Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Büttner erkent: ‘Iedereen zit met zijn hoofd bij de bekerfinale’

Laatste update:

Vitesse speelde zondagmiddag een uitermate matte partij tegen Feyenoord en ging kansloos met 0-2 ten onder. Alexander Büttner, die eveneens ongelukkig speelde, stelde na afloop voor de camera van FOX Sports vast dat Vitesse niet optimaal geconcentreerd was.

“Dat je de bekerfinale speelt, heb je ook verdiend. Iedereen zit ook met z’n hoofd bij de bekerfinale”, aldus Büttner. “Maar dit is een wedstrijd op zich; wij probeerden het Feyenoord moeilijk te maken. Nu moeten we gewoon de knop omzetten om de wedstrijd van het jaar te spelen en te proberen die beker binnen te halen.”

Guram Kashia was een iets andere mening toegedaan dan Büttner. “De finale heeft niks te maken met dit duel. Dat is geen excuus. We hebben nu een week om ons voor te bereiden op de wedstrijd van ons leven”, sprak de Georgische aanvoerder.

Denk jij dat Vitesse de KNVB-Beker wint?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Gun het AZ op het moment zoveel meer... Hebben tegen Twente 90 minuten lang vol gestreden voor een overwinning ipv alles laten lopen en vol focussen op de bekerfinale. Je zag dat Vitesse geen inzet toonde en het wel liet lopen. Ik hoop dat AZ hem wint! Vind het knap dat ze zo door zijn gegaan tegen Twente terwijl je een week later je belangerijkste wedstrijd van het seizoen speelt!

23 april 2017 om 18:06

Vond je? AZ was er gister echt met de kop niet bij. Enige die echt gaf war ie in zich had was Fred Friday.

23 april 2017 om 18:17

Az is er al het hele seizoen niet bij met het hoofd, maar gister toonden ze ten minste nog wat veerkracht, dat is normaal niet het geval. Maar dat was vooral te danken aan Fred.

23 april 2017 om 18:11

Feyenoord heeft 34 punten meer dan FC Twente; n.b. Fc Twente heeft er zelf 45, maar 11 meer dan het verschil tussen Feyenoord en FC Twente dus. Daarbij speelt FC Twente helemaal nergens meer voor, waar Feyenoord speelt om een kampioenschap. Die verschillen in scherpte waren groot, maar volledig te verklaren. Bepaalde belangen bij een wedstrijd kan je niet altijd creëren. Die zijn er wel of niet. Feyenoord wilde niet alleen meer, ze moesten ook meer

23 april 2017 om 18:19

Daarom staat AZ inmiddels vijfde en Vitesse zesde.

23 april 2017 om 19:07

Ja en als Ajax vandaag van PSV had gewonnen en Vitesse van Feyenoord had iemand anders het zelfde verhaaltje verteld, zo ken ik nog wel een paar. Vind jammer dat je Feyenoord zo tekort doet, net als velen hier, die staan verdiend bovenaan.

ps met een rode kaart en een eigen doelpunt, noem ik nou niet echt vol op eigen kracht en overtuigend een wedstrijd winnen.

Eindelijk iemand die gewoon toegeeft wat iedereen al dacht en ook zag. Is ook niks mis mee. Je kunt het ze ook niet kwalijk nemen nu ze een prijs kunnen pakken

Het was inderdaad vrij duidelijk dat Vitesse er met het hoofd niet bij was vandaag. Feyenoord heeft sowieso niet te klagen dit seizoen. Veel uitwedstrijden waar het niets had te klagen had. Ajax met name door de Europa League op afstand kunnen houden. Nu een lastige tegenstander als Vitesse op het perfecte moment treffen.

Maar goed, het is Feyenoord van harte gegund. Ze hebben er in Rotterdam veel te lang op moeten wachten. De Coolsingel kan nu wel worden opgetuigd.

23 april 2017 om 19:45

Vind jezelf niet dat je Feyenoord te kort doet?
Feyenoord had sowieso niks te klagen in uitwedstrijden?
Ze speelde uit az en twente van de mat. EN waarom omdat ze beter waren.
De enige uitwedstrijd waar we kansloos waren was in amsterdam.
Als er een club vanaf dag 1 bovenaan staat mag je wel wat meer respect hebben ipv slap verhaal dat ze makkies hadden.

Ze kunnen ajax achter zich houden door de europa league. Voor deze wedstrijd was bijna elke ajacied ervan overtuigd dat ze vandaag ook wel even zouden winnen. Euforie steeg boven realiteit uit.

Dit betekent niet dat Vitesse het bewust liet lopen. Maar mentale kracht is iets aparts. Feyenoord heeft alles te winnen en is ontzettend hongerig dit duel, terwijl er voor Vitesse minder op het spel staat. Die honger kan je niet zomaar creëren, ook niet met woorden.

Dan ben je dus geen prof, met zo'n instelling.

23 april 2017 om 17:41

Gezien Buttner z'n laastste half jaar is het inderdaad ook geen uitmuntende prof. Laat zich vandaag ook weer kinderlijk aftroeven in een duel met El Ahmadi. Wat is deze man slecht geworden.

En daarom heb je het niet bij al die andere clubs gered buttnertje. Als professional moet je ook tegen de mindere presteren. Owja, professionals hebben ook geen 3 maanden nodig om fit te worden.

Aan alles wat Vitesse deed op het veld was te zien dat ze Feyenoord het kampioen gunnen en het niet erg vonden om te verliezen vandaag. Vitesse zakte door de ondergrens heen vanmiddag. Feyenoord is het gegund natuurlijk maar de manier waarop roept bij mij toch argwaan op.

23 april 2017 om 19:20

Misschien moeten we de Knvb eens vragen de agenda aan te passen, was vandaag Ajax op bezoek gekomen dan was waarschijnlijk hetzelfde gebeurd.

Tja, het is niet heel onmenselijk natuurlijk... In topvoetbal gaat het om de prijzen en dus stel je prioriteiten. Als dat problemen geeft, moeten ze die bekerfinale gewoon de week na de laatste competitiewedstrijd doen.

ben een nutrale supporter vind dat feynoord dit jaar de terechte kampioen wordt maar hoop naar de reactie van fraser vooraf dit duel dat vittesse de bekerfinale verliest en in de playoffs in de eerste ronde eruit vliegt want zo,n reactie als trainer kan echt niet naar je eigen aanhang toe (we hebben het erover gehad dat als het te gevaarlijk wordt voor de finale laat ze dan maar lopen schande0

Tja, Vitesse deed inderdaad ook erg weinig moet ik zeggen. Het had ook zo 0-4 kunnen zijn als het in de 1e helft wat beter ging met afronden.
Ik denk ook dat ze met hun hoofd bij de bekerfinale zitten, maar AZ heeft wel gewonnen, wel in de aller laatste minuut maar dat kan AZ juist ook een boost geven.
Qua resultaat zou je denken dat AZ met een beter gevoel naar de finale gaat, maar heb geen idee wie er gaat winnen, hoop op een mooie finale met veel doelpunten!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren