Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Broer Moise Kean ontkent geruchten over overstap naar Ajax

Laatste update:

Moise Kean werd afgelopen week in Amsterdam gesignaleerd en dat deed de geruchtenmolen over een mogelijke overstap naar Ajax op volle toeren draaien. In gesprek met de Corierre di Torino ontkent Giovanni Kean, de broer van de achttienjarige aanvaller van Juventus, dat een vertrek bij de huidige koploper van de Serie A aan de orde is.

“Ajax? Mijn broertje heeft in Nederland de nodige vrienden. Zo heeft hij bijvoorbeeld contact met Justin Kluivert en Matthijs de Ligt, die hij kent van de internationale wedstrijden die ze in de jeugd tegen elkaar speelden. Het streelt Moise dat verschillende teams hem op de voet volgen. Maar als een club als Juventus zegt dat je niet mag vertrekken, kan je niet anders dan trots zijn”, vertelt de broer van Kean.

In de Italiaanse media dook afgelopen dagen het bericht op dat Kean mogelijk betrokken zou kunnen worden in een transfer van Matthijs de Ligt naar Juventus. Dat de spits ook nog eens in Amsterdam was, vergrootte de speculatie rond zijn persoon. Overigens werd Kean eerder ook al eens in verband gebracht met een tijdelijke vertrek naar PEC Zwolle of PSV. De laatste tijd wordt de jonge aanvaller vooral gelinkt aan Ajax, Chievo Verona en Olympique Lyon.

Juventus is echter niet van plan om mee te werken aan een vertrek, zo vertelt Giovanni Kean. Hij bevestigt dat zijn broertje en la Vecchia Signora reeds hebben gesproken over een nieuw contract. “Dat is een bewijs van vertrouwen. Als ze geen toekomst in hem hadden gezien, hadden ze hem al lang laten gaan. Ik heb hem altijd gezegd dat hij nooit naar alle geluiden van buitenaf moet luisteren”, besluit Kean. De jonge aanvaller heeft nog een contract tot medio 2020 in Turijn en werd vorig seizoen verhuurd aan Hellas Verona.

Zie jij Moise Kean doorbreken bij Juventus?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Top, aangezien dit echt een onnodige speler zou zijn, plus hij is echt niet zo geweldig.

5 januari 2019 om 21:44

eerder in belangstelling van Zwolle.... toen ben ik afgehaakt

Amsterdam is een top stad en het is lekker winterstop.
Moise weet gewoon dat de jonko's in A'dam het lekkerste zijn.
Nu ik er aan denk is het best lekker om in Amsterdam te voetballen, misschien toch maar komen Moise?
Ik weet niet of hij iets toevoegd of dat misschien volgend jaar kan doen, maar bij Juve krijgt hij geen kans.

5 januari 2019 om 18:19

neres weet er alles van

Had dit ook wel verwacht. Juventus ziet zijn potentie ook wel en zoals Linkinpark hierboven al zegt is hij niet nodig, tenzij Dolberg vertrekt.

Zo'n goeie vriend wetende dat Mathijs de Ligt al onderweg naar Orlando is,en wetende dat Kluivert in Dubai is.

Broodje-aap verhaal als je t mij vraagt..

5 januari 2019 om 18:29

Die broer zegt toch ook niet dat hij met die twee heeft afgesproken? Alleen dat ze behoren tot de vrienden die hij kent hier. En aangezien hij deze week met Frenna(Nederlandse artiest) in Nederland was, kan het gewoon kloppen dat hij hier puur voor ontspanning was.

Daarnaast is ajax pas vandaag vertrokken dus het had in principe gewoon gekund.

5 januari 2019 om 18:31

Lees het stuk anders nog een keer en reageer dan nog eens. Er staat duidelijk dat hij afgelopen week in Amsterdam was en dat Ajax pas gisteren naar Orlando is vertrokken.

5 januari 2019 om 18:34

Op de instagram van de ligt,zie je een post van paar jaar geleden van hun samen...

Zou wel leuk zijn als Overmars deze winterstop even Magallan, Lainez, Shabani, Lassina Traore en deze Moise Kean kan vastleggen. Dan heeft Ajax zich alvast goed voorbereid op een eventuele exodus in de zomer. Kan Ajax weer jaren vooruit met die spelers. Met Kean heeft Ajax dan ook gelijk de vervanger voor Dolberg in huis wanneer die verkocht zal worden.

Dan hoeft Ajax alleen nog wat centrale verdedigers (bijvoorbeeld Edson Alvarez en Vertonghen) in de zomer halen, Dembele transfervrij binnenhalen, Doan voor 4-5 miljoen overnemen en Odegaard huren met optie tot koop dan is de selectie wel weer rond:

Onana
Mazraoui E.Alvarez Vertonghen Tagliafico
Dembele Blind Doan
Lainez Dolberg Tadic

Reserves:

Kotarski
Veltman Magallan Wober Sinkgraven
Odegaard Schone Shabani
Kean Huntelaar Neres

En dan maar afwachten tot de scheepsladingen vol met geld binnenkomen voor Mathijs, Frenkie, Ziyech, Vd.Beek, enzovoorts.

5 januari 2019 om 18:07

Met Eder Alvarez bedoel je ‘Balanta’? Die columbiaan? Dat zou namelijk wel een goeie defence zijn

5 januari 2019 om 18:18

Dat zou ook een zeer goede vervanger kunnen zijn voor De Ligt inderdaad maar ik bedoelde eigenlijk de Mexicaan Edson Alvarez die bij dezelfde club speelt als Lainez.

5 januari 2019 om 18:10

Bedoel je echt dembele van spurs ?

5 januari 2019 om 18:19

Ja, mocht hij haalbaar zijn althans. Zal lastig zijn maar zou hem wel graag bij Ajax willen zien spelen.

5 januari 2019 om 18:37

Doan ga je niet kunnen kopen voor 4 of 5 miljoen eind vorig seizoen heeft Groningen nog een bod afgeslagen van 9 miljoen..
Dus zal Ajax ruim boven de 10 miljoen moeten gaan als ze hem willen hebben.
Bij Groningen zijn niet helemaal van gisteren,ajax vraagt absurde bedragen voor haar spelers .
En dat weten ze in Groningen ook wel dat er miljoenen dadelijk voor het oprapen liggen..

5 januari 2019 om 18:47

In de zomer heeft Doan nog maar 2 jaar contract. Groningen heeft ook hard geld nodig. Groningen kan het zich in de zomer dus niet veroorloven nog eens een miljoenenbedrag te weigeren om niet in de financiële problemen te komen.
Maar voor Groningen zou het beter zijn als ze hem deze winterstop nog voor 10 miljoen verkopen aan een buitenlandse club. Maar dan moet hij waarschijnlijk wel veel indruk maken in de Azië cup.

5 januari 2019 om 18:54

Een contract voor 2 jaar is nou niet zo kort dat je zomaar Doan kunt halen voor een prikkie.

5 januari 2019 om 18:56

Wel als je kijkt naar de financiële situatie van Groningen. Dan is een prikkie goed mogelijk voor hem in de zomer.

5 januari 2019 om 19:32

Yeah right..dream on my friend

Ik denk dat dit weer zo’n onzin gerucht is die rechtstreeks uit de fabeltjeskrant komt.
Offtopic:
Denk dat ze lekker aan het genieten waren bij Thuishaven oo de nieuwjaarsdans. Gelijk hebben ze ;-)

Heel simpel: als Ajax hem zou willen (huren voor 2 jaar) en juve gaat star doen dan gaat de ligt toch ook gewoon niet die kant op!! Wij laten door dat corrupte clubje ons toch niet de wet voorschrijven? Wij hoeven niet te verkopen daaag juve!!

5 januari 2019 om 19:12

En wat Kean zelf wil maakt allemaal niet meer uit?

Ach dit overschatte talent gaat er wel op vooruit. In november werd ie nog gelinkt aan PEC-Zwolle. Dan is gelinkt worden aan Ajax toch een verbetering. Voor de rest een speler waar we de komende jaren alleen maar van gaan horen dat ie zogenaamd heel veel talent heeft, maar wat we op het veld nooit te zien zullen krijgen. Bij Juventus komt ie er nooit in en geen club is bereid om hem weg te kopen uit Turijn.

5 januari 2019 om 19:11

Nog geen 19 jaar en al veroordeeld door Master D. Nochtans al veel talent laten zien.

5 januari 2019 om 19:38

In die 36 minuten die hij tot nog toe bij Juventus in ruim 2 jaar heeft mee mogen doen zeker?

5 januari 2019 om 19:47

In ruim 2 jaar... Waarom begin je met tellen vanaf zijn 16e? Zelfs golden boy Mathijs de Ligt speelde op die leeftijd niet in de zwakke eredivisie/knvb beker. Supertalent Mbappe was net op tijd om vlak voor zijn 17e, 4 minuutjes te spelen. Ronaldo kon niet eens op zijn 16e debuteren voor een fucking Sporting Lissabon

5 januari 2019 om 20:27

Ik begin met tellen vanaf zijn debuut voor Juventus op 22 november 2016. Als ie later zijn debuut had gemaakt, was ik later begonnen met tellen. Als ie echt zo'n groot talent is, had ie na zijn debuut wel meer minuten gemaakt in 2 jaar. Hij zit telkens op de bank, dan laat je zo'n jongen wat vaker invallen als de stand het toe laat.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren