Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Bruma richt zich tot fans: ‘Hopelijk begrijpen jullie de keuze ook’

Laatste update:

Dat Jeffrey Bruma zou gaan vertrekken bij PSV stond al enige tijd vast en dinsdag maakte de club inderdaad melding van een afscheid van de mandekker. Bruma zet zijn carrière voort in de Bundesliga bij VfL Wolfsburg. Op Twitter richt Bruma zich in een videoboodschap tot de fans van PSV.

/

Bruma wil de supporters bedanken voor drie mooie jaren. Hij spreekt van een moeilijke keuze om weg te gaan uit Eindhoven. “Ik heb het gedaan om mezelf op een hoger niveau door te ontwikkelen. Hopelijk begrijpen jullie die keuze ook”, vertelt hij.

“Het waren echt drie topjaren waarin ik mezelf heb kunnen ontwikkelen, met dank aan de fans, de technische staf, Phillip Cocu en iedereen eromheen: daar ben ik heel dankbaar voor. Hopelijk zien we elkaar in de toekomst weer.”

VfL Wolfsburg is een goede club voor Jeffrey Bruma

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

We begrijpen het Jeffrey. Na 2 jaar bekritiseerd te zijn door alles en iedereen verdien je het om de critici de mond te snoeren. Mede door jou zijn we 2x kampioen geworden en hebben we het goed gedaan in de CL. Bedankt voor alle jaren, en ik weet zeker dat je gaat slagen in Wolfsburg. Succes!

28 juni 2016 om 18:49

Mooi gezegd en klopt allemaal.

28 juni 2016 om 18:53

Mooi man, en groot gelijk heb je! Bruma heeft zich echt enorm goed ontwikkeld en ik gun hem deze stap dan ook enorm. Ik denk dat hij het erg goed gaat doen bij Wolfsburg.

29 juni 2016 om 00:16

Kan iemand me zeggen hoe je een duimpje omhoog kan geven? , want deze reactie verdiend hem

29 juni 2016 om 00:45

Reageer je via mobiel of computer? Via mobiel gast niet, via comouter heb je onder zijn reactie een duimpje

29 juni 2016 om 10:43

Ja via mobiel dus zou wel wat vaker via computer reageren

Denk dat de meeste deze stap wel begrijpen, hij heeft zich goed ontwikkeld en mag het nu laten zien in een betere competitie.

28 juni 2016 om 18:58

Wel zonde eigenlijk, ik denk niet dat Bruma per se het niveau van PSV ontgroeid is maar die van de Eredivisie is hij zeker ontgroeid. Het is voor zulke spelers op een gegeven moment niet meer genoeg om een paar topwedstrijden in een jaar te spelen in Europa en de Eredivisie. Jammer, want in een betere competitie zou de Nederlandse top veel meer ruimte hebben om door te groeien en spelers langer aan zich te binden.

28 juni 2016 om 19:19

Met andere woorden hij is PSV wel ontgroeid.
En dat klopt idd.
Want als hij de eredivisie wel ontgroeid is en PSV niet zeg jij dus dat PSV groter dan de eredivisie is en dat is onzin.
Ajax en PSV zijn onderdeel van de eredivisie dus als ze de eredivisie ontgroeien geldt dat ook dat ze Ajax en PSV ontgroeien.
Dat ze al 6 jaar samen de titels verdelen en dat zal nog wel even doorgaan vermoedt wil niet zeggen dat ze te groot zijn voor de competitie want komt ook wel weer een tijd dat het minder gaat.

28 juni 2016 om 19:35

Ajax en PSV ontstijgen het niveau van de rest van de Eredivisie echter wel een heel flink eind. Een speler als Bruma is een zeer waardevolle kracht maar het is niet alsof hij boven de rest van PSV uitstijgt, als PSV in een andere competitie zou spelen zou hij nog genoeg uitdagingen hebben bij PSV en een prima ploeg om zich heen hebben. Nu is het alleen het geval dat hij wekelijks speelt tegen ploegen die nou niet bepaald tot de verbeelding spreken waardoor hij graag een uitdaging ergens anders zoekt.

29 juni 2016 om 01:07

Je kan een competitie niet ontgroeien. De competitie is zo goed als de beste en zo slecht als de slechtste speler. Bruma was daarbij absoluut niet foutloos afgelopen seizoen.

Ik weet vrij zeker dat iedere PSV-supporter Jeffrey deze stap gunt. We gaan hem ontzettend missen achterin en ik hoop dat hij slaagt. Ik heb er vetrouwen in

Ongekend hoe hij zich heeft ontwikkeld. Vond hem vorig seizoen de beste verdediger in de ED en op CL niveau heerste hij in de psv verdediging. Mooie club voor bruma in een topcompetitie. Mijn gevoel zegt dat hij zeker gaat slagen.

Goed voor het NL voetbal dat hij naar een sterkere competitie verhuisd. Wolfsburg op zich is niet beter dan PSV maar in de duitse competitie ontwikkel je je wel meer..

Dit lijkt me een bescheien en sympathieke gozer, ondanks ie al op jeugdige leeftij naar het rijke Chelsea mocht. Hopelijk ontwikkeld ie zich door tot een topverdediger voor Oranje.

als jeffrey er blij mee is al had ik een club met een grotere naam verwacht. nr1 van nederland voor de nummer 8 van duitsland klinkt niet als voorwaards eerder opzij. bankrekening zal zeggen opzij groeit hij meer. Maar t is jeffreys keuze en ik gun m t beste. Is nou geen oer psver ofzo dus ist niet zo erg

Goede stap voor hem. Bij Psv heeft hij inmiddels alles wel meegemaakt. Ben erg benieuwd of hij nu wel kan slagen in de Bundesliga, ik moet het nog maar zien.

Ajax en Psv moeten cashen om hun hoofd boven water te houden op lange termijn.

Het verkoop van spelers is onze levensader.

Nu beide clubs een vuist gaan maken richting Europa.
Geen leegloop toestaan, waardige vervangers halen of door selecteren, goed scoutings werk.

Om zo eens in de zoveel tijd de 2de ronde te halen van de Champions League.

Ik gun hem alles.
Maar het blijft toch een beetje wrang dat op dit moment een saaie subtopper in duitsland met een stadion van 24000 aantrekkelijk is dat PSV

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren