Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risicos van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.
 

Brian Brobbey staat in de belangstelling van Engelse en Italiaanse topclubs

Vrijdag, 9 juni 2023 om 19:08Sam Vreeswijk • Laatste update: 19:31

Brian Brobbey staat in de belangstelling van topclubs uit Engeland en Italië. Dat vertelt Mike Verweij vrijdag in de podcast Kick-off van De Telegraaf. Verweij vertelt niet om welke clubs het gaat, maar weet wel te melden dat de 21-jarige spits zelf op dit moment liever kiest voor een langer verblijf bij Ajax.

“Ik heb groot nieuws over Brian Brobbey”, begint Verweij. “Want iedereen gaat er bij Ajax vanuit dat Álvarez, Kudus en Timber vertrekken, en dat zijn ook de spelers die heel goed in de markt liggen. Maar ook voor Brian Brobbey is er heel veel belangstelling. Er zijn inmiddels Italiaanse én Engelse topclubs die hebben geïnformeerd, alleen Brian Brobbey is gelukkig zo verstandig – samen met z’n management – om te zeggen dat het veel beter is om bij Ajax te blijven.”

Volgens Verweij realiseert Brobbey zich dat hij nog jong is en geen geweldig seizoen achter de rug heeft. “Hij is 21, heeft dit seizoen 32 wedstrijden gespeeld met daarin dertien goals en drie assists. Elke honderd minuten bij een doelpunt betrokken. Maar dit was natuurlijk niet het seizoen van Brian Brobbey. Hij miste ook veel kansen in de slotfase van het seizoen, maar hij is gelukkig wel realistisch dat het voor hem heel veel verstandiger is om in Amsterdam te blijven”, aldus de journalist.

Valentijn Driessen, die ook te horen is in de podcast, vraagt zich vervolgens af of Brobbey voor Manchester United niet wellicht een uitzondering maakt. “Als Ten Hag op de stoep staat voor Manchester United, wil ik het nog wel zien”, aldus Driessen. Presentator Pim Sedee betwijfelt of dat realistisch is, maar Verweij weet dat veel topclubs op dit moment potentie zien in Brobbey, die vorig jaar zomer voor ruim zestien miljoen euro door Ajax werd teruggekocht van RB Leipzig. “Heel veel clubs zien toch heel veel potentie in hem en dat is ook wel terecht denk ik”, besluit Verweij.


Poll

Doet Brian Brobbey er goed aan om deze zomer te vertrekken bij Ajax?


Gerelateerd

Meer sportnieuws

87 reacties (laatste reactie door paulr_1982)

En dan zeker na 1 jaar weer terughalen voor 20 miljoen? Nee, laat hem dit jaar maar gaan voor zijn kans bij Ajax. Heb nog steeds alle vertrouwen in Brobbey!

9 juni 2023 om 19:50

Ik vind "onsympathieke kwal" zelfs nog mild. Een vriend van me is ook journalist maar in een andere sport. Hij reageerde op een van Mike zijn tweets met de melding dat hij overdreef over iets wat hij tweette. 5 minuten later kreeg hij een prive bericht op notabene Instagram met een behoorlijk denigrerend bericht. Wat erin stond doet er niet toe. Wat ik echt behoorlijk sneu vind is dat je hoogstpersoonlijk mensen gaat opzoeken om commentaar op ze te geven. Het zou mij niets verbazen als hij dit bij meerdere mensen gedaan heeft. Echt behoorlijk triest gedrag.

9 juni 2023 om 21:11

Hij werkt voor de Telegraaf, hoeveel meer bewijs dat hij een mens geworden vuilniszak met inhoud is wil je hebben?

Man U?

Erik wilde hem vorig jaar al ophalen.

Inter als opvolger Lukaku?

9 juni 2023 om 19:18

Lukaku? Enige wat deze spelers gemeen hebben is dat ze beide een goed fysiek hebben.

9 juni 2023 om 19:28

Beiden sterk met de rug naar het doel, sowieso krachtig, doelgericht, vrij snel. Ik zie best gelijkenissen. Buiten dat natuurlijk echt nog niet hetzelfde niveau. Maar zoveel spitsen zijn er niet beschikbaar voor een Inter verder denk ik zo.

9 juni 2023 om 19:33

Goed fysiek? Zo goed dat hij nauwelijks 90 minuten kan spelen.

9 juni 2023 om 19:48

Fysieke conditie is natuurlijk niet helemaal hetzelfde als het fysiek zelf. Dat snap ik, jij en iedereen op het forum mag ik hopen.

Brobbey is natuurlijk gewoon sterk en heeft een bovengemiddeld gespierd fysiek.

9 juni 2023 om 19:53

Hebben ook allebei een flink derde been schat ik zo, maar verder inderdaad niet hele vergelijkbare spelers.
Denk dat we Brobbey over een paar jaar terug gaan zien in de middenmoot/subtop PL als ik heel eerlijk ben.

9 juni 2023 om 20:01

Verweij... Die lult altijd maar wat raak

9 juni 2023 om 21:49

Mwah brobbey ze probleem is dat hij totaal niet kan afwerken lijkt wel of zijn balans hem tegenwerkt.

9 juni 2023 om 22:29

@forzanec94. Dat komt wel weer denk ik. Hij had daar eerder niet zoveel moeite mee. Zit denk ik in het kopie. Heeft gewoon vertrouwen nodig

9 juni 2023 om 19:23

Atalanta als opvolger van Hojlund? Wellicht zelfs Napoli bij vertrek Osimhen? Of AC Milan gezien Ibra gestopt is? In Italië zijn er best wat mogelijke kandidaten in de top die wellicht op jacht gaan naar een spits. Ik denk ook dat hij goed in die competitie past eigenlijk.Buiten dat, gewoon lekker blijven nu en volgend jaar top presteren. Kwaliteiten heeft hij echt wel, nu weer vertrouwen vinden en zijn kansen afmaken.

9 juni 2023 om 19:25

Wat begrijp je niet aan 'brobbey zelf wil blijven'?

9 juni 2023 om 19:31

Dat hebben we al zo vaak gezien. Natuurlijk zal dat waarschijnlijk wel zo zijn, maar als plots een topploeg interesse toont dan veranderen snel van gedachten.

9 juni 2023 om 19:38

Want Brobbey's laatste ervaring in het buitenland was ook een doorslaand succes...

9 juni 2023 om 19:46

In deze weet ik bijna wel zeker dat Brobbey ook echt wil blijven. Is na een half jaar Leipzig met hangende pootjes teruggekomen. Die zal echt nog wel even wachten voordat hij weer vertrekt

9 juni 2023 om 19:47

Dat was dan ook niet bij een topclub. We hebben vorige keer gezien hoe makkelijk hij te manipuleren is.

9 juni 2023 om 20:31

Tsja Santiago heeft ook aangegeven het liefst te willen blijven, maar wordt door velen alsnog als zekerheidje gezien dat hij vertrekt. Waarom zou dat bij Brobbey anders zijn als hij een mooie stap kan maken.

9 juni 2023 om 20:42

Jij noemt RB Leipzig geen topclub? Als dat zo is, dan is het lijstje topclubs wel heel klein en die gaan echt niet komen voor Brobbey.

9 juni 2023 om 20:54

Als er veel topclubs waren dan waren het geen topclubs maar plateauclubs.

9 juni 2023 om 21:07

In Duitsland een topclub, wereldwijd geen topclub. Topclubs zijn de clubs die je jaarlijks opschrijft bij kanshebbers op de CL.

9 juni 2023 om 21:49

In Duitsland, een veel grotere competitie is RB Leipzig wel een topclub. Als je het hebt over topclubs die jaarlijks een serieuze kans maken op de CL-winst, dan kom je tot een lijstje van 5 á 6 clubs. En die zouden voor Brobbey komen?

@jajoh89: Waarom zou het over Gimenez moeten gaan? Dit artikel gaat over Brobbey...

9 juni 2023 om 22:48

Dat zeg ik niet. Ik zeg dat als er zo een club voor de deur staat.

10 juni 2023 om 07:32

Als Manchester United komt, bij een trainer die hij kent, dan kan het nog wel eens anders worden. Dat is toch weer een heerlijke stap omhoog. Zeker met zijn kwaliteiten, of eigenlijk het gebrek eraan, zou hij zo'n kans ook direct moeten aangrijpen

10 juni 2023 om 07:34

@paulr: Ja, hij heeft het over Gimenez, maar overduidelijk om een terechte vergelijking te maken. Hier is dus niets mis mee. Want wat hij zegt klopt gewoon. Het kan best zo zijn dat een speler zegt te willen blijven, maar of hij dan daadwerkelijk blijft, dat is vaak een ander verhaal

10 juni 2023 om 10:17

@lierse: Je zegt niet dat de absolute top voor hem komt, maar als die komt....terwijl die kans nihil is....

Dus waar hebben we het over? Als Real Madrid mij als 5e spits vast wil leggen voor een miljoen per jaar dan ga ik ook. Maar die kans acht ik ook heel klein.

@mangalitsa: Het artikel gaat over Brobbey die in buitenlandse interesse zou staan. Brobbey geeft aan te willen blijven, dat wordt hier in twijfel getrokken, prima. Maar ik zie nog steeds niet waarom we het over Gimenez zouden moeten hebben...

Ik hoop dat hij blijft en voor zijn kans gaat, want ik zie hem niet vertrekken voor meer dan 20 miljoen.

Brian Brobbey is zo ongeveer de speler die het meest door het ijs gezakt is dit seizoen bij Ajax. Ik zou het zeer dom vinden van hem als hij nu al vertrekt. Laat hem eerst maar eens een fatsoenlijk seizoen spelen.

9 juni 2023 om 19:18

Doelpunt gescoord iedere 100 minuten. Dat ijs is aardig dun bij jou als hij hiermee er al doorheen zakt.

9 juni 2023 om 19:25

Nou is Brobbey ook wel een flinke bonk spier. Zelfs een dikke laag ijs zakt hij nog doorheen

9 juni 2023 om 19:33

Niet 1 doelpunt tegen een top 6 club. En 6 van de 13 goals tegen Cambuur, RKC en Excelsior.
Hij kan wellicht beter maar dit seizoen was het gewoon niet goed.

9 juni 2023 om 20:08

Beter stats als Giminez die volgens nogal wat Feyenoorders 40-50 miljoen moet kosten. Kun je nagaan als brobbey wel echt goed wordt.

9 juni 2023 om 20:13

Als je 2 doelpunten tegen Excelsior thuis knapper vindt dan een uitdoelpunt tegen Ajax dan is Brobbeast inderdaad beter dan Gimenez dit jaar.
Ik dacht juist dat de meeste Ajacieden realistisch waren en ook vonden dat Brobbey gewoon een zwak jaar had.
Blijkbaar zijn jullie heel tevreden met hoe brobbey het dit jaar deed.

9 juni 2023 om 20:39

Dat is zo'n vertekend beeld zeg. Brobbey scoort vooral tegen de kleintjes of als het er niet meer om doet. Tegen wat meer tegenstand mist die de makkelijkste ballen en heeft die er nog maar 1 binnen tegen de top 6. Brobbey heeft gewoon een belabberd jaar gedraaid voor iemand die 17 miljoen heeft gekost...

9 juni 2023 om 21:19

Brobbey is een paar klasses beter dan Gimenez. Ik blijf erbij dat hij de vaste spits van oranje gaat worden en de gehele eredivisie gaat oprollen indien hij vanaf volgend seizoen het vertrouwen gaat krijgen.

9 juni 2023 om 22:13

Het is wel te merken dat het vrijdagavond is musi26. Ga maar over op water. Lijkt mij verstandiger.

10 juni 2023 om 02:04

Mensen.. Lees even goed de comment waar ik op reageer. "meest door het ijs gezakt". Ik stel echt nergens dat hij een goed seizoen heeft gehad. Hij kan veel beter. Waar ik echter moe van word is de overtreffende trap die sommige mensen zo graag ingooien. Kom op. g/a 13/3. Ik hoopte aan het begin ook dat hij Suarez statistieken zou halen, maar verschrikkelijk is het nou ook weer niet. Vooral als je het plaatst in het perspectief hoe waardeloos Ajax haar veldspel was.

10 juni 2023 om 07:37

@musi: Hahaha, wat? Dit is echt het meest verrassende berichtje dat ik in tijden heb gezien. Brobbey vind ik zo vreselijk matig. En Gimenez ben ik echt van onder de indruk. Je kan Brobbey onmogelijk beter vinden dan Gimenez.

Ook denk ik dat Ajax een andere spits moet halen. Als je met een non-voetballer als Brobbey de Eredivisie wil veroveren en Europees iets voor wil stellen, dan ga je bedrogen uitkomen

9 juni 2023 om 19:25

En hoe heeft Pavlidis het dan gedaan volgens jou? Zwaar klote of zwaar zwaar klote? Brobbey heeft namelijk in 1645 minuten 13 goals gemaakt en Pavlidis in 1877 minuten maar 12 goals.

Brobbey 126, 5 minuten per goal in de ED en Pavlidis ruim 156 minuten per goal in de ED.

9 juni 2023 om 19:37

Pavlidis scoort twee keer tegen Lazio Roma, in de kwart finale ECL 2 keer tegen Anderlecht en in de competitie tegen Psv.
Brobbey doet het vooral tegen Excelsior, RKC en Cambuur.

9 juni 2023 om 19:41

Net zoals die 3 doelpunten die Brobbey scoorde in 138 minuten EL 2 jaar geleden?

En Anderlecht, dat is wel echt Europese top inderdaad. Hebben zich niet eens geplaats voor de play-off ronde om het Belgisch kampioenschap.

9 juni 2023 om 19:48

Resultaten van 2 jaar geleden tellen niet zo hard als wat je dit jaar laat zien.
Dit seizoen was gewoon niet indrukwekkend van Brobbey, beste team waar hij tegen scoorde was Fc Utrecht. Ajax faalde vooral in de topwedstrijden en daar gaf hij niet thuis.

9 juni 2023 om 20:28

Bij-zonder Geniet als Feyenoorder van het moment en maak je niet zo druk om Ajax en Brobbey, volgend jaar zal alles weer anders zijn

9 juni 2023 om 20:44

@Bij-zonder: Heel het team faalde idd, dus waarom is vooral Brobbey door het ijs gezakt?

9 juni 2023 om 20:45

Ik geloof best dat Brobbey beter kan, de vraag is alleen waarom hij zo weinig minuten heeft mogen maken onder 2 verschillende trainers.
Verder geniet ik volop, lullen over voetbal tijdens werk is genieten.

9 juni 2023 om 20:52

In de laatste 4 wedstrijden heeft hij 3 keer meer dan 80 minuten gespeeld. Daar voorafgaand was de bekerfinale, 120 minuten.

Dus als het aan zijn fysieke gesteldheid lag, dan heeft ie daar wel aan gewerkt.

9 juni 2023 om 21:10

Dat is scorebordjournalistiek. Statistieken zonder context zeggen vrij weinig. Pavlidis heeft op sleutelmomenten een belangrijk doelpunt gemaakt, waar Brobbey vooral opzien baarde door niet fit te zijn. Maar nog los van dit alles, je vergelijkt de spits van AZ met de spits van Ajax. Een spits die 4 miljoen heeft gekost met een spits die 16 miljoen heeft gekost en is gehaald om Ajax naar de volgende ronde van de Champions League te schieten. Maar hey, als jij als Ajacied tevreden bent met Brobbey zijn prestaties dan is dat helemaal mooi. Van mij mogen Ajax en Brobbey weer zo'n geweldig seizoen draaien.

9 juni 2023 om 21:11

Als het aan zijn fysieke gesteldheid lag dan is het gewoon een schande. 17 miljoen en je bent pas aan het eind van het seizoen fit genoeg om hele wedstrijden uit te spelen.

9 juni 2023 om 21:23

Hij kan ook beter genieten, want Ajax wordt volgend jaar gewoon weer kampioen. Vergeet niet de het "beste" feyenoord maar 1x van het slechtste ajax in jaren kon winnen. van de 3 partijen 1x winst 1x gelijk en 1x verlies.

9 juni 2023 om 21:53

@alkmaar: Naar de volgende ronde van de CL nog wel? Dat had je misschien voor de loting kunnen zeggen, maar niet na de loting. Liverpool haalt regelmatig de laatste fase van de CL en Napoli kende een ontzettend top jaar. Dus beetje populistisch om te zeggen dat Brobbey Ajax even naar de volgende ronde CL zou schieten. En verder, heel Ajax was matig, maar toch nog boven AZ geëindigd. En van dat matige Ajax was Brobbey zeker niet de minste.

9 juni 2023 om 21:56

Dat gaat niet gebeuren maar je mag het best hopen. Alsnog boven AZ geëindigd dit dramatisch slecht seizoen. Zoals meestal. O ja nu kom je weer met “Ajax heeft 100 miljoen uitgegeven en het meeste geld”. Brobbey heeft ondanks dit seizoen een prima gemiddelde kwa doelpunten per minuut maar had nog veel beter gekund en gemoeten. Dat er in de PL en Seria A interesse is zegt ook genoeg. Geniet nog ff van dit slechte Ajaxseizoen want dat gaat zeker niet nog een keer gebeuren.

9 juni 2023 om 22:26

@jagc Ik had altijd het idee dat de ambitie van Ajax was om aansluiting bij de Europese top te vinden. Maar blijkbaar ligt de lat nu bij "boven AZ in de competitie eindigen". Het verbaast mij enorm dat Paul en jij Brobbey verdedigen alsof hij een prima seizoen achter de rug heeft. Hij heeft gewoon waardeloos gepresteerd, heeft geen topsportmentaliteit getoond en valt gewoon zwaar tegen. Net als meerdere spelers van Ajax inderdaad. Ajax moet eigenlijk gewoon ieder jaar kampioen worden. Gebeurt dat niet, dan hebben er spelers gefaald. Dan is het heel leuk dat je AZ in de discussie probeert te betrekken, maar het gaat over Ajax.

10 juni 2023 om 07:39

@musi: Met jouw vergelijking wordt PSV dus kampioen, want die wonnen afgelopen seizoen het vaakst van Ajax. PSV is dus als enige echte top als ik jou goed begrijp. Ik snap trouwens ook wel dat je dat zo ziet.

10 juni 2023 om 10:21

@mangalitsa: Dat zegt hij niet. In het land wordt gelachten om het slechtste Ajax aller tijden. Maar toch wist Feyenoord daar in 3 wedstrijden maar 1 keer van te winnen. Dat is wat hij zegt. Dat PSV er 4 keer van wist te winnen wil niet zeggen dat PSV volgend seizoen kampioen wordt, want hopelijk is Ajax komend seizoen weer op volle sterkte en in vorm.

9 juni 2023 om 21:35

Het meest door het ijs gezakt? Nou, nou, das ook wel gechargeerd. Over haast de hele selectie kun je dit wel zeggen.

Hij heeft zeker aan het begin van de competitie ook niet echt z'n kans gekregen. Hij is een getalenteerde spits, qua potentie beter dan Haller. Maar je moet hem ook wel een tijd lang minuten gunnen.

ik zie zijn kwaliteiten soms wel... maar een spits die op 21jarige leeftijd nog geen volle wedstrijden kan spelen baart mij wel zorgen.

9 juni 2023 om 19:20

Vandaar dat hij 120 minuten speelde in de bekerfinale. Want 120 is immers geen 90 minuten...

9 juni 2023 om 19:59

Goh en hoevaak hebt hij dat de rest van het seizoen herhaald? Dat het hem 1x lukt zegt nog niet dat het hem een heel seizoen lukt

9 juni 2023 om 20:44

Hij krijgt de kans ook niet hè. Het is niet zo dat hij zich laat wisselen omdat hij niet meer kan.

9 juni 2023 om 20:49

Brobbey heeft 17 keer basis gespeeld, 8 keer dit seizoen meer dan 80 minuten gespeeld. En 3 daarvan in de laatste 4 wedstrijden, En daar voor af gaand 120 minuten in de bekerfinale.

Dus dat is wel iets meer als toevallig 1 keer.

Groot nieuws over Brobbey, Geen idee welke clubs er interesse hebben en Brobbey blijft het liefst bij Ajax.

Oke, en door....

Is dit het zoveelste uit de duim gezogen verhaal? Of iets totaal oninteressants aangezien Brobbey niet weg wil?

9 juni 2023 om 21:11

Haha, prachtige podcast weer van onze Mike.

Gaat wederom nergens over 😂

Verweij heeft een direct lijntje met Fortes Rodriguez, die schoont regelmatig het imago van z'n clienten op. En Verweij laat zich er graag voor lenen. Dat ie de clubs niet noemt zegt ook alles natuurlijk.

Wijndal was eerder al zogenaamd harder gaan trainen als we hem mogen geloven. Zo doorzichtig als wat.

Al hoop ik nog steeds dat hij een gruwelijke spits gaat worden bij Ajax, misschien is het maar beter om hem weer te verkopen, schade beperkt te houden en gezeik te voorkomen.

13 doelpunten en moet het voornamelijk alleen doen met invalbeurten. Tuurlijk mist hij nog de nodige kansen maar met meer vertrouwen en speelminuten eindigt hij zonder twijfel bovenaan.Deze interesse is niet meer dan logisch.

Probeer altijd objectief te zijn maar ik zou toch even gniffelen als Brobbey, Alvarez, Kokcu en Gimenez verkocht zouden worden en dat beide Ajacieden meer zouden opleveren.

9 juni 2023 om 19:52

Ik zou niks anders verwachten. Niet van de transfers en niet van de reacties van Ajacieden.

Blijf het interessant vinden dat deze heren nog aan werk toekomen.. ‘Als er geen nieuws is, maken we gwn nieuws’.

......... Voor elk aannemelijk bod verkopen, nog nooit zo'n ongeïnteresseerde speler bij ajax gezien

Mocht BB gaan, dan direct zijn Amsterdamse paspoort inleveren.

Wat een zuivere journalistiek weer.. doen ze al jaren daar in A’dam, anders was Anthony ook niet voor 100 miljoen verkocht . Bij PSV en Feyenoord gaat het continu over ‘recordbedragen’ van 45 miljoen om ze klein te houden.. Xavi Simons de helft minder waard dan Anthony 😂

Voor ieder aannemelijk bod weg en een geschikte opvolger halen. Mensen denken wel eens dat de verschillen in het voetbal heel groot zijn. Maar het verschil tussen dit en de vorige seizoenen is gewoon een type Haller wat er 30 maakt in alle competities.

Dat is het verschil tussen al die gelijke spelen tegen middenmotors en laagvliegers waar je nu 1-1 gelijk speelt met 20+ doelpogingen, en anders net van wint. Zoals PSV en Feyenoord dit seizoen hebben gedaan.

Het middenveld is namelijk niet minder dan dat van vorig seizoen. We hebben een betere keeper. Bergwijn en Tadic leveren meer dan Antony. Het enige wat we missen zijn twee goede backs, Lisandro en een goede spits.

Dat moet dan ook prioriteit nummer 1 zijn, een spits die er gegarandeerd 25+ maakt..

9 juni 2023 om 21:06

Het voetbal bij Ajax hield niet echt over de 2e seizoenshelft / laatste 10 wedstrijden (en mss onderschrijft dat jouw punt ten deel), maar eerste seizoenshelft vorig seizoen was Ajax toch gewoon goed?Op de eerste paar wedstrijden na tegen laagvliegers heb ik ze zo niet zien voetballen dit seizoen. sterker: het was soms behoorlijk belabberd

Ik weet nog een club in Duitsland waar die echt op zijn plek zou kunnen zijn, Leipzig!....

Als hij nou eens iedere minuut komend seizoen speelt, dan weten we of ie echt zo goed is. Ik denk het wel. Al is een goedkope Dolberg ophalen en hier winst op pakken of concurrent van maken een nog beter plan imo

Goed idee, doe maar 25m voor m. Ik vind Brobbey ergens een prima spits, maar blijft naar mijn smaak te veel een botsauto met te weinig techniek en rust in de afwerking. Liever een snelle spits die ook sterk is, maar daarnaast kan koppen en goede basistechniek heeft.

9 juni 2023 om 20:34

Een botsauto is inderdaad een goede omschrijving van zijn voetbalstijl.

Nou dat kan ik me niet indenken. Ken hem persoonlijk niet maar in het veld echt geen positieve speler voor mij.

Ben echt klaar met zijn overdreven gerol wanneer hij een keer neergehaald wordt, matennaaiergedrag keer op keer.

Daarnaast ook een heel teleurstellend seizoen. Ook al is het mijn favoriet niet, ik denk dat hij het nog wel kan maken. Zo’n lichaam is nou eenmaal wel iets waarmee je je kan onderscheiden.

Tadic staat boven hem in de pikorde, dus ja snap het als hij vertrekt. Wat maakt het uit. Wissel bij man u of Juve ofzo of bij Ajax op de bank. Misschien is het zelfs nog beter om naar een club als AZ te gaan en elke week te spelen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Ajax

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
10.Excelsior6-1
12.Ajax51
13.NEC4-3
14.Vitesse3-5
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
B. TahirovićMiddenvelder40
K. TaylorMiddenvelder40
J. GorterKeeper40
B. van den BoomenMiddenvelder40
B. BrobbeyAanvaller42
Carlos ForbsAanvaller40
S. BergwijnAanvaller32
Voor de complete selectie: Clubpagina Ajax.

6 fans
Aanvaller, 21 jaar
SeizoenClubW
2023/2024 Ajax 4 2 1 0
2022/2023 Ajax 32 13 1 0
2022/2023 Jong Ajax 1 0 0 0
2022/2023 RB Leipzig 0 0 0 0
2021/2022 Ajax 11 7 0 0
Laatste voetbalnieuws

Kenneth Taylor: ‘Hij gaf me op mijn donder, hij was écht boos op me’

Kenneth Taylor maakte donderdagavond een belangrijke goal voor Ajax in de Europa League-wedstrijd tegen Olympique Marseille (3-3). De middenvelder beseft echter dat hij veel meer doelpunten had kunnen maken. Bij...Lees verder

In de wandelgangen

Zaterdag 9 september
Ajax volgt de verrichtingen van Wesley nauwlettend. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren