait voor de uitkomst van de zaak.

8 augustus 2012 om 12:39

Het gaat er niet om dat jij een andere mening bent toegedaan, dat is je goed recht. Het gaat er om dat je alles wat jouw verhaal goed uit komt bestempelt als een feit. Alles wat jouw verhaal tegenspreekt is zogenaamd niet waar omdat het niet in de VI of het AD heeft gestaan. Je bent hier meerdere malen terecht gewezen op enkele fouten in jouw verhaal, waaronder ook een quote van de jou zo heilige VI. Wat wil je nog meer?

Je geeft in je bovenstaande reactie zelf al dat de aanleiding van het afketsen van de transfer de 6 ton eis van kamp Buttner is geweest. Dat het helemaal geklapt is omdat Southampton daarna met andere voorwaarden kwam doet daar verder niets aan af. Het begon bij de nieuwe eis van de derde partij, papa Buttner.

We zullen zeker zien wie er aan het langste eind trekt. Als een rechter Buttner gelijk geeft dan breekt de pleuris los.

8 augustus 2012 om 12:51

Even een vraag tussendoor: Als jij Southampton was, zou jij niet gaan twijfelen om zo'n jongen die zijn eigen transfer frustreerd om geld binnen te halen?

Vitesse en Southampton waren eruit, Butner heeft het zelf verknalt.

8 augustus 2012 om 13:00

Ik schrijf nergens dat enkele dat VI of het AD feiten brengen. Het enige wat ik gedaan heb is mijn openlijk afvragen waarom slechts fansites die 6 ton als de reden van het afketsen schrijven. Dit terwijl bladen met enige reputatie iets anders schrijven. Zo schreef de VI gisteren namelijk het volgende: "de advocaat bij Vitesse. Die stelde tevens dat de vader van de speler een vergoeding van zes ton eiste waardoor de deal met Southampton op losse schroeven kwam te staan."

Kortom losse schroeven, het bemoeilijkte de onderhandelingen maar het was niet funest. Althans dat maak ik uit deze quote op van de advocaat van Vitesse. Stel die 6 ton was de oorzaak geweest, zou hij dan zo'n milde reactie gegeven hebben?

Verder als de commissie Buttner in het gelijk stelt dan zullen zij ook onderbouwen waarom. Kortom ik ben reuze benieuwd, wat de uitkomst ook is deze zal echt niet de pleuris doen uitbreken. Verder denk ik niet dat het zover komt. Vitesse zal op het laatste moment bijdraaien om enige schade te beperken.

8 augustus 2012 om 14:13

Jij blijft volhouden dat alleen jouw waarheid de waarheid is he eazy-e? Als je eens goed zou lezen zou je zien dat het kamp Buttner die 6 ton niet ontkent, dat zegt genoeg lijkt me...

8 augustus 2012 om 14:52

Die 6 ton was een afspraak , mondeling tussen vitesse en Butner , maar ja jij meent altijd alles te weten en te roepen ik word langzame hand schijtziek van jou en je groepje van 5 man , we drinken nog wel een keer een bakkie koffie gozer . en Ted ontkent toch niks of kun jij niet goed lezen , iets waar jij goed in ben is al jaren lang te haken op Butner omdat die ooit een keer niet naar jou luisterde toen je langs de lijn stond op het training,s veld man wat ben jij zielig
EN NEE ZAL HET JE Gelijk Zeggen IK BEN Geen fAM VAN butner Maar WEL EEN FAN . ..

8 augustus 2012 om 16:36

@yatsemata
Lees mijn tweede alinea nog eens goed, lezen blijft een vak.

8 augustus 2012 om 16:38

Indien geen familie, dan wel de buurman/vrouw gezien de reactie.

Off:
Waarom moeten spelers die een keer een goed seizoen gedraaid hebben meteen een transfer hebben naar het buitenland? Als je overbodig bent oke, maar probeer het anders eens meerdere seizoenen goed te doen. Hebben die gasten het allemaal hoog in hun bol of zo?? Ze komen pas "net om de hoek kijken".

On:
Stel Vitesse draait alles terug en hij mag weer met de selectie meetrainen, is hij dan nog wel welkom?
Of stel hij draait bij, wilt Vitesse hem dan nog wel terug in de selectie na dit gedoe?

Situatie is niet echt goed meer te noemen zo...

8 augustus 2012 om 00:29

"stel Vitesse draait alles terug en hij mag weer met de selectie meetrainen, is hij dan nog wel welkom?
Of stel hij draait bij, wilt Vitesse hem dan nog wel terug in de selectie na dit gedoe?"

Hij wou zelf geen contract verlengen dus lijkt me niet dat ze hem überhaupt terug willen... Maar mocht hij toch terugkomen in het eerste, zal hij uitermate weinig krediet bij de supporters hebben. De opmerkingen over Büttner + fam. waren op zn minst gezegd niet mals.

8 augustus 2012 om 00:43

Vitesse dwingt hem als het ware de transfer naar QPR o.a. door het transfergeld maar ook de verbanning naar de beloften. Pak je daar deze woorden bij dan kan je volgens mij niks anders stellen dat jouw club vieze spelletjes speelt. Als dit allemaal waar is wat mij niet onmogelijk klinkt dan verwacht ik dat er nog meer gevallen als Buttner in de toekomst komen. Ben benieuwd wat jouw/jullie weerwoord dan is.

Verder schrijft dat VI het volgende over het mislukken van de transfer: "southampton liet donderdagochtend echter weten een andere koers te varen. De Engelse club wilde met Vitesse opnieuw in gesprek gaan en niet langer de transfersom van ongeveer 4,5 miljoen betalen, terwijl ook de voorwaarden in het contract van de speler flink zouden veranderen."

Ik ben dus erg benieuwd waar het verhaal van de 6 ton voor de vader van Buttner vandaan komt.

8 augustus 2012 om 01:12

Ben je nog niet klaar met bashen ?? Zit je wel diep he ? Kan nergens ook maar 1 positief woord vinden over Vitesse vanuit jou postings.

Dat je je zo blind staart op de teksten van VI zegt mij al genoeg... Die 6 ton komt gewoonweg vanuit de zitting die is geweest en Büttner ook nooit ontkent dat er geld werd gevraagd door zijn vader. Daarnaast zijn er zeer goed geïnformeerde bronnen onder de supporters die ons al hadden vermeld dat de pa van Buttner zich erin had gemengd tijdens de onderhandelingen.

En Dwingt een transfer naar QPR ? Hij kon toch een contract tekenen bij Southampton die hij Zelf heeft laten afketsen ?
Dat Merab nou toevallig een vriendje heeft bij QPR waaraan hij Büttner voor minder wou verkopen, so what. Vriendjespolitiek zie je in de hele voetbalwereld.
Die verbanning naar de beloftes is al honderden keren uitgelegd, maar als je dat gewoon niet wilt zien/snappen, dat houdt het een keer op.

8 augustus 2012 om 01:35

Ben jij soms promotor van VI? Ik zie je in elk stukje wat je nodig vindt te plaatsen de VI aanhalen, dat blad is echter niet heilig he, maatje? Dat over de tonnen van pappie Büttner staat op de supporterssite, waar de advocaat van Vitesse geciteerd wordt in nota bene een stuk van VI, dus als je eerst wat research had gedaan, had je gezien dat VI wel degelijk bericht over de 6 ton voor papa. Voor jouw gemak de link: http://www.vitesse.org/nieuws/vitesse_in_de_media/...

8 augustus 2012 om 01:45

Het is toch niet gek dat hij van VI uitgaat dat is toch de meest betrouwbare voetbalsite van Nederland!
Ik geloof echter ook niet dat Buttner alleen schuldig is ik denk dat Vitesse ook iets heeft gedaan wat niet kan. Dat Ted dit tegen spelers zegt is ronduit belachelijk en zou ik als speler van Vitesse niet fijn vinden. Ik denk dat Ted zelf nu ook een probleem heeft. Ik ga ervan uit dat beide partijen fout zitten.

8 augustus 2012 om 01:48

VI verkondigd over het algemeen meer onwaarheden dan waarheden over Vitesse hoor. Over Ted geef ik je gelijk. Die moeten ze opnemen in een inrichting en nooit meer vrij laten. Gevaar voor de samenleving gaat wat ver, al zit hij er niet al te ver vanaf volgens mij.

8 augustus 2012 om 09:33

Ben jij soms de promotor van vitesse? Jij gelooft blijbaar wel alles dat Jordania en zijn maten naar buiten brengt.

8 augustus 2012 om 10:18

Ik geloof feiten. IK zie ook de feiten dat Vitesse nog totaal geen selectie heeft voor de eerste 5. Ik geloof ook niet dat wij in de komende 5jaar kampioen worden.
Maar ik volg Vitesse op de voet en weet in grote mate wat er speelt. Als mensen in dat geval onzin verkopen, ga ik er op in.

8 augustus 2012 om 11:12

@ Pieter Jan,

Wil jij nog even reageren op mijn vragen in de reacties van het nieuwsbericht 'je kunt nu niet verwachten dat we met Vitesse kampioen worden' ?
Ik vroeg jou namelijk om onderbouwing van hetgeen jij verkondigde. Daarna werd het, wat een verrassing, direct stil.

Waarschijnlijk omdat jouw betoog niet met feiten te staven is, net als de reactie die jij eerder op dit nieuwsbericht plaatste.

Wat is dit een rare situatie zeg. Persoonlijk vind ik die van Leeuwen al een engnek met die rare karaktertrekjes. Dit is toch ook een aardige soap geworden met 2 verliezers.

Dit zegt Van Leeuwen puur omdat hij zelf niks meer te zeggen heeft in het bestuur, omdat die russen/georgiers total control hebben. Van Leeuwen schijt zelf 7 kleuren stront van die gasten en hij zit er alleen nog maar om als Nederlander in het bestuur te zitten zodat de buitenwereld niet denkt dat de club volledig in russische/georgische handen is.

Ligt aan het geslacht toch?

8 augustus 2012 om 00:28

En je sexuele geaardheid natuurlijk

Dan kan Büttner wel zeggen dat ze hem naar Q. P. R. wilden hebben, maar vervolgens verkloot HIJ een transfer naar Southampton, terwijl hij onder de indruk was van de club en de plannen van de club. Bovendien, het gebeurt Vitesse zelf ook, evenals alle andere clubs waar een beetje geld zit, dat er hogere bedragen gevraagd worden aan die ene club dan aan de andere, gewoon een spelletje van vraag en aanbod, niks bijzonders lijkt me.

Je heb geluk dan ze je het nummer niet op je rug gebrand hebben. Mijn familie kom ook van het kamp, maar die kunnen beter handelen dan familie Büttner. Zoek de schuld bij je pa en niet bij Vitesse en maak je niet belagelijk. Ik weet namelijk dat JIJ heeeel graag naar Southampton wil en dan je vriendjes van Southampton je er graag bij hebben en niet kunnen wachten tot je daar ben, er speel iets heel anders, maar daar kom je niet erlijk voor uit,prutsert, ik hoop dat je nooit meer welkom ben bij Vitesse

Kom naar Ajax, vind het echt een geweldige back.

Ze zouden hier eens moeten quoten wat onze vrind Büttner tegen allemaal minderjarige meisjes in de stad zegt op n gemiddelde zaterdagavond. Dan wil ie n transfer naar n land zo ver mogelijk.

8 augustus 2012 om 00:57

nee dat is steuken tussen een goede relatie he, heeft niks met voeballen en Vitesse te maken

Je weet niet wat er allemaal speelt tussen buttner en vitesse. En geldwolven zijn ze allemaal, iedereen wil een stuk van de taart hebben. Mijn club twente is ook niet happig om douglas te laten gaan, aangezien personen en douglas zelf een flinke stuk van de taart willen hebben. Heeft twente zoiets van, dien je contract maar uit. Elk verhaal heeft een kant, zo ook deze.

8 augustus 2012 om 01:26

Jammer dat dit zo moet gaan, nu dit soort uitspraken in de media komen moet er bijna wel een transfer komen... Want ik zie hem nu ook niet zo snel meer terugkeren bij Vitesse 1.

Mja ''geld is niet belangrijk'' dus het kan ook maar zo zijn dat Vitesse hem erbij gaat houden om een signaal af te geven aan spelers/zaakwaarnemers en vaders die ook ''rare'' ideeën krijgen.

hoezo russen? jordania is een georgier .

8 augustus 2012 om 01:41

Van Leeuwen leeft nog in midden jaren 80. Als hij dit echt heeft gezegd, heb ik de nieuwe Tony Soprano ontdekt.

On: De vader van Buttner kon genoegen nemen met die 2,5 ton en binnen tien jaar tijd zou Buttner toch minstens 1 a 2 transfers maken en dan kon hij zijn zakken alsnog vullen ( Raiola-style).

"ted van Leeuwen (technisch directeur, red.) zei verder dat voor Russen geld niet belangrijk is. 'je moet niet fucken met Russen', vertelde hij mij. Ik had ineens geen kleren meer, kreeg rugnummer vijftig. Alles was weg"

Zo is dat Alex. Eindelijk hebben we een eindbaas die niet met zich laat sollen. Heb je de afgelopen 2 jaar stront in je ogen gehad? Dacht je dat je nog steeds te maken had met weifelaar v/d Kraan? Het verbaast mij dat Jordania nog 2,5 ton aan je pa heeft willen betalen. Moet ome Merab wel in een hele goeie bui zijn geweest.

Bottom line is dat jouw kamp, met zijn ongebreidelde hebzucht, je transfer naar Southampton heeft verkloot en Vitesse een hoop narigheid heeft bezorgd. En Vites was binnen no time akkoord met Southampton, omdat jij persé naar QPR moest? Wat voor paddenstoelen eet jij eigenlijk?

8 augustus 2012 om 01:46

Je hebt helemaal gelijk en als hij zijn pa die 3,5 ton erbij had gegeven was er niks aan de had, maar door zijn hebzucht heeft hij zijn eigen glazen ingegooid

Als ik Jordania was zou ik Buttner en zijn vader aanklagen.
1.breng de naam van de club in negatief daglicht.
2.tot 2x toe laten ze een transfer afketsen.

Dat je dan niet mee mag trainen met de 1e is de normaalste zaak van de wereld Alex.

haha, nou Butnerr zien we een deze dagen nooit meer terug. En niemand weet wat er is gebeurd!!

on,

Nee, even serieus! Butnerr probeerd echt aan alle kanten onrust te stoken bij Vitesse. Echt een voorbeeld van een verwend blaag die zijn zin niet krijgt.
Papa boos omdat ie zichzelf ook rijk zag worden, zelfde geld voor zijn zaakwaarnemer.

Het zou toch geweldig zijn dat we deze jongen t hele seizoen met rugnummer 50 in het 2e zouden kunnen zien voetballen.

ps: Al verklapt van Leeuwen nu wel waar ons geld vandaan komt.

wat is die pa voor hond dat die 6 ton eist bij een transfersom van ruim 4 mln. Ik zou niet weten waarom dit contract verscheurt moet worden, je hebt hem met je volle verstand getekend. Desondanks denk ik dat dit een goede versterking voor ajax zou kunnen zijn.

Ik vindt dit echt ongelofelijk. De beste man heeft gewoon een contract bij Vitesse en heeft en niets anders dan over een transfer. Meeste voetballers geven aan dat ze best open staan voor een nieuwe uitdaging maar ze nu volledig richten op de club. Nee meneer knalt er gelijk in naa een jaartje aardig ballen.
Dan die quote van die Russen is zo goedkoop scoren. Het is niet eens een Rus.
Dit zegt natuurlijk alles oer Fam. Butnner want verder hebben ze totaal geen argumenten om het contract te late. Ontbinden, dus het is gewoon olie op het vuur gooien om de werkreltie helemaal onhoudbaar te maken,

Echt kansloos verhaal dit

Ik raad iedereen aan het boek voetbal & maffia te lezen, geschreven door Tom Knipping en Iwan van Duren. Die hebben gedegen onderzoek gedaan en hierover een boek geschreven. Zeer zeker worden er smerige spelletjes gespeeld door voornamelijk de oostblokkers. De uitspraak van ted is geen zeldzame uitspraak in het boek. Die oostblokkers maken het voetbal kapot. Gek dat Vitesse nog zoveel supporters heeft. Dit is ook nog maar een kwestie van tijd vermoed ik. De echte die hards zijn al lang afgehaakt. 

8 augustus 2012 om 14:24

Wat een kansloze post. Ik heb dat boek gelezen en het stond vol met allerlei aannames die niet bewezen kunnen worden. Niet dat ik anders verwacht had van deze 'top-journalisten' die wel vaker onzin als de waarheid verkocht hebben. Dat er binnen het voetbal dingen niet kloppen is waar, dat het (soms) oostblokkers betreft ook, maar net zo vaak zijn het Chinezen, Thai, Saoudi's etc.
Verder klopt jouw laatste zin al helemaal niet. Vitesse heeft een 'harde kern' van om en nabij de 16000 tot 18000 supporters die ongeacht de staat van de club toch wel komen. Natuurlijk zijn er veel mensen afgehaakt sinds 2000 maar dit lag meer aan de jaren voor Jordania dan aan Jordania zelf. Niet voor niets stijgen de toeschouwersaantallen nu ook weer. Ik zie Vitesse eerder meer supporters krijgen de komende jaren dan minder. Dat zag je ook bij Az/twente/heerenveen toen die succes kregen...

8 augustus 2012 om 23:18

Dat er geen bewijs is is nog het smerigst inderdaad. Hiervoor je ogen sluiten en het afdoen als onzin is net zo naïef als al die gloryhunters bij Vitesse die menen dat merabje een held is. De echte harde kern zijn in mijn ogen degene die zich al lang niet meer met Vitesse kunnen identificeren, die het niet aan kunnen aanzien hoe hun club in handen komt van de rijke oostblokkers. Succes en heel veel plezier toegewenst in het gelredome!

Hahaha tussenpersonen en makelaars wiens belangen prevaleren boven die van vitesse en Buttner. Het was natuurlijk al bekend, behalve dan bij de naieve vitesse fans, dat het gaat om een groot netwerk waarbij vitesse totaal niet belangrijk is. De grote clubs zijn belangrijk en vitesse is een handelshuis. Maar dit soort dingen is wel heel slecht voor het totale internationale voetbal, want lopen lijntjes overal naartoe. Als dezelfde mesen belangen hebben in meerdere clubs kan het toch nooit goed zijn voor het voetbal in het algemeen?

8 augustus 2012 om 11:32

Deze reactie heb je dubbel gepost.

Nogmaals: Je somt eigenlijk gewoon de werkwijze van de voetbalwereld op. Makelaars zijn altijd bezig met eigenbelang en niet de belangen van een club. Het voetbal is een enorm netwerk waarin kleine clubs minder/niet belangrijk zijn. Geen enkele kleine club is belangrijk ten opzichte van een internationale topclub. Iedere voetbalclub is een handelshuis.

Ik heb jou meermaals gevraagd om met feiten aan te komen en telkens reageer je dan niet meer. Zo als ook in dit topic weer het geval zal zijn vrees ik. Wat is het nut om ongefundeerde onzin te verkondigen in items over een voetbalclub waar je duidelijk alleen maar negatief over kan zijn?

Dit soort gesprekken horen binnenshuis te blijven. Dat dit zo naar de media gebracht word zegt heel veel over de volwassenheid van Buttner. En verder, die vader moet zich kapot schamen dat zijn belachelijke eis de toekomst van zijn zoon in de weg staat...

Triest om te lezen hoe het hier weer over handelshuis, ziel verkopen, nepsupporters en alles gaat. Dus bij deze een oproep aan mijn vrienden Vitessky, Haunted, kadaku, Yesvitesse enz.. om maar gewoon niet meer te reageren. Dan houd het vanzelf op.

Bedoelt van Leeuwen met die Russen Jordania of zitten er andere figuren ook nog achter Vitesse vanuit Rusland , het lijkt me sterk dat hij refereert naar bijvoorbeeld Abramovich die duidelijk een goeie vinger in de pap heeft.

Mocht hier nog een 3e partij zijn belangen in Vitesse hebben dan zal het de zaak helemaal onoverzichtelijk maken en vraag ik me af waar ze precies mee bezig zijn want dan lijkt het me voor andere clubs ook zeer moeilijk zaken doen met Vitesse als je met meerdere partijen te maken hebt.

Als het klopt dat de vader van Buttner die 6 ton heeft geeist op basis van niks dan is dat inderdaad onzin maar het word niet duidelijk of hij als zaakwaarnemer optreed voor zijn zoon en gewoon een percentage van de transfersom wil zien als vergoeding , dan nog is 6 ton van 4,2 miljoen nogal veel.

Die van Leeuwen neem ik trouwens niet serieus , waait met alle winden mee in zijn eigen belang en lijkt totaal een stroman om de vuile klusjes op te knappen bij Vitesse , laat deze man zonder eigen mening gewoon vertrekken vind hem ook totaal niet geschikt voor die positie een oud-journalist op de plek van TD , in hoeverre heb je dan verstand van contracten en andere belangrijke dingen , heb het gevoel dat hij voor de buitenwacht de gesprekken voerd maar in werkelijkheid het door een ander word gedaan als het er echt op aankomt , een vertrouweling van Jordania.

Buttner heeft het te hoog in zijn bolletje gekregen jammer hij heeft wel karakter en strijd in zich maar helaas een te groot ego dat hem op deze manier niet verder gaat helpen.

We kennen Ted toch allemaal met zn pijpleidingen, koelkasten, kannonen enzovoort? We weten inmiddels wel dat Ted zn verhaal kracht bij zet met grote (soms wat vreemde) vergelijkingen/woorden.
Ik geloof dus ook meteen dat hij dit gezegd heeft. Echter neem ik Tedje al jaren met een korrel zout.

Ted heeft verder wel een punt natuurlijk. Al had hij beter kunnen zeggen: Geld boeit ze niet, als je zo doorgaat sta je een jaar in het 2de. (want iets in die trent zal hij bedoelt hebben)

6 ton omdat je je zoon naar het voetbal gebracht hebt is gewoon belachelijk! Ga is langs de velden kijken hoeveel papa's (en mama's) daar hun kroos staat aan te moedigen.

Als Alex dit wint, is het hek van de dam, en hebben voetballers alles te zeggen... Zou voor alle clubs heel nadelig zijn.

De advocaat van Vitesse brengt het nu naar buiten als iets waardoor de onderhandelingen op losse schroeven kwamen te staan. Kortom het is dan 1.) de vraag maar of het waar is
2.) het zegt niets over het afketsen dan dat het de onderhandelingen bemoeilijkte, de advocaat geeft niet aan dat dit de doorslag was
3.) wat de onderbouwing is van de vader/buttner.

Je vind het blijkbaar normaal dat:
1. Buttner naar de beloftes is verbannen naar jarenlange trouwe dienst.
2. Een partij (qpr) bijna 50 procent minder van het bedrag hoeft te betalen van de transfersom dan andere partijen (o.a. Fullham).
3. Een transfersom van 4 tot 6 miljoen wordt verlangt van een verdediger uit de middenmoot van de Eredivisie met nog een één jarig contract.

Er is niks wat die drie punten kan rechtvaardigen voor Vitesse. Het lijkt me dan ook wel duidelijk wie hier aan het kortste eind gaat trekken en wie hier dus een spel speelt.

alexander heeft gewoon de verkeerde mensen om zich heen, en ja hij is een familiemens en de broer van büttner doet ook in de voetbalmakelaarrij; ik zie hier vitesse wel als winnaar (als je daarover kunt spreken) naar voren komen

"ted van Leeuwen (technisch directeur, red.) zei verder dat voor Russen geld niet belangrijk is. 'je moet niet fucken met Russen', vertelde hij mij."

Hahahaha geld is niet belangrijk voor Jordania hij is gewoon Russische maffia lol. Ted van Leeuwen kun je toch niet serieus nemen, die man wordt volgens mij nog ontslagen door Jordania. Buttner is niet 100 om dit soort dingen de media in te roepen, dan ga je bijna denken wat voor malafide praktijken worden daar niet wel uitgevoerd bij Vitesse. Vitesse wint deze arbitragezaak kan niet ander hij heeft ze eigen glazen ingeslagen door de transfer te verpesten door 6 ton te eisen de vader van Buttner.

Nee, even serieus! Butnerr probeerd echt aan alle kanten onrust te stoken bij Vitesse. Echt een voorbeeld van een verwend blaag die zijn zin niet krijgt.
Papa boos omdat ie zichzelf ook rijk zag worden, zelfde geld voor zijn zaakwaarnemer.

Het zou toch geweldig zijn dat we deze jongen t hele seizoen met rugnummer 50 in het 2e zouden kunnen zien voetballen.

ps: Al verklapt van Leeuwen nu wel waar ons geld vandaan komt.

stel Vitesse draait alles terug en hij mag weer met de selectie meetrainen, is hij dan nog wel welkom?
Of stel hij draait bij, wilt Vitesse hem dan nog wel terug in de selectie na dit gedoe?"

Hij wou zelf geen contract verlengen dus lijkt me niet dat ze hem überhaupt terug willen... Maar mocht hij toch terugkomen in het eerste, zal hij uitermate weinig krediet bij de supporters hebben. De opmerkingen over Büttner + fam. waren op zn minst gezegd niet mals.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren